Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'da hedef 3 puan serisi..
    Yusuf Şimşek, Kayserispor maçıyla galibiyet serisine başlamak istediklerini söyledi

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yusuf Şimşek, ligin ilk yarısında arzu etmedikleri sonuçlar aldıklarını ancak devre arası yaptıkları transferler ve hazırlıklarla ikinci yarıda başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti.

Fortis Türkiye Kupası'nda Konyaspor beraberliği ile çeyrek finale yükseldiklerini ifade eden Şimşek, ''Şimdi önümüzde zorlu bir Kayserispor maçı var. Ancak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak amacındayız. Kayserispor maçıyla galibiyet serisine başlamak istiyoruz'' dedi.

Ligin üst sıralarından uzaklaştıklarını ancak 3 puanlık sistemde bulundukları yerden yukarıya doğru çıkabileceklerini kaydeden Yusuf Şimşek, şöyle konuştu:
    ''3-4 galibiyet aldığımız zaman ligde nerelere çıkabileceğimizi biliyoruz. Bu yıl takımların topladıkları puanlar birbirine yakın. Birkaç galibiyet alındığı takdirde ligde takımların bulunduğu yerler değişiyor. İyi ve kaliteli bir kadromuz var. Bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. Galibiyet serileriyle ligin üst sıralarında kendimize yer bulacağımıza inanıyoruz.''

Şimşek, bordo-mavili taraftarları yanlarında görmek istediklerini de ifade ederek, ''Onlara bu maçta çok ihtiyacımız var. Onların desteğiyle Kayserispor'u yeneceğimize inanıyoruz'' diye konuştu.
    -1461 TRABZON-

Yorum

• 'Kayseri'yi yenersek..'
      Ziya Doğan, 'Kayserispor'u maçını kazanırsak taraftarın güvenini kazanırız' dedi.

Fortis Türkiye Kupası'nda oynadıkları ve 1-1 berabere biten karşılaşmayı 4-5 farklı kazanabileceklerini belirten Trabzonspor Teknik Direktörü Doğan, "Oyuncularım ilk yarıda oyun ikinci yarıda ise mücadele olarak iyiydiler. Rakibin direkten dönen bir top dışında pozisyonu yok. Zaten o da pozisyon sayılmaz. Serbest vuruştan yaratılan bir tehlikeydi. İyi oynadık ama ben bir maça bakarak değerlendirmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Önemli olan devamlılığı sağlamak. Moral motivasyona ihtiyacımız var. Bu maç taraftarın bize bir nebze güvenmesini sağladı. Kayseri maçını alırsak hem havamızı yakalar hem de taraftarın güvenini tam anlamıyla kazanmış oluruz diye düşünüyorum" dedi.

Ziya Doğan, dün futbolcularıyla yaptığı toplantıda özellikle Konya maçında görülen sarı kartlara dikkat çekerek oyuncularını uyardı. Hakeme itiraz sonucu görülen sarı kartlara asla tahammül edemediğini belirten Doğan'ın oyuncularına, "Mücadele ederken sarı kart görmenize bir lafım yok. Ancak sizin gibsi profesyonel oyuncuların böyle ucuz sarı kartlar görmesi beni sinirlendiriyor. Kendinize sahada dikkat edin. Gereksiz yere kart görmeyin" dediği belirtildi. Doğan'ın ayrıca Milan Stepanov'la da özel bir görüşme yaptığı ve "Belki rakip oyuncu da sana vurmuş olabilir ama senin yine de kontrolünü kaybetmemen gerekirdi. O penaltı bize daha pahalıya malolabilirdi" diyerek oyuncusunun dikkatini çektiği ifade edildi.

Yönetimin, Ziya Doğan'ın raporuna göre Stepanov' a ceza verip vermemeyi kararlaştıracağı belirtildi.
      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        'Kayseri'yi yenersek..'
        Ziya Doğan, 'Kayserispor'u maçını kazanırsak taraftarın güvenini kazanırız' dedi.

Fortis Türkiye Kupası'nda oynadıkları ve 1-1 berabere biten karşılaşmayı 4-5 farklı kazanabileceklerini belirten Trabzonspor Teknik Direktörü Doğan, "Oyuncularım ilk yarıda oyun ikinci yarıda ise mücadele olarak iyiydiler. Rakibin direkten dönen bir top dışında pozisyonu yok. Zaten o da pozisyon sayılmaz. Serbest vuruştan yaratılan bir tehlikeydi. İyi oynadık ama ben bir maça bakarak değerlendirmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Önemli olan devamlılığı sağlamak. Moral motivasyona ihtiyacımız var. Bu maç taraftarın bize bir nebze güvenmesini sağladı. Kayseri maçını alırsak hem havamızı yakalar hem de taraftarın güvenini tam anlamıyla kazanmış oluruz diye düşünüyorum" dedi.

Ziya Doğan, dün futbolcularıyla yaptığı toplantıda özellikle Konya maçında görülen sarı kartlara dikkat çekerek oyuncularını uyardı. Hakeme itiraz sonucu görülen sarı kartlara asla tahammül edemediğini belirten Doğan'ın oyuncularına, "Mücadele ederken sarı kart görmenize bir lafım yok. Ancak sizin gibsi profesyonel oyuncuların böyle ucuz sarı kartlar görmesi beni sinirlendiriyor. Kendinize sahada dikkat edin. Gereksiz yere kart görmeyin" dediği belirtildi. Doğan'ın ayrıca Milan Stepanov'la da özel bir görüşme yaptığı ve "Belki rakip oyuncu da sana vurmuş olabilir ama senin yine de kontrolünü kaybetmemen gerekirdi. O penaltı bize daha pahalıya malolabilirdi" diyerek oyuncusunun dikkatini çektiği ifade edildi.

Yönetimin, Ziya Doğan'ın raporuna göre Stepanov' a ceza verip vermemeyi kararlaştıracağı belirtildi.
        Ben bunu çöküşün başlangıcı olan gençlerbirligi macından öncede duymus gibiyim.O maçtan öncede böyle bir açıklama gelmişti Ziya hocadan.Sonumuz aynı olmaz inşallah...
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• Yok ya mirac bu sefer öyle olacağını tahmin etmiyorum...Zaten eğer öyle bir şey olursa ne yönetim ne futbolcu ne de teknik ekip kalır bu takımda...
          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
          Her Türlü

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burda eski zamandan bir örnek vermiş renkdasım ve sanırım yine birgün öyle yapabilir demeye getiriyor inş hemen yapar
            bari saka yapiyonuz insan tarihini siler
            14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ne kadar heyecanlandım bende durup dururken bu herife ne oldu dedim. gerçek zannettim kalp atışlarım hızlandı.
              Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Trabzon Ceyhun'u bekliyor

Trabzonspor, ara transferin son günlerinde Ankaragücü ile yaptığı Ceyhun pazarlıklarında sona yaklaştı. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın çok istediği oyun kurucu mevkii için düşünülen Ankaragücülü Ceyhun için Başkent kulübüne resmi teklif yapıldığı ve yanıtın beklendiği öğrenildi.
                Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman' ın kararına göre bu transferi şekillendirmek isteyen sarı - lacivertli kulüp yönetiminin, Trabzonspor' dan Mustafa Keçeli' yi istemeye hazırlandığı belirtildi. Özellikle Petkov' un sakatlığı ve en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağının belli olmasından sonra sol kanatta sorun yaşayan Hikmet Karaman' ın, Ceyhun'un verilmesi halinde Trabzonspor' dan Mustafa Keçeli' nin alınması konusunda yönetime görüş bildirdiği vurgulandı. Ankaragücü kulübünün, ilk etapta Ceyhun' u para karşılığında vermeyi düşündüğü ancak sol kanatta yaşanan sorun nedeniyle Mustafa Keçeli' yi bordo - mavililerden istediği belirtildi. Transfer görüşmelerinin en geç yarın sonuçlanmasının beklendiği de vurgulandı.

24.01.2007
                Kaynak : DHA

Yorum

• Arkadaşlar sadece bir şakaydı. Kimilerini korkuttuğum kimilerini de sevinçten heyecanlandırdığım için kusura bakmayın..

Yorum

• Trabzon Ceyhun'u bekliyor
                    Trabzonspor, ara transferin son günlerinde Ankaragücü ile yaptığı Ceyhun pazarlıklarında sona yaklaştı. Teknik Direktör Ziya Doğan' ın çok istediği oyun kurucu mevkii için düşünülen Ankaragücülü Ceyhun için Başkent kulübüne resmi teklif yapıldığı ve yanıtın beklendiği öğrenildi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman' ın kararına göre bu transferi şekillendirmek isteyen sarı - lacivertli kulüp yönetiminin, Trabzonspor' dan Mustafa Keçeli' yi istemeye hazırlandığı belirtildi. Özellikle Petkov' un sakatlığı ve en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağının belli olmasından sonra sol kanatta sorun yaşayan Hikmet Karaman' ın, Ceyhun'un verilmesi halinde Trabzonspor' dan Mustafa Keçeli' nin alınması konusunda yönetime görüş bildirdiği vurgulandı. Ankaragücü kulübünün, ilk etapta Ceyhun' u para karşılığında vermeyi düşündüğü ancak sol kanatta yaşanan sorun nedeniyle Mustafa Keçeli' yi bordo - mavililerden istediği belirtildi. Transfer görüşmelerinin en geç yarın sonuçlanmasının beklendiği de vurgulandı.

bence yerinde bir transfer olur
                    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alıntı yaptığın yeri belirtmemişsin

Emeğe saygı lütfen…

Yorum

• ceyhun kim ya ne işi var trabzonda bırakın yaşını başını almış ikinci sınıf takımların futbolcularını genç yetenekli topçular alın hala konuşulan isimlere bak bu takım nerelere gidiyor alınan adamlar 30 yaş üstü baraj oldu lütfen takımı yaşlandırmanın manası yok bu takım iki üç sene sonra tekrar değişir değişen takımdan şampiyonluk falan gelmez. günü kurtarmaya çalışıyor ziya hoca yakışmıyor böyle günlük aylık heveslerle transfer yapmak hedefler en az 5 yıllık olur bu ne ayman 30 diğeri 27-28 bu 30 bakın burada düpedüz ihanet var herkes uyansın bu ziya hoca bırakırsa bu veteranlar takımını kimse yönetmez giden dünyanın parası işin cabası.
                        sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Gereksiz bir transfer...
                          HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• ben bu durumlara aliştim ziya hoca eski ogrencilerin hepsini ts getirecek anlaşildi be yaw...
                            Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Teknik Direktör Ziya Doğan'' ın çok istediği oyun kurucu mevkii için düşünülen Ankaragücülü Ceyhun için Başkent kulübüne resmi teklif yapıldığı ve yanıtın beklendiği öğrenildi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman'' ın kararına göre bu transferi şekillendirmek isteyen sarı - lacivertli kulüp yönetiminin, Trabzonspor'' dan Mustafa Keçeli'' yi istemeye hazırlandığı belirtildi. Özellikle Petkov'' un sakatlığı ve en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağının belli olmasından sonra sol kanatta sorun yaşayan Hikmet Karaman'' ın, Ceyhun''un verilmesi halinde Trabzonspor'' dan Mustafa Keçeli'' nin alınması konusunda yönetime görüş bildirdiği vurgulandı. Ankaragücü kulübünün, ilk etapta Ceyhun'' u para karşılığında vermeyi düşündüğü ancak sol kanatta yaşanan sorun nedeniyle Mustafa Keçeli'' yi bordo - mavililerden istediği belirtildi. Transfer görüşmelerinin en geç yarın sonuçlanmasının beklendiği de vurgulandı.
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ne ceyhunu yaw alın ali karimiyi
                                adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X