Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon tartışmasına 'şampiyonluk' teşhisi

Eski Devlet Bakanı Eyüp Aşık, cinayetlerle gündeme gelen Trabzon tartışmasında nedenlerden biri olarak Trabzonspor’un şampiyon olamamasını gösterdi.
    Aşık, ANKA’ya yaptığı açıklamada, medyanın şehre yoğun ilgisini hatırlatarak, “Trabzon şehri bu işin bir tarafı gibi bir muamele görmemeli" uyarısında bulundu. Şehirde yaşanan sorunların sadece Trabzon’a özgü değil Türkiye’nin her yerinde geçerli olduğunu ifade eden Aşık, Trabzon’un İzmir’den, İstanbul’dan farklı olmadığını, oralarda ne oluyorsa Trabzon’da da aynısının olduğunu kaydetti.
    Trabzon’un özellikle taşrasından göç aldığını, gençlerin köydeyken büyüklerin koruyucu baskısı altında bulunduğunu ve şehre geldiklerinde bunun ortadan kalktığını söyleyen Aşık, işsizlik ve yoksulluğa dikkat çekerken internet kafeler, tüketim alışkanlığı ve okullardaki uyuşturucu kullanımının artmasına da vurgu yaptı. Son dönemde uyum yasaları ile polisin elinin kolunun bağlandığını söyleyen Aşık, Trabzonspor’un da 20 senedir şampiyon olamadığını, sezona şampiyonluk iddiasıyla başlayıp bunun gerçekleşmemesinin de psikolojik bozukluklara neden olduğunu savundu.
    Aşık “Trabzon bu olayın tarafı olarak gösterilmesin. Bütün bu işler Trabzon’u taraf haline getirirse sahiplenme duygusu, karşı taraf duygusu oluşur" diyerek doğabilecek tehlikelerden söz etti.

milliyet.com.tr

Yorum

• Demet ÖztÜrk DHA

Erciyesspor'la 1.5 yıllık anlaşmaya imza atan Ankaraspor'un savunma oyuncusu Kürşat, "Takımın üst sıralara tırmanmasına katkı sağlamak için yapılan teklifi kabul ettim" dedi. Yönetimin, Fransa 2. Ligi'nde oynayan Gineli stoper Daouda Jabi, Kayserispor'un Sakaryaspor'a kiraladığı sol kanat oyuncusu Ergün Teber ve Trabzonsporlu Mustafa Keçeli ile anlaştığı öğrenildi.

Yorum

• BEN BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM

ADETA BÜYÜLENDİ
        ? Ayman büyülendi. Trabzonspor'un devre arasında transfer ettiği ve Konya maçında ilk kez forma giyen Ayman, A.Aker'deki coşkunun kendisini inanılmaz etkilediğini ifade ederek, "G.Birliği'nde tribünde sessizliğe alışmıştım. Sanki maçları seyircisiz oynuyorduk. Böyle bir ortamdan çıkıp, Trabzonspor taraftarının coşkusunu görünce farklı hislere kapıldım" dedi.
        ÖNEMLİ FAKTÖR
        ? Trabzonspor'a gelişinde taraftar faktörünün önemli olduğunu kaydeden Ayman, "Böyle coşku her oyuncuyu başarılı olmak için kamçılar. Bu taraftara layık olmak için herkes gibi ben de sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Konyaspor maçında iyi olduğumu düşünüyorum. Ancak daha da iyi olacağım, çünkü benden yana beklenti fazla..." dedi.
        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• HOCAM NEREDE İSTERSE ORADA!
          zYABANCI DEĞİLİM İlk yarının özellikle son maçlarında stoperde görev yapan Çağdaş'ı Ziya Doğan, Konyaspor maçında sol kanatta oynatınca eleştirilmişti. Ancak tecrübeli oyuncu, futbol hayatında uzun dönem sol kanatta oynadığını hatırlatarak, "Bunun için yerime yabancı değilim" dedi.
          zNEREDE İSTERSE Çağdaş, "Ziya Hocam nerede görev verirse, ben orada elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım. Bu tur moral için iyi oldu, aynı başarıyı lige de yansıtmak istiyoruz. Kayserispor'u da yenerek lige iyi başlamak amacındayız" diye konuştu.

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            BEN BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM

ADETA BÜYÜLENDİ
            ? Ayman büyülendi. Trabzonspor'un devre arasında transfer ettiği ve Konya maçında ilk kez forma giyen Ayman, A.Aker'deki coşkunun kendisini inanılmaz etkilediğini ifade ederek, "G.Birliği'nde tribünde sessizliğe alışmıştım. Sanki maçları seyircisiz oynuyorduk. Böyle bir ortamdan çıkıp, Trabzonspor taraftarının coşkusunu görünce farklı hislere kapıldım" dedi.
            ÖNEMLİ FAKTÖR
            ? Trabzonspor'a gelişinde taraftar faktörünün önemli olduğunu kaydeden Ayman, "Böyle coşku her oyuncuyu başarılı olmak için kamçılar. Bu taraftara layık olmak için herkes gibi ben de sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Konyaspor maçında iyi olduğumu düşünüyorum. Ancak daha da iyi olacağım, çünkü benden yana beklenti fazla..." dedi.
            Avni akerde çoşku vardı da bizmi görmedik
            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avni akerde çoşku vardı da bizmi görmedik
              yattarayla birlikte seyirci de coştu

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yattarayla birlikte seyirci de coştu
                ayman coşkuyu üzerine aldı demekki.
                62 den tavsan oluyorda w dan taraftar olmuyormus be....

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  BEN BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM

ADETA BÜYÜLENDİ
                  ÖNEMLİ FAKTÖR
                  Demek ki bu adam o eski günleri görse Avni Aker in ortasında kalp krizinden ölürdü.

Yorum

• İlk olarak Rutubet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ayman coşkuyu üzerine alındı demek ki.
                    Müthişti...

Yorum

• Umarım şu anda yöneticiler de bizim gibi burdan transfer haberi beklemiyorlardır
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yorum

• Bu ne şimdi ne kaç yıllık olay bu mu son dakika yoksa bi espiri varda biz mi kaçırdık ?
                          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak MiracCiftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu ne şimdi ne kaç yıllık olay bu mu son dakika yoksa bi espiri varda biz mi kaçırdık ?
                            tarihh nee oylee yafff

Yorum

• Şaka da olsa beklediğim ve gerçekleşmesini istediğim bir haber.
                              bordomavi.net
                              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burda eski zamandan bir örnek vermiş renkdasım ve sanırım yine birgün öyle yapabilir demeye getiriyor inş hemen yapar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X