Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şimdi aklıma geldi şaka maka marcelinho transferini resmi site hala yazmadı yoksa ben mi kaçırdım al sana bi komedi daha
    Ceyhun hele bi maça çıksın acelesi ne zaten resmi siteyi kim takıyoki afedersiniz ama , sadece teyid etmek için giriliyor , bazende gazete sayfalarını bulamadığım zaman giriyorum
    " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şimdi aklıma geldi şaka maka marcelinho transferini resmi site hala yazmadı yoksa ben mi kaçırdım al sana bi komedi daha
      huehuehueuhuehuheuheu evet hala yazmadıı ama bi degişiklik var orda marcelinhonun fotosunnu koymuolar gunun onur konugu yerine gerce szymek hala var
      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Komedi olmayan bir durum mu var herşey komedi al birini vur ötekine kısacası biz de herşey var yönetici adam döver resmi site çalışmaz 7 maç üst üste kaybedersin teknik direktörün hala görevde olur yani buraya kadar geldigimize şükür edelim

Yorum

• bence martinez çok iyi olurdu 10 yıl kalemizi korurdu ama şuda var jef kiralık veriyorsak sorun yok jevriç en fazla 1,5 yıl oynar gider jeff geri döner ankarada brezilyalı çok jeffe trepi gibi olur bizden giden rahatlıyor kendini gösteriyor ama takas saçma olur ben arjantin maçını izledim hiç gol yemiyor denen jevrç kovaya döndüydü meğer sırpların defansı süpermiş hepside sakatlanmış dünya kupası öncesi zaten milan hala milli takıma direk girememesinin sebebi budur.Jevriç iyi tercih değildir fakat ben kim alınmasın dedimse herifin arkasından gittiler bu konuda tarafsızım olay şudur geleceğin takımını kuralımı benden ve benim gibi düşünen azınlık taraftar grubundan başka kimse istemiyor kendi sahamızda 1-0 yendiğimiz maç sonrasıki eleme usulü bir maç takımı bir anda süper yaptık yani o kadar yenilgiyi unutan ve günlük aylık düşünen taraftara yönetime göre jevriç iyi transferdir hemde onlar bize djokaj işinde yardımcı olmuşlardı borcumuzu ödemiş oluruz. Jevriç herzaman ve her dururmda tolgaya beş gömlek büyük gelir tolga trabzonspor formasını taşıyacak kabiliyette değildir bence tabiki
          sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kardes Jevric serbest degil. Yanlizca mukavelesi askida (tipki Szymekde oldugu gibi). Yani Jevrici alabilmemiz icin Ankaraspor ile anlasmamiz gerekir cünkü halen onlarin "Mali".

Ama korkmayin Jeffi ankaraya veremeyiz cünkü bugün Besikdasdan Ramazani aldilar ve Jevric ile birlikde tam 4 kalecileri var!!!

Jevrici alirsak Jeffersonu baska bir takima kiralik yada bonservisi ile göndermemiz gerekir. Gönderirsek insallah kiralik olur...
            Usta ne bileyim bizimkilerden herşey beklenir bak Atletico Madrid bile bize takmaya kalkıyor adamlar daha para vermemişler eller için tam komedi hep komedi

Yorum

• protokoldekiolayı öğrendim. basit bir kişisel tartışma neticesi o fotoğraftaki arkadaş biraz tartaklanmış.
              şu olmamış yani:
              yönetim kurulu protokol tribununde muhalif avına çıkıp bu arkadaşı bulup iki kişi kollarına girip biri de ayaklarına sarılmak suretiyle sırayla kafa atmamışlar.
              iki trabzonlu tartışmış.
              araya girenlere rağmen biri erken davranıp bu sonuca sebep olmuş.
              hoş değil. ayıp. utandım.
              bu forumda ceza almakla ilgili de birşey söyleyeyim izin verirseniz. iki haftadır cezalıyım ya o bakımdan az biraz tecrübelendim.
              iki ayrı ceza aldım ben. itirazda da bulunmadım.
              birinci cezamdan hemen sonra ikinci cezamı aldığımdan ve bu da ayrıca bir değerlendirme doğurduğundan normalden daha uzun süre cezalı kaldım.
              birinci ceza sebebim forumda siyaset yapılma yasağı kuralını ihlal etmemdi.
              yaptığım gözlemler sonunda net olarak söylüyorum: bu forumda siyaset yapmak yasak değildir. sadece siyasi bir partiye sempati ile yaklaşmak yasaktır. her türden siyasi partiye serbestçe yüklenebilir hatta kantarın topuzunda ayarlamalar yapmak suretiyle ağır hakaretlerde bulunabilrisiniz. başkan yönetim kurulu ve hocaya söylenebilecek sözlerin üst sınırı epey yukarılardadır. elbette onları da savunmak serbesttir ama bu defa diğer kullanıcılar tarafından üzerinize gelinir.
              forum kullanıcılarının bazılarında ciddi bir seviye sorunu var. lütfen hiç uzatmayalım, var!
              ikinci cezamı alma sebebim bana cezayı veren merci tarafından şöyle izah edilmiş: szymek ve eller için karaktersiz ifadesi kullandınız!
              şöyle geriye tarayıp kimler hocaya başkana başbakana neler demişler diye de bakabilirim ama..
              benim farklı bir yöntemim olacak..
              Allah aşkına söyleyin.. szymek ve eller nasıl insanlar? bu şehrin insanları onların takıma yaptıklarını gururla evlatlarına anlatacaklar da ben mi farketmedim?
              bu yazdığım yazıdan ceza almayı beklemiyorum.
              forum yöneticilerinin bana özel bir hassasiyet geliştirdiklerini düşünmek gururumu okşar, ancak eğer bu yazdıklarımdan dolayı yeni bir ceza alırsam bunda kasıt arayacağım.
              vesselam!

Yorum

• Jevriç mi? ben Tolga ile Jeff'e razıyım.
                Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Usta ne bileyim bizimkilerden herşey beklenir bak Atletico Madrid bile bize takmaya kalkıyor adamlar daha para vermemişler eller için tam komedi hep komedi

Yok korkma kardes. Bu kadarda bilincsiz degillerdir (INSALLAH)

Atletico Madrid olayina gelince. Anlasma geregini yerine getirmezseler, tipis tipis geri döner ve bizde oynar (tabi kendine yer bulabilirse).

Ama seninde dedigin gibi.... Bizim yönetim sert uygulamalar yapabilirmi orasi süpheli....
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Futbolda ara transfer döneminin bitmesine saatler kala, Gençlerbirliği, Trabzonspor’da kadrodışı bırakılan Fatih Akyel ile 1,5 yıllığına anlaştı.
                    Trabzonspor ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alan kırmızı-siyahlı takımın, bugün deneyimli savunma oyuncusuyla noter huzurunda sözleşme imzalayacağı açıklandı.
                    Bu arada Fatih Akyel ile birkaç gün içinde Ankara’da bir imza töreni düzenleneceği belirtildi.
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      protokoldekiolayı öğrendim. basit bir kişisel tartışma neticesi o fotoğraftaki arkadaş biraz tartaklanmış.
                      şu olmamış yani:
                      yönetim kurulu protokol tribununde muhalif avına çıkıp bu arkadaşı bulup iki kişi kollarına girip biri de ayaklarına sarılmak suretiyle sırayla kafa atmamışlar.
                      iki trabzonlu tartışmış.
                      araya girenlere rağmen biri erken davranıp bu sonuca sebep olmuş.
                      hoş değil. ayıp. utandım.
                      bu forumda ceza almakla ilgili de birşey söyleyeyim izin verirseniz. iki haftadır cezalıyım ya o bakımdan az biraz tecrübelendim.
                      iki ayrı ceza aldım ben. itirazda da bulunmadım.
                      birinci cezamdan hemen sonra ikinci cezamı aldığımdan ve bu da ayrıca bir değerlendirme doğurduğundan normalden daha uzun süre cezalı kaldım.
                      birinci ceza sebebim forumda siyaset yapılma yasağı kuralını ihlal etmemdi.
                      yaptığım gözlemler sonunda net olarak söylüyorum: bu forumda siyaset yapmak yasak değildir. sadece siyasi bir partiye sempati ile yaklaşmak yasaktır. her türden siyasi partiye serbestçe yüklenebilir hatta kantarın topuzunda ayarlamalar yapmak suretiyle ağır hakaretlerde bulunabilrisiniz. başkan yönetim kurulu ve hocaya söylenebilecek sözlerin üst sınırı epey yukarılardadır. elbette onları da savunmak serbesttir ama bu defa diğer kullanıcılar tarafından üzerinize gelinir.
                      forum kullanıcılarının bazılarında ciddi bir seviye sorunu var. lütfen hiç uzatmayalım, var!
                      ikinci cezamı alma sebebim bana cezayı veren merci tarafından şöyle izah edilmiş: szymek ve eller için karaktersiz ifadesi kullandınız!
                      şöyle geriye tarayıp kimler hocaya başkana başbakana neler demişler diye de bakabilirim ama..
                      benim farklı bir yöntemim olacak..
                      Allah aşkına söyleyin.. szymek ve eller nasıl insanlar? bu şehrin insanları onların takıma yaptıklarını gururla evlatlarına anlatacaklar da ben mi farketmedim?
                      bu yazdığım yazıdan ceza almayı beklemiyorum.
                      forum yöneticilerinin bana özel bir hassasiyet geliştirdiklerini düşünmek gururumu okşar, ancak eğer bu yazdıklarımdan dolayı yeni bir ceza alırsam bunda kasıt arayacağım.
                      vesselam!
                      Sayın Stichus yukarıda yazdıklarınızdan sizin Trabzonsporu taraftarı oldugu için degil de sadece başkanın siyasi parti ilişkileri nedeniyle savundugunuz ortaya çıkıyor veya ben mi öyle anlıyorum bilemiyorum ayrıca protokolde ki olayı çok basitmış gibi anlatmanız sizin olaylara yüzeysel baktıgınızı gösterir ki orda gaziantepspor başkanı da bulunuyordu seviye konusuna gelince inanın burda ki bütün abilerim veya arkadaslarım seviyeli insanlardır bir de sizce yönetimin hiç mi hatası yoktur sormuştum şimdi tekrar soruyorum cevap verirseniz sevinirim

Yorum

• http://www.ajansspor.com/video/seyre...LhFyTPBwWRFBjH ceyhunun acıklamaları

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Onların" yani Trabzonspor un daha iyi olması için elimden geleni yapacağım...diYOR Ceyhun...onlar diyor ya...pek benimseyememiş gibi geldi bana...
                          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• resmii sitede bi degişklik var galiba ceyhun haberi gelioo

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              "Onların" yani Trabzonspor un daha iyi olması için elimden geleni yapacağım...diYOR Ceyhun...onlar diyor ya...pek benimseyememiş gibi geldi bana...
                              Fenerden sonra Trabzona gelmek biraz onu zorlamış gibi ben de seninle aynı kanıdayım

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                o acıklamalar ankarada yapıldı sanırım daha sıcagısıcagına oldugundan oyle demiş olabilri

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X