Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu adam yattara ve musampa dan ne istiyor
    Sorun da o zaten, birşey istemiyor...

Yorum

• İlk olarak DOĞA SARAÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şahin'den tribünlerdeki siyasî pankartlara uyarıDevlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, gazeteci Hrant Dink'in ölümüyle sonuçlanan saldırı sonrasında futbol sahalarında geçen hafta sonunda açılan pankartlar ve atılan sloganlarla ilgili olarak yetkilileri göreve çağırdı.Bakan Şahin, futbol sahalarında siyasi pankartların hoş olmadığını ifade ederek yetkili organları göreve çağırdı.Bakan Şahin, İçişleri Bakanlığı ve Futbol Federasyonu'na gönderdiği yazıda, gazeteci Hrant Dink'e yönelik menfur saldırının ardından, bazı illerde gerçekleştirilen futbol karşılaşmalarında ortaya konulan, futbolun ve sporun ruhuna tamamen aykırı pankart ve sloganların medyaya da yansıdığına dikkat çekerek, şöyle dedi: "Örneğin, Malatya İnönü Stadı'nda, 28 Ocak Pazar günü gerçekleşen Malatyaspor-Elazığspor Lig A futbol karşılaşması sırasında, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü, Anayasa'mızın teminatı altındaki vatandaşlık ilkesini açıkça ihlal eden son derece çirkin pankartlar açılmış ve sloganlar atılmıştır. Çıkan olaylarda, aralarında güvenlik güçlerimizin de bulunduğu pek çok vatandaşımız yaralanmıştır. Sporun ve futbolun, toplumsal anlamda ilk amacı, hiç kuşku yok ki, vatandaşlarımız arasındaki milli dayanışmayı güçlendirerek, farklılıklarımızı değil, ortak noktalarımızı öne çıkarması ve kardeşliğimizin vurgulanmasıdır." Spor Servisi

zaman

:bayrak:
      Habertürk kanalı Ordu Trabzon'a dediğinde de böyle bir açıklama yapsaydınız ya sayın bakanım...Stadlarda siyasi pankartlar istemiyorsanız,siyaseti spora bulaştırmazsınız diyeceğim ama her alanda yaksını bırakmıyorsunuz spor'un!Trabzon'un yakasını bir bırakmadınız gitti.
      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavili kulübün desteğini çekmesi halinde Haluk Ulusoy’un federasyon başkanlığında oturamayacağını iddia etti.
        Hacıosmanoğlu, Futbol Extra Dergisi’nde yer alan röportajında, kulüp başkanı Nuri Albayrak’ın Ulusoy’a ’’Aday olma’’ telkininde bulunması halinde Haluk Ulusoy’un son seçimde aday olmama tavrına gireceğini ifade ederek, ’’Albayrak, destek vermeseydi zaten kazanamayacaktı. Bugün Trabzonspor desteğini çeksin, Ulusoy o koltukta oturamaz’’ dedi.
        Federasyon yönetiminin seçildiği gün tartışmaların başladığını vurgulayan Trabzonsporlu yönetici, şunları söyledi:
        ’’Tartışmaları ilk başlatan Spordan Sorumlu Devlet Bakanımız Mehmet Ali Şahin, ikincisi Fenerbahçe olmuştur. Böylesine baskılara rağmen, federasyonu hür iradesiyle seçen delegasyonunun kararına saygı duymamak çok doğru değil. Bu tartışmayı daha kongrenin bittiği gün başlatanların Türk futbolunda güzel yarınları istediğine inanmıyorum. Sayın Bakan, ’Benim Genel Kurul’u olağanüstü toplantıya çağırma yetkim var’ diyor, ama çağıramıyor. UEFA’nın, FIFA’nın yaptırımından mı korkuyor, yoksa Türk futbolunu düşündüğü için mi çağırmıyor? Bunların hepsi kendisinde saklı. Ama bu süre içinde ’Çağırdım, çağırıyorum, geldim, gidiyorum’ sözleri, Türk futbolunda kaos ortamını hazırlayan tavırlardır.’’

’’SEÇİM OLURSA ULUSOY AÇIK FARKLA KAZANIR’’
        İbrahim Hacıosmanoğlu, Haluk Ulusoy’un haziran ayında seçime girmesi halinde bu kez açık farkla kazanacağını iddia etti.
        Ulusoy’un bu atmosferde aday olması halinde kendisinden yana olacaklarını dile getiren Hacıosmanoğlu, ’’Bizim insanımız dayatmalara karşı tepki göstermiştir. Bizim toplumumuzun iradesi dayatmaya karşı tepki verir. Yapılacak seçimde Haluk Ulusoy adaylığını koysun açık farkla kazanır. Karşısında kim olursa olsun’’ diye konuştu.
        Kulüpler Birliği Vakfı’nın seçimle ilgili aldığı kararın tartışıldığı toplantıya değinen Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
        ’’Orada duyduklarıma inanamadım. Herkes bir ağızdan ’Biz Haluk Ulusoy federasyonundan memnunuz. Haluk Ulusoy dursun, ama Sayın Bakanımız da seçim istiyor, onu da küstürmeyelim, seçim kararı alalım. Seçime gidelim ama orada da hep beraber Haluk Ulusoy’u destekleyelim, ondan sonra da Haluk Ulusoy ile Sayın Bakanımızı barıştıralım’ dedi. Ben de ’O zaman kaos ve seçim yaşamaya ne gerek var? Nasıl olsa şimdiki başkanı tekrar seçmeyecek miyiz? Ulusoy’u Bakan ile şimdi barıştıralım’ dedim. Seçime gerek yok kararı çıktı ve ayrıldık. Yapılan oylamada Özhan Canaydın görüş belirtmedi. 9 devam, 7 seçim kararı çıktı.’’

’’BAKAN’IN BABACAN YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTİYORUZ’’
        Mehmet Ali Şahin’in Başbakan Yardımcılığını babacan tavrıyla çok iyi yaptığını belirterek, şöyle konuştu:
        ’’Ama ben aynı babacan tavrı Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı kimliğiyle de sergilemesini istiyorum. Eğer bir yanlış varsa yine o babacan tavrıyla hesabını sormasını bekliyorum. Eğer yanlış yapanlar varsa ve bunun hesabını Sayın Bakanımıza vermiyorsa, o zaman genel kurulu oluşturan aktörler olarak biz de müdahale ederiz. Devlet Bakanlığı makamına saygısızlık yapılmasına müsaade etmeyiz. Ama bu süreçte Sayın Bakanımızın bu babacan tavrını sergilemediğini maalesef kamuoyuyla beraber izledik. Bunun da futbolun şu anki noktaya gelmesinde katkısı var diye düşünüyorum.’’ Hacıosmanoğlu, Haluk Ulusoy’un uzlaşma konusunda çok adım attığını ileri sürerek, ’’Sayın Bakan Mehmet Ali Şahin’e federasyon başkanının saygısızlık yapması söz konusu değil. Kaldı ki bizim desteklediğimiz bir başkan, haksız yere tavır alacak ya da o makamlara saygısızlık yapacak bir insan değildir. Bu süreçte Sayın Bakanımız Sayın Ulusoy’u çağırsın, ’Şu yanlışları yapma, şöyle yap, böyle yap, Türk futboluna daha iyi hizmet edersin’ demesini beklerdim’’ diye konuştu.

’’LEVENT KIZIL BURSASPOR’UN 5 OYUNU BİLE TOPLAYAMAZ’’
        Federasyonun seçime gitmesi yönünde imza toplayan Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl’ı da eleştiren Hacıosmanoğlu, ’’Levent Kızıl Bursaspor’un 5 oyunu bile toplayamaz’’ dedi.
        Levent Kızıl’ın 106 imzayı kendi ricasıyla toplaması halinde başkanlığa adaylığını koyması çağrısında bulunan İbrahim Hacıosmanoğlu, şunları söyledi:
        ’’Levent Kızıl’ın yüz ifadesi bana taşeron olarak kullanılan ve eline metin tutuşturulup ’Çık bu açıklamayı yap’ denilen insanın profilini çizdi. Levent Kızıl’ın Bursaspor’un 5 oyunu dahi kendi ricasıyla toplayabildiğini düşünmüyorum. Ben ilk Kulüpler Birliği toplantısının ardından kendisiyle sohbet ettim ve ona ’Bak, çok güzide bir ilimizin başkanısın. Eğer kendini bir yerlere taşımak gibi bir hedefin varsa, kendini birilerine kullandırarak bir yerlere taşınacağını zannediyorsan, sadece kukla olursun. Hiçbir zaman varlığınla oralarda bulunamazsın. Birilerinin oturtmasıyla bir yere gelirsin ama Levent Bıçakcı’nın durumuna düşersin’ dedim. O da bana ’Başkanım doğru söylüyorsun ama ben belediyeden yılda 5 trilyona yakın kaynak alıyorum. Ben belediye başkanının dediğini yapmak zorundayım’ cevabını verdi.’’ Hacıosmanoğlu, Levent Bıçakçı döneminde federasyonda yönetici olan Hasan Doğan’ı da eleştirerek, ’’Normal insanların ona antipati duymaması anormal. Hasan Doğan’ın yeni yapının içinde olması bana göre Türk futboluna yapılacak en büyük kötülük olurdu’’ dedi.
        Türk futbolunda en büyük tehlikenin imza toplama işi olduğunu savunan Trabzonsporlu yönetici, ’’Diyelim ki benim istemediğim biri başkan seçiliyor. Ben de kendime hobi arıyorum ve üye başına belli bir para verip 90 imza topluyorum, federasyonu yeniden Genel Kurul’a götürüyorum. Yapamam mı bunu, yaparım. Herkes de yapabilir. ’Bu yolun açılmış olması çok tehlikeli’ dendi, ama ne ilginçtir ortaya federasyondan bir şikayet konulmadı. Niye seçime gidiyoruz, Bakan istiyor da ondan. Futbolda bu kaosun sorumluları bu kutuplaşmayı ortaya çıkartanlardır. Ve bunun bedelini ödeyecekler’’ diye konuştu.
        İbrahim Hacıosmanoğlu, futbolda yaşanan kaosta Hasan Doğan’ın ve Kayseri Büyükşehir Belediye başkanının etkisi olduğunu düşündüğünü söyledi.

’’NE YILDIRIM NE DE CANAYDIN’’
        Hacıosmanoğlu, Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığı için ne Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı, ne de Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın’ı istediğini dile getirdi.
        İki kulüp başkanının da duruşunu beğenmediğini ifade eden bordo-mavili kulübün yöneticisi, ’’Özhan Canaydın’ın kendisine göre iyi bir lider değil. Türk futbolunun şu anda yaşadığı kaostaki baş aktörlerden bir tanesi de Özhan Canaydın’dır’’ dedi.

’’HAMDİ AKIN İKİNCİ BIÇAKCI OLUR’’
        Hacıosmanoğlu, federasyon başkanlığı için adı geçen Hamdi Akın’ın ise ikinci Levent Bıçakçı olacağını söyledi.
        Akın’ın bağımsız ve hür iradesiyle ortaya çıkan biri olmadığını savunan İbrahim Hocıosmanoğlu, ’’O da ikinci bir Levent Bıçakcı türü bir aday. Haluk Ulusoy hakkında yargıda dosyaları var deniliyor. Ama Hamdi Akın’ın da bir çanta hikayesi var. Hamdi Akın’ın o çanta hikayesi konusunda kamuoyunu iyi bilgilendirdikten sonra aday olması gerektiğini düşünüyorum. Boyutunun ne olduğunu bilmiyorum ama o çanta konusunun iyi araştırılması gerektiğini düşünüyorum’’ diye konuştu.
        Yönetici olarak içinde bulunduğu futbol ortamını beğenmediğini kaydeden Hacıosmanoğlu, ’’Smokinli, papyonlu kulüp başkanlarının o duruşlarının birçoğunun sahte olduğunu gördüm. Beraber yürüdüğümüz yolda gördüklerim bana hiç tat ve haz vermedi. Görev sürem bitince de çok özel durumlar olmadıktan sonra sürdürme yanlısı değilim. Bu karmaşık dünyadan başımı derde sokmadan ayrılıp evime gidersem diye de kurban adadım. Bu kadar olumsuzluğun, bu kadar çarpıklığın olduğu yerde her an başımıza bir dert alabiliriz, hazmedemediğimiz şeyler olabilir’’ diye konuştu.
        Trabzonsporlu yönetici, ilk yarı sonunda federasyonun şimdiki yönetimine oy vermeyenlerin büyük çoğunluğunun sıralamada yukarıda olduğunu anlatarak, sözlerini şöyle tamamladı.
        ’’Federasyon’a oy verenler ise aşağıda. Trabzonspor bu destekçiler arasında en altta. Ama Trabzonspor’un en aşağıda olması sportif başarısızlığından değil hakem arkadaşlarımızın yanlış kararlarından kaynaklanmaktadır. Bizim şikayet etmemiz gereken yerde eğer yukarıdakiler şikayet ediyorsa burada art niyet aramak lazım. Eğer burada federasyonun gitmesini gerektirecek olaylar varsa, zaten bizim bu federasyonu savunmak gibi bir lüksümüz olmaz. Sırf ’Trabzonspor kendi seçtirdiği federasyona baskı yapıyor, işlerini düzeltiyor’ demesinler diye, sırf ’Trabzonspor diyet alacak’ diyen insanları haklı çıkarmamak için bütün bunlara katlandık.’’
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonspor yöneticisi Kahraman Altuntaş, Gaziantepspor maçının devre arasında eski yöneticilerden Yusuf Ziya Yılmaz'a kafa atıp, Yılmaz'ın burnunu kırdı.Yakışmadı!

Yorum

• Yöneticimiz fazla mı konuşuyor?
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor yöneticisi Kahraman Altuntaş, Gaziantepspor maçının devre arasında eski yöneticilerden Yusuf Ziya Yılmaz'a kafa atıp, Yılmaz'ın burnunu kırdı.Yakışmadı!
              İhraç nedeni olmalı

Yorum

• kafa atması daha öncek bir husumetleri olmuştu demekki unutamamış kahraman altuntaş bu seçim zamanı yusuf ziya yılmaz eleştirince bu bir ara yerinde duramamıştı siyaset bulaştı falan muhabbetleri etmişti yusuf ziya yılmaz. Demekki kahraman altuntaş kıstıramadı yusuf yılmaz iş buraya kaldı.Kesinlikle yanlış bir olay yöneticimize yakıştırmıyorum .Ben yusuf ziya yılmazın eleştirdiği zamanda böyle eleştirinin hazmedilemeyeceğini söylemiştim çünkü kolay kaldırılır şey değildi bizim öncelikli aşkımız trabzonspordur siyaset değildir sen birileri siyaset için yönetime girdi dersen bunu adam yediremez ki zaten öyle olmuş. Olay yanlıştır büyük ihtimalle istifasını sunar.
                sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• antepi yendik
                  son dakika haberi olarak vereyim dedim
                  T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları.
                    Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Ahmet Ağaoğlu ise Trabzon'dan ayrılmak zorunda kaldığı kongre sürecinde yaşananları ve gelecekte Trabzonspor'a başkanlık ile ilgili görüşleri var.

Başkanlığı düşünmüyorum diyor. çok zayıf bir ihtimal, kafama uyan bir yönetim olursa seve seve görev alırım diyor. Günümüzün yöneticilik anlayışını eleştiriyor. Profesyonellikten bahsediyor. Yönetime destek verdiği söylüyor. Trabzonspor son 5 senede 4 yönetim değiştirdi diyor. Başarsızlığın en büyük nedeni budur diyor. Yönetimde istikrar şart diyor. Taraftarın istediği paralı başkan profilinin yanlış olduğunu söylüyor.
                    çok teşekkürler...bu foruma ve Trabzonspor a katkıların eşsiz...sağolasın varolasın...
                    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Biri şu sayın yöneticimizi sustursun.Konuşacaksada ulusoyun hamisi gibi davranmaktan vazgeçsin ve ligdeki durumumuzu hakem hatalarına bağlamasın.Bizi konuşsun yeter.
                      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor yöneticisi Kahraman Altuntaş, Gaziantepspor maçının devre arasında eski yöneticilerden Yusuf Ziya Yılmaz'a kafa atıp, Yılmaz'ın burnunu kırdı.Yakışmadı!
                        yuh artık.. yöneticisin orda ya, temsil ettiğin mahalle takımı değil TRABZONSPOR...
                        mevzu neymiş onu merak ettim gerçi ama ne olursa olsun yakışmadı..
                        BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak jaguar19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          antepi yendik

İyiydi
                          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                          -"Burada klima yok mu?"
                          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak jaguar19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            antepi yendik
                            Kaynak nedir? :meşale2:

Yorum

• Protokol tribününde kavga..

Trabzonspor'un Aralık ayında yapılan Mali Genel Kurulu'nda tartışan Yönetim Kurulu üyesi Kahraman Altuntaş ile eski yöneticilerden Yusuf Ziya Yılmaz arasında Gaziantepspor ile oynanan kupa maçında protokol tribününde yine tartışma çıktı.

Trabzonspor'un Aralık ayında yapılan Mali Genel Kurulu'nda tartışan Yönetim Kurulu üyesi Kahraman Altuntaş ile eski yöneticilerden Yusuf Ziya Yılmaz arasında Gaziantepspor ile oynanan kupa maçında protokol tribününde yine tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Yusuf Ziya Yılmaz'ın yüzüne ve burnuna aldığı darbeler nedeniyle yaralandığı öğrenildi.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• trabzonu tebrik edelim boyle berbatt havadaa 1-O kazandik 70 DAKKA tek kale oynadik. hersey yavas yavas oturacak ceyhun'un da takima girmesiyle huseyin yada ayman dan teki kesinlikle kesmeli ozaman FIRTINA geri ESECEK
                                14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X