Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Gazete İlanı Organizasyonu! | İLANIMIZ FOTOMAÇ'TA!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onur'a sahip çıktığımızı defalarca kez belirttik sosyal medya hesaplarımızdan. Hatta kendisine mektuplar yazıyoruz ilgili başlıkta da görüleceği üzere. Biraz daha geniş bakmak lazım olaya, Onur olayı onlarca olaydan sadece biri.
    Ben Onur'u da uyaran bir bildiri derken,kötü olmuş yada Onur'a sahip çıkılmıyor demiyorum.
    Onur'a sahip çıkılması konusunda aynı safta olsak bile gerektiğinde Onur bile uyarılmalı ve bana göre bildirimiz de böyle bir bildiri...
    (Kantarıın topuzu kaçmadan her kesimin dikkati çekilmiş)
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Nihat renkdaşımıza fazla yüklenmeyin...pek haksız sayılmaz noktalarinda

Sadikoglu'nu da anlıyorum...emek, güc, zaman,... harcayıp en iyisini yapmaya çalışıyor
      Saydığı noktalara katılsamda...yanlış ortamda paylaşmïstır bana göre

Konu kapansa burada...iki üyede çok degerlidir bmn ve Trabzonspor için
      Forvete: Tencere Hill
      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Yazi yeterli yankiyi olusturamayacak olsa da özü itibariyle beğendim. ..Onur u korumaya gerek yok ciksin adam gibi ya özür dilesin ya da gerçekleri anlatsin...Trabzonspor ringonun ahiri degil..Herkes bulunduğu konumun gereklerini yapacak. .Ne baskan ne digerleri kimse Trabzonspor dan büyük degildir...Su isimlere fazla anlam yükleyip ilahlastirma sevdasindan vazgecsin herkes artik..

Yorum

• sonuna şunuda ekleseydiniz eyiydi...

"anlayana sivrisinek saz anlamayana ihoyla iki sene bile az"

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben Onur'u da uyaran bir bildiri derken,kötü olmuş yada Onur'a sahip çıkılmıyor demiyorum.
            Onur'a sahip çıkılması konusunda aynı safta olsak bile gerektiğinde Onur bile uyarılmalı ve bana göre bildirimiz de böyle bir bildiri...
            (Kantarıın topuzu kaçmadan her kesimin dikkati çekilmiş)
            Sizden üstteki mesaja binaen dedim sizden ziyade
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Uğur kardeşimizin yaptığı açıklama, bildiriyi hafif bulan(bu konuya yazanlar) için olduğunu zannetmiyorum. Örneğin kendi adıma evet hafif buldum ancak bu kesinlikle yapılan emeği baltalamak için değil. İho ve benzeri yani bu yazıyı üstüne alacakların bunu anlaması zor olacak. Ben bunu belirttim. Ancak forum yönetiminde ki birinin, bu yazıyı muhattap alacak kişilere, kişisel hesaplarından yazsa daha uygun olur. Ki yazmışta olabilir takip edemedim.
              Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Beklentimiz bmn nin biraz daha sert ifadeler kullanmasıydı. Bu anlamda herkes eleştirebilir saygı çerçevesinde. Bmn yönetecilerininde bunu anlayışla karşılaması gerekiyor.

Yorum

• Ne mutlu bana ki bu güzel ailede Trabzonspor umuz için bir ses olabiliyoruz. Destek veren tüm aile bireylerimize teşekkür ederim
                  Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                  Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                  Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu daha başlangıç.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Dışarıda kıyamet kopuyor, ortalık toz duman, Trabzonspor resmen varoluş savaşı veriyor; biz elimizde kaz tüyü yastıkla ortaya çıkmışız lütfen ama diyoruz
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Ayrıca Uğur bir mektup yazmış ama adres kim belli değil. Son derece rahatsız edici.

Birleştirici ve son derece sakin bir bildiri yayınlayıp ardından gelen eleştirilere yayınladığın bildirinin tam zıtı zıtına kılıç kalkan top tüfek ne varsa çıkarıp saldırmak ta nasıl tavır anlayamadım kusura bakmayın.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Bildiriyi ilk mesaja yazinda okuyalim
                          "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Herkese hayırlı akşamlar dilerim öncelikle o maddeleri Twitter'da teker teker mention şeklinde paylaştım zira BMN Facebook sayfasının altına ve BordoMavi.Net resmi Twitter hesabına atılan Twitler son derece rahatsız ediciydi.

Burada BordoMavi.Net 'i yıllardan beridir tanıyan insanların BMN'nin niyetinden bir gram dahi olsa şüphe etmeleri sorunun esas noktasının neresi olduğunu gösteriyor. Bizim yayınladığımız bildiri evet birleştirici ve kenetleyici niteliktedir ancak kimlere birlik beraberlik çağrısı yaptığımızda her paragrafta ayrıca ve açıkça net biçimde deklare edilmiştir.

Trabzonspor'un içine düştüğü her sıkıntılı durumda özverili bir şekilde çalışma içerisinde bulunan insanlara sosyal medya üzerinden 'biz muhattaplarına yazmadan' sallama cesareti bulanları artık adam yerine koymadığımdan kendi şahsi sosyal medya hesabımdan paylaşım yaparak düşüncelerimi belirttim. Yazıların muhattapları eğer adam olup karşımıza çıkarsa yüzlerinede söyleyebilirim. Dikkat edin bir kez daha belirtiyorum ki bu yazdığım maddelerin burada BMN'nin ilanına olumlu/olumsuz yorum yapan arkadaşlarla bir alakası yoktur benim sitem ettiğim kitle işin ucundan tutan BordoMavi.Net olduğunda hemen saldırı moduna geçen alçaklar ordusudur.

Yoksa beni burada eleştiren abilerime/kardeşlerime ben her zaman saygı ve sevgiyle yaklaşmış en olumsuz durumdan bile kendi içimizdeki aile kavramını unutmadan pozitif şeyler çıkartmaya çalışmışımdır.

Ek olarak yazının altında muhattap belirleyici bir ibare kullanmadığım için haksız olabilirim ancak o mentionları buraya kopyalayıp yapıştırırken burada yazılan yorumlara dahi bakmadım zira BMN'nin genetiğini iyi bilen insanların destek verip takip ettiği organizasyonumuzla ilgili burada olumsuz tek yorum okuyacağımı düşünmemiştim.

2004'ten beri bu ailenin mensubuyum ve bu organizasyon özelinde değil en basitinden pankart asmaya gittiğimizde bile karşılaştığımız zorlukları buraya yazsam şok olup bu camia Trabzonspor camiası mı dersiniz. Ancak biz hiçbir zaman yıkıcı taraf olmadık. Eğer yıkıcı taraf olsaydık bunu çok farklı şekilde gerçekleştirirdik buna emin olabilirsiniz.

Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur...
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Yazının fazlasıyla edebiyat kastığı, net bir mesaj vermediği, çok uzun olduğu ve bu yüzden dikkat çekici olmadığı gibi eleştirilere ben de katılıyorum. Benim takip ettiğim kadarıyla bmn bildirileri ve yazılarında maalesef genel olarak durum böyle. Yönetici üyelerde aşırı romantik ve sürekli kavramları yücelten, gerçekçilikten uzak bir tavır hakim.

Bu, genel bir eleştiri olarak dursun burada. Yine de yanınızdayız, destek vermeye hep hazırız.
                              En son atomantcum tarafından düzenlendi; 02.08.2015, 22:45.
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Emeği Geçen herkesin emeğine sağlık diyerek başlayayım. Bmn olarak attığımız adım zaten gayet dikkat çekici bir adımdır. Yapılan bu bildirinin ulusal bir gazetede yayınlanması mesajı gerekli yerlere iletecektir. Ben de daha ağır ve direk ifadeler beklerdim ama sonuçta yayınlayan gazetenin de bildirinin içeriği ile alakalı belli kıstasları vardır. Sonuçta Trabzonspor un herkesin istediği gibi at kosturamayacağı bir kurum olduğunu ve gerçek sahibinin bizler olduğunu açıkça gözlerinin içine sokan bir bildiri olmuş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X