Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yarım sezonluk olsun diye fikirler dolaşıyor ortalıkta ya emin olmak istedim.
    Korkuyosun sen [emoji1]
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Cardozo ile iyi geçinsin, takımı sistemi onun üzerine kursun da kim olursa olsun,

dedirttiler sonunda bana.

Yorum

• giray bulak ihtimalini bile düşündükçe akşam akşam günaha giriyorum.
        There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cardozo ile iyi geçinsin, takımı sistemi onun üzerine kursun da kim olursa olsun,

dedirttiler sonunda bana.
          Yönetimin trabzon kanadinida cardozoya verelimmi ?
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Linç gelebilir ama ben Ersun Yanal'ı beğenmiyorum, gelmesini de istemiyorum, yerli hocaların çoğundan iyi olabilir ama oynattığı futbolu beğenmiyorum. Ertuğrul Sağlam, Abdullah Avcı, Giray Bulak, Hamza Hamzaoğlu falan bunların ismi bile zikredilmemeli zaten. Şu an tek çözüm uzun soluklu gelecek yabancı bir hoca. İleride kendilerini geliştirmeleri halinde Hami Mandıralı, Fatih Tekke, Osman Özköylü isimlerimden birini isterim.
            Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Saygi duyuyorum muharrem usta yakin akrabam ... zaten mudedeniz evlerimiz yan yana. Suan cok bilgi akisi olmuyor.. ondan sordum...
              İşte tam da o yüzden isim vermek istemiyorum. Muharrem beyle akrabalığınızı biliyorum. O gece Zorlu'da uzun ve muhabbetle sarıldık birbirimize... Muharrem Usta candır... Adamdır... Birlikte foto çektirirken "la bu ne zor işmiş" diyerek gülüşünü unutmam... Bizden biri aslında... İnsanlar tanımıyor. Tanıdıkça daha çok sevecekler..
              En son Misafir tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 22:57.

Yorum

• SON DAKİKA: Süleyman Hurma istifa etti. Takımın yeni Sportif Direktörü Fatih Tekke oldu. Sadi Tekelioğlu ile de yola devam edilecek.
                Via Sertaç Hellaç atıyor mudur sizce?
                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yarın netleşir diye düşünüyorum. Yazarım burada... Şu an her an herşey olabilir. Şu saatte bile...

abi şöyle bir haber düştü ..doğruluk payı nedir ?

@sertachellac 7 dk.7 dakika önce
                  SON DAKİKA: Süleyman Hurma istifa etti. Takımın yeni Sportif Direktörü Fatih Tekke oldu. Sadi Tekelioğlu ile de yola devam edilecek.
                  Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir insanın bütün yönetimlere yakın olması da ilginç gerçekten.
                    Bir insanın bütün yönetimlerde tanıdığı biri olmasını, "bütün yönetimlere yakın olmak" şeklinde sunmak kadar değil tabi...

Benim seçimde kime çalıştığım nettir. Gören görmüştür...
                    En son Misafir tarafından düzenlendi; 08.12.2015, 22:58.

Yorum

• Nein Sadi Nein...
                      Kein Sadi...
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nein Sadi Nein...
                        Kein Sadi...
                        [emoji1][emoji1][emoji1]

Yorum

• Sadi ile yola devam edilcekse kötü oldu Hami gelseydi teşke.
                          Arkadaşlar TD'si olan bi kulüpte sportif direktör ne iş yapar ?

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bugün bunu uzun uzun konuştuk. Aslında kafalarında var Ersun hoca. Uzun hikaye... Bakacağız duruma dediler kısacası...
                            Abi sen bilgi aktarirken taraftar cildirdi Ersun u istiyor de.

Gercekten mantikli olan şu;

Sezon sonu icin Lucescu ile ciddi gorusme yapilacak. Gelirim derse Luce projesi baslayana dek idarelik hoca buluruz. Yok eger reddederse hic fantazi aramasinlar, yabanci hocanin ligde tutma ihtimali cok az oluyor. Proje hocasi istiyorlarsa, Ersun Yanal gibi adam yatında hazır kıta bekliyor.

Hic sinir stres harbi yasamayalim, yabanci cok buyuk risk. Ersun hoca tam Usta nin kafasindaki antrenor aslinda, uzun yillar calisabilirler ve imkan verildigi taktirde eminim bizim Jurgen Klopp umuz olur.

Olabildigince bunu yonetimin aklina sokmaya calis Ümit abi. Taraftarda illede Lucescu beklentisi yok, yabanci hocayi medyamiz 3 mac sonra yer ama arkasinda Usta alan Ersun bu kez banko en az 3 sene calisir ve normal sartlarda basarili olur...
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Cok cana yakin be ictendir... bos vaatler diil dusundukleri cidden cok buyuk umarim allah yardimcisi olur....

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sadi ile yola devam edilcekse kötü oldu Hami gelseydi teşke.
                                Arkadaşlar TD'si olan bi kulüpte sportif direktör ne iş yapar ?
                                Ya Teknik Direktörlük ya bölücülük. Kimi meyvelerde ise spesifik olarak bu ikisi birden görülür
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X