İlk olarak hotleo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Cezalı sanırım. Bittiyse bile artık gelir mi? Bilmiyorum. Mübarek bir adama küfretmediğimiz kaldı.En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 26.01.2007, 22:31.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
-
@Eomer
cezası biteli hayli zaman oldu eger yeniden ceza almadıysa ki zannetmiyorumEy zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
Bitti yeniden bir ceza daha aldiİlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Eomer
cezası biteli hayli zaman oldu eger yeniden ceza almadıysa ki zannetmiyorum
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Szymkowiak ve Eller'e karaktersiz dediği için ceza aldı sanırım. Şubatta mı ne bitecekmiş...İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Eomer
cezası biteli hayli zaman oldu eger yeniden ceza almadıysa ki zannetmiyorumSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
...........En son Travelair tarafından düzenlendi; 26.01.2007, 23:03.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Saygıdeğer yönetim...
Bu Fatih Akyel olauı ne oluyoor... anlamış değil... adamı affetmeyecekseniz eğer takasat kullanın... ne diye bekletiyorsunuz... turşusunumu kuracağız.. zaten sezon sonu sözleşmesi bitiyor.. serbest kalacak...
Takastaki en mantıklı işte Jefferson+Fatih Akyel+Keçeli (Ankaragücüne verilmemişse) 'yi Sakaryaya verin Martinezi alın... Hem büyük bir yükten kurtulalım hemde çok iyi bir kalacimiz olsun... 26 tane adam var kadroda, bu adamlara ödenen paraya canmı dayanır yaa... Kadroya giremeyecek adamları elden çıkarıp, kadroyu 22 ye çekmek gerekiyoor.... Gelecek sezona daha hazır girmemiz için bu yeniliklere şimdiden başlamak gerekiyoor...
Eğer Ceyhun ve Martinez alınırsa, sezon sonu takıma 2 adet nokta transfer yapılır ve Şampiyonluğa oynayacak takım ortaya çıkar... Bu nokta transferler şimdiden belli zaten... Çok iyi bir golcü (Lucarelli - Liverno) ve çok iyi bir sağbek (Alves-Sevilla veya yerli düşünülürse Erkan-Gençlerbirliği)...''Terketmedi eziyetin beni''
Yorum
-
çok güzel düşünmüşsün... Sana katılıyorum....İlk olarak cemka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaygıdeğer yönetim...
Bu Fatih Akyel olauı ne oluyoor... anlamış değil... adamı affetmeyecekseniz eğer takasat kullanın... ne diye bekletiyorsunuz... turşusunumu kuracağız.. zaten sezon sonu sözleşmesi bitiyor.. serbest kalacak...
Takastaki en mantıklı işte Jefferson+Fatih Akyel+Keçeli (Ankaragücüne verilmemişse) 'yi Sakaryaya verin Martinezi alın... Hem büyük bir yükten kurtulalım hemde çok iyi bir kalacimiz olsun... 26 tane adam var kadroda, bu adamlara ödenen paraya canmı dayanır yaa... Kadroya giremeyecek adamları elden çıkarıp, kadroyu 22 ye çekmek gerekiyoor.... Gelecek sezona daha hazır girmemiz için bu yeniliklere şimdiden başlamak gerekiyoor...
Eğer Ceyhun ve Martinez alınırsa, sezon sonu takıma 2 adet nokta transfer yapılır ve Şampiyonluğa oynayacak takım ortaya çıkar... Bu nokta transferler şimdiden belli zaten... Çok iyi bir golcü (Lucarelli - Liverno) ve çok iyi bir sağbek (Alves-Sevilla veya yerli düşünülürse Erkan-Gençlerbirliği)...''Terketmedi eziyetin beni''
Yorum
-
ben sol bek gerektiğine de inanıyorum.. elimizdeki beklerin hiçbiri hücum gücü olan beklerden değil. ileri çıksa arkasını boş bırakıyor. yeterli değiller. bekler artık özellikli olmak zorunda. hem savunma hem hücum yapacak.
bizdekilerin bi kısmı hücumdan anlamıyor diğer kalanı savunmadan.ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL
Yorum
-
çok haklısın cemka
İlk olarak cemka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaygıdeğer yönetim...
Eğer Ceyhun ve Martinez alınırsa, sezon sonu takıma 2 adet nokta transfer yapılır ve Şampiyonluğa oynayacak takım ortaya çıkar... Bu nokta transferler şimdiden belli zaten... Çok iyi bir golcü (Lucarelli - Liverno) ve çok iyi bir sağbek (Alves-Sevilla veya yerli düşünülürse Erkan-Gençlerbirliği)...
valla mükemmel düşünmüşsün ...sana yürekten katılıyorum..bu kadar topçuya para vereceğine işe yarar martinez ve ceyhun u al çok daha iyi...
Yorum
-
yani kesinolarak ceyhun bizdemi simdi ????İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaynak değilde
kaynağın kaynağı ziya doğan.
cem demiri akçaabata vermeyi düşünüyolarmış ama cem demirin menejeri cocugun kafasını karıştırmış. ben akcaabat gitmem demiş. ziya hocada ceyhun gelirse gidersin demiş.
ceyhun geliyo cem demir gidiyo.
valla bizden bi hayır gelmiyecek zaten de ben şu cem demiri beyenmiştim. işallah sebatta kendini gösterir.
Yorum
-
gece gece güldürdün beni kardeş...İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kardeş bu kadar çok istiosan alalım bu adamı biz

O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
)

Yorum