İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
buradaki düşüncelerin yönetime ulaşacak olması sevindirici .
Ancak futbolcu isimmleri konusunda biraz daha temkinli olmakta fayda var .
kabul edelimki forumdaki arkadaşların mesleği scoutluk değil .
ya oynadıgı menejerlık oyunundan bir isim soyluyor .
yada transfermarkt dan search yapıp ucuza birini bulup soylüyor .
yada hafta sonu özetleri izlerken gozuen biri çarpmıstır onu soylüyor . fazlası değil yaniEn son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 23:04.61
Yorum
-
Soneri gönderebilmeyi başaran hele ki kendi isteğiyle ayrılmasını sağlayacak her kim olursa olsun bundan sonra kulübün efsanesi olur
....
Şimdi ,yönetimin 6 aylık adaydan ziyade sene sonunda takımı emanet edeceği isimle net olarak anlaşması lazım. Sadece ikinci yarı için gelecek kişi büyük ihtimal eski oyuncularımızdan biri olacak. Onunda sene sonu anlaşılacak hocanın yardımcısı olarak çalışmayı peşinen kabul etmesi gerekiyor. Ben koltuğu devretmek ,takımda ikilik çıkarmamak hususlarında bu seçimin Fatih Tekkeden yana yapılması taraftarıyım. Hami'nin böyle devir-teslim işlerini cıngar çıkartmadan yapacağını düşünmüyorum.
Sene sonu uzun vadeli ve başarıya götürme ihtimali olan 2 kişi bulunuyor bana göre. Biri Lucescu. Yıllardır Shakhtar'da, misyonu ve heyecanı bitti yaşı ileride üst düzey bir Avrupa kulübünde yada ülkesi farketmez sıfırdan bir marka yaratmaya hevesi kalmamıştır. Bizde yapacağı iş ,yönetimin profesyonel çalışma stiliyle daha kolay olacaktır. Üstelik herşeyini tanıdığı bir lig. Olabilirliği en yüksek aday kendisi.
Diğeri Ersun Yanal. Bu konuda kendisinin basına yansıyan problemlerinin hala daha devam edip etmediği önemli. Ümit abi öyle şeylerin olmadığını söylüyor hal böyleyse Lucescu olmazsa ona yönelirler. Fatihinde kendisi ile çok güzel çalışacağını düşünüyorum. Hami -Ersun olmazdı misal.
Kurban Berdiyev ve Bielsa gelmeleri zor isimler bence. Ama olursalar ikisine de hayır denmez.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOneriyle topcu almicaklar...arkadaslar muharrem beyin bizzat kendisi soyledi....ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOneriyle topcu almicaklar...arkadaslar muharrem beyin bizzat kendisi soyledi....
Bir futbolcuyu istatistik e bakarak alamayiz.
Muharrem usta profesyonelligi getiriyor.
scout isiyle yapmalari gerekiyor.
Scout ekibi kesinlikle turk olmamali.
Benfica , shaktar, porto gibi takimlarin scout ekiplerinden mi ayartsak artik.
Scout ekibi cok ama cok onemli.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum