Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hamzaoglunu cok isterim ben
    Uzak dursun

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardeşim takım çok kötü bir durumda maddi ve manevi böyle bir takıma ne Denizli ne lucescu gelmezzzzzz,z,,,.Gerçekçi çözümler düşünmek lazım mantıklı ola. yılmaz vuraldır yabancı hiçbir hocayla takım başarılı da olamaz.

Evet çok doğru...(!)

Kabadayılık, posta koyma, yalandan delilik, asmak -kesmek, futbolcu dövme, argo , maç sonları, reklamlar ...vs. tek gerçeğimiz zaten son zamanlarda...

Futbolumuzdan çok mizahi karakterlerimiz, değerlerimiz ile varız futbolda.

Takımın aklı başındakileri Onur, Mbia, Cardozo başta olmak üzere "bu nasıl bir tarz" diye kazan kaldırmazsa yönetimsel ve teknik alanda tam seyirlik bir klüp oluruz Vural'la...
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Lucescu bir yerden bakdığında hayal gibi geliyor bana ama eğer Muharrem Usta gelirde getirirse müthiş olur inanmak istiyorum iyi şeylere artık...
        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Usta gelse bile ben bu takımın başına Lucescu'nun geçeceğine inanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lucescu - fantastik bir hayal

Denizli - Kötü ve sıkıcı futbol

E.Yanal - Bosingwa'yı son kez sağ bekte göremeden sakatlanıp, stoperde katletmesi

A.Avcı - Korkak savunma anlayışlı başarı hedefsiz futbol

Kafamda oluşan ilk izlenimler...
            Hiçbiri ilaç değil, bence de
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Evet
              Nerden Tanıdın

Yorum

• evet nerden tanıdın

Yorum

• Ben alman isterim gurbetcileri dortmund shalke bayern alt yapidan oyuncu kazandirsa yetee onlarda minimum iki dil oluyor.. türk olacaksa bana göre tayfun korkut murat yakin isterim... ilk tercihim luice favre.. almanyada her genc antr basarili oluyor genc yasliyi birakalim.. kafasi bizde olsun her türlü basarili olur

Yorum

• Kalli gelsin
                    "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kalli gelsin
                      Adam,Atatürk rahmetli olmadan 4 sene önce doğmuş ne diyorsun ula sen

Yorum

• şakalar..espriler..alaycı konuşmalar,yazışmalar havada uçuşuyor.

*Tarihimizin en kötü dönemlerini yaşıyoruz.
                        *10 gün geçmeden futbolcularımız yumrumlaşıyor.
                        *yönetimin tamamına yakını cezalı
                        *takımın başında hoca yok..
                        *gençler ve fb yenilgisi takımı dibe sokacak
                        *ciddi kriz içindeyiz.
                        *belki yanlış düşüyorsunuz diye düşünebilirsiniz,
                        *ama daha sağlıklı,
                        *fikirlerin üretilmesi gerektiğini düşünüyorum.
                        *şahsi fikrim,
                        *tabiki şaka,espri olacak,
                        *ama o zaman bu zaman değil arkadaşlar.

Yorum

• öncelik hami, yarım kalan bir işi var çünkü.
                          tugay kerimoğlu her zaman görmek istediğim biri.
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                          A Love..Lİke No Other

Yorum

• İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet çok doğru...(!)

Kabadayılık, posta koyma, yalandan delilik, asmak -kesmek, futbolcu dövme, argo , maç sonları, reklamlar ...vs. tek gerçeğimiz zaten son zamanlarda...

Futbolumuzdan çok mizahi karakterlerimiz, değerlerimiz ile varız futbolda.

Takımın aklı başındakileri Onur, Mbia, Cardozo başta olmak üzere "bu nasıl bir tarz" diye kazan kaldırmazsa yönetimsel ve teknik alanda tam seyirlik bir klüp oluruz Vural'la...
                            'Gördüm mü Denizli nereye gidiyor,lucescu da hemen koşarak gelir 12.sırada essek yüküyle borçlu takıma...ha bu kafadaki taraftara Giray bulak ile hüseyin kalpar yakış ki dostum aynen bu kafayla devam edin.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• denizli olmadı. ersun zor zaten. valla vizyonsuz ama iyi arastırılmıs yabancı belki. ama yerli ise tek alternatif kaldı. Hikmet Karaman.
                              13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak Peleray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                öncelik hami, yarım kalan bir işi var çünkü.
                                tugay kerimoğlu her zaman görmek istediğim biri.
                                Tolunay o da bir tur daha binsin bence.
                                Hami kim Tugay kim ya?Trabzonspor Hocalığından bahsediyoruz alo çatladıkapıspordan değil.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X