Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Gazete İlanı Organizasyonu! | İLANIMIZ FOTOMAÇ'TA!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mehmet 3-4 mesaj yukarıda o mesajın muhattaplarının kimler olduğunu belirttim hiçbir zaman burada bizim abilerimize/kardeşlerimize kısacası geleceğimiz olarak gördüğüm insanlara karşı yıkıcı üslup kullanmadım bunu o mesajda belirttim.Vurgulayıcı yazılar kaleme aldığım yazılarda muhattaplarım her zaman Trabzonspor'a ve BMN'ye düşmanlık besleyen kişiler olmuştur.

Eğer benim karaladığım iki kelimeden burada üstüne vazife çıkartıyorsan veya senin dışında çıkartan oluyorsa zaten sen 2000 yılından beri takip ettiğin BMN'yi tanımamışsındır.

Her defasında bana bunları yazdırıyorsunuz ancak bundan önce sadece ilan organizasyonumuza özel değil yazdığım hiçbir satırın akıbetinden pişmanlık veya endişe duymadım. Bugün olsa yine yazarım.

Bundan sonra yazacağım mesajların altına (Bu mesaj BMN'ye ve Trabzonspor'a nefret kusan zevatlara ithafen yazılmıştır buradan önce U.Sadıkoğlu'nun sosyal medya hesabında paylaşılmıştır) ibaresini kullanacağım. Başka türlü üslup kaygısı olayını yenemeyeceğiz...
    ne diyelim ,eyvallah diyelim, kalemine sağlık.
    sakin olun...

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ...

Bildiri hedefi 12'den vurdu.
      Örneğin?

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Örneğin?
        Gelen tepkiler, hedeflediğimiz şeyi yapabildiğimizi gösteriyor...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Ben beğendim yazıyı. Gazete'lerde sert üslup kullanamazsın. Bence çok başarılı. Sanatsal dil kullanılmasını çok beğendim. Abicim ellerine sağlık.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

Gelen tepkiler, hedeflediğimiz şeyi yapabildiğimizi gösteriyor...
            Tepkiden kasıt bu başlığa yazılanlar mı, yoksa forum dışından tepkiler mi aldık?

Not: Son günlerde gündemi takip edemediğimden soruyorum.
            En son bkandil tarafından düzenlendi; 03.08.2015, 19:02.

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tepkiden kasıt bu başlığa yazılanlar mı, yoksa forum dışından tepkiler mi aldık?

Not: Son günlerde gündemi takip edemediğimden soruyorum.
              Olumlu olumsuz tüm tepkiler için diyorum, her mecradan. Tabi forum üyelerimizden gelen tepkiler çok daha kıymetli.

Twitter ve Facebook'da 1 kere açıklama yaptıysam, burada gocunmadan 10 kere açıklama yaptım. Hala da yapıyorum. Yine yaparım.

Bazı arkadaşlar bozuldu bildiriye ama camianın nerelerini harekete geçirdiğimizi onlar da görecekler.

Bazen stratejik davranmak gerekir. Bu daha başlangıç...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Daha önce söylediğim 50 tl yi ancak gönderebildim. Kusura bakmayın arkadaşlar

Yorum

Olumlu olumsuz tüm tepkiler için diyorum, her mecradan. Tabi forum üyelerimizden gelen tepkiler çok daha kıymetli.

Twitter ve Facebook'da 1 kere açıklama yaptıysam, burada gocunmadan 10 kere açıklama yaptım. Hala da yapıyorum. Yine yaparım.

Bazı arkadaşlar bozuldu bildiriye ama camianın nerelerini harekete geçirdiğimizi onlar da görecekler.

simdi fazla akilli görünmek istemem

ama onurun sergiledigi durusu Trabzonspor icin taraftar olusumlarimizda örnek alsa ve bir baris ve güc birlesmesi baslasa ...

bmn de öncülük yaparak viraylan sorunlari tarihe gömse...
                  gibi rüyalar

ne baslangic olurdu ama
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    simdi fazla akilli görünmek istemem

ama onurun sergiledigi durusu Trabzonspor icin taraftar olusumlarimizda örnek alsa ve bir baris ve güc birlesmesi baslasa ...

bmn de öncülük yaparak viraylan sorunlari tarihe gömse...
                    gibi rüyalar

ne baslangic olurdu ama
                    bmn ile vira sorunlu mu,anlamadım sebebi ne,iki tarafta aklı başında insanlardan oluşuyor.
                    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bmn ile vira sorunlu mu,anlamadım sebebi ne,iki tarafta aklı başında insanlardan oluşuyor.
                      benim kuzen virada
                      onun demesine göre var
                      ben 2 bin km uzaktan bilemem tabi
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Konu Trabzonspor olunca bazı şeyler rüya olmaktan çıkar.

Egolarımız veya gururumuz asla Trabzonspor sevgimizden ve sadakatımızdan büyük değil...

Abdal'a malum olurmuş...
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Haydaa hic haberim yoktu organizasyondan. Devam ediyor mu??

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• İlk olarak Arrive tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Haydaa hic haberim yoktu organizasyondan. Devam ediyor mu??

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Kaya abi bugün ödemeyi yapacaktı. Yapmadıysa gönderirsin.

Biz seni şuraya alalım Eray. Gözlerim hep seni aradı başlıkta...

Arkadaşlar, Kaptanımız Recep Onur Kıvrak'a içinizden geçenleri mektuplaştırmak isterseniz, bu başlık altında ikinci veya üçüncü şahısları işin içine katmadan, küfür ve hakarete kat'i surette yer vermeden yapabilirsiniz. Buyurun dökün içinizi... Her mektup tek tek Kaptan'a "yazanın adına" teslim edilecektir! ***
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Ödeme henüz yapılmadı. Karşı taraftan hesap bilgisi bekliyoruz. Açıkçası açığımız halen var... Destek vermek isteyenler var ise yarın 16.00'ya kadar gönderebilir...
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

...

Bildiride bozulacak bir durum mu var?
                                Ulusal bir gazetede "sizin gibi yönetimin taaaa ..." diye ilan verilmesini mi bekliyorduk?
                                Şahsen, yönetimin bildiriyi okuduğunu bile sanmıyorum.
                                Öte yandan "camianın nerelerini harekete geçirdik" kısmını anlamadım. Umarım iyi bir şeydir.
                                İyiden kastım muhaliflerin, ilanda bahsedilen "sorumluluk bilinciyle hareket edilmesi ve ayrışma yerine bütünleşme esasının benimsenmesi" konusuna olumlu tepki vermesidir. Bunun dışındaki her hareket mevcut yönetimin yapılacak ilk kongreden galibiyetle ayrılmasından başka sonuç vermeyecektir ki, mevcut yönetime de ilk seçimi atlatmak yetecektir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X