nuri bey futbolcusundan gurur duyardır şimdi fener isteseydi o gururu daha çok duyardı ne adam ya cavcav ı geçti o gene gidenin yerine futbolcu futbolcu alıyor bizimkiler ne yapıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ve Hüsnü Hayali Konuştu...
Hüsnü Hayali yaptığı açıklamada, "Benim kimliğim, kişiliğim ortadadır. Ben böyle insanlarla tartışacak ne zamanım var ne de onların seviyesine inerim. Bunlarla tartışmaya girmem" dedi.
1981 yılından beri futbolun içinde olduğunu vurgulayan Hayali, "Ben Türkiye Futbol Fedarasyonunda, Trabzonsporda yöneticilik yaptım, futbolun en tepe noktalarında yöneticilik yaptım. Dünyadaki bütün organizasyonların içinde yer aldım. UEFA, FIFA toplantılarına katıldım, Dünya ve Avrupa şampiyonları için organizasyonlara yönetici olarak katıldım" diye konuştu.
Hayali,futbolla ilgili , benim dönemimde Trabzonsporda başkan ve yöneticilerinin hangisine isterseniz kendisini sorabileceğimizin altını çizen Hayali,konuşmasına şöyle devam etti:
"Benim hakkımda onlardan bilgiyi alın. Gerisini sizin vicdanına bırakıyorum ve istediğiniz yazıyı ondan sonra yazabilirsiniz. Bunlar televizyonlardaki programlara çıkarak demeç vermeyi maharet sanıyorlar, Yöneticilik demeç vermek değildir.
Bu yönetimle bu iş olmaz, bu yönetimle olmayışının sebebi de belli, siz de futbolun içinde yer alıyorsunuz siz de bu konuları biliyorsunuz. Yönetimin içinde gruplaşmalar var. Bu yönetim çoktan istifa etmeliydi. Birbirlerinin açığını yakalamak için kenetlenmişler. Onun için Trabzon’a yazık, Trabzonspor’a yazık, başkan da dirayetli olup bunları istifa ettirmiyor...."
"Ben bundan sonra Trabzonspor’un en tepe noktasında yer alırım. Trabzonspor’a başkan olmaya niyetim var. Trabzon’u bunların elinden kurtarmanın hesabını yapmak lazım. Böyle zihniyetle Trabzonspor yönetilmez. Bunlar önce kendilerini yönetsinler, apartman yöneticiliği yapamayacak kişiler Trabzonspor da yöneticilik yapıyor. Bunların geçmişlerine bir bakın ne yapmışlar… Futbolda yöneticilik bilgi birikim tecrübe işidir..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Yan toplarda etkili mi ? Komik geliyor bana. Bjk ve Gese maçında attığı gollerde 'boş' bırakıldığını unuttunuz mu ? Fatih gibi kaleye sırtı dönük kafa golü atsın kendine 'kafa toplarında çok etkili' diyebilelim...
Ersen'i alana Musa'yı da bedava vermek lazım.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Trabzon, Avni Aker'de Antep'e 1 kez kaybetti..
Trabzonspor ile Gaziantepspor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 42. kez karşı karşıya gelecekler. Bordo-mavililer sahasında Antep'e 1 defa mağlup oldu.
Bugüne dek iki takım arasında yapılan 41 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 22-9 üstünlüğü bulunuyor. 10 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Trabzonspor, 72 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 38 gol gördü.
TRABZON'DAKİ MAÇLAR
Trabzonspor, sahasında Gaziantepspor karşısında bariz bir üstünlük sağladı. Karadeniz ekibi, sahasında yapılan 20 maçta 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.
BU SEZONKİ MAÇLAR
Trabzonspor, bu sezon Gaziantepspor ile lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda olmak üzere 2 kez karşılaştı.
Trabzonspor, ligin ilk yarısında Gaziantep'de yapılan karşılaşmada 2-1 yenilirken Fortis Türkiye Kupası'nda ise sahasında rakibini 1-0 mağlup etti. Trabzonspor'un 2 maçtaki 2 golünü ise yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, kaydetti.-1461 TRABZON-
Yorum
-
Trabzon, Avni Aker'de Antep'e 1 kez kaybetti..
Trabzonspor ile Gaziantepspor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 42. kez karşı karşıya gelecekler. Bordo-mavililer sahasında Antep'e 1 defa mağlup oldu..
Bugüne dek iki takım arasında yapılan 41 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 22-9 üstünlüğü bulunuyor. 10 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Trabzonspor, 72 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 38 gol gördü.
TRABZON'DAKİ MAÇLAR
Trabzonspor, sahasında Gaziantepspor karşısında bariz bir üstünlük sağladı. Karadeniz ekibi, sahasında yapılan 20 maçta 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.
BU SEZONKİ MAÇLAR
Trabzonspor, bu sezon Gaziantepspor ile lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda olmak üzere 2 kez karşılaştı.
Trabzonspor, ligin ilk yarısında Gaziantep'de yapılan karşılaşmada 2-1 yenilirken Fortis Türkiye Kupası'nda ise sahasında rakibini 1-0 mağlup etti. Trabzonspor'un 2 maçtaki 2 golünü ise yıldız oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, kaydetti..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Fatih Akyel Bombaladı!
Trabzonspor'la yollarını ayırarak Gençlerbirliği ile anlaşan Fatih Akyel, Ziya Doğan'a yüklendi, "Büyük bir camiadan ayrılmama yol açtı" dedi
Ara transferin son gününde Gençlerbirliği'ne imza atan Fatih Akyel, Trabzonspor'dan eski hocası Ziya Doğan ile Başkanvekili İbrahim Hacıosmanoğlu'nu topa tuttu.
Bordo - mavili taraftarlar ile camianın kendisi için çok değerli olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, "Ziya Doğan futbolculara eşit davranmıyordu. Takım içinde işine gelen olayları görmemezlikten geliyor, işine gelmeyenleri ise abartıyordu. Hacıosmanoğlu ve Doğan bana karşı dürüst davranmadılar. Hiç istemediğim halde böylesine büyük bir camiadan kopmama yol açtılar" diye konuştu.
Fatih Akyel, Fenerbahçe'de oynarken teknik patron Christoph Daum ile de bazı sıkıntılar yaşadığı söyledi. Deneyimli oyuncu, "Ben oynamak istiyordum ancak Daum buna karşıydı. Fenerbahçe'den forma giyemediğim için ayrıldım. Galatasaray ile UEFA Kupası'nı alarak bir futbolcunun yaşayabileceği en büyük başarılardan birine imza attım. Galatasaray'a tekrar dönmek gibi bir düşüncem yok. Niyetim Gençlerbirliği'nde jübilemi yapmak" ifadelerini kullandı.Yeni başkan yeni hayaller!!!
Yorum
-
Trabzonspor’un, sözleşmesinin Ağustos ayında bitecek olmasına rağmen genç file bekçisine erken imza attırtmasının arkasındaki gerçek nedenin G.Saray ‘dan kaynaklandığı öğrenildi
Bordo-Mavili ekibin son haftalarda çıkış yakalayan kalecisi Tolga Zengin’e alel acele nikah tazelenmesinin nedenin arkasında Galatasaray çıktı. Sarı-Kırmızılı ekibin genç file bekçisi Tolga Zengin’e tranfer teklifi yaptığı ve bunun üzerine Trabzonspor’un, kalecisini kaptırmamak için 3 yıllık daha nikah tazelediği bildirildi. 24 yaşındaki Tolga, ölene kadar Bordo-Mavili formayı planladığını belirterek, “Zaten Trabzonspor’dan ayrılmayı hiç düşünmemiştim” dedi.
Trabzonspor’u grip fena vurdu
Grip salgını Bordo-Mavili ekibi fena vurdu. Gaziantepspor maçından sonra Yattara ile birlikte gribe yakalanan Ufukan, Erdinç, Ceyhun Musampa ve Kaptan Hüseyin de yatağa düşmüştü. Adeta revire dönen Trabzonspor’da grip salgını bu sefer forvet oyuncularını da vurdu. Ersen Martin ve Umut Bulut’un da gribe yakalanması teknik direktör Ziya Doğan’ı sıkıntıya soktu. Bu futbolcuların G.Antep maçına yetiştirilmesi için kulüp doktorları seferber oldu.
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Fatih gibi "gidecem" diye yırtınmadığı sürece kalması gereken, en azından takımın en skorer oyuncusu Ersen. Bence de illa kıyaslanacaksa Fatih daha kaliteli bir golcü. Ama bana ne elin topçusundan...İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYan toplarda etkili mi ? Komik geliyor bana. Bjk ve Gese maçında attığı gollerde 'boş' bırakıldığını unuttunuz mu ? Fatih gibi kaleye sırtı dönük kafa golü atsın kendine 'kafa toplarında çok etkili' diyebilelim...
Ersen'i alana Musa'yı da bedava vermek lazım.
Yorum
-
Doğan orta sahaya alternatif arıyor Trabzonspor, yarın Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Dünkü antrenmana milli takımlarından dönen Stepanov ve Yattara ile grip tedavisi sebebiyle iki gündür çalışmalara katılamayan Umut ve Ersen Martin katılırken, gribal enfeksiyon geçiren kaptan kaptan Hüseyin ve Musamba ise çalışmada yer almadı. Kaptan Hüseyin'in yarınki Gaziantepspor maçında takımdaki yerinin alması zor olduğu belirtildi. Ziya Doğan, onun boşluğunu doldurma yolları arıyor.
ya bir maçta da orta sahyaı bırak da forvetde alternatif bak da sen nasıl teknik direktör oldun
birde arkadaşlar TRABZONSPORUMUZ ERİC GERETSİ NİYE DÜŞÜNMÜYOR ANLAMIYORUM SİZCE NASIL OLUR GERETS VE TRABZONSPOR2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Doğandan iyi olacağı kesinde. Geretse gelmeden önce daha iyi hocalar var.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

bu leyleğe 2 milyon dolar ha... biran önce göndersinler bizde kurtulalım. acaba kampanya niyetine musayıda alırlarmı
o olmadı 2 metrelik sırp uşak var zigiç diyorlar o da olabilir para bol ne de olsa
Yorum