Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lucescu - fantastik bir hayal

Denizli - Kötü ve sıkıcı futbol

E.Yanal - Bosingwa'yı son kez sağ bekte göremeden sakatlanıp, stoperde katletmesi

A.Avcı - Korkak savunma anlayışlı başarı hedefsiz futbol

Kafamda oluşan ilk izlenimler...

Yorum

• Galip DEĞERLİ/TAKA
      KISSADAN HİSSE
      Devlet bir gün geniş ve boş araziye geceleri göz-kulak olacak 500 TL maaşla bir bekçi almaya karar verir. Bir süre sonra düşünülür, talimatlar olmadan bekçi işini nasıl yapacak? Bir planlama birimi kurulur. Planlamayı yapmak için 750’şer TL maaşla iki kişi işe alınır. Bir süre sonra işleri nasıl kontrol edeceğiz diye Bin’er lira maaşla iki denetmen işe alınır, biri denetim yapar diğeri rapor yazar. Bir süre sonra bunların maaşları nasıl ödenecek diye tartışılır ve Bin 500’er lira maaşla üç kişi olmak üzere bir mali müşavir, bir katip ve bir de istatistikçi işe alınır. Bir süre sonra bunlardan kim sorumlu olacak diye düşünülür? Ve 5 bin lira maaşla bir müdür ve 3 bin’er lira maaşla iki müdür yardımcısı işe alınır. Bir süre sonra ekonomik kriz çıkar ve bütçedeki masrafları kısmak için bekçi işten çıkarılır.
      Şota 6 Milyon bağışlamış durum tam da budur.

Yorum

• Hami Mandıralı
        Trabzonsporu 10 maç yönetti ve Akçaydan aldığı enkazı ayağa kaldırdı.
        Üstelik Sıradan topçularla başarılı maçlar çıkardı.

Yorum

• "14 yaşındaki çocuğum bile, 'beni bir maçlık hoca yap, kadro çıkarayım, 4-0 yenmezse evlatlıktan at beni' dedi." İ.E.H.
          Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• İlk olarak Maranov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hami Mandıralı
            Trabzonsporu 10 maç yönetti ve Akçaydan aldığı enkazı ayağa kaldırdı.
            Üstelik Sıradan topçularla başarılı maçlar çıkardı.
            Hami sen misin?

Yorum

• Marcelo Bielsa
              Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Şu da hayli tezat, komik, ilginç bir durum...

"Lucecsu hayal "...., "adamın parasını ödeyemeyiz"...vs.

Bunu diyenler Malouda, Bosingwa, Cardozo, hatta Yatabare, Waris, Ndoye bu takıma geldiğinde " ne büyük klüp olduk , artık dünya yıldızları bize geliyo...yaşa başkan" diye adeta çığlık atanlardı...

Ne çabuk çaptan düştük...
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hami sen misin?
                  Ahahaha , cok can alıcı noktadan vurdun 😂😂😂

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• şimdi gs de hoca arayışı içinde olacağı için muhtemel adayların bize cevap verme süresi uzadı dolaysıyla zaten halihazırda kurt hoca sadi hoca ile yola devam etme seçeneği daha da ağır bastı. bu arada kulübü istanbula taşıyalım diyenlere gün doğdu "işte gördünüz mü istanbul takımları hemen hoca buluyor bize onlardan arta kalanlar geliyor" mantığı ezik bir yaklaşımdır sakat doğan bir anlayıştır.
                    dünyanın bir çok olumsuz bölgesinin takımı var ve düzgün iş yapan hocalar bulabiliyorlar örnek mi işte molde solskjaer
                    biz yeni gelecek hocaya çalışma imkanı tesisi sunabiliyor muyuz sorun burada
                    çok afilli bir hoca beklentisi içinde olan renkdaşlar yanılacak bunu da söyleyeyim saygılar benden

Yorum

• İlk olarak Ahmet AYDIN-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "14 yaşındaki çocuğum bile, 'beni bir maçlık hoca yap, kadro çıkarayım, 4-0 yenmezse evlatlıktan at beni' dedi." İ.E.H.
                      Aglasak mi gülsek mi? IHO lütfen git.
                      Nefsin icin sevme

Yorum

• Hamzaoglunu cok isterim ben
                        Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hamzaoglunu cok isterim ben
                          tabi fatih in tasmalı köpeğini gs artığını bu kulübe layık görmek gerekir ... kapıya asın ozaman cidden gs altyapısıdır diye tabela

bu soytarı gs nin başında kalabilsin diye trabzonu avni akerde cüneyt e doğrattılar

artık kadroyuda fatih kafasına göre yazar çıkar oynarız
                          En son nalagasıvar tarafından düzenlendi; 19.11.2015, 18:37.
                          sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• Kardeşim takım çok kötü bir durumda maddi ve manevi böyle bir takıma ne Denizli ne lucescu gelmezzzzzz,z,,,.Gerçekçi çözümler düşünmek lazım mantıklı ola. yılmaz vuraldır yabancı hiçbir hocayla takım başarılı da olamaz.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Başkanı bu olanın hocası Nihat Doğan olsa şaşırmak anlamsız.

Yorum

• Denizli 'de uçtu kelebek misali

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X