Yeni anket meselesi değil de anketlere ''oy değiştirebilme'' uygulamasının eklenmesi gerekiyor bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bence sezon sonuna kadar Sadi Tekelioğlu ile devam edeceğiz.Sezon sonu çok büyük bir sürpriz olmazsa Lucescu yada Ersun Yanal hocamız olur.
Her kim olursa olsun bizim sabır gösterip desteklememiz gerekiyor.Ve unutmayalım ki hepsi bizden futbolu daha iyi biliyor.
Yorum
-
İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence sezon sonuna kadar Sadi Tekelioğlu ile devam edeceğiz.Sezon sonu çok büyük bir sürpriz olmazsa Lucescu yada Ersun Yanal hocamız olur.
Her kim olursa olsun bizim sabır gösterip desteklememiz gerekiyor.Ve unutmayalım ki hepsi bizden futbolu daha iyi biliyor.
olasi bir kasimpasa yenilgisi herseyi alevlendirir lakin kazanirsak kesin ve net yaziyorum sadi hoca kalacak istatikleri ortada daha iyisini ersin hocada yapamazdi ..
benim icin soru isareti transferler ?? ne Zaman sadi hoca soneri oynatmaya baslar o Zaman benden elestirileri alir ..sadi hocanin oyuncu taramadaki felsefesini bilmiyorum ..
veya kim sececek kim ölcecek kadroyu buda soru isareti..sadi hocayi seviyoruz lakin masaya vurabilecek bir hoca degil ??solbek golcü ve stoper ve kaliteli üst düzey bir oyunkurucu sart 10 numara ..BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon görüşme için mayıs diyorlar da ya adam gelmezse? Mayıs ayına kadar bekleyip sonra diğer hocalardan da olmayalım.
Yorum
-
lucescu'nun shaktarda uzun yillardir calisiyor olmasinda kendi basarisi oldugu kadar kendisine saglanan kredinin de payi var. Shaktarda calismadan once lucescu bir cok takimda kisa sureli calismis bir hocaydi.
Yani lucescuyu getirecegiz cunku uzun soluklu bir maceraya uygun kisi lucescu'dur soylemini cok bos bir soylem.
Boyle bir tolerans guven duyulan ve kalitesini ispat etmis herhangi bir hocaya da taninabilir. isminin lucescu olmasi cok da onemli degil fakat bu bir hocayla uzun soluklu calisacagiz soylemleri Turkiyede romantizmden oteye gitmez.
Turiyedeki hic bir kulup arsenal'in, shaktarin yada yakin gecmiste man utd'nin benimsedigi boyle bir modele uygun bir yapida degil.Hoca basarili oldugu surece tabi ki ayni hoca ile devam edilir fakat secimle gelmis olan butun yonetimler gibi hocanin bocaladigi sancili bir donemde uzerlerindeki baskiyi azaltmak adina yeni bir hoca arayisina gireceklerdir.
Yorum
-
Korkum sene sonuna kadar Lucescu diye bekleriz sora adam gelmezse kötü olur o ara istediğimiz hocalardan bir kaçı gider başka takımla anlaşırlar sora kedinin ciğere bakdığı gibi bakakalırız peşlerinden bunu da düşünüyordur kesin Başkan neyse ya Kasımpaşa maçı sonrasını bekliyelim bakalım ne olacak?-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
Benim için hocadan önce yönetim gelir. Yönetim Muharrem Usta ise her gelen antrenör başarılı olur.
Bu takım USTA ile atağa geçti, SADİ ile değil.
Ben oyumu Ersun'a verdim, ama Lucescu'nun geleceğini düşünmediğimden, ha sonrasında oturup düşündüğümde gene oyum az farkla Ersun'a çıkıyor...
Ama Lucescu ve Ersun kim gelirse gelsin başarılı olacak...
Lucescu başarı getirecektir ama Ersun'u isteme sebebim, dört forveti bir arada gerçekten forvette oynarken görebilmektir. Bu topraklara deli cesareti yakışıyor arkadaş...
Ha Lucescu da Lucescu'dur ama dediğim gibi olay yönetimde biter...
Anketin de bir önemi yok, inşallah ikisinden biri gelir...
Yorum
-
İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBielsanin falan ismi geciyor aglicam gulmektenLucescu falan hahaha
#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye hayırdır?
Yorum
-
İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBielsanin falan ismi geciyor aglicam gulmektenLucescu falan hahaha
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum