Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ERDİNÇ YAVUZ MİLLİ TAKIMA

TERİM ARADI
    Sakaryaspor'dan devre arasında tekrar Trabzonspor'a dönen Erdinç, gösterdiği müthiş performansıyla Fatih Terim'in de gözüne girdi. Erdinç'i arayarak kendisine moral veren Terim'in tecrübeli oyuncuyu Türkiye'nin hayati Yunanistan maçı kadrosuna alacağını söylediği belirtildi. Trabzonspor'un başarısı için elinden geleni yaptığını belirten Erdinç, "Beşiktaş maçını da kazanarak ligde ne kadar iddialı olduğumuzu gösterdi" diye konuştu.
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• ''Trabzon'la yıldızım barıştı..''

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, ''7 maçı üst üste kazanamadık. O dönemde bile inanın Ziya Doğan'a güven fazlasıyla vardı. O anlamda çok şey yaptık yani yıldızımız barıştı Trabzon ile'' dedi..

26 Şubat 2007,
      Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini, önlerindeki iki lig maçını kazanmaları halinde Şampiyonlar Ligi hesapları yapabileceklerini söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, ligtv.com.tr'ye birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. Trabzon'da mutlu olduğunu ve insanların futbolu iyi bildiğini söyleyen Ziya Doğan, "Tüm eleştirilerin en üst seviyeye çıktığı dönemde halkın bize karşı ilgisi alakası ve güveni hiç sarsılmadı. Bu bir teknik direktör için gurur verici bir olay. 7 maçı üst üste kazanamadık. O dönemde bile inanın Ziya Doğan'a güven fazlasıyla vardı. O anlamda çok şey yaptık yani yıldızımız barıştı Trabzon ile. Benim 8 yaşında İstanbul'a gitmeme rağmen yöremden kopmamam, oradaki köylülerimle, halkın içinde beraber olmamın burada onları anlamam açısından bana çok önemli katkıları olduğunu düşünüyorum. Çünkü insan ayırt etmem, insanların hepsini severim. Sevmediğim insan tarzları var. Bunu da net olarak yüzlerine söylerim. Yanlışlarını ve sevmediğimi de çok rahatlıkla söylerim. Onun için burada ben mutluyum" dedi.

Trabzon'da teknik direktörlük yapmanın diğer şehirlere göre zor olduğunu söyleyen Doğan, şöyle konuştu: "İnsanlar çok şartlanıyor. 23 yıl şampiyon olunamıyorsa bu bir günde gelişen bir olay değil. Yıllara dayalı bir özlem var. 1996 yılında şanssız bir şekilde şampiyonluğu kaybettikten sonra bir moral çöküntüsü içerisine girdi Trabzonspor. Ondan sonra da her sene işte bu ilgi alaka karşısında Trabzon'da yeniden bir yapılanma dört dörtlük olmadı. Bugün Ajax takımına bakıyorsunuz zaman zaman Hollanda'da önce bir iskelet oluşturuyor, bu 3-4 sene bir süreç alıyor, ondan sonra da bir bakıyorsunuz Avrupa kupalarında piyasaya çıkıyor. Bunu yıllardır uyguluyor."

Türkiye'de insanların çok sabırsız olduğunu belirten Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Trabzonspor 6 kez şampiyon olduktan sonra hep çıta yüksek. Çıta yüksek olduğu için de her sezon başı transferde ne yapıp ne edip şampiyon olma parolasıyla giriyor. Çok şartlandırıyor halkını, medyasını. O günün şartlarında bazen insanlar kalkıp diyebilmeli ki biraz zamana ihtiyacımız var, bu zaman içerisinde efsane Trabzonspor tekrar gelecektir. Ama bunu demeye kimse cesaret edemiyor. Çünkü kamuoyu onu kabul etmiyor. Onun için de burada her şeyi ince eleyip sık dokuyup çok doğru kararlar verip hata yapmamak gerekiyor. Bu da bir kere yönetim, futbolcu ve teknik adamlar üzerinde büyük bir baskı oluşturuyor. Futbolcu bu baskıyı kaldıramıyor sonuçta bu süre zarfında çalkantılar oluyor. Bu çalkantılar da camiayı olumsuz etkiliyor. Bunun sebepleri bu. Yoksa Trabzonspor benim geldiğim dönemde de şampiyon olabilirdi. Ben bıraktıktan sonra Şenol Hoca zamanında şampiyonluğa çok yakındı. İkisinde de Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamaya hak kazandı"

Bu sezon hakem hataları nedeniyle 9-10 puan kaybettiklerini, bu puanların şampiyonluk yolunda çok önemli olduğunu anlatan Ziya Doğan, şöyle konuştu: "Kötü dönemlerimizde soğukkanlı olup paniğe girmemiş olsaydık ve hakemler de 3-4 maçta net biçimde takımı etkilemeseydi. Bilerek asla etkilemiyor ama bazen denk geliyor. Şimdi bakın bu hatalarla 9 puan 10 puan etkileyen, kesinlikle alması gereken maçlar vardı. Bu kötü takım denilen Trabzonspor şampiyonluğun en iddialı takımlarından biri olabilirdi. Biraz da tesadüfler takımı o duruma getirdi. Trabzon'da ticaret hayatı duruyor Trabzonspor yenildiği zaman. Bu kadar gündemde olmanın sıkıntısını yaşıyor Trabzonspor camiası. 23 yaşındaki, 25 yaşındaki genç oyuncuların üzerine fazla gidiliyor. Önce bir soğukkanlı olmayı öğreneceğiz. Ama Karadeniz insanının yapısında heyecanlılık var. En idealin kısa sürede olma isteği var. Onun sıkıntılarını yaşıyoruz."

Gelecek sezonun hedeflerini konuşmak için erken olduğunu ve öncelikle bu sezonu en iyi yerde bitirmek istediklerini belirten Ziya Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
      "Şu an önümüzdeki senenin hedeflerini konuşmak için çok erken. Önce bu seneyi istediğimiz yerde bitirmek gerekir. İnsanlar bu seneye bakıyor önce. Teknik direktörlerin kaderi de o sezon yapacağı başarıya başarısızlığa göre belirlenecek. Onun için biz uzun yıllar çalışacakmışız gibi hazırlamak zorundayız kendimizi, çalışmamızı. Yarının ne getireceği Türk futbolunda belli değil. Kim ne derse desin saha sonuçları burada rol oynuyor. Bu arada biz mutlaka önümüzdeki senenin de planlarını da yapacağız ama bunu yapmak için bu sene başarılı olmak lazım. Başarılı geçmesi lazım. Dediğiniz gibi 1., 2., 3. olarak ya da Türkiye Kupası ile Avrupa'ya çıkmak. Burada bir hedef koymak da gerçekten zor. Şimdi önümüzde 2 tane deplasman var. Konyaspor ve Galatasaray. Bu maçları da kayıpsız atlatırken lig 2.'liği ve 3.'lüğünün hesaplarını yaparız. Hedef o. Takımıma güveniyorum"

Avrupa'da teknik adamların uzun yıllar takımlarında görev yaptıklarını, Türkiye'de bu konuda büyük sıkıntılar olduğunu anlatan Ziya Doğan, sözlerine şöyle devam etti:
      "Türkiye'de son yıllarda belki bir örnek oldu Trabzonspor. Bana inandı ve sonuna kadar da yanımda oldu. Ben bir basın toplantısında 'Teknik adamlar Türkiye'de başarısız olduğu zaman yalnızdır, yalnız kalır, özellikle tek başına kalır' dedim. Ama ben bunu Trabzonspor'da yaşamadım. Bizi yalnız bırakmadılar. Yönetim Kurulu da o konuda istikrardan yana tavır aldı, bu bir gelişmeydi. İşte ben onun için diyorum ki 2. yarı çok başarılı olmamız lazım."

Galatasaray'ın bunu yaptığını belirten Doğan, şöyle konuştu:
      "Fatih Terim'in çok başarısız olduğu dönemde aynı şekilde arkasında durdu ve sonra 4 yıl şampiyon oldu. Sonrasında da UEFA Kupası'nı aldı. Şimdi ben demek ki burada şanslılardan bir tanesiyim. Sağduyulu bir Yönetim Kurulu'na sahibiz, burada taraftar da bize destek oldu. Belki kredimiz onların gözünde fazlaydı, sağolsunlar. Çünkü daha önceki yıllarda çok önemli, yani 27 maçın 24'ünü kazanmış takımın teknik direktörüydüm. Oradaki kredimi ve benim çalışma şartlarımı, çalışma ortamımı ve özverimi görmüş olabilirler, bundan dolayı da olumlu bir şekilde taktir ettiler bizi. Biz de iyi sonuçlar almaya devam ederek bu güvene layık olmaya çalışacağız"

Medyada bir kısım insanların yalanla beslendiğini dile getiren Doğan, sözlerini şöyle tamamladı:
      "Medyada yalan yanlış bazı insanlar var. Yalanla besleniyor. Attığı yalana kendileri bile inanıyor. Bunları sevmem. Aklı başında oturaklı, okuduğun zaman sana bir şeyler katabilen, doğru habercilik yapan bu işi saygı duyarak yapan insanlar da çok bu ülkede. Ama ben de hep isterim ki yalan yanlış insanlar, o kaliteli insanlara zarar vermesin. Medyanın içerisinde yanlış yapanlar kaliteli insanlara zarar veriyor. Bunun önüne geçilmesi lazım. Benim ağzımdan çıkmayan demeçler yazılıyor. O demeçleri beğenmeyen insanlar köşe yazısı yazıyor. Üzülüyorum"
      “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
      Sizler var ya .....

Yorum

• Ulusoy: ''Çiğ yemedik ki midemiz ağrısın"
        Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısı için Trabzon'da bulunan Başkan Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu makamında ziyaret etti. Ulusoy, ''Geçmişteki başkanlık dönemimizde Trabzonspor'a ve Trabzon'a hizmetlerimiz oldu. Trabzon'da futbolun gelişmesinde herkesin emeği var. Biz de bir eser yapalım dedik ama mahkemede yargılanıyoruz. Olsun ne yapalım. Hep şunu söylüyorum, ''Çiğ yemedik ki midemiz ağrısın" diye konuştu..
        Hizmeti mi olmuş?!!!!
        “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
        Sizler var ya .....

Yorum

• Konya deplasman masraflarımızı iki işadamı karşılayacak
          Takımımızın hafta sonu Konyaspor’la oynayacağı deplasman karşılaşmasının masrafları hemşehrimiz iki işadamı tarafından karşılanacak. Buna göre Rixos Otel’de kalacak olan kafilemizin konaklama ücretleri Konya Toshiba Bölge Bayisi Trabzonlu işadamları Adem KÖSEOĞLU VE Yılmaz Yalçın YEŞİLYURT tarafından gerçekleştirilecek.

Değerli iki Trabzonsporlu hemşehrilerimize bu jestlerinden dolayı teşekkür eder, çalışma yaşamlarında da başarılar dileriz…
          Sizler var ya .....

Yorum

• Trabzonspor Teknik direktörü Ziya Doğan da Beşiktaş’ı nasıl devirdiğini Maraton.Com.Tr’ye anlattı.

İşte Ziya hocanın ağzından 0-2’den 3-2’ye dönen maçın hikayesi:
            "Aslında ilk yarıda da iyi oynadık. Normalde ilk 15-20 dakikada gol bulup devreyi galip kapatmamız gerekiyordu. Olmadı. Talihsiz iki gol yedik. Devre arasında oyuncularıma pes etmemeleri gerektiğini anlattım. Delgado ve Ricardinho yorulacaklardı ve bu bizim işimizi kolaylaştıracaktı. İkinci yarının başlarında bir gol atabilirsek bu maçı alabilirdik, oyuncularıma bunu söyledim. Beşiktaş gol yediği anda skoru koruma telaşına düşecekti, öyle de oldu. Delgado ve Ricardinho çok önemli oyuncular, onlar yorulunca her şey daha kolay oldu.
            Bizim gücümüz ortaya çıktı. Delgado ve Rico sıkışınca forvetlerin top almasının da önünü kestik, ilk yarıda bunu yapamamıştık. Daha farklı kazanabilirdik.“

Öte yandan üç yerli teknik adamın, üç büyüklerin başındaki üç yabancı teknik adama, aynı haftada üstünlük sağlamasıyla ilgili görüşlerini de sorduğumuz Ziya hoca bakın neler söyledi:
            "Yabancı hocalar çok daha rahat imkanlarla çalışıyor. Onlara hoşgörü çok daha fazla. Biz Trabzon’da bir tek Marcelinho’yu gönderip 4 oyuncu aldık. Yani kulübün ekonomisini de düşünüyoruz. Takımın iskeleti yoktu, yepyeni bir iskelet oluşturduk. Takım olmak kolay değil. Biz her şeyi düşünüyoruz. Yabancılar bu detaylara kafa yormuyor, belki de o nedenle onlara daha çok hoşgörü gösteriliyor. Bilemiyorum.”

Bu arada her maçta olduğu gibi son Beşiktaş maçında da tribünlerden bazı çatlak sesler çıktığını sorduk ve Ziya hoca bu konuda da açık yüreklilikle cevap vererek şöyle konuştu:
            “Bir kaç kendini bilmez dışında gerçek taraftar her zaman bizim arkamızda durdu. Çok açık ve net söylüyorum ki onların desteğiyle ayaktayız. Kötü günlerde hep yanımızdaydılar. Hepsine teşekkür ediyorum. Beşiktaş maçında da taraftar maç boyunca desteğini hiç kesmedi. Bir kaç kendini bilmez her kulüpte var, burada da olacaktır. Beş forvet oynatıyorum, zaten topu topu 7 forvet oyuncumuz var hala bana falanca neden oynamıyor diye sorabiliyorlar. Onları ayırmak lazım. Biz gerçek taraftara bakıyoruz, onların desteği olduğu müddetçe bizi kimse yıkamaz.“

--------------------------------------------

Adam 5 forvet oynatıyorum demiş. Ortasahaları da forvet saydığını düşünürsek Umut-Ceyhun-Gökdeniz-Yattara tamam. 5. kim? Ayman mı?
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• KARTAL IN BOMBASI STEPANOV
              Beşiktaş yönetimi, Trabzon’un gözden çıkardığı Sırp yıldızla önümüzdeki sezon için el sıkıştı...
              BEŞİKTAŞ yönetimi, Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın Celalettin ve Ayman’ı takıma koyabilmek için gözden çıkardığı Milan Stepanov’un işini bitirdi. Siyah-beyazlı idarecilerin, Trabzonspor karşılaşması öncesi Karadeniz ekibinin başkanı Nuri Albayrak ile bir görüşme yaptığı ve tecrübeli futbolcuya resmen talip olduğu ileri sürüldü. Trabzonspor yönetiminin de, Ziya Doğan’ın istemediği Stepanov’u Beşiktaş’a vermeyi düşündüğü, para olarak en ciddi teklifin de şu ana kadar siyah-beyazlı ekipten geldiği ileri sürüldü. Bir sorun çıkmazsa Stepanov seneye Beşiktaş’ta oynayacak. SİYAH-BEYAZLI ekibin savunmasında uzun süredir yaşanan sıkıntı üzerine Beşiktaş’ın böyle bir girişimde bulunduğu öğrenildi. Seneye teknik direktör Jean Tigana’nın gitmesi veya kalması durumunda da tecrübeli futbolcunun Karakartal’da oynayacağı dile getirildi. SAVUNMANIN belkemiği olan Gökhan Zan ile birlikte oynayacak ikinci uzunu arayan idarecilerin, başkan Yıldırım Demirören’in onayı doğrultusunda bu girişimde bulundukları ileri sürüldü. Bu arada Stepanov da Beşiktaş forması giyeceği günü sabırsızlıkla beklediğini dile getirdi.

haberin doğruluğuna inanmıyorum ama ekleyeyim dedim
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• kaynak ne kardeş?anlarız yalanmı gerçekmi

dedim ama sonunu okuyunca anladım kaynağa bile gerek yok yalan haber.Stephanov bjk forması giymek içinmi sabırsızlanıyomuş?günün eğlencesine koyulur bu haber.
                En son Mehdi tarafından düzenlendi; 26.02.2007, 17:19.
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu arada Stepanov da Beşiktaş forması giyeceği günü sabırsızlıkla beklediğini dile getirdi.
                  Adam Chelsea'nin teklifini reddetti Bjk'ninkini sabırsızlıkla mı bekliyor. Tabi
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• bu stepanov işi varya yalanın daniskası

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kaynak ne kardeş?anlarız yalanmı gerçekmi

dedim ama sonunu okuyunca anladım kaynağa bile gerek yok yalan haber.Stephanov bjk forması giymek içinmi sabırsızlanıyomuş?günün eğlencesine koyulur bu haber.

koyalım kardeş kaynak fotospor tam fotosporluk haber zaten bence stephanov yakında formasını alacaktır ziya varken zor ama oynamasa bile sene sonu avrupanın dev kulüplerine gider kargalar da kim
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• beşiktaş önce del bosque nin borcunu ödesin. step i alacak para ne gezer onlarda. adamların 2014 e kadar tüm gelirleri temlikli stephanov u alacaklar!!! kuyruklu asparagas haber..

Yorum

• chelsea nın listesinde olan bir futbolcu bjk ye gidermi hiç.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• Bu haberler neden BJK maçı sonrası çıktı!!
                            Zafer başlıklarının altında küçük bir satırda olsa 'milan BJK'ye mi?' diye yazdılar!
                            Bunu yıllardır yapıyorlar!
                            Geçin arkadarlar üzülmeyin boşuna
                            "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• MuratDinc, senin avatarin seviyorum, çok iyi
                              (but you have changed it now since I wrote this)
                              En son Jo-Ann tarafından düzenlendi; 27.02.2007, 13:26.

Yorum

• İşte kupa hakemleri..

Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşmalarının hakemleri belli oldu.. Rövanş maçlarının hakemleri şöyle;
                                Galatasaray - Kayseri Erciyes
                                Aytekin Durmaz
                                Alper Ulusoy
                                Erdinç Sezertam
                                Cemil Şensöz

Gaziantepspor - Trabzonspor
                                İsmet Arzuman
                                Serkan Ok
                                Alpaslan Dedeş
                                Mustafa Kamil Abitoğlu

Vestel Manisaspor - Beşiktaş
                                Özgüç Türkalp
                                Neşet Merdin
                                Hüseyin Fidan
                                Uğur Söylemez

Gençlerbirliği - Fenerbahçe
                                Yunus Yıldırım
                                Baki Tuncay Akkın
                                Erhan Sönmez
                                Çetin Sarıgül
                                Sizler var ya .....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X