kemik olayi ne anlamadim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzon Yattara'dan haber alamiyor!

26 Haziran 2006 13:35
Yeni sezon hazirliklari için toplanan Trabzonspor'da bugün Trabzon'a gelmesi beklenen Gineli yildiz Ibrahim Yattara'dan haber alinamiyor.

Yeni sezon hazirliklari için toplanan Trabzonspor'da bugün Trabzon'a gelmesi beklenen Gineli yildiz Ibrahim Yattara'dan haber alinamiyor.
Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'nde dün yapilan toplantiya izin alarak katilmayan ve bugün Trabzon'a gelmesi beklenen Gineli futbolcu Yattara'dan haber alinamadi.
Saglik kontrolüne de katilamayan ve telefonlara cevap vermeyen Yattara'nin Trabzon'a dönmesi durumunda savunmasinin alinacagi ögrenildi.
Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni'nin talebi dogrultusunda Gineli futbolcuya ceza verilebilecegi belirtilirken, Yattara'nin ülkesinden her dönüsünde bu tür gecikmelerin yasanmasi dikkat çekiyor.
La nere gitti bu...Kesin bir barda veya gece klübünde uyuyakalmistir...[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Yorum
-
dusunsenize
"arkadaslar yattara bu sene erken gelmis kesin baska takimla anlasti."
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yorum
-
Iyi espiri çok güldük...HaHaHaİlk olarak grknklmk tarafından gönderildi
dusunsenize
"arkadaslar yattara bu sene erken gelmis kesin baska takimla anlasti."
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yorum
-
forza 61
hayirdir derdin ne. senin de benim gibi bu gun isin yok galiba bol bol laf atiyon.
bak bu sinir iyi degil keskin sirke kupune zarar.
bari bugun daha yazmayayim her yazima bi karislik senle benden baska yazan yok galiba......
Yorum
-
Yok ben sinirli degilim...Ben senin herseye karsi olmana karsiyim...Yoksa asla bir renkdasimla sorunum olmaz...Trabzonsporlular kardestir ama her kardes arasinda arabir tartisma olur degil mi?...İlk olarak grknklmk tarafından gönderildi
forza 61
hayirdir derdin ne. senin de benim gibi bu gun isin yok galiba bol bol laf atiyon.
bak bu sinir iyi degil keskin sirke kupune zarar.
bari bugun daha yazmayayim her yazima bi karislik senle benden baska yazan yok galiba......
Yorum
-
fatih giderse(kesin gidecek) yerini doldurabilecek bi forvet
Persönliche Daten

Francesco Tavano
Gesamteinsätze: 37
:
21 (6)
:
0
Torvorarbeit:
0
:
0
:
0
:
0
:
3
:
15
Spielminuten:
2.837
Nationalität:
Italien
Verein:
FC Empoli
Position:
Sturm / Offensiv-Allrounder
Im Team seit:
2001
Marktwert:
8.500.000
Yorum
-
Trabzon Yattara'dan haber alamiyor!

26 Haziran 2006 13:35

Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'nde dün yapilan toplantiya izin alarak katilmayan ve bugün Trabzon'a gelmesi beklenen Gineli futbolcu Yattara'dan haber alinamadi.
Saglik kontrolüne de katilamayan ve telefonlara cevap vermeyen Yattara'nin Trabzon'a dönmesi durumunda savunmasinin alinacagi ögrenildi.
Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni'nin talebi dogrultusunda Gineli futbolcuya ceza verilebilecegi belirtilirken, Yattara'nin ülkesinden her dönüsünde bu tür gecikmelerin yasanmasi dikkat çekiyor.
Bu haber toplam 467 defa okunmustur.
bizim yattara gene altta kaldi herhalde alistik buna alir cezasini gene.Telefonumun sarzi bitti uçak bileti bulamadim vs.vs.

Bu haberi yazdir

Bu haberi arkadasina gönder bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
herseye karsi degilim ole bir izlenin uynadi ise pardon.ama bakiyorum ne stad konusunda ne forma nede transfer konusunda ne bir hareket ve ne de bir tatmin edci aciklama var.hersey biryerlerde olup bitiyo.biz olay olduktan sonra haber aliyoruz.
buna karsiyim.
puma konsunda marka takimtim yok.pumanin eskiformalari yuzunden elestirdim.birde su zaman meselesi artik benim zaman konusunda tahammulum kalmadi bu yonetime karsi bence fazlasi ile de aldilar bu zamani..
Yorum
-
Manset Haber

Takimimizda saglik kontrolü ve testler basladi
Yeni sezon hazirliklarina baslayan takimimiz bugün saat 09:00?da iki grup halinde saglik kontrolünden ve laktak testinden geçti.

Oyuncularimizdan Mehmet Yilmaz, Celaleddin, Erdinç, Adem, Hasan, Feridun, Ali, Ufukhan, Enis ve Ergin?den olusan grup, KTÜ Tip Fakültesi Farabi Hastanesi?nde saglik kontrolünden geçerken, Jefferson, Ahmet, Tolga, Ufuk, Jun, Umut, Cem, Çagdas, Djokaj, Feryat ve Ömer Riza da Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri?nde laktak testine katildilar.
Gruplarin yarin yer degistirmesiyle saglik kontrolüyle testlere devam edilecek.
Izin olan milli oyuncularimizin saglik kontrolleriyle testleri ise 29 Haziran Persembe günü yapilacak.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum