Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kemik olayi ne anlamadim

Yorum

• Trabzon Yattara'dan haber alamiyor!

26 Haziran 2006 13:35

Yeni sezon hazirliklari için toplanan Trabzonspor'da bugün Trabzon'a gelmesi beklenen Gineli yildiz Ibrahim Yattara'dan haber alinamiyor.

Yeni sezon hazirliklari için toplanan Trabzonspor'da bugün Trabzon'a gelmesi beklenen Gineli yildiz Ibrahim Yattara'dan haber alinamiyor.

Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'nde dün yapilan toplantiya izin alarak katilmayan ve bugün Trabzon'a gelmesi beklenen Gineli futbolcu Yattara'dan haber alinamadi.

Saglik kontrolüne de katilamayan ve telefonlara cevap vermeyen Yattara'nin Trabzon'a dönmesi durumunda savunmasinin alinacagi ögrenildi.

Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni'nin talebi dogrultusunda Gineli futbolcuya ceza verilebilecegi belirtilirken, Yattara'nin ülkesinden her dönüsünde bu tür gecikmelerin yasanmasi dikkat çekiyor.

La nere gitti bu...Kesin bir barda veya gece klübünde uyuyakalmistir...[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• bi fenerli gazetenin internet sitesinde bizim ikinci baskanin aciklamalari icin ona kemik atanmi oldu demis kemik o kemik

Yorum

• Yattara ' nin her zaman yaptigi sey geç kalmak, asilzamaninda gelseydi olay olurdu. yine alacak cezayi[img]smileys/smiley36.gif[/img] Edited by: erdinç67
          TrabZonguldaklı...

Yorum

• dusunsenize

"arkadaslar yattara bu sene erken gelmis kesin baska takimla anlasti."

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak grknklmk tarafından gönderildi

dusunsenize

"arkadaslar yattara bu sene erken gelmis kesin baska takimla anlasti."

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
              Iyi espiri çok güldük...HaHaHa

Yorum

• bu yattaranin kaçinci geç kalisi burayi babasinin takimi zannediyo

aslinda yerine iyi bi adam alabilirisek gitmesini istiyorum sezon içinde baktigimizda takima çok fazla bi katkisi yok onun yaptiklarini yapan

baska bi oyuncu bulabiliriz

Yorum

• forza 61

hayirdir derdin ne. senin de benim gibi bu gun isin yok galiba bol bol laf atiyon.

bak bu sinir iyi degil keskin sirke kupune zarar.

bari bugun daha yazmayayim her yazima bi karislik senle benden baska yazan yok galiba......

Yorum

• İlk olarak grknklmk tarafından gönderildi

forza 61

hayirdir derdin ne. senin de benim gibi bu gun isin yok galiba bol bol laf atiyon.

bak bu sinir iyi degil keskin sirke kupune zarar.

bari bugun daha yazmayayim her yazima bi karislik senle benden baska yazan yok galiba......
                    Yok ben sinirli degilim...Ben senin herseye karsi olmana karsiyim...Yoksa asla bir renkdasimla sorunum olmaz...Trabzonsporlular kardestir ama her kardes arasinda arabir tartisma olur degil mi?...

Yorum

• fatih giderse(kesin gidecek) yerini doldurabilecek bi forvet

Persönliche Daten

Francesco Tavano

Gesamteinsätze: 37
                      : 21 (6) : 0 Torvorarbeit: 0
                      : 0 : 0 : 0
                      : 3 : 15 Spielminuten: 2.837
                      Nationalität: Italien
                      Verein: FC Empoli
                      Position: Sturm / Offensiv-Allrounder
                      Im Team seit: 2001
                      Marktwert: 8.500.000

Yorum

• Trabzon Yattara'dan haber alamiyor!

26 Haziran 2006 13:35

Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'nde dün yapilan toplantiya izin alarak katilmayan ve bugün Trabzon'a gelmesi beklenen Gineli futbolcu Yattara'dan haber alinamadi.

Saglik kontrolüne de katilamayan ve telefonlara cevap vermeyen Yattara'nin Trabzon'a dönmesi durumunda savunmasinin alinacagi ögrenildi.

Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni'nin talebi dogrultusunda Gineli futbolcuya ceza verilebilecegi belirtilirken, Yattara'nin ülkesinden her dönüsünde bu tür gecikmelerin yasanmasi dikkat çekiyor.

Bu haber toplam 467 defa okunmustur.

Bu haberi yazdir
                        Bu haberi arkadasina gönder
                        bizim yattara gene altta kaldi herhalde alistik buna alir cezasini gene.Telefonumun sarzi bitti uçak bileti bulamadim vs.vs.
                        bordomavi.net
                        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• belkide hic gelmez[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          Ölüm nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atilacaksa mezar ta$ima Trabzonsporlu yazilacaksa ölüm ho$ gelsin

Yorum

• herseye karsi degilim ole bir izlenin uynadi ise pardon.ama bakiyorum ne stad konusunda ne forma nede transfer konusunda ne bir hareket ve ne de bir tatmin edci aciklama var.hersey biryerlerde olup bitiyo.biz olay olduktan sonra haber aliyoruz.

buna karsiyim.

puma konsunda marka takimtim yok.pumanin eskiformalari yuzunden elestirdim.birde su zaman meselesi artik benim zaman konusunda tahammulum kalmadi bu yonetime karsi bence fazlasi ile de aldilar bu zamani..

Yorum

• panige gerek yok bu gayet normal bi durum. Zamaninda gelse olay olurdu hakkatten[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                              Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Manset Haber

Takimimizda saglik kontrolü ve testler basladi
                                Yeni sezon hazirliklarina baslayan takimimiz bugün saat 09:00?da iki grup halinde saglik kontrolünden ve laktak testinden geçti.

Oyuncularimizdan Mehmet Yilmaz, Celaleddin, Erdinç, Adem, Hasan, Feridun, Ali, Ufukhan, Enis ve Ergin?den olusan grup, KTÜ Tip Fakültesi Farabi Hastanesi?nde saglik kontrolünden geçerken, Jefferson, Ahmet, Tolga, Ufuk, Jun, Umut, Cem, Çagdas, Djokaj, Feryat ve Ömer Riza da Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri?nde laktak testine katildilar.

Gruplarin yarin yer degistirmesiyle saglik kontrolüyle testlere devam edilecek.

Izin olan milli oyuncularimizin saglik kontrolleriyle testleri ise 29 Haziran Persembe günü yapilacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X