delete post
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son Özgür Öztürk tarafından düzenlendi; 24.01.2007, 23:41."Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
-
hatanın neresinden dönülse iyidir başkan bize genç bugünü olan ve gelecek vadeden (27 yaşına kadar musaade) bir ortasaha ortası oynayan futbolcu alın bize futbolunun sonunda bir sahil kasabasına gelip milyon euro isteyen veteranları almayın zaten herkesin bu seneden ümidini kesmiş kaç zamandır kulübün başındasınız hiçmi genç iş yapan ve yapacak biri bulamadınızda ceyhun gibi yusuf gibi adamların peşindesiniz artık konuşma değil icraat zamanı yada artık işi profesyonellere bırakın hacıosmanoğlu sayitoğlu ve ziya hocayıda yanınızda götürün.sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
ulan kil oluyorum su hepimiz ermeniyiz sloganina bu serefsizler ne yapmaya calisiyorm, ermeniymis defolun gidin ermenistana öyleyse chovy'nin dedigi gibi............"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
ben ceyhunu fenerbahçe maçında izledim kendini göstermeye çalıştı top yaptırmadılar biz feybeye geyseye göre takımmı kuracağız yada ceyhunda bizde olsun iyi olur fena futbolcu değil diyenlere göremi hedef küçülttük vites birde kalk diyoruz adam yeni bir takoz alma peşinmdesensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
Hiç Gerek yok
Boşverin kardeşler her ne kadar izzeti nefsinize dokunsa da içinizi acıtsa da Trabzon ve Trabzonlular için söylenenler şu aralar gaza gelmeyin buna hiç gerek yok sessiz kalmak da bir tepkidir.İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz Ermeniyseniz Biz Turkuz Trabzonluyuz
Hiç gerek yok asabiyete ve onunla beraber konacak tepkiye . Akıllı olalım alet olmayalım .
Kendinize iyi bakın.
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
İşte haftanın hakemleri !..
Turkcell Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasının maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. İşte Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe maçıyla start alacak 18. haftada düdük çalacak isimler..
25 Ocak 2007, 00:47
26 Ocak Cuma:
20.00 Kayseri Erciyesspor - Fenerbahçe: Yunus Yıldırım
27 Ocak Cumartesi:
14.00 Gençlerbirliği - Sivasspor: Kuddusi Müftüoğlu
19.00 Galatasaray - Ankaraspor: İsmet Arzuman
28 Ocak Pazar:
14.00 Sakaryaspor - Konyaspor: Yılnur Önen
14.00 Denizlispor - Gaziantepspor: Bünyamin Gezer
14.00 Çaykur Rizespor - Antalyaspor: Togla Özkalfa
14.00 Ankaragücü - Bursaspor: Cüneyt Çakır
16.00 Trabzonspor - Kayserispor: Vedat Yüksel
19.00 Beşiktaş - Vestel Manisaspor: Selçuk Dereli“Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
Sizler var ya .....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum