Yazık hala akyel affedilmedi şimek göz göre göre koskoca kulüple dalgasını geçiyor akyel akyel diye sebep arıyoruz birbirimizi yemek için yazık ki şimeki kazanmaya çalışanlar akyeli hiç kazanmaya çalışmadı saddamın asılması gibi bir anda çektiler akyelin boğazındaki ipi zor bulursunuz akyel gibi bir görev adamı arayın belki gençlerde vardır...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Açıkla Fatih Akyel...!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
-
asıl tartışılacak olan bu takıma önce fatihi getirip sonra göndermenin yolunu arayan, sigara içiyor, disiplinsiz diye devre arası ve bu sezon başında apar topar gönderdiği topçuları almak için uğraşan, şimdiye kadar aldıği yaklaşık 15-20 futbolcu arasında tek bir oyuncuya "iyi" diyebildiğimiz "tutarlı ve prensip sahibi" yönetimdir...
Yorum
-
Yönetim kesin tutarlılık gösteremiyor.adamı ya oynatırsın ya da gönderirsin oyalamaya gerek yok.bu yönetim boşluğudur arkadaşlar, örnek,1996,sezonunda TRABZON,da bizi yıkan golleri atan oğuz ve aykutu başkan bir çırpıda silmiştir, yönetim budur,HOŞÇAKALIN,,,,
TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;
Yorum
-
"Asıl bir kesin ilişkisi kesilsin de, o zaman neler söyleyecek, Trabzonspor'a nasıl sallayacak" diyenler vardı. Fatih Akyel az önce Lig TV'de "açıkladı".
* Ziya Doğan'ın ilginç kuralları var ve ben bunlara uyamadım. Disiplinsiz olduğumu ima ediyor. Vahid Hoca zamanında bile hiç bir disiplinsiz hareketim olmadı, çok da iyi performans sergiledim.
* Bütün mesele izin günümde istanbul'a gitmem ve uçağı kaçırarak bir antremana katılamamam. Para cezası verilebilirdi. Oynamayı çok istediğim fb maçında kadro dışıydım. Kim cezalandırıldı? Bari o maçtan sonra ceza ver.
* Haşim Sayitoğlu'nun futbol şubesinin başına getirilmesi çok yerinde bir karar. İşine karışılmazsa takım ciddi biçimde toparlanacaktır.
* Szymek çok iyi topçu. Geri dönmeyişine şaşırdım. Baskıdan bunalmış olabilir.
* Trabzonspor'la hiç bir sorunum olmadı. Herkese çok teşekkür ediyorum. Camia Türkiye'nin dört büyük camiasından biridir ve ufak takviyelerle çok iyi işler yapaılabilir.
* Marce'nin uyum sorununu aşacağını ve çok faydalı olacağını düşünüyorum
* gs'ye gitmek gibi bir düşüncem yok.
* ZD'nın defansa suç bulması, başarısız olduğunu söylemesi ilginç. Bildiğim kadarıyla biz çok gol de atamadık ki. Top defansa gelinceye kadar neler oluyor, ona da bakmak lazım.
* Ben telefonların toplatılması ya da laptopla oynamaya izin verilmediği yönünde bir şey söylemedim. Zaten bilgisayar başında çok vakit geçirmem de...
* Hiç bir neden yokken Gençlerbirliği maçında bir kaç arkadaş kenarda oturtularak başarılı takım bozuldu. Bence yanlıştı. Gerisi de çorap söküğü gibi geldi. Başarılı olan takımla devam edilse bu günlere gelinmezdi diye düşünüyorum.
* Ben, Szymek, Musampa ile sorunlar yaşandı. Eller geri dönmek istemiyor. Hepsinde ZD mı haklı?
* Trabzonspor'u seviyorum ve çok mutluydum. Ancak bazı şeyler yaşandı ve muhtemelen ayrılmam gerekecek. Neler olacağı bir hafta içinde netlik kazanır.
* Trabzonspor'un ikinci yarı başarılı olacağını, kupayı alarak herşeyi unutturacağını düşünüyorum. Haşim abi'nin işine karışılmaması bu noktada önemli olacaktır.
* Oynadığım süre içinde Trabzonspor'un forması için elimden geleni yaptığımı ve başarılı olduğumu düşünüyorum.
* Trabzonspor büyük camiadır. Bu günlerden de rahatlıkla kurtulacaktır.
Yorum
-
Bu konuşmandan dolayı tebrik ediyorum Akyel. En can alıcı cümlen de buİlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"
* ZD'nın defansa suç bulması, başarısız olduğunu söylemesi ilginç. Bildiğim kadarıyla biz çok gol de atamadık ki. Top defansa gelinceye kadar neler oluyor, ona da bakmak lazım.
İkincisi evet bir kaç maç ta hataları olmasına rağmen oynadığında gerçekten yürekten oynamıştı.
Ben bazıları gibi nankörlük edip yaptığı hizmetleri görmezden gelmem (Tekke mesela) . Akyel'i çok sevmesem de TRABZONSPOR 'um da ter akıtmıştır.Teşekkürler ederek (giderse) güle güle derim ."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
abi kurbandan çok ne var oynamayan celaleddini atar önümüzeİlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTAKIMA VERDIKLERIN YAPTIGIN KATKILARDAN DOLAYI TESEKKURLER FATIH AKYEL YOLUN ACIK OLSUN simdi fatih akyel gittigine gore ziyanin basarisilik durumunda artik taraftarin onune yeni bir kurban secmesi gerekiyor bakalim taraftarimizin onune atilacak yem bu sefer kim olacak bravo ziya bravo sana
ziyaya iice kıl olmaya başladım..Hadi eyvallah..
Yorum
-
TRABZONSPOR’un Sırp savunma oyuncusu Stepanov Bordo-Mavili takımda kalmaktan yana.
Stepanov Belek’teki kampta DHA’ya yaptığı özel açıklamalarda Chelsea ve başka takımlardan teklifler geldiğini doğrulayarak "Henüz bir yere gitmek istemiyorum" dedi. Stepanov şöyle konuştu:
"Chelsea ve bir çok takımdan teklifler var evet bu doğru. Ama yaşım daha çok genç. Benim öncelikli hedefim Trabzonspor’da başarılı olup, iyi bir alt yapı oluşturup kariyer yapmak. Burada kalmak istiyorum. Teklifleri daha sonraki yıllarda değerlendirmek istiyorum"
"ZİYA DOĞAN BÜYÜK BİR HOCA VE İYİ İNSAN"
Stepanov, Ziya Doğan için yapılan eleştiriler için ise şunları söyledi: "Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Ziya Doğan gerçekten çok büyük bir hoca ve ilyi bir insan. İstenilen sonuçları alamadık ama büyük maçlarda iyi sonuçlar aldık. Ben Halilhodziç zamanında geldim. Daha sonra Ziya Doğan ile çalışmaya başladık. Onun disiplinine hayran kaldım" Stepanov ayrıca 1. yarıda çok şanssız puanlar kaybettiklerini ancak derbilerde kendilerini gösterdiklerini belirterek, 2. yarı için umutlu konuştu
stepanov un ziya doğan hakkında söyledikleri milliyet internet sitesinde çıkan. herkesin ziya doğanla sorunu varsa stepanov niye böyle konuşmuş olabilir ki. yoksa stepanov yalan söylüyor kahraman akyel mi doğruyu söylüyor
Yorum
-
takım sivastayken ben istanbul barlarında kızlarla fink atıyordum. istanbul emniyet müdürü beni gördü trabzon emniyet müdürüne söyledi. bunu için pişmanım demiyorda!! gidip hocaya futbolculara saldırıyor. biraksınlar bu işleri bunlardan bize fayda gelmiyeceğini her kes biliyor.KAHROLSUN LİG TV !!!
Yorum
-
Ya bu Stepanov'un biraz gariplikleri var.. geçen sene de Hüseyin için Zidane gibi falan demiştiİlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"ZİYA DOĞAN BÜYÜK BİR HOCA VE İYİ İNSAN"
Stepanov, Ziya Doğan için yapılan eleştiriler için ise şunları söyledi: "Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Ziya Doğan gerçekten çok büyük bir hoca ve ilyi bir insan. İstenilen sonuçları alamadık ama büyük maçlarda iyi sonuçlar aldık. Ben Halilhodziç zamanında geldim. Daha sonra Ziya Doğan ile çalışmaya başladık. Onun disiplinine hayran kaldım" Stepanov ayrıca 1. yarıda çok şanssız puanlar kaybettiklerini ancak derbilerde kendilerini gösterdiklerini belirterek, 2. yarı için umutlu konuştu
stepanov un ziya doğan hakkında söyledikleri milliyet internet sitesinde çıkan. herkesin ziya doğanla sorunu varsa stepanov niye böyle konuşmuş olabilir ki. yoksa stepanov yalan söylüyor kahraman akyel mi doğruyu söylüyor
pek ciddiye almamak lazım
Hüseyin'e Zidane diyen adamın akıllara Ziya'n yorumları olur arada.
#7 King of Kings
Yorum
-
İlk olarak BOZOHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakım sivastayken ben istanbul barlarında kızlarla fink atıyordum. istanbul emniyet müdürü beni gördü trabzon emniyet müdürüne söyledi. bunu için pişmanım demiyorda!! gidip hocaya futbolculara saldırıyor. biraksınlar bu işleri bunlardan bize fayda gelmiyeceğini her kes biliyor.
Fatih AKYEL gibi karaktersiz insanlara bordo-mavi formayı giydiren bu yönetim bakalım daha ne kadar trabzonsporun onurunu ayaklar altına aldıracak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum