Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Her hoca bir mutlaka Trabzonspor'dan istifa duygusunu tadacaktır. Kim kaldı harcamadığımız?
    daha çok yeni oldğu için Fatih Tekke'yi harcamadık...

Yorum

• Kim gelir bilemem ama gelen hoca kanser olmaya hazır olsun.
      Bordo-Mavi

Yorum

• Mustafa Denizli olmamalı. Ersun takımı zateb biliyo iyi yönetim ile iş yapar
        Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• Rubin Kazan'ın eski tesbih çeken hocası Kurban Berdyev gelsin.

Sabır çekilecek tek kulübedir Trabzonspor Kulübesi...

Yorum

• Kurban hoca da olabillir haa, neden olmasin... emeklilige ayrilmadiysa
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sakıp Özberk Şaka şaka kim gelirse 5 haftadan fazla kalamayacağı için ismin önemi yok.

Yorum

• Ersun Yanal.......
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ben dünya üzerinde bizi hiçbir hocanın şampiyon yapacagına inanmıyorum .
                  ipler bizim elimizde değil .
                  61

Yorum

• Ersun Yanal gelmez. Mustafa Denizli gelebilir ama deluluk ariyorsak Yılmaz Vural gelsin. Her maç o taraftara küfür eder, taraftar da ona.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ersun Yanal gelmez. Mustafa Denizli gelebilir ama deluluk ariyorsak Yılmaz Vural gelsin. Her maç o taraftara küfür eder, taraftar da ona.
                      Ersun gelir niye gelmesin..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersun gelir niye gelmesin..
                        Neden gelsin? Adam Lig Tv den dünyanın parasini götürüyor. 3. defa hiç sanmıyorum.

Yorum

• Ersunu bu yönetim göndermedi mi? Neden tekrar istesinler? Yani biraz mantıklı konuşmak da fayda var.

Şu an için en ideal isim Mustafa Denizli.
                          ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• tabiki mustafa denizli adam şikebahçe gs eziktaşı şampiyon yaptı 2.ligden rizeyi yeniden süper lige çıkardı.

kesinlikle mustafa denizli daha iyisi yok.tilki gibi bir adam bu mustafa denizli.ayrıca bizde başarısız olursa kesinlikle sorun bizde demektir.adam çalıştırdığı heryerde şampiyon oldu kimse fantazi aramasın kabak gibi ortada mustafa denizli

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersunu bu yönetim göndermedi mi? Neden tekrar istesinler? Yani biraz mantıklı konuşmak da fayda var.

Şu an için en ideal isim Mustafa Denizli.
                              Birçogumuz yeni baskan/yeni yönetim sonrasi için isim yaziyor... herhalde ibo baskan getirmeyecek ersun hocayi
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İsmail hoca istifa etmiş, bence düşünülebilir

ciddiyim
                                "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X