Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir gidin yav...

Erdinç kimmiş ki Stepanovu kesecek. Stepanov'u Chelsea istiyor, Erdinçi kim istiyor?
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne varmış milanın oynamamsında, adam durup duruken penaltı yaptı ve yerine oynayan adamın formuda iyi olunca yedekte bekliyor. bu konuda ziya doğan yerden göğe kadar haklı, o kadar para alan bir adan 90 dakikada galipken adama itti diye tekme atıp penaltıya sebep olamaz, olursa cezası kesilir.

bravo ziya hoca. . .
      Şöyle söyleyeyim...
      Milan 21-22 yaşında, yani ehliyet almaya hak kazanalı bile 3 sene olmuş. Novi Sad'dan geliyor, çılgın, gece hayatının, eğlence kültürünün dorukta olduğu bir yer. Parasını alamadığı, mafyanın futbolun içinden çıkmadığı takımlardan... Sonra Kezman'ın, İliç'in gidemediği milli takıma çağrılıp en değerli oyuncu seçilmiş. İngiltere'nin en iyi kulübü istemiş. Bir de kafa karıştıran menajerler tabi...

Milan'la baya bi muhabbetimiz var. Her konuştuğumuz aklıma gelmiyor, gelenlerden de hepsini yazmıyorum. Ama genel olarak oynatılmamasının zarar getireceğini düşünüyorum. Yanılıyor olma ihtimalim elbette var. Ancak adam çok genç, alışık olmadığı bir disiplin içinde ve üzerine koyarak oynuyor, iyi mücadele ediyor. ZD'nın kazanmak istdiği diğer topçuları da düşününce (Marcel, Syzmek, Akyel, Musampa vb) insan işgilleniyor haliyle

Bu kadar yazdık, bari haber değeri taşıyan bir şey yazayım da başlığa uygun olsun Milan takımda en düşük parayı alan adam.

Yorum

• sırf bu zd. milan ı takımdan kestiği için gönderilmeli. şampiyonluğa mı oynuyon yok, oynattığın adam gençmi yok peki durup dururken milanı niye kesiyorsun. adam oynamadımı değeride düşüyor sene sonu gelecek milyon dolarları elinin tersiyle istemem der gibi bişey bu.
        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Arkadaşlar geçen hafta Erdinç pek de parlak bir grafik çizmedi.Tamam haklısınız hak eden giysin formayı ama, Stepanov mu Erdinç mi diye sorsak büyük çoğunluk tereddütsüz Stepanov der.

Yeni bir haber bulamadım,bulunca eklerim
          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• akradaşlar milan'ın ölüsü erdinç'ten iyidir... gecen hafta kulubede oturdu ders, oldu bunları öğrenicek . milan cok hırslı bir oyuncu yaptıhı hatanın cezasını cekti bence budan daha ağırı oyuncuyu kaybetmemize neden olur.
            MİLAN STEPANOV butakımda yedek kulubesinde oturucek son adamdır.
            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Z.D. TAKINTILARINA BİR YENİSİ EKLİYO YANİ SIRADAKİ MİLAN KÖRVE SAĞIR BİR YÖNETİM NE BEKLENİR
              BMN l TRABZON

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ...Stepanov mu Erdinç mi diye sorsak büyük çoğunluk tereddütsüz Stepanov der...
                Stepanov...

Yorum

• İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stepanov...
                  KESİNLİKLE
                  BMN l TRABZON

Yorum

• erdinç diyen cıkmaz sanıyorum....
                    bence saçma bir soruu
                    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Camianın önde gelenlerinden birinden aldığım, ama açıkcası inan(a)madığım ve teyit de ettiremediğin bir bilgi. Musampa'nın (güya) ilk onbirde çıkma ihtimali oldukça yüksekmiş. Bekleyip göreceğiz...

Yorum

• buna bitek ziya doğan erdinc der.oda egosunu tatmin etmek için
                        inadına TRABZON
                        ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Camianın önde gelenlerinden birinden aldığım, ama açıkcası inan(a)madığım ve teyit de ettiremediğin bir bilgi. Musampa'nın (güya) ilk onbirde çıkma ihtimali oldukça yüksekmiş. Bekleyip göreceğiz...
                          O zaman Yattara!ya kulübe görünür. İki mantalite düşmanı bir arada oynayamaz asla...
                          - Eomer -

Yorum

• sizin gözleriniz kör olmuş stepanovun gecen hafta oynamaması cok dogaldı ziya ondan hiç vazgecmedi ama stepanov kendine ve trabzona yakışmayan hareketler yaptı o maç aldıgı kırmızı ve yaptırdıgı maçı gecin diğer maçalrdada aynı hareket ve tavırları yaptı hakemlerin biraz insaflı davranmasıyla penaltıalrdan kurtardık bu maç oynayacagını düşünüyorum umarım kendini düzeltmiştir bu maç olmazsa bir dahaki maç kesin oynayacaktır sürekli yedeğe çekilemez
                            bir haftada adamın kariyerini bitirdiniz bu kadarda olmaz durun bir kaç hafatada ha gecsin anlarız ne oldugunu
                            Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

• İlk olarak bordolumavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sizin gözleriniz kör olmuş stepanovun gecen hafta oynamaması cok dogaldı ziya ondan hiç vazgecmedi ama stepanov kendine ve trabzona yakışmayan hareketler yaptı o maç aldıgı kırmızı ve yaptırdıgı maçı gecin diğer maçalrdada aynı hareket ve tavırları yaptı hakemlerin biraz insaflı davranmasıyla penaltıalrdan kurtardık bu maç oynayacagını düşünüyorum umarım kendini düzeltmiştir bu maç olmazsa bir dahaki maç kesin oynayacaktır sürekli yedeğe çekilemez
                              bir haftada adamın kariyerini bitirdiniz bu kadarda olmaz durun bir kaç hafatada ha gecsin anlarız ne oldugunu
                              Kardeş madem öyleydi Manisa maçında neden oynadı? Bence kör olan biz değiliz Ziya...
                              - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O zaman Yattara!ya kulübe görünür. İki mantalite düşmanı bir arada oynayamaz asla...
                                yattara hayatımında en cok sevdiğim oyuncu diyebilirim odamda posterleri dolu

ama yatara 90 dakika oyuncusu değil ve bazen cok iyi bazen kötü gaziantep maçında çok çok kötüydü

kaybettiği toplar bize çok zarar veriyor birde atması gerken yerde bas atamıyor bir futbolcuya çalım atmala olmuyor işler

eski performansına geri dnsün ve
                                gaziantep maçındaki gibi oynayacaksa oynamasın

şımarmış gördüm kendisini

onun yerine musampa oynasın

ama ben bu takımda başta musampa çağdaş ve stepanovun banko oynamasını istiyorum

yedege çekilmesi gerekenler ise mustafa musa celalettin +erdincte olabilir
                                Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X