Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Açıkla Fatih Akyel...!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabz10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne açıklaması ya!?!?
    Ben boyle bişey yazmadım ki?

Kafanızdan kurup foruma yazı yazmayın lütfen!!!
    Fatih'in kadro dışı kalmasına verilen tepkiyi ZD ile ilişkilendirmek yanlış da, geçmiş yıllarda sizin onu istememenize neden olacak her ne olduysa onunla ilişkilendirmek çok mu mantıklı?

Ayrıca foruma ne yazılır ne yazılmaz, o bizim işimiz, siz müsterih olun

Yorum

• savunma durumunda kalan arkadaşlarıma;

bir özür dilemesini istiyoruz..hepsi bu,sakız gibi uzatmaya ne hacet.!

en karşı olanımız bile unutur gider olayı...

yok kurbanmış yok bilmem neymiş,eski konuların açılmasını engellemenin tek yolu özürden geçer..

kapanmış yara,küllenmiş ateş vs.

özür bekliyoruz..

Yorum

• "Savunmada kalmak" derken kastettiğiniz Fatih'i savunmak ise yanılıyorsunuz, en azından kendi adıma konuşayım. Savunduğum şey adil davranılmadığı... ZD döneminde takımda sigara içen oyuncu var mıydı? Evet. Yattara otobüs sürmeye kalkıp havuza geçirdi mi? Evet. Marce formasını yere attı mı? Evet. Musampa parmak gösterdi mi? Evet. 2 ay forma giymemiş adam çok kritik bir maçta "pat" diye 11'e girdi mi? Evet. Hiç bir katkısı olmayan ve olmayacağı da artık kesin olan Szymek'e bile sahip çıkıldı mı? Evet.

İşte ben de diyorum ki, evet, evet, evet, where is the "adalet"?

Bana ne Fatih'ten ya da bir başkasından. Transfer ücretinden komisyon mu alıyorum? Sadece saçma sapan bir gerekçeyle takımın güç kaybettiğini düşünüyorum. Ziya'nın mentalitesini millet anlasın diye mi yenildik febe'ye? 3 sene sonra kim sallar ZD'nın mentalitesi neydi, ne değildi? Ama bu 7 maçlık rezalet kayıtlara geçti. Daha da çıkmaz. Mesela bu kadar basit. Yoksa Trabzonspor'da yeterki işler yolunda gitsin de 17 Fatih Akyel, 34 Gökdeniz, 68 Fatih Tekke feda olsun.

Celo iyileştiği zaman bir tarafını da yırtsa Murat Ocak'ın oynayamayacağını ben biliyorum da Murat bilmiyor mu?

Komik komik şeyler...
        En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 26.12.2006, 13:17.

Yorum

• sadece bir özür.!

emrah,olay bu kadar basitti..halen de basit.!
          ama çok uzamaya başladı bu beklenti.!

yattaranın otobüsü çarpması-fatihin yalanları hepside futbolun,futbolcunun hatta insanın doğası...

affetmekte doğamız.
          ben tüm iyi niyetimle bekliyorum..

gerisi benim umrumda değil...
          not:yattara otobüsü çarpıp,sonrada takımda inanılmaz işler oluyor abi mi demiş..
          marce formayı atmış,özürmü dilememiş...yada şimek...

musampha hakkında hiçbişey bilmiyorum,sahada 10 dk görüp beğendiğim ve başkan olsam ilk 11 de ilk yazıp ziyaya al sen 10 kişi daha ilave et diyeceğim bir adam...parmak varmı yokmu bilmem...

sapla saman karışmasın lütfen..
          İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "Savunmada kalmak" derken kastettiğiniz Fatih'i savunmak ise yanılıyorsunuz, en azından kendi adıma konuşayım. Savunduğum şey adil davranılmadığı... ZD döneminde takımda sigara içen oyuncu var mıydı? Evet. Yattara otobüs sürmeye kalkıp havuza geçirdi mi? Evet. Marce formasını yere attı mı? Evet. Musampa parmak gösterdi mi? Evet. 2 ay forma giymemiş adam çok kritik bir maçta "pat" diye 11'e girdi mi? Evet. Hiç bir katkısı olmayan ve olmayacağı da artık kesin olan Szymek'e bile sahip çıkıldı mı? Evet.

İşte ben de diyorum ki, evet, evet, evet, where is the "adalet"?

Bana ne Fatih'ten ya da bir başkasından. Transfer ücretinden komisyon mu alıyorum? Sadece saçma sapan bir gerekçeyle takımın güç kaybettiğini düşünüyorum. Ziya'nın mentalitesini millet anlasın diye mi yenildik febe'ye? 3 sene sonra kim sallar ZD'nın mentalitesi neydi, ne değildi? Ama bu 7 maçlık rezalet kayıtlara geçti. Daha da çıkmaz. Mesela bu kadar basit. Yoksa Trabzonspor'da yeterki işler yolunda gitsin de 17 Fatih Akyel, 34 Gökdeniz, 68 Fatih Tekke feda olsun.

Celo iyileştiği zaman bir tarafını da yırtsa Murat Ocak'ın oynayamayacağını ben biliyorum da Murat bilmiyor mu?

Komik komik şeyler...

Yorum

• Bu konuda bazı arkadaşların ikna olması için iş artık Fatih Akyel'in kendisine düşüyor. Ben kendisinden ikinci bir açıklama daha bekliyorum özellikle de başka bir takıma gönderildikten sonra...Kendisini beni yanıltmayacaktır....

Yorum

• takimdan gidince. gittigi yerde agzi acilir ozaman ts nin arkasindan konusur aciklar herseyi

Yorum

• fatih akyelle ziya doğanı aynı kefede tutmak da garip geliyor bana. fatih akyelin bize ne faydası olmuş ki ziya doğanla bir tutuluyor. şu anda eleştirdiğimiz ziya doğanla enkaz takım şampiyonluğa oynadı. ayrıca yattaranın otobüs sürmesi sanmıyorum ki kimse tarafından disiplinsizlik olarak görülsün olsa olsa hepimizi güldüren bir hareket olmuştur en fazla. yattara da çok kez kamplara geç katılmıştır. yalnız burada fatihin aldığı cezada kritik nokta yalan söylemiş olmasıdır. ondan sonra da söylediği yalanı ziya doğanın kurallarıyla örtbas etmeye çalımasıdır

Yorum

• ziya doğan enkaz bir takımla değil büyük trabzonspor camiasını alarak büyük bir klüple şampiyonluğa oynamıştır. trabzonspor her sene şampiyonluğa oynar. sizlere bu sözleri söyletenlere ve bizleri bu duruma alıştıranlara yazıklar olsun. trabzonspor başarıya aç bir taraftar kitlesiyle her gün beslenmektedir, günün birinde ziyada akyelde bu çığın altında kalacaklardır.
                  ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• bu arada herhalde bu topicte fatih akyel konusunda en çok tartıştığım kişi olan emrah yalçınalp e bu resimi mutlaka göstermek istiyorum.

otobüs örneğiyle ilgili olarak konuşmuştuk ya. yattara yine yaptı yapacağını

Yorum

• artık bu başlık kilitlenebilir gibi geliyor bana yönetimden affı çıkmamış artık bişi açıklamasa da olur

Yorum

• fatih akyel açıkladı ya kendisi içn önemli olan konuyu..geçen hafta F.Altaylı'nın kendisi için söylediklerine bir mektupla karşılık verdi.nası galatasaraylı olduğunu vs vs vs anlattı

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu arada herhalde bu topicte fatih akyel konusunda en çok tartıştığım kişi olan emrah yalçınalp e bu resimi mutlaka göstermek istiyorum.

otobüs örneğiyle ilgili olarak konuşmuştuk ya. yattara yine yaptı yapacağını
                          Valla hiç bişey anlamadım ama neyse, madem istediniz, görmüş olduğumu söyleyeyim

Anlatmaya çalıştığım şey herkesin eşit, bazılarının birazcık daha fazla eşit oluşuyla ilgiliydi. Hala Fatih Akyel'in hak etmediği bir ceza ile harcandığını düşünüyorum. Ya da başka hak edenlerin cezasız bırakıldığı, şimdi ve geçmişte... Sağlık olsun... "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" demiş adam. Biz insanları harcayarak kuruma katkı sağlayabilmeyi umuyoruz. Çok daha disiplinsiz şeyler görmezden gelinirken Akyel otorite gösterisine kurban seçiliyor.

Sonuçta iki kişiyi kazanmak için kadro dışı bırakmıştık di mi? Szymek ve Akyel... Henüz khi-kare yapacak kadar fazla verimiz olmadı ama istatistik de bir yere kadar. Bana şimdiden çok anlamlı geliyor valla

Yorum

• bana göre hocanın basit bir durumu bu kadar büyütmesi sonucu alanında önemli biri olan fatih akyel trabzondan ayrılıyor.ziya hoca onu inşaallah aramaz.
                            İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• adam problem iste daha ne satsinlar gitsin bi problemden daha kurtulmus oluruz..
                              sanki fatih takimin belkemigi vay anasini..
                              İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Savunmada kalmak" derken kastettiğiniz Fatih'i savunmak ise yanılıyorsunuz, en azından kendi adıma konuşayım. Savunduğum şey adil davranılmadığı... ZD döneminde takımda sigara içen oyuncu var mıydı? Evet. Yattara otobüs sürmeye kalkıp havuza geçirdi mi? Evet. Marce formasını yere attı mı? Evet. Musampa parmak gösterdi mi? Evet. 2 ay forma giymemiş adam çok kritik bir maçta "pat" diye 11'e girdi mi? Evet. Hiç bir katkısı olmayan ve olmayacağı da artık kesin olan Szymek'e bile sahip çıkıldı mı? Evet.
                                emrah yalçınalp yattaranın araca binmiş resmini daha önce yazdığınız üstteki yazıda altı çizili yerleri görünce yani yattaranın otobüsü sürmesi konusuyla ilgili olarak özellikle göstermek istedim.otobüsten sonra şimdi de o ne olduğunu bilmediğimiz aracı süren resmini görünce espri olarak koydum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X