Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Veee resmi site :

Ceyhun Eriş sözleşme imzaladı
    Yeni transferimiz Ceyhun Eriş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreni sonrası kendisini 1.5 yıllığına Trabzonspor’a bağlayan imzayı attı.
    Yönetim Kurulu Üyelerimiz Serhat Akçay ve İbrahim Baturoğlu’nun da hazır bulunduğu imza töreni sonrası konuşan Ceyhun Eriş Trabzonspor’a gelmekten dolayı oldukça mutlu olduğunu belirterek, “Beklentilerin büyük olduğu bir camiaya geldim. Ben de bu beklentilere cevap verebileceğimi düşünüyorum. Artık eskiye oranla daha olgunum. Bordo – Mavili camianın büyük olması nedeniyle üzerimde baskı yok. Riski seviyorum. Sorunlu bir futbolcu değilim. Sadece sahada agresif bir yapım var” dedi.

Yönetim Kurulu Üyemiz Serhat Akçay ise Ceyhun’un çok kaliteli bir futbolcu ifade
    ederek, “Ceyhun’la gücümüze güç kattık. Kendisinden beklentilerimiz büyük. Büyük bir camiaya geldi. O da bunun farkında. Bu transfer karşılığında Murat Ocak’ı sezon sonuna kadar Ankaragücü’ne verdik. Ayrıca devre arasında başka bir transfer yapmayı düşünmüyoruz” yorumunu yaptı.

Takımımızda Ceyhun’un 20 numaralı formayı giymesi kararlaştırıldı.

Yorum

• @FORZA61

Renkdaş tamam hepimizin canı yanıyo ama biraz daha sakin olmakta yarar var , yanıt almaya çalıştığın kişi yetkili merci değil , varsayalım ki yönetim de suçlu dedi bundan bizim kazancımız nedir ? yada yanıtı verenin kaybı nedir ? Konuyu çok fazla uzatmadan kapatmakta fayda var soru cevap şeklinde giderse hem forum düzeninde hemde konun amacında sapmalar meydana gelir
      " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• cevap vermemi istediğin için yazıyorum. alıntı yaptığın yazıyı anlamamışsın. tekrar okumanı öneririm. çıkacak sonuçla çıkarmak istediğin sonuç arasında epey mesafe var.
        yöneticilerin ve başkanın hataları çoktur.
        hocanın da hala vazgeçmediğini gördüğümüz takıntıları ve her zaman tekrarladığı yığınla hata var.
        bunları söylemek bana zor gelmiyor.
        ikinci başkanı nasıl yerden yere vurduğumu da bilen bilir.
        başkanımı da kıyasıya eleştiririm.
        'karşıyız karşı, her şeye karşı' cemaatinden değilim yalnızca..
        takımı tutmam da tercih değil, mecburiyet.
        e trabzonluyum ayıptır söylemesi!

Yorum

• nihayetttttttttttttttttt
          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            protokoldekiolayı öğrendim. basit bir kişisel tartışma neticesi o fotoğraftaki arkadaş biraz tartaklanmış.
            şu olmamış yani:
            yönetim kurulu protokol tribununde muhalif avına çıkıp bu arkadaşı bulup iki kişi kollarına girip biri de ayaklarına sarılmak suretiyle sırayla kafa atmamışlar.
            iki trabzonlu tartışmış.
            araya girenlere rağmen biri erken davranıp bu sonuca sebep olmuş.
            hoş değil. ayıp. utandım.
            bu forumda ceza almakla ilgili de birşey söyleyeyim izin verirseniz. iki haftadır cezalıyım ya o bakımdan az biraz tecrübelendim.
            iki ayrı ceza aldım ben. itirazda da bulunmadım.
            birinci cezamdan hemen sonra ikinci cezamı aldığımdan ve bu da ayrıca bir değerlendirme doğurduğundan normalden daha uzun süre cezalı kaldım.
            birinci ceza sebebim forumda siyaset yapılma yasağı kuralını ihlal etmemdi.
            yaptığım gözlemler sonunda net olarak söylüyorum: bu forumda siyaset yapmak yasak değildir. sadece siyasi bir partiye sempati ile yaklaşmak yasaktır. her türden siyasi partiye serbestçe yüklenebilir hatta kantarın topuzunda ayarlamalar yapmak suretiyle ağır hakaretlerde bulunabilrisiniz. başkan yönetim kurulu ve hocaya söylenebilecek sözlerin üst sınırı epey yukarılardadır. elbette onları da savunmak serbesttir ama bu defa diğer kullanıcılar tarafından üzerinize gelinir.
            forum kullanıcılarının bazılarında ciddi bir seviye sorunu var. lütfen hiç uzatmayalım, var!
            ikinci cezamı alma sebebim bana cezayı veren merci tarafından şöyle izah edilmiş: szymek ve eller için karaktersiz ifadesi kullandınız!
            şöyle geriye tarayıp kimler hocaya başkana başbakana neler demişler diye de bakabilirim ama..
            benim farklı bir yöntemim olacak..
            Allah aşkına söyleyin.. szymek ve eller nasıl insanlar? bu şehrin insanları onların takıma yaptıklarını gururla evlatlarına anlatacaklar da ben mi farketmedim?
            bu yazdığım yazıdan ceza almayı beklemiyorum.
            forum yöneticilerinin bana özel bir hassasiyet geliştirdiklerini düşünmek gururumu okşar, ancak eğer bu yazdıklarımdan dolayı yeni bir ceza alırsam bunda kasıt arayacağım.
            vesselam!
            bu forumu yıllardır takip ederim ama eler gibi syzmek gibi bizi yüz üstü bırakan bizi sırf doğru dürüst bonservis almayalım diye uğraştıran iki insan müsvettesine sahip çıkılmasını anlayamdım benim bu adamlardan yaram varsa tüm trabzonun vardır hizmetlerini unutturmak için ellerin geleni yapıyorlar ben bu adamların kötü örnekliğinin insanlarda infial doğurmamasını ve olaya empati ile yaklaşıp eleştirinin dozunu kaçırdın deyip bir trabzonsporluya ceza verilmesini anlayamıyorum.Burada ben iadeyi itibar merciyi değilim ama olsaydım inanın verirdim çünkü herzaman renkdaşıma karşı muhabbetim ve saygım iki satıcı topçudan fazladır.
            sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Resimler...

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Veee resmi site :

Ceyhun Eriş sözleşme imzaladı
                Yeni transferimiz Ceyhun Eriş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza töreni sonrası kendisini 1.5 yıllığına Trabzonspor’a bağlayan imzayı attı.
                Yönetim Kurulu Üyelerimiz Serhat Akçay ve İbrahim Baturoğlu’nun da hazır bulunduğu imza töreni sonrası konuşan Ceyhun Eriş Trabzonspor’a gelmekten dolayı oldukça mutlu olduğunu belirterek, “Beklentilerin büyük olduğu bir camiaya geldim. Ben de bu beklentilere cevap verebileceğimi düşünüyorum. Artık eskiye oranla daha olgunum. Bordo – Mavili camianın büyük olması nedeniyle üzerimde baskı yok. Riski seviyorum. Sorunlu bir futbolcu değilim. Sadece sahada agresif bir yapım var” dedi.

Yönetim Kurulu Üyemiz Serhat Akçay ise Ceyhun’un çok kaliteli bir futbolcu ifade
                ederek, “Ceyhun’la gücümüze güç kattık. Kendisinden beklentilerimiz büyük. Büyük bir camiaya geldi. O da bunun farkında. Bu transfer karşılığında Murat Ocak’ı sezon sonuna kadar Ankaragücü’ne verdik. Ayrıca devre arasında başka bir transfer yapmayı düşünmüyoruz” yorumunu yaptı.

Takımımızda Ceyhun’un 20 numaralı formayı giymesi kararlaştırıldı.

@Erkan abi...yani Kutoz...

abi artık bir açıklama getrirmeni rica ediyorum...Ceyhun un elinde bayrak ve forma da var...sanırım öpmüştür de...evet...çok merak ettim olayı...özelden de yazabilirsin...
                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Bu transfer karşılığında Murat Ocak’ı sezon sonuna kadar Ankaragücü’ne verdik

????????

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cevap vermemi istediğin için yazıyorum. alıntı yaptığın yazıyı anlamamışsın. tekrar okumanı öneririm. çıkacak sonuçla çıkarmak istediğin sonuç arasında epey mesafe var.
                    yöneticilerin ve başkanın hataları çoktur.
                    hocanın da hala vazgeçmediğini gördüğümüz takıntıları ve her zaman tekrarladığı yığınla hata var.
                    bunları söylemek bana zor gelmiyor.
                    ikinci başkanı nasıl yerden yere vurduğumu da bilen bilir.
                    başkanımı da kıyasıya eleştiririm.
                    'karşıyız karşı, her şeye karşı' cemaatinden değilim yalnızca..
                    takımı tutmam da tercih değil, mecburiyet.
                    e trabzonluyum ayıptır söylemesi!
                    birinci ceza sebebim forumda siyaset yapılma yasağı kuralını ihlal etmemdi.
                    yaptığım gözlemler sonunda net olarak söylüyorum: bu forumda siyaset yapmak yasak değildir. sadece siyasi bir partiye sempati ile yaklaşmak yasaktır. her türden siyasi partiye serbestçe yüklenebilir hatta kantarın topuzunda ayarlamalar yapmak suretiyle ağır hakaretlerde bulunabilrisiniz. başkan yönetim kurulu ve hocaya söylenebilecek sözlerin üst sınırı epey yukarılardadır. elbette onları da savunmak serbesttir ama bu defa diğer kullanıcılar tarafından üzerinize gelinir.

Evet ben anlamadım cevabınız için tşk ederim iyi günler

Yorum

• soldaki yönetici kasap sağdaki psikopat gibi maaşallah buda benden olsun !

Yorum

• Bu transfer karşılığında Murat Ocak’ı sezon sonuna kadar Ankaragücü’ne verdik

Şunu tekrar gönderiyim 1,5 yıl değilmiydi ?? şimdide sezonsonuna kadar oldu , ??

Yorum

• Fifa, Türkiye Futbol Federasyonunu, Spordan sorumlu bakanı ve Uefa'yı toplantıya çağırmış..

Kaynak: Telsim
                          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• nası resmi siteden haber veriyorsunuz anlayamadım, ben saatlerdir refresh yapıyorum hala antep maçı vs. var resmi sitede.
                            0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              nası resmi siteden haber veriyorsunuz anlayamadım, ben saatlerdir refresh yapıyorum hala antep maçı vs. var resmi sitede.
                              ctrl+F5 yapınız
                              Cacheden alıyordur görüntüleri haberleri

Yorum

• ya jevrici de almışızz doğrumuuu
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X