Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Iho ve hurma gitsin yeni başkanla Ersun Yanal gelsin.Çok mu şey istiyorum ?

Ersun Yanal bence Türkiyenin en iyisi ve bu kadroyla acayip işler yapar.
    Sinerji lütfen..
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Ersun Yanal'a büyük haksızlık yapıldı. Yönetim de değişse bir daha bu kulübe geleceğini zannetmiyorum.

Mustafa Denizli gelebilir, ama bu yönetimle o da fazla barınamaz. Futbolcuların da rahatsızlığı bence hocadan ötürü değil, yönetimden ötürü. Yoksa bu kadar hocadan birisinin bile tutunamaması sürpriz olamaz.

Ayrıca istifa etmesi gereken insan Hamza Dengeoğlu iken, Cüneyt Çakır'ın çalmadığı bir penaltı ligin kaderini, Şota'nın kaderini nasıl etkiledi hepimiz izledik.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• büyük ihtimal Prosinecki gelecekmiş
        "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• Katılıyorum yabancı hoca büyük hata olur

Yorum

• Osman Özköylü

Yorum

• nasıl olsa sene sonunu göremeyecek gelen hoca, ben adayım hocalığa.

he desinler aralıkta gitmem, hemen askerliği tecil ettiririm.
              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

• Mustafa Denizli
                sampiyon yap bizi

Gelsin de böyle karsilayalim kendisini => https://www.youtube.com/watch?v=uG58i2SVse8
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İş bence daha derinlikli ama sadece yüzeysel olarak düşünüyor ve Şimdi Hacıosmanoğlu dönemi hocalarına şöyle bir bakıyorum da , bana göre en başarılı hoca Hami Mandıralı idi . Gel dediler geldi , git dediler gitti üstelik... Trabzonspor'un değerleriyle barışması adına en umutvar proje ise 1461'in Akçay üzerinden entegrasyonuydu ancak onda da fena çuvalladık ... 1461 ile entegrasyon birileri için hep zihinlerde arpalık olarak canlandığı müddetçe de iyi başlasa bile bir noktada çuvallayacağı malumdu ...

Şota göreve gelmeden evveli için söylüyorum ; Trabzonsporda henüz çoğu taze güzel hatıralar bırakmış önemli bir potansiyeldi ve yine kendi görüşümdür ; yalnış olmayan bir tercihti ... Şayet saha sonuçları iyi gitse idi , ilerleyen haftalarda Trabzonspor taraftarının kulübü ile barışması adına çok önemli işlere ve söylemlere imza atabilirdi , olmadı , işin taktik teknik ama asıl önemlisi kendi dışında kalan mücadele alanlarında yenilen şamar oğlanına dönen Trabzonspor'un en altında Şota kaldı , fatura üzerine kaldı .

Hamasi söylemlerle gaz ile bir hışımla göreve gelen Tolunay hoca da var aslında hikayenin en başında henüz Hacıosmanoğlu göreve gelmeden , o da şeklen doğru olmasa da tercih olarak kötü değildi. Şık olmayan biçimde geldi ama aynı şekilde kapıya kondu ... Şota gelsede yıllar sonra dikiş tutmaz sanmıyorum bir şeyler koptu çünkü ... Tolunay meselesi ise çok daha çetrefilli...

Tutmayan ikinci dikişler ... Ersun hoca , Vahid hoca ... Sayfalarca oturulur konuşulur da kısa keseyim kafa ütülemeyeyim ; biri yerli olarak diğeri yabancı olarak Trabzonspor'un marka değerinin ve ekonomik imkanlarının ikna edebileceği ideal top yerli ve top yabancı hocalar... İkinci dikiş olmalarının nedeni de bu ... Buraya kadar yazdıklarım meselenin hocalarla ilgili olmadığı sağlaması içindir ama dahasını da kelam edeyim :

Almanyadan yahut ne bileyim iber yarım adasından 35 yaşında idealist geleceği parlak bir hoca bulmak ayrı bir konu ki öyle bir ismin de Trabzonspor kulübü içerisinde barınması yukarıda örneklerle açıklamak istediğim üzere imkansızdır , ama onun dışında şu durup durup dünya çapında yabancı hocaları buralara yazanlar bence tamamen Trabzonspor gerçekliğinden kopuk biçimde yorum yapan kardeşlerimdir... Şöyle bir dönüp kulübümüze ve idari geleneğine münhasır şartlarına ve ve son 20 yılına bir bakın bana hak vereceksiniz...

Trabzonspor'a bu yönetimin ve adaylık sürecinde olan potansiyel kişilerin asıl düşünmesi gereken konu , Trabzonspor'un sürekli sahada dayak yiyen değil daha ziyade saha dışında dayak yiyen bir kulüp olduğu gerçeğini kavramak ve bu yönde mücadele etme dirayetini gösterip gösterememek meselesidir.

Trabzonspor camiası bir arada durduğu ve hakkını yedirmediği müddetçe isterse takımın başında malzemeci ağabeylerimizden biri olsun bu kulüp doğal olarak her 5 yılda bir şampiyonluğa oynayabilecek bir kadro birikimine de ulaşır ; ne kadar kötü yönetilirse yönetilsin...

Bu camia birliği bütünlüğü ifadelerinin de artık ne kadar popülist kaçtığının içi boşalmış demogoji ifadeleri gibi geldiğinin de farkındayım ... İşte bu da bizim aslında ana akım medyaya , istanbul sermayesine ve cemiyetine bilhassa hangi noktada yenildiğimizi özetliyor...

Mesele hoca meselesi değil benim kanadımda ... Mesele, hoca kellesi alarak ömrünü üç gün daha uzatma derdinde olan zihniyetledir problemim... Trabzonspor'u istanbula ve onun hastalıklı dünyasının altına yatıranlarladır problemim...

Sizce Yeni hocamız kim olmalı ?
                  -Dostum , ne yazık ki bu sorunun tüm yanıtları aynı cevaba çıkarıyorsa seni bırak boş kalsın , böyle daha iyi ...
                  En son Serdar A tarafından düzenlendi; 12.11.2015, 02:42. Sebep: imla

Yorum

• Yattara hocamız olsun
                    "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mustafa Denizli
                      sampiyon yap bizi

Gelsin de böyle karsilayalim kendisini => https://www.youtube.com/watch?v=uG58i2SVse8
                      Hey Sexy Lady! Mustafa Denizli!

Yorum

• Bu adam hocayla anlaşırsa şaşırmam. Ama Allah'tan imza yetkisi yok. Ödeme yetkisi sözleşme yapma yetkisi yok... Yarın devletin gönderdiği adamlar el koysa klübe yönetimden kimse kapıdan içeri giremez. Banka hesaplarına dokunamazlar. Klüp adına kredi alamaz borçlanamazlar. Gider ayak hiç bir şey götüremezler yanlarında. Karşılıklı anlaşıp hoca gönderemezler anlayacağınız....

Bunun yanında hala aday olması ne kadar koltuk sevdalısı olmadığını gösteriyor. Ben 35 yaşındayım hiç bir dönem hatta Özkan Sümer'in onursala karşı kongre kazanmasından sonraki onursal intikam dönemiyle ekonomik dar boğaza girdiğimizde dahi böyle sıkıntılı bir süreci yaşamamıştım.

Gelecek yeni teknik direktörü İnşallah 7 aralıkta görürüz...

Mustafa Denizli bu renklerin asaletine vurulmuş lekedir. Tertemiz formamı öyle bir futbol katiliyle kirletmem... Ben yanlış kararda topu rakibe teslim etmesini bilen onurlu ama başarısız adamı tercih ederim...
                        En son bakigokhan tarafından düzenlendi; 12.11.2015, 03:21.
                        "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• Yeni yönetim belirlenene kadar kimse gelmemeli. İlla gelecekse Yılmaz Vural gelsin takım tımarhaneye dönmüş, dinsizin hakkından misali, zaten hevesli açıklamalar yapmış garibim
                          Mustafa Yumlu.

Yorum

• Sergen yalcin gelsin hem genc hem dinamik gaziantepde ve sivasta ilk sezonda yaptigi isler iyidi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• şimdi bir arkadaşla konuşuyordum denizli için...
                              çok yaşlandı dedi

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• birkaç gün önce giray bulak'ın "Trabzonspor'u sadece ben şampiyon yaparım" açıklaması, şota'nın gönderilmesi, iho'nun başkan adayı olması... topla hepsini alt alta... ikinci giray bulak devri hepimize hayırlı olsun!
                                Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X