Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kambala depremi!

Fenerbahçe’nin Letonyalı pivotu Kaspars Kambala'nın, Aris'le oynanan maç sonrası alınan idrar örneğinde, doping maddesine rastlandı.

bunlar tam ezilmis BIRI SI TAKSICIYE ISER DIGERI DOPING YAPAR ZUUAHAHAHHAHAHA
    14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kambala depremi!

Fenerbahçe’nin Letonyalı pivotu Kaspars Kambala'nın, Aris'le oynanan maç sonrası alınan idrar örneğinde, doping maddesine rastlandı.

şaşırmadım fenerli değilmi.. beklenir..
      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

Kambala depremi!

Bunların rezillikleri, pislikleri saymakla bitmez.

27 Ocak 2007 12:35
        F.Bahçe yönetimi bu adamı artık kulüpte tutmaz... ABD'li oyuncu Taksim'de alkolü fazla kaçırınca haddini aştı... Bakın Solomon'un pislediği yerde ne vardı...

Fenerbahçe, İtalyan Napoli'ye yenilip Avrupa Ligi'nde işi zora soktu. Yıkılan oyuncular evlerine dönerken, ABD'li Solomon, tercümanı Serkan İnan ve arkadaşı Brown ile barda eğlendi. Grup, çıkışta bir taksici ile tartışmaya başladı.

Taksiciler isyan etti...
        Hırsını alamayan Solomon, Turgut Çamcı'ya ait taksinin kapısına tuvaletini yaptı... Çamcı ve taksiciler, aracın kapısındaki Türk bayrağına hakaret edildiğini görünce polis çağırdı. Solomon, tercümanı ve arkadaşı gözaltına alındı.

Dallas, barda vurulmuştu
        1996'da Fenerbahçe'nin ABD'li oyuncusu Dallas, Tofaş maçından sonra Bursa'da gittiği barda olay çıkarmıştı. Bir kadının üzerine sigara atan Dallas'a, kadının erkek arkadaşı da kurşun yağdırmıştı...

Solomon çizgiye bastı

Maç sonrası eğlence
        İstanbul'da Fenerbahçe Ülker basketbol takımı ile Eldo Napoli karşı karşıya geldi. Fenerbahçe yenilerek Avrupa şansını zora soktu. Maçtan sonra, Fenerbahçeli Willie Solomon, arkadaşı Hendry Brown ve tercümanı Serkan İnan ile Taksim'e eğlenmeye gitti. Sabaha kadar bir barda içen 3 arkadaş, araçlarına binerek yola çıktı.

Bayrak tartışması...

Taksim'den ayrılmak isteyen grup, park etmiş bir taksi nedeniyle yollarına devam edemedi. İddiaya göre, Solomon taksinin kapısındaki Türk bayrağına tuvaletini yaptı. Sınırı aşan Solomon ile taksinin şoförü Turgut Camcı arasında kavga çıktı. 3 arkadaş karakola götürüldü. Tarafları barıştıran polis, basının olayı duyması üzerine işlem başlattı.
        En son My tarafından düzenlendi; 31.01.2007, 06:41.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          FENERBAHÇE'YE DOPİNG ŞOKU!
          Fenerbahçe'nin yıldız ismi Kaspars Kambala'da doping çıktı. Sonuca itiraz edecek olan Kambala süresiz kadro dışı bırakıldı. Sarı lacivertlilerin 13 Aralık 2006'da EuroLeague'de Aris ile oynadığı maç sonrası Kambala'dan alınan idrar örneğinde, doping maddesine rastlandığı belirtilirken basketbolcu CSKA Moskova maçında oynayamayacak.

http://www.ajansspor.com/haber/167521
          bunlarda utanma yokki şimdi azize çıkar gene kendi dünyasından bir iki üfürür sonra ''ar namus tertemiz'' hiçbişey olmamış gibi pişkin pişkin konuşur.şaşırmadım kulüp politikaları bunların.aslında yorum bile yazık bunlara.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Kambala depremi!

NEKADAR KIŞILIKSIZ İŞLER VAR BUNLARDA
            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• isterseniz bir de fenerbahçe haberleri diye bir başlık açalım baksana ilgiye

Yorum

• CEYHUN RÖTARLI, AKYEL BELİRSİZ..

Trabzonspor'un, 1.5 yıllığına prensipte anlaştığı ve bugün sözleşme imzalayacağını duyurduğu Ankaragücülü Ceyhun Eriş'in bu akşam Trabzon'a geleceği ve futbolcuyla yarın sözleşme imzalanacağı kaydedildi. Öte yandan Fatih Akyel de Ajansspor'a transferi konusunda açıklamalar yaptı..

Fatih Akyel Ajansspor'a yaptığı açıklamada, Ankaragücü'ne transferi ile ilgili geçen hafta gelişmelerin olduğunu ancak şu anda böyle bir durumun olmadığını belirtti.. Akyel, Trabzonspor'dan alacaklarına karşılık ise bonservisinin verileceğini söylerken, ''Gençlerbirliği ile hiç görüşmedim'' dedi.. Fatih Akyel ikinci yarıda durumunun ne olacağı konusunda belirsizliğin sürdüğünü de belirtti..

ELLER SORUN OLMAYA DEVAM EDİYOR
                Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, İspanya'nın Atletico Madrid Kulübü'ne transfer olan Fabiano Eller'in bonservisinin henüz bu kulübe verilmediği söyledi.

Sayitoğlu, Atletico Madrid'in şu ana dek bordo-mavili kulübe hiçbir ödeme yapmadığı belirterek, birkaç gün içinde ödeme yapılmaması halinde gerekli yasal işlem yapacaklarını kaydetti.
                -1461 TRABZON-

Yorum

• bize kesinlikle adam gibi bir avukat lazım yoksa ömrümüz zarar etmekle geçecek
                  Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• hey Allahım ne hallere düştük...

(UEFA)

Yorum

• Trabzonspor' da Ceyhun Yarın İmzalıyor...
                      Trabzonspor'un Ankaragücü'nden Transfer Ettiği ve Bugün İmza Atacağı Açıklanan Ceyhun Eriş' İn İmza Töreni Yarına Kaldı.

Tecrübeli futbolcunun bu akşam Trazon'a geleceği ve son bir görüşme yaptıktan sonra yarın imza atacağı belirtildi. Ceyhun' a karşılık 1.5 yıllığına Ankaragücü' ne kiralık olarak verilen Murat Ocak' ın ise yarın Ankara'da başkent kulübü yöneticileriyle görüşme yapacağı belirtildi
                      Trabzonspor, ara transferin son günlerinde sorunlu olduğu futbolcularla problemlerini de halletmek için büyük çaba sarfediyor. Bordo - mavililer, Teknik Direktör Ziya Doğan tarafından kadrodışı bırakılan ve affedilmeyen Fatih Akyel'e, yaklaşık 300 bin YTL'lik alacakları karşılığında bonservisini verecek. Fatih'in Ankaragücü ve Gençlerbirliği ile görüşmelerini sürdürdüğü ancak Ankaragücü' ne daha yakın olduğu ifade edildi.

Trabzonspor'un sorunlu oyuncuları Szymkowiak ve Eller'de ise sorun devam ediyor. Szymkowiak'tan hala beklenen yazının gelmediği ifade edilirken, Polonya Futbol Federasyonu'nun da Trabzonspor'a gönderdiği yazıda, bu futbolcuya ulaşamadıklarını bildirdiği öğrenildi. Atletico Madrid'le anlaşan ve bu takımla antrenmanlara çıkan Fabiano Eller'in ise bonservis bedelinin hala bordo - mavili kulübün hesabına geçmemesi nedeniyle gerekli belgelerin İspanya Futbol Federasyonu' na gönderilmediği kaydedildi. İspanyol kulübü yöneticilerinin, en geç 1 - 2 gün içinde bu sorunu halledeceklerini bildirdikleri ifade edildi.

Ömür AVCI - TRABZON / DHA (Doğan Haber Ajansı)

1 saat önce..
                      :bayrak:
                      TRABZON - YENİMAHALLELİ
                      KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• Ziyaretler sürüyor
                        2006-2007 Trabzon Futbol Gecesi için destek ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. 17 Şubat’ta Grand Cevahir Otel’de yapılacak olan Futbol Gecesi öncesinde İstanbul’da bulunan Trabzonlu kulüp yöneticileri eski Trabzonspor Başkan Yardımcısı Muhittin Öztürk’ü makamında ziyaret ettiler.

Öztürk, kulüp temsilcilerine teşekkür ederken, “Birlik ve beraberlik açısından yapılacak olan gecenin Trazbzon’a her konuda çok büyük bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Gecede Trabzonlular birbirleriyle kaynaşma fırsatı bulacaklar. Bu gecede kötü düşünceler yok olacak. Ben de elimden geldiğince bu geceye destek olacağım” diye konuştu.

TRABZON - YENİMAHALLELİ
                        KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• İki hafta içinde düzlüğe çıkarızTrabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, özlenen ve beklenen Trabzonspor'un en geç iki hafta içinde sahada olacağını söyledi. Doğan, bu yıl Türkiye Kupası'nı kazanmak istediklerini belirtti.Ziya Doğan, karamsarlığa kapılmayacaklarını söyledi.
                          İkinci yarı için 'Trabzonspor çok daha iyi olacak.' ifadelerini kullanan Ziya Doğan, "Herkes doğal olarak büyük çıkış bekliyor. Buna herkesin hakkı var. Ama transfer etmek istediğimiz oyuncuları zamanında kadromuza katamadık. Ara transferde oyuncu almak kolay değil. Hâlâ o sıkıntı devam ediyor." diye konuştu.
                          Bordo-Mavili camianın karamsarlığa düşmemesi gerektiğini vurgulayan Doğan, "Tamam çıkış bekleyenler haklı olabilir; ama bir taraftan da insaf demek lazım. Dün bir bugün iki. Bugün bakıyoruz karamsar hava var. Trabzonsporlular karamsar olmasın. Trabzonspor iyi yolda. Yaptığımız ve yapacağımız 1-2 transferle hem rekabet üst seviyeye geldi, hem de idman temposu üst seviyeye taşındı. Kadroya bir iki oyuncu katılınca her şeyin en iyisini yapacağız diye bir şeyin dünyada örneği yok. Ben yine de memnunum. Kısa sürede yüzde 100 değişimi beklemek hayalcilik olur." ifadelerini kullandı. Ziya Doğan, takımın iyi yolda olduğunu vurgulayarak, "Trabzonspor kesinlikle çıkış yapıp iyi futbol oynayacaktır. Herkes rahat olsun. Oyuncuların üzerinde büyük baskı var. Alacağımız bir iki sonuçla futbolcuların kendilerine olan özgüveni geri gelecek ve Trabzonspor'un oyuncularının nasıl iyi oyuncular ve takımının nasıl bir takım olduğunu herkes görecek. İdeal Trabzonspor'u iki hafta içinde sahada görürsünüz." dedi.
                          Türkiye Kupası'nda bugün kendi sahalarında oynayacakları Gaziantepspor maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Ziya Doğan, final oynayarak kupayı almak istediklerini belirterek, konuşmasını şöyle tamamladı: "İnşallah kupayı da alacağız. Bu kulvarda iddialıyız. Antep de moralli geldi. Seyircimizin desteğiyle buradan avantajlı skor alacağız. Ama bir maçla iş bitmiyor. Turu geçen taraf olacağımızı düşünüyorum. Desteğe ihtiyacımız var. Trabzon'un hedefi hiçbir zaman küçük olamaz. Beklentileri biliyoruz. Hedefimiz kupayı almak."
                          Bu arada Trabzonspor, savunma oyuncusu Milan Stepanov'a 20 bin YTL para cezası verdi. Türkiye Kupası'nda Konyaspor ile yapılan maçın son dakikasında rakip takım oyuncusunu düşürerek penaltı yaptıran ve kırmızı kart gören Milan Stepanov'a önceki akşam toplanan Bordo-Mavili yönetim kurulunun, 20 bin YTL para cezası verdiği bildirildi. Yönetim kurulunun teknik heyetten gelen raporu değerlendirerek ceza verdiği kaydedildi.

MUHTEMEL KADROLAR
                          TRABZON
                          Tolga, Risp, Çağdaş, Musa Büyük, Murat Ocak (Mustafa), Hüseyin, Ayman, Gökdeniz, Musampa, Yattara, Umut
                          GAZİANTEP
                          Kenan, Bekir, Mehmet, Affanou, Faruk, Ekrem, Göksel, Zürita, Krita, Diawara, Veysel Stat: Avni Aker Saat: 17.00 Hakem: Bülent Yıldırım Yayın: Lig TV

zaman
                          TRABZON - YENİMAHALLELİ
                          KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• Trabzonspor'da oynamak gurur vericiTrabzonspor, Ankaragücü'nün yıldız futbolcusu Ceyhun Eriş'i bonservisi ile birlikte 1,5 yıllığına renklerine bağladı. Bordo-Mavililer, başkent ekibine Murat Ocak'ı da verdi.Trabzonspor'a transfer olan Ceyhun Eriş Bordo-Mavili kulüpte uzun yıllar top koşturmak istediğini söyledi.
                            Trabzonspor formasını giyeceği için mutlu olduğunu belirten 29 yaşındaki yıldız futbolcu, bu transferin kendisine yeni bir hava vereceğini ifade etti. Ceyhun, "Bordo-Mavili forma beni hep heyecanlandırmıştır." yorumunu yaptı. Transferin gerçekleşmesinin ardından telefonla sorularımızı cevaplayan yeni Trabzonsporlu futbolcu şöyle konuştu: "Uzun zamandan beri kulübüm Ankaragücü ile temas halinde olduklarını biliyordum. Ama bu transferin ben biraz dışındaydım. İki kulüp arasında anlaşma sağlanınca ben de menajerimle birlikte kulüp yetkilileriyle masaya oturup anlaşma sağladık. Şu an gayet rahatım. Keyfim yerinde. Ziya Doğan ile daha önce bir temasım olmadı. Ama beni çok istediğini biliyordum. Ziya Doğan çok takdir ettiğim bir teknik adam. Onu utandırmak istemiyorum. Umarım takımın kötü gidişine dur diyebiliriz. Bunda benim de emeğim olursa son derece mutlu olurum." Son zamanlarda basında kendisinin Trabzonspor'a transferinin çok fazla yer bulduğunu anlatan Ceyhun Eriş, sürekli tebrik telefonları aldığını açıkladı. Eski Ankaragücülü yeni Trabzonsporlu futbolcu Ceyhun Eriş, "Açıkçası hocam Hikmet Karaman gitmemi istemiyordu. Neticede takımın formda oyuncularından biriyim. Ve hiçbir teknik adam performansını beğendiği bir oyuncuyu kaybetmek istemez. Aslına bakarsanız çok fazla heyecan duymuyorum. Çünkü yeterince kulüp dolaştığımı düşünüyorum. Üst düzey takımların da formasını giydim. Ama gururlu olduğumu söyleyebilirim. Sonuçta Trabzon'da benden büyük beklentiler olduğunu biliyorum. Bu beklentiler beni strese sokmaz tam aksine hırslandırır. İnanıyorum ki takım arkadaşlarımla birlikte Karadeniz ekibinde çok başarılı işlere imza atacağız." açıklamasını yaptı. Bu arada Trabzonspor, Ceyhun'un transferiyle bu sezon kadrosuna 6. başkentli oyuncuyu katmış oldu. Bordo-Mavili ekip, sezon başında Ankaragücü'nden Umut Bulut, Ankaraspor'dan Musa Büyük ve Ersen Martin ile devre arasında Gençlerbirliği'nde Ayman ve Risp'i renklerine katmıştı.

zaman
                            TRABZON - YENİMAHALLELİ
                            KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• Şahin'den tribünlerdeki siyasî pankartlara uyarıDevlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, gazeteci Hrant Dink'in ölümüyle sonuçlanan saldırı sonrasında futbol sahalarında geçen hafta sonunda açılan pankartlar ve atılan sloganlarla ilgili olarak yetkilileri göreve çağırdı.Bakan Şahin, futbol sahalarında siyasi pankartların hoş olmadığını ifade ederek yetkili organları göreve çağırdı.Bakan Şahin, İçişleri Bakanlığı ve Futbol Federasyonu'na gönderdiği yazıda, gazeteci Hrant Dink'e yönelik menfur saldırının ardından, bazı illerde gerçekleştirilen futbol karşılaşmalarında ortaya konulan, futbolun ve sporun ruhuna tamamen aykırı pankart ve sloganların medyaya da yansıdığına dikkat çekerek, şöyle dedi: "Örneğin, Malatya İnönü Stadı'nda, 28 Ocak Pazar günü gerçekleşen Malatyaspor-Elazığspor Lig A futbol karşılaşması sırasında, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü, Anayasa'mızın teminatı altındaki vatandaşlık ilkesini açıkça ihlal eden son derece çirkin pankartlar açılmış ve sloganlar atılmıştır. Çıkan olaylarda, aralarında güvenlik güçlerimizin de bulunduğu pek çok vatandaşımız yaralanmıştır. Sporun ve futbolun, toplumsal anlamda ilk amacı, hiç kuşku yok ki, vatandaşlarımız arasındaki milli dayanışmayı güçlendirerek, farklılıklarımızı değil, ortak noktalarımızı öne çıkarması ve kardeşliğimizin vurgulanmasıdır." Spor Servisi

zaman
                              TRABZON - YENİMAHALLELİ
                              KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• "Mecliste Trabzon kavgası"
                                TRABZON’DA yaşanan olaylar TBMM gündemine taşındı. CHP Trabzon milletvekili Şevket Arz ve arkadaşlarının Trabzon’u masaya yatırma istemi sert tartışmaların yaşanmasına neden oldu. Arz, “Trabzon Valisi ve Emniyet Müdürü’nü görevden alıyorsanız Ankara, İstanbul, İzmir vali ve emniyet müdürlerini 100 kere görevden almanız lazım” dedi.
                                AKP Milletvekili Kemalettin Göktaş, önerge aleyhine konuşarak Arz’ı eleştirdi. Göktaş, “Trabzon hakkında böyle bir önerge yazıp meclis tutanaklarına koymak Trabzon’a yapılmış en büyük haksızlıktır. Ayrıca başbakana yumurta atan ve belediye başkanı tarafından işe alınan kişiyle ilgili olay bu önergeye neden yazılmamıştır” dedi.
                                ÖNERGE lehinde söz alan Trabzon kökenli İstanbul Milletvekili Halil Akyüz, Gazi Davası’nın Trabzon’a aktarılmasının gençleri tahrik ettiğini ve dışardan birilerinin bunları kullandığını söyledi. Akyüz, “Şimdi bir önerge verildi. Bu önergeyi kabul edelim Trabzon’dan ve Trabzonlu’dan şikayet varsa, bu olayların hepsini açığa çıkaralım” şeklinde konuştu.
                                ÖNERGE aleyhinde son konuşmayı Milletvekili Asım Aykan yaptı. Aykan, bu tür cinayetlerin Türkiye’nin her yerindeki gençlerin kullanılarak yapılabileceğini belirtti. Gazi Davası’nı Trabzon’a mahkemenin naklettiğini belirten Aykan, “Şehri odak haline getirmek suretiyle Türkiye’nin gündemini değiştirmek istemektedirler. Hükümetimiz bu olayı takip ediyor” dedi.
                                TRABZON - YENİMAHALLELİ
                                KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X