Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    rezil futbol bisey demiyorum takimda Bir iKi topcu olmadimi niye takim ruhu yok oluyor anlamiyorummm yedigimiz gol bunun ornegiii
    Sen kaleciydin herhalde arkadaşım. Amatörde oynuyordun.

Sana bir uzmanlık sorusu sorayım o zaman.

Tolga yediği golde hatalı mıydı?

Bence hatalıydı. Kapattığı köşeden yedi.

O köşe golü o pozisyonda en son yiyeceği köşe olmalıydı.
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen kaleciydin herhalde arkadaşım. Amatörde oynuyordun.

Sana bir uzmanlık sorusu sorayım o zaman.

Tolga yediği golde hatalı mıydı?

Bence hatalıydı. Kapattığı köşeden yedi.

O köşe golü o pozisyonda en son yiyeceği köşe olmalıydı.
      bende sana bir soru sorayim her oyuncuyu kale onunde gordugunde kaleci mi oluyor???

tolga yedigi golde yuzde yuz hataliydiiiii

+ defansin buyuk hatasi var
      En son nesta61 tarafından düzenlendi; 18.03.2007, 21:17.
      14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, ekibiyle birlikte istifa etti

gelecek sezon icin hemen anlasilmali , eger yapmicaklarsa ziya tam destekkk

Yorum

• vayy be lig sondan ikincisnden korkar olduk

ercısyes şuan lıgde sondan 2. yazıklar olsunkı ondan bıle çekınır olmuşuz..yönetim istifaaa ziya istifaaa....

Yorum

• İlk olarak MaRaŞLı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ercısyes şuan lıgde sondan 2. yazıklar olsunkı ondan bıle çekınır olmuşuz..yönetim istifaaa ziya istifaaa....
            haklisin kardesss

biz koskoca trabzonsporuz kurada erciyesi cektik ziya diyorki cekiniyoruz neyinden cekiniyorsun kardesimmm soyleee cok iyi kura cektikk finale cok yakinizz onlar bizden KORKSUNNN

Yorum

• Ziya Hoca BJK maçını izledi.Maçtan sonra roportaj yaptılar onunla.Ya adam aslında işini yapmaya çalışıyo.Çok mu yükleniyoruz acaba....
              Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
              K.ATATÜRK

Yorum

• Bu adam kesin okunmuş üflenmiş Vallaha helal olsun, bir yerden de adamı takdir ediyorum. Ziya DOĞAN'a gösterilen tolerans, verilen kredi kimseye verilmedi. Nasıl bir şey yaptıysa artık bir türlü dilimiz varmıyor adama
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak erdemk67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ziya Hoca BJK maçını izledi.Maçtan sonra roportaj yaptılar onunla.Ya adam aslında işini yapmaya çalışıyo.Çok mu yükleniyoruz acaba....

kardeş bırak Allah aşkına....bu adam işin böyle yapacaksa ...........

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ziya kayseri erciyesi izliyormuş inönüde
                    hocaları takas yapalım bizim için hayırlı olur.
                    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• ziya!allahını seversen git artık!

30 yıllık tsliyim.belki avni
                      akerde hiç maç izlemedim.belki hiç aidat yatırmadım.ama 30 yıldır hep bordo maviyle yatıp kalktım.şampiyon olduğunda,interi yendiğinde,fenere 5 çektiğinde,uefa da lyonla dalga geçtiğinde,fenere şiampiyonluğu kaptırdığında(hayatımın en büyük travmalarından), m.yılmazın röveşatasıyla türkiye kupasını aldığında...ama ziya'ya sesleniyorum!sen iyi sporcusun,deli
                      kanlısın,ama teknik direktörlüğü,hele hele ts teknik direktörlüğünü Allahaşkına bırak!bize zarar verme!izmirden dr.murat özlü....

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu kafayla devam edin nezaman aklımız basımıza gelecek takım kume dusme potasına iyice girince mi peki kume dusersek tepkiniz ne olacak dusundunuz mu ziya haklı ,haksız trabzonspor mu olacak takımımız hiç dusmedigi rezilligi yasadı elin asansor takımları bizim için kumeye tezahuratlarını soyledi ama bazılarımızın trabzonspor umrunda bile degil varsa yoksa ziya dogan aynen bildignizi okumaya devam
                        ziya doğanın kalmasından yana değilim ama ersun yanal gelecekse bırak ziya ondan iyidir diyorum benim takım başında görmek isteyecegim teknik direktörler
                        van gaal
                        lucescu
                        şenol güneş bir ihtimal olabilir

ertğrul sağlam

bunlar olmazsa bi ihtimal hikmet karaman veya yılmaz vural olabilir
                        Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

• İlk olarak bordolumavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ziya doğanın kalmasından yana değilim ama ersun yanal gelecekse bırak ziya ondan iyidir diyorum benim takım başında görmek isteyecegim teknik direktörler
                          van gaal
                          lucescu
                          şenol güneş bir ihtimal olabilir

ertğrul sağlam

bunlar olmazsa bi ihtimal hikmet karaman veya yılmaz vural olabilir
                          Van Gaal-Lucescu gelmez.Ertuğrul-Hikmet-Yılmaz bunlar kimdir de bana.Ne yapabilir bunlarfarklı olarak.Şenol Güneşi hatırlamak bile istemiyorum.
                          K.ATATÜRK

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu takım sıradanlaştırılıyor derken tamda bunu kasdediyordum ...halimiz onlardan iyi ..kimden? vestel manisa dan
                            Yazan arkadaşa değil sitemim .seneye bunu ben bile yazabilirim benzerini mesela lig a dan gelecek gb oftaş la kıyaslarım belkide ..yok yok 2 sene daha dayanırım ben nede olsa şampiyonluk gördüm ...

NE DİYORDUK İSTİKRAR
                            yorumunu anlıyorum vestelle kıyaslanacak bir takım değiliz tabiki ama ersun yanalda yakışmıyor bize başarısı neki adam en kötü durumumuzdan bile kötü olan bir takımın hocasını niye getirelim ki başımıza
                            yoksa bir kaç mesaj önce yazdıgım gibi şu saatten sonra bu kadroyu oynatamayan ziyayı destekleyecek değilim ama o gidipte ersun gelecekse ziyayı destekleirm daha iyi
                            Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

• Erman Maratonda Trabzon seyircisini övüyo şuan...
                              K.ATATÜRK

Yorum

• bu takimin basina su an ya Giray hocayi getirirsin yada Ünal ile beraber hamiyi....ama yok biz besiktasa antröner yetistirelim o daha iyi yönetimin hosuna gidiyor herhalde..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X