Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hikmet Karaman. Yanına kaliteli bir kondisyoner ile
    Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• futbolcuları paralarını tam ve zamanında almış olan bir hoca gelsin
      ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• 3 kupalı hamza hamzaoğlu. bu adam sene sonuna kadar idare eder.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• hamzaoğlu yetersiz büyük takımlar için
          gese en doğru hamleyi yaptı
          denizli bizle anlaşacaktı alelacele onu kapmak için hamzaoğlunu kovdular
          denizli mason localarından iyi destek alır hakemler ondan korkar

İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3 kupalı hamza hamzaoğlu. bu adam sene sonuna kadar idare eder.
          ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Lucescu tabi ki tartışılmaz olmazsa macera aramaya gerek yok.Ben Hami diyorum
            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Kongreden sonra yarım sezonluk, tekrar tazminat vermeyeceğimiz bir hocayla anlaşılmalı.
              Bu süre zarfında yeni sezonda takımı çalıştıracak hocayla ön protokol yapılmalı ve istediği oyuncularla görüşmelere başlanmalı.
              Bu yarım sezonda yeni hoca kimlerin gönderileceğini de izleyerek karara bağlar.
              Çok zarara girmeden atlatmış oluruz bu dönemi.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                8-9 az. En az 50 milyon alıyordur.
                arastır 8 milyon euro olarak duydum zaten gelmiş kaç yasına.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  8 - 9 nereden uydurulmuş bilmiyorum ancak azcık dış basından araştırma yaparsanız bütün hepsinde 3 milyon dan daha fazla gösterilmediğini görürsünüz.
                  Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Ayrıca hayalleri süsleyen hocaların aksine proje adamlarını istiyorum kulübe..

Büyük isimleri getirmek kısa süreli başarılar sağlayabilir ama kesin değildir. Ama bizim problemimiz en alttan en üste kadar bir futbol geleneğine sahip olmamaktır. Alt yapılar bu kadar başarılıyken bile sadece bireysel konuşabiliyoruz. İzleyen renkdaşlarımızın çoğu, çok iyi futbolcular olduğunu ancak taktik ve kurgu sıkıntısı olduğunu zaten hemen dile getiriyor.

Öyle bir adam getirilmelidir ki, alt yapılardan A takıma kadar aynı sistemi oturtabilecek teknik ekibe, tecrübeye ve hırsa sahip olmalıdır. Rol model olarak Dortmund, Barcelona, Arsenal gibi takımlar alınmalıdır. En büyük takımları örnek alıp onların yarısı kadar olmayı başarsan bile Trabzon gibi bir madenden inanılmaz değerler çıkacağını düşünüyorum.
                    [MENTION=1241]serdar[/MENTION]Atasoy hocamızın kulakları çınlasın, her zaman City'nin gençlik geliştirme merkezini örnek gösterirdi. İşte dünyanın en zengini bile bunu yaparken gündelik şeylerle sürekliliği olan başarı yakalayamayız.

Yani en başında dediğim gibi, bir proje adamı getirmek zorundayız artık ve Akyazı gençlik geliştirme tesislerini de onun ekibiyle düzenlemeliyiz.
                    Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ayrıca hayalleri süsleyen hocaların aksine proje adamlarını istiyorum kulübe..

Büyük isimleri getirmek kısa süreli başarılar sağlayabilir ama kesin değildir. Ama bizim problemimiz en alttan en üste kadar bir futbol geleneğine sahip olmamaktır. Alt yapılar bu kadar başarılıyken bile sadece bireysel konuşabiliyoruz. İzleyen renkdaşlarımızın çoğu, çok iyi futbolcular olduğunu ancak taktik ve kurgu sıkıntısı olduğunu zaten hemen dile getiriyor.

Öyle bir adam getirilmelidir ki, alt yapılardan A takıma kadar aynı sistemi oturtabilecek teknik ekibe, tecrübeye ve hırsa sahip olmalıdır. Rol model olarak Dortmund, Barcelona, Arsenal gibi takımlar alınmalıdır. En büyük takımları örnek alıp onların yarısı kadar olmayı başarsan bile Trabzon gibi bir madenden inanılmaz değerler çıkacağını düşünüyorum.
                      @serdarAtasoy hocamızın kulakları çınlasın, her zaman City'nin gençlik geliştirme merkezini örnek gösterirdi. İşte dünyanın en zengini bile bunu yaparken gündelik şeylerle sürekliliği olan başarı yakalayamayız.

Yani en başında dediğim gibi, bir proje adamı getirmek zorundayız artık ve Akyazı gençlik geliştirme tesislerini de onun ekibiyle düzenlemeliyiz.
                      bravo bu konuya deginen tek adam sensin Trabzon futbol akademisi kurulmalıdır.buna işadamları herkes destek olur sonucta yüksek maliyetli bir iş ancak gelecegimiz böyle kurtulur.

Yorum

• sadi, ziya, tolunay, vahid, mra v.s gibi defans futbolunun mimarlarının bu kulüpte işi yok. çift forvet oynatabilecek hücumu seven adamlara ihtiyaç var. ayrıca mümkünse öze dönmeyelim içimizden olmasın...
                        Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Araştırdığım için söylüyorum zaten.

Yorum

• Şu durumda sadece başkanı düşünüyorum ben başkan Muharrem Usta olsun gerisi gelir...
                            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• "Kariyerim boyunca çok iyi antrenörlerle çalıştım. Arsene Wenger, Pep Guardiola gibi... Mourinho ve Alex Ferguson'un gerçek birer efsane olduğunu düşünüyorum. Ancak Türk antrenörler aptal. Saha içerisinde sürekli koşmamız ve belirledikleri basit taktikleri uygulamamız için bizi zorluyorlar. Hiçbir derinlik anlayışı yok."

hleb'in açıklamaları (daha sonra yalanladı belki ama doğru demiş)

Bizim bir taktiğimiz yok. Biz taktiksiz oynuyoruz. Taktik çalışmalıyız."
                              snejder in bugünkü açıklamaları

daha önce bunlara benzer pek çok açıklama da olmuştu

sonuç: yerli hoca olmasın çamurdan olsun,
                              günümüz futbolun f sini bilmiyorlar, küfürle bağırıp çağırmakla gazla futbol oynanacağını sanıyorlar.
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Ersun Yanal
                                "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X