Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Açıkla Fatih Akyel...!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şimek kadro dışı bir maç sonra kurtarıcı
    akyel kadro dışı bir maç sonra kurtarıcı
    sen futbolcu olsan verimli olabilirmisin
    Olcay Bey diyelim ki akyel çıktı özür diledi ziya nın bu mantalitesi değişecek mi ?
    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hiç kimse bu kulübün başkan yada hocasına tavır koyamaz..seversin yada sevmezsin ama bu böyledir
      çok doğRu...

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir çivi bir nal, bir nal bir at, bir at bir yiğit, bir yiğit bir vatan kurtarır olmalı Cengiz Han'dan rivayet edildiğini hatırlıyorum Bahsettiğiniz konuya uydumu, uymadı mı bilmem
        Yanlış bir binicinin atı ise Vatan'ı da batırabilir....

Yorum

• ya herşeyi bırakın Türkiyenin en iyi savunma oyuncusu dediğimiz adam sakarya maçındaki hatayı yaparsa diğer savunma oyuncularını siz düşünün artık

Yorum

• Sakarya maçında son dakikalarda bindirme yapmayı akıl edecek mental ve bunu gerçekleştirecek fiziksel gücü olan bir sağ bekimiz olsa Fatih orda olmak zorunda kalmayacaktı.

Neyse artık... Giderse gitsin, ne yapalım? Ziya kaldıktan sonra Fatih kalsa ne olur?

Onu da benimsemeye bişey kalmadı. Bi köme ısmarlasa tamamdır.
            Ziya bizi "köme"ye götür...

Yorum

• fatih bence iyi bir savunma oyuncusu değil ama Türkiye de zaten iyi bir savunma oyuncusu yok şu anda. o yüzden hala ilgi görebilecek bir futbolcu.bakıyoruz gs nin savunmacılarının ikisi de yabancı fenerin ikisi de yabancı. bjk yıllarca zago ronaldoyla başarılı oldu onlar gitti bjk de çöktü. oysa biz erdinç tolga ikilisi birlikteyken şampiyonluğa oynadık. hatta cengiz osman gibi bir ikiliyle bile başarılı olduk. ziya bize geldiğinde istediği adamları aldık emrah celaleddin volkan. bunlarla şampiyonluğa oynadık. ondan sonra bugüne kadar hiç teknik direktörün istediği oyuncular alınmadı hep yönetim kendi seçtiği oyuncuları aldı. ziya doğan naapsın halilhodziç naapsın şenol güneş naapsın hatta lazaroni naapsın. bu iş bireysel bir iş olsa real madrid şimdi bu halde olmazdı

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sakarya maçında son dakikalarda bindirme yapmayı akıl edecek mental ve bunu gerçekleştirecek fiziksel gücü olan bir sağ bekimiz olsa Fatih orda olmak zorunda kalmayacaktı.

Neyse artık... Giderse gitsin, ne yapalım? Ziya kaldıktan sonra Fatih kalsa ne olur?

Onu da benimsemeye bişey kalmadı. Bi köme ısmarlasa tamamdır.
                Ziya bizi "köme"ye götür...
                bence işte burası herşeyin bittiği an.

ziya kaldıkta sonra,shevchenko gelse nolur.

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kimse kimsenin taraftarlık seviyesini yargılayamaz ben fatih akyele sonuna kadar sahip çıkıyorum hala ziya diye bağıran trabzon taraftarına yazıklar olsun dersem doğru mu söylemiş olacağım ? saçma sapan yazılar yazarak kimsenin fikrini bu şekilde yargılamak doğru bir yaklaşım değil bırak kim kimi savunursa savunsun yazıklar olsun ne demek ziya ya karşı sonuna kadar AKYEL
                  Gercekten cok garip! fatih akyel trabzona geldiğinde ziya falan yoktu ortada alınmasını da istememistim ozaman. simdi de gitmesini istiyorum bu benim düsüncem! ziya ile baglantıyı nerden kurdun anlamıyorum!!!!!!!!!!
                  Ben ziyanın da gitmesini istiyorum nolacak simdi??? "Yazıklar olsun" konusuna gelince gs ve fb de oynamıs bi topcunun taraftar arasında bu kadar destek bulması kanıma dokunuyor. Sırf ziya düsmanlıgı yüzünden düsmanımın düsmanı dostumdur mantıgı yürütmeyelim fatihe. fatih bizden biri degil, o ist. sevdalısı. oynadıgı futbol da ortada en kötü dönemimizi yasıyoruz!!!

Yorum

• İlk olarak trabz10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gercekten cok garip! fatih akyel trabzona geldiğinde ziya falan yoktu ortada alınmasını da istememistim ozaman. simdi de gitmesini istiyorum bu benim düsüncem! ziya ile baglantıyı nerden kurdun anlamıyorum!!!!!!!!!!
                    Ben ziyanın da gitmesini istiyorum nolacak simdi??? "Yazıklar olsun" konusuna gelince gs ve fb de oynamıs bi topcunun taraftar arasında bu kadar destek bulması kanıma dokunuyor. Sırf ziya düsmanlıgı yüzünden düsmanımın düsmanı dostumdur mantıgı yürütmeyelim fatihe. fatih bizden biri degil, o ist. sevdalısı. oynadıgı futbol da ortada en kötü dönemimizi yasıyoruz!!!
                    adam Trabzona gelmiş 1 yıldırda kalıyo, bir sürü maça çıkmış geçen seneki performasnı ortada,bu senede bu kötü takımda bence yine en iyiler arasında,hala daha oynadıgı futbol ortada takım kötü diyorsunuz.

bravo.

İstanbul sevdası ile futbolcunun ne alakası var.sen adamın oyununa bak laf edeceksen ona et. yok orada ondan daha kötülerde var ona laf edilirse ondan önce bu takımdan gönderilesi gerekenler var.ne yapalım ha bazılarımıza kedi demişti ondan bahsedelim,hem ziyaylada takıstı onuda ekleyelim yazılarımıza,Zaten bizden de değil.

kesin bu hamsi de sevmiyodur baksen. yollayın gitsin.hamsi sevemeyenin Trabzonda işi ne gitsin İstanbula.

Bizim topçumuz fizanada gitse Trabzon diyecek bu karakter göstergesi vay maşallah.ama başkalarının (varsa) istanbul sevgisi eksisi olacak.

Yorum

Fatih'in kadro dışı kalmasına verilen tepkiyi ZD ile ilişkilendirmek yanlış da, geçmiş yıllarda çok da haksız olmadan yaptığı açıklama ile ilişkilendirmek çok mu mantıklı?

Yorum

Ben sen akyel ile ziya arasında herhangi bir bağ kuruyorsun demedim ki fikir olarak akyelin gitmesini de isteyebilirsin bu da normal zaten ziya konusunda hemfikiriz buna da saygım var benim kanıma dokunanda bir Trabzonspor taraftarının, renkdaşamın benim fikrime karşı "yazıklar olsun" ifadesini kullanması gerisi önemli değil ersen martin bejeke formasını giymek için can atarken istanbulun eziklerinde forma giymeyi geçmişte kendisine hedef seçmişken şimdi bordo mavi formayı terletiyor sence bu çelişki değil mi ? ha akyel olmuş ha ersen Trabzon da Trabzonlu bütünlüğünü sağlayamadıktan sonra kimin oynadığını kafana takmayacaksın bu akyel de olabilir alpayda çağdaşta ersen de şimdi mehmet aurelloyu verseler almayacakmıyız BEN AKYELE DESTEK VERİYORSAM TRABZONSPORUN MENFAATLERİ UĞRUNA YAPIYORUM BU İŞİ KİMSENİN GEÇMİŞTE OYNADIĞI KULÜP BENİ İLGİLENDİRMEZ BEN AKYELİ FUTBOLU İLE DEĞERLENDİRİYORUM 1. Devrede gökdeniz ile birlikte formasını terleten tek futbolcu bence akyel dir hırsını maçları izlediysen anlayabilirsin...erdinç geri dönerse kimse tepki koymaz buna eminim ama erdincin yaptıkları akyelin yaptıklarından azmıydı bunu bilemiyorum saygılar...
                        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

Fatih'in kadro dışı kalmasına verilen tepkiyi ZD ile ilişkilendirmek yanlış da, geçmiş yıllarda çok da haksız olmadan yaptığı açıklama ile ilişkilendirmek çok mu mantıklı?
                          Bir tanesi Fatih-Ziya Doğan arasında,
                          diğeri Fatih ile yine Fatih' in daha önce yaptığı bir iş arasındaki bağlantı.
                          Kaldı ki Fatih' in sırf o sözü değil daha önceki takımlardaki tavır ve davranışları da sabıkalı....

Yorum

• Ne kadar sorun oldu bu çocuk yaaa. Bir an önce yapılsın ne yapılacaksa .Bu belirsizlikle nereye kadar
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben sen akyel ile ziya arasında herhangi bir bağ kuruyorsun demedim ki fikir olarak akyelin gitmesini de isteyebilirsin bu da normal zaten ziya konusunda hemfikiriz buna da saygım var benim kanıma dokunanda bir Trabzonspor taraftarının, renkdaşamın benim fikrime karşı "yazıklar olsun" ifadesini kullanması gerisi önemli değil ersen martin bejeke formasını giymek için can atarken istanbulun eziklerinde forma giymeyi geçmişte kendisine hedef seçmişken şimdi bordo mavi formayı terletiyor sence bu çelişki değil mi ? ha akyel olmuş ha ersen Trabzon da Trabzonlu bütünlüğünü sağlayamadıktan sonra kimin oynadığını kafana takmayacaksın bu akyel de olabilir alpayda çağdaşta ersen de şimdi mehmet aurelloyu verseler almayacakmıyız BEN AKYELE DESTEK VERİYORSAM TRABZONSPORUN MENFAATLERİ UĞRUNA YAPIYORUM BU İŞİ KİMSENİN GEÇMİŞTE OYNADIĞI KULÜP BENİ İLGİLENDİRMEZ BEN AKYELİ FUTBOLU İLE DEĞERLENDİRİYORUM 1. Devrede gökdeniz ile birlikte formasını terleten tek futbolcu bence akyel dir hırsını maçları izlediysen anlayabilirsin...erdinç geri dönerse kimse tepki koymaz buna eminim ama erdincin yaptıkları akyelin yaptıklarından azmıydı bunu bilemiyorum saygılar...
                              "Yazıklar olsun" ifadesi benim tasarrufumdur. Bu konuda alıngan olmaya gerek yok.itham etmiyorum kimseyi. Birlikte destekledigimiz seyin ne oldugunu düsünürsek "f. akyel" önemsiz bir ayrıntıdır sadece. 2 bilemedin 3 ay sonra adını bile anmayabiliriz giderse. Eger sen de böyle düsünüyorsan tamam ama aksini düsünüyorsan iste bu noktadan sonra sıkıntı olabilir cünkü "fatih taraftarlıgı" bazı seylerin önüne gecmis yada görülmesini engellemis bir hal alabilir. Ay günesten kücüktür ama bazen günesi görmemizi engelliyebilir.

"ha akyel olmuş ha ersen Trabzon da Trabzonlu bütünlüğünü sağlayamadıktan sonra kimin oynadığını kafana takmayacaksın"

Kusura bakma ama bu ifade beni cok ürküttü! yani birlik yok bütünlük yok ne olursa olsun kim olursa olsun gelsin mi demeliyiz? Tamam gecmiste yaptıklarını baz alalım asalım keselim demiyorum ama bi bakalım ya bu adam trabzonspor da oynamayı hakedecek ne yaptı?

Yorum

Ne açıklaması ya!?!?
                                Ben boyle bişey yazmadım ki?

Kafanızdan kurup foruma yazı yazmayın lütfen!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X