Hikmet Karaman. Yanına kaliteli bir kondisyoner ile
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hamzaoğlu yetersiz büyük takımlar için
gese en doğru hamleyi yaptı
denizli bizle anlaşacaktı alelacele onu kapmak için hamzaoğlunu kovdular
denizli mason localarından iyi destek alır hakemler ondan korkar
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 kupalı hamza hamzaoğlu. bu adam sene sonuna kadar idare eder.ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
Kongreden sonra yarım sezonluk, tekrar tazminat vermeyeceğimiz bir hocayla anlaşılmalı.
Bu süre zarfında yeni sezonda takımı çalıştıracak hocayla ön protokol yapılmalı ve istediği oyuncularla görüşmelere başlanmalı.
Bu yarım sezonda yeni hoca kimlerin gönderileceğini de izleyerek karara bağlar.
Çok zarara girmeden atlatmış oluruz bu dönemi.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8-9 az. En az 50 milyon alıyordur.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearastır 8 milyon euro olarak duydum zaten gelmiş kaç yasına.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
Ayrıca hayalleri süsleyen hocaların aksine proje adamlarını istiyorum kulübe..
Büyük isimleri getirmek kısa süreli başarılar sağlayabilir ama kesin değildir. Ama bizim problemimiz en alttan en üste kadar bir futbol geleneğine sahip olmamaktır. Alt yapılar bu kadar başarılıyken bile sadece bireysel konuşabiliyoruz. İzleyen renkdaşlarımızın çoğu, çok iyi futbolcular olduğunu ancak taktik ve kurgu sıkıntısı olduğunu zaten hemen dile getiriyor.
Öyle bir adam getirilmelidir ki, alt yapılardan A takıma kadar aynı sistemi oturtabilecek teknik ekibe, tecrübeye ve hırsa sahip olmalıdır. Rol model olarak Dortmund, Barcelona, Arsenal gibi takımlar alınmalıdır. En büyük takımları örnek alıp onların yarısı kadar olmayı başarsan bile Trabzon gibi bir madenden inanılmaz değerler çıkacağını düşünüyorum.
[MENTION=1241]serdar[/MENTION]Atasoy hocamızın kulakları çınlasın, her zaman City'nin gençlik geliştirme merkezini örnek gösterirdi. İşte dünyanın en zengini bile bunu yaparken gündelik şeylerle sürekliliği olan başarı yakalayamayız.
Yani en başında dediğim gibi, bir proje adamı getirmek zorundayız artık ve Akyazı gençlik geliştirme tesislerini de onun ekibiyle düzenlemeliyiz.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca hayalleri süsleyen hocaların aksine proje adamlarını istiyorum kulübe..
Büyük isimleri getirmek kısa süreli başarılar sağlayabilir ama kesin değildir. Ama bizim problemimiz en alttan en üste kadar bir futbol geleneğine sahip olmamaktır. Alt yapılar bu kadar başarılıyken bile sadece bireysel konuşabiliyoruz. İzleyen renkdaşlarımızın çoğu, çok iyi futbolcular olduğunu ancak taktik ve kurgu sıkıntısı olduğunu zaten hemen dile getiriyor.
Öyle bir adam getirilmelidir ki, alt yapılardan A takıma kadar aynı sistemi oturtabilecek teknik ekibe, tecrübeye ve hırsa sahip olmalıdır. Rol model olarak Dortmund, Barcelona, Arsenal gibi takımlar alınmalıdır. En büyük takımları örnek alıp onların yarısı kadar olmayı başarsan bile Trabzon gibi bir madenden inanılmaz değerler çıkacağını düşünüyorum.
@serdarAtasoy hocamızın kulakları çınlasın, her zaman City'nin gençlik geliştirme merkezini örnek gösterirdi. İşte dünyanın en zengini bile bunu yaparken gündelik şeylerle sürekliliği olan başarı yakalayamayız.
Yani en başında dediğim gibi, bir proje adamı getirmek zorundayız artık ve Akyazı gençlik geliştirme tesislerini de onun ekibiyle düzenlemeliyiz.
Yorum
-
sadi, ziya, tolunay, vahid, mra v.s gibi defans futbolunun mimarlarının bu kulüpte işi yok. çift forvet oynatabilecek hücumu seven adamlara ihtiyaç var. ayrıca mümkünse öze dönmeyelim içimizden olmasın...Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearastır 8 milyon euro olarak duydum zaten gelmiş kaç yasına.
Yorum
-
"Kariyerim boyunca çok iyi antrenörlerle çalıştım. Arsene Wenger, Pep Guardiola gibi... Mourinho ve Alex Ferguson'un gerçek birer efsane olduğunu düşünüyorum. Ancak Türk antrenörler aptal. Saha içerisinde sürekli koşmamız ve belirledikleri basit taktikleri uygulamamız için bizi zorluyorlar. Hiçbir derinlik anlayışı yok."
hleb'in açıklamaları (daha sonra yalanladı belki ama doğru demiş)
Bizim bir taktiğimiz yok. Biz taktiksiz oynuyoruz. Taktik çalışmalıyız."
snejder in bugünkü açıklamaları
daha önce bunlara benzer pek çok açıklama da olmuştu
sonuç: yerli hoca olmasın çamurdan olsun,
günümüz futbolun f sini bilmiyorlar, küfürle bağırıp çağırmakla gazla futbol oynanacağını sanıyorlar.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum