Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Gazete İlanı Organizasyonu! | İLANIMIZ FOTOMAÇ'TA!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• U.Sadıkoğlu;

Bildiriyi eleştiren herkes son derece kibar bir üslup kullanmış ve emeğe teşekkür etmiş.

Kendini pazarlayanlar, zavallılar, hainler, kaypaklar.... Hayırdır. Bu agresiflik neden?

Mesajını okuyunca kara cahil başkanımız IHO'dan ne farkın olduğunu düşündüm. Sanırım o bile eleştiriye senden daha açık.

Ben sırf Hakan Kulaçoğlu'na oy verebilmek için günübirlik 1000 km yol katettim (bunu sadece safım belli olsun diye söylüyorum). Burada insanlar ben Trabzonspor için senden fazlasını yaptım yarışında değil.

Biz Trabzonspor'un sahibi olduğunu zannedenlerle mücadele etmeye çalışırken, Trabzonspor'a yol gösteren oluşumları (BMN gibi) kendisinin zannedenlerin nazını çekemeyiz.

Trabzonspor için çabalayanların kimseye ihtiyacı yok.

Al BMN'ni başına çal...
    Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• Fotomacin internet sayfasinda ilan neden yok? Sadece gazetede mi var?

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        U.Sadıkoğlu;

Bildiriyi eleştiren herkes son derece kibar bir üslup kullanmış ve emeğe teşekkür etmiş.

Kendini pazarlayanlar, zavallılar, hainler, kaypaklar.... Hayırdır. Bu agresiflik neden?

Mesajını okuyunca kara cahil başkanımız IHO'dan ne farkın olduğunu düşündüm. Sanırım o bile eleştiriye senden daha açık.

Ben sırf Hakan Kulaçoğlu'na oy verebilmek için günübirlik 1000 km yol katettim (bunu sadece safım belli olsun diye söylüyorum). Burada insanlar ben Trabzonspor için senden fazlasını yaptım yarışında değil.

Biz Trabzonspor'un sahibi olduğunu zannedenlerle mücadele etmeye çalışırken, Trabzonspor'a yol gösteren oluşumları (BMN gibi) kendisinin zannedenlerin nazını çekemeyiz.

Al BMN'ni başına çal...
        Cok gereksiz buldum bu acıklamanı kusura bakma nihat

Yorum

• İlan baya yumuşak olmuş...

İlanın genele değil özele yönelik olması daha etkili ve günümüz itibari ile daha anlamlı olurdu...

Emeğe geçenlere teşekkürler ayrıca...
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

U.Sadıkoğlu;

Al BMN'ni başına çal...
            Birincisi sen istemediğin sürece BMN'den seni kimse ayıramaz.

İkincisi Uğur'un görüşü = BMN'nin görüşüdür demek de doğru değildir.

Üçüncüsü "kendini pazarlayanlar, zavallılar, hainler, kaypaklar" bu camiada var mıdır ? yok mudur ? yok ise her şey güllük gülistanlık olmalı var ise sen deki bu agresiflik üzerine alınma neden ?

Ben Uğur'un yazmış olduğu bütün maddelere katılıyorum ve bir tanesinden bile rahatsız olmuyorum. Trabzonspor için çabalamak oy vermeye gitmek olsaydı keşke...
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Birincisi sen istemediğin sürece BMN'den seni kimse ayıramaz.

İkincisi Uğur'un görüşü = BMN'nin görüşüdür demek de doğru değildir.

Üçüncüsü "kendini pazarlayanlar, zavallılar, hainler, kaypaklar" bu camiada var mıdır ? yok mudur ? yok ise her şey güllük gülistanlık olmalı var ise sen deki bu agresiflik üzerine alınma neden ?

Ben Uğur'un yazmış olduğu bütün maddelere katılıyorum ve bir tanesinden bile rahatsız olmuyorum. Trabzonspor için çabalamak oy vermeye gitmek olsaydı keşke...
              U.sadikoglunun mesaji bildiriye gelen birkac eleştiriden sonra yazildi.

O elestirilerden biri de benim.

Dolayısıyla uzerime alinirim. Camiadaki hain, zavallı vs. sifatini bizzat muhattabina soylesin.

Oy vermek cabalama çeşididir. Yeterli değildir. Soylenmek istenen şey başkaydı. Herşeyi basite indirgemeyin. Ben ne diyorum siz ne anliyorsunuz
              En son Nihat Günay tarafından düzenlendi; 02.08.2015, 14:50.
              Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• bildiriyi yumuşak bulmak neden zavallılık oluyor
                En son grandmaster tarafından düzenlendi; 02.08.2015, 14:45.

Yorum

• Uğur'un yazdıklarını savunmak benim işim değil yalnız bildiğimden yazıyorum.

Uğur o yazdıklarını, Twitter ve Facebook'ta mesnetsizce çamur atanlara ithafen yazdı. Burada yapılan olumlu ve yapıcı eleştirilerin tamamına ben zaten sabah BMN adına teşekkür etmiştim.

Hadiseyi büyütmeye gerek yok.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Bence gayet seviyeli ve sağduyulu tüm kesimlere yönelik bir açıklama olmuş.bmn'ye yakışıyor.
                    Muhatapların algılamasına gelince cahil cühela kesim:''ya bunlar yine bizim hakkımızda kötü birşeyler söylüyor,küfürle saldıralım'' derken,akil kesim ''kendimize bir çeki düzen verelim'' diyecektir.Yani bildirimiz, şahısların algılama düzeyine göre değişkenlik gösterecektir.
                    Son tahlilde camianın uyandırılması söz konusu ise; uyanmak isteyenler ve her daim uyanık olanlar dışında kimseyi harekete geçiremeyiz.
                    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

U.sadikoglunun mesaji bildiriye gelen birkac eleştiriden sonra yazildi.

O elestirilerden biri de benim.

Dolayısıyla uzerime alinirim. Camiadaki hain, zavallı vs. sifatini bizzat muhattabina soylesin.

Oy vermek cabalama çeşididir. Yeterli değildir. Soylenmek istenen şey başkaydı. Herşeyi basite indirgemeyin. Ben ne diyorum siz ne anliyorsunuz
                      Sana söyleyecek olsa neden senden çekinsin ki ? muhatabına söyler.
                      O sınıflara giren o kadar çok insan varken hepsini arayıp bulması zaman ve maliyet açısından sıkıntı
                      Herşeyi basite indirgeme tanımı niyet okuyuculuğundan öteye gidememiş kusura bakmayın. Ben yeterince anladığımın da uzatmamam gerektiğinin de farkındayım. Allah sağlık sıhhat afiyet versin size.
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• Bu ılan da onura sahıp cıkma gıbı bı durum goremedım ben ama benmı yanlıs dusunuyorum

Yorum

• Bildiri makul, beklediğimden iyi hatta. Öyle bir kişiye veya olaya aleni taraf olmayıp sistemi uyaran, Trabzonspor odaklı olmuş. Birde arasıra burada yayınlanan ergen beylik laflari içermiyor. Çok sevindirici...

Yorum

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu ılan da onura sahıp cıkma gıbı bı durum goremedım ben ama benmı yanlıs dusunuyorum
                            Hatta Onur'u da uyaran bir bildiri...
                            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• sabah uykulu kafayla okumuştum, şimdi tekrar okudum daha çok beğendim güzel ve adrese teslim yazılmış elinize sağlık. önemli olan içeriğindeki en üsttekinden en alttakine kadar verilmiş olan kendinize gelin mesajıdır. anlamak isteyen için bu kadar agresiflik yederli daha fazlası bir bildiri değil, mesaj verilenleri sidik yarışına girmeye sevk edecek bir malzeme olurdu. negatif etki ederdi yani. iyi böyle..
                              #

Yorum

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu ılan da onura sahıp cıkma gıbı bı durum goremedım ben ama benmı yanlıs dusunuyorum
                                İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hatta Onur'u da uyaran bir bildiri...
                                Onur'a sahip çıktığımızı defalarca kez belirttik sosyal medya hesaplarımızdan. Hatta kendisine mektuplar yazıyoruz ilgili başlıkta da görüleceği üzere. Biraz daha geniş bakmak lazım olaya, Onur olayı onlarca olaydan sadece biri.
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X