Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir kere şut çalıştırdığını, forwet oyunculara birebir gol çalışması yaptırdığını görmedim.
    bikaç defa orta gol yaptırdı.
    onun dışında koş koş koş- çift kale. başka birşey yok zaten antremanda.
    ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak sismolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bende izledim dün akşam hatta bi maille soru geldi futbolcuları neden yerinde oynatmıyor diye soruyu soranda bankacıymış .ziya hocanın cevabı ben 15 yaşından beri futbolun içindeyim o arkadaşın mesleği neydi bankacımı?gidip bankacılık yapsın

böyle bir mantık varmı yaaa herkes merak ettiği şeyi soracak tabi sayın hocam tabi verecek cevap bulunamayınca böyle cevap verilmesi bence doğal
      O zaman sahaya çıktığın zaman da çağır 15 yaşından beri bu işin içinde olan arkadaşlarını, otturttur tribüne, bağırsınlar... Madem anlamıyorum, ne gelip seyredeceğim senin futbolunu...

Yorum

• arkadaşlar tamam adam istenilen futbolu izlettiremiyor ama kimse işine başka birinin burnunu sokmasını istemez, mesela o bankacı arkadaşa da kendi iş beceresi ile ilgili olumsuz olarak soru sorsanız hemen savunmaya geçecektir, verdiği tepki bence normal ziyanın
        TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar tamam adam istenilen futbolu izlettiremiyor ama kimse işine başka birinin burnunu sokmasını istemez, mesela o bankacı arkadaşa da kendi iş beceresi ile ilgili olumsuz olarak soru sorsanız hemen savunmaya geçecektir, verdiği tepki bence normal ziyanın
          Aslında yeri değil ama, madem lafı oldu, düşündüklerimi yazayım...

Bence bu tepki "kontrolü kaybetmekte olan adam" tepkisi. Haklı bile olsanız, ki bu iş mutlak doğrusu olmayan bir iş olsa da çoğunluk haksız olduğunu düşünüyorken, bu biçimde tepki vermek bir restleşmedir. Ne demek "o zaman sen bankacılık yap"? Ekmeğini beğenmediğim fırıncı bana "sen ne anlarsın ekmekten, git sınav kağıdı hazırla" mı diyecek şimdi? Adamın ürünü futbol değil mi? Evet. Bu ürününü bana satmıyor mu? Evet. Beğenmiyorum işte ekmeğini yahu. Başka fırınlar var, gayet güzel yapıyor diyorum... Bilet alıyorum, forma alıyorum, Digiturk'e dünyanın parasını ödüyorum. O halde ben herşeyden önce onun müşterisiyim. Ben onun takımını destekliyorum diye o maaş alıyor. Sen takım için paranı harca, zamanını harca, boğazını patlat, ama yorum yapma, çünkü kafan basmaz...!

Bravo...

Yorum

• Ziya Doğan'dan birlik çağrısı
            Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, camiada birlik ve beraberliğin sağlanması halinde Trabzonspor'u sadece Türkiye Ligi'nde değil, Avrupa'da da kimsenin tutamayacağını iddia etti.

Anadolu Ajansı
            Güncelleme: 12:25 TSİ 23 Ocak 2007 Salı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, bordo-mavili camiada birlik ve beraberliğin sağlanması gerektiğini söyledi.

Doğan, Trabzonspor'un her zaman şampiyon olacak bir takım olduğunu belirterek, ''Bu sene şampiyonluk kolay değil. Ancak matematiksel şans varsa, mucize vardır. Bu yıl zor gözüküyor. Fakat biz o şansı yakalayamayacağız veya kovalayamayacağız diye bir düşünce içinde değiliz'' dedi.

Trabzonspor'da basit şeylerle büyük pozisyonların kaçırıldığını ifade eden Doğan, ''Takıntıları yok edelim. Eski yöneticiler, eski futbolcular, yerel basın hep beraber oturalım, toparlanalım. Ama art niyetli kimse olmayacak. Dedikodu yapılmayacak. Ne zaman çok seslilik, herkes bir kafadan konuşmaya başlamış o zaman sıkıntılar yaşanmış. Bir bütün olarak hareket edilirse camianın inanılmaz pozitif gücü var. Bu gücü kullanamıyoruz, harekete geçirmemiz lazım. Samimiyet olursa Trabzonspor'u çok rahatlıkla başarılara getiririz. Trabzonspor'un başarısını isteyen herkese görev düşüyor. Birlik beraberliği sağladığımız zaman Türkiye Ligi'nde değil, Avrupa'da da Trabzonspor'u tutamazlar. Trabzonspor'da birlik, beraberlik sağlanır, doğrular yapılırsa Trabzonspor ilk şampiyonluktan sonra 5 tane daha peşinden getirir'' diye konuştu.

''YATTARA, MİLYON DOLARLIK YILDIZ OLABİLİR''
            Ziya Doğan, sakatlığının ardından uzun bir süre sonra Konyaspor maçında forma giyen ve gol atan Yattara'nın milyon dolarlık bir yıldız olabileceğini söyledi.

Bordo-mavili takımda, ilk görev yaptığı dönemde Yattara'nın mantalitesinin çok kötü olduğunu kaydeden Doğan, ''Şimdi gayet iyi çalışıyor, iyi bir profesyonel. İlk geldiğimde biz ona bazı şeyler yaptırmaya çalışıyorduk. Şimdi o kendisi bazı şeyleri görüyor ve istiyor. İlerde milyon dolarlık bir dünya yıldızı olabilir. Bu anlayışla çalışmaya devam ederse milyon dolarlık bir yıldız olabilir. Onun takıma geri dönmesi bizim için çok önemli. Şu anda gerçek kapasitesinin yüzde 50'sinde değil. Yattara'nın özelliklerini anlatmaya gerek yok. Daha iyi olacak'' diye konuştu.

''İLERDE TOP TUTAN OYUNCUYA İHTİYACIM VAR''
            Doğan, ileride top tutan bir oyuncuya ihtiyaçlarının bulunduğunu söyledi.

Bu konuda çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Doğan, ''Yattara, tam istediğimiz seviyeye geldiği, Gökdeniz hareketlendiğinde onlara top atacak, top tutan, gol yeteneğinde olan bir oyuncuya ihtiyacımız var. Yönetim kurulunun bu konuda çalışma içinde olduğunu biliyorum. Bu konuda yönetim çalışmaları sürdürüyor. İnşallah olumlu olacak'' dedi.

Doğan, Gençlerbirliği'nden Erkan ile de transfer görüşmelerinin sürdüğünü belirtti.

''TRABZON'DA MUTLUYUM''
            Doğan, Trabzonspor'da mutlu olduğuna ifade ederek, ''Ancak bir şekilde mutsuzum. Bize inanan insanları görüyorum. 6-7 maç kaybettik, halk yine bize inanıyor. Onların beklentisine cevap veremediğim zaman çok mutsuz olurum'' dedi.

Teknik direktörlük hayatında bir takıma gitmek için kimseyi devreye sokmadığını kaydeden Doğan, ''Hiç aracı kullanmadım. İlk dönemimde Atay Aktuğ'a söyledim. (Niye beni aldınız) dedim. 'İstatistiklerine baktık' dedi. Hiçbir yere aday değilim. Burada büyük başarılar elde etmek istiyorum'' diye konuştu.

MARCELİNHO'NUN SATILMASI

Doğan, Marcelinho'nun çok iyi çalışan profesyonel bir oyuncu olduğunu dile getirerek, ''Marcelinho sadece Antalya'da değil, burada da idmanların yıldızıydı. Yabancılar içerisinde mantalite olarak en memnun olduğum oyuncuydu. Ama şartlar ne gerekiyorsa onlar yapmak gerekiyor. Yönetim kurulu teklif geldiğini söyledi. Ben de ‘şu oyuncular alınırsa olabilir’ dedim. Gayet profesyonelce düşündük. 1 oyuncu daha var onu da alacağız inşallah. Trabzonspor iskeletini iyi kurmuştur. Takım olarak iskeleti olan bir takım olduk. 3-4 maç üst üste aldığımız zaman nereye geleceğimizi biliyoruz. Hedef daha üst sıralar çıkmak. İlk yarıda başarısız olduk ama başarılı olmanın temelini attık diye düşünüyorum'' dedi.

FATİH AKYEL'İN DURUMU
            Doğan, Fatih Akyel'in kadro dışı kalmasından sonra çok şeyler konuştuğunu belirterek, ''Ben hiç yorum bile yapmadım. Yine yapmak istemiyorum. Bir teknik adam olarak şu anda düşünmediğim oyuncu hakkında yorum yapmak istemiyorum. Bizzat kendisi bana, kamuoyuna çalışmak istemediğini söyledi. Bu iş kapandı. Hiçbir futbolcuya zarar vermek gibi niyetim olmaz. Yönetim Kurulu’na bu konuda raporu verdim. Fatih'e kırgın değilim. Öyle bir tarzı seçti. Oyun planı içinde düşünmediğimi ona söyledim'' ifadelerini kullandı.

Yorum

• ah be marsel tamda mantaliteye uymaya başlamışsın sol bekte yerin hazır forman garantiydi

Yorum

• İlk olarak hasim61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ''YATTARA, MİLYON DOLARLIK YILDIZ OLABİLİR''
                Ziya Doğan
                ???????????
                Yattara'nın ölüsü milyonLARCA dolar eder daha olacağımı kalmış. Tek kusuru ön libero da pek başarılı olmaması.
                Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• YÖNETİM İMZA ŞOVLA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPACAK
                  Kayseri Erciyesspor'un, Fransa ikinci liginde top koşturan Gineli stoper Daouda Jabi, Kayserispor'un Sakaryaspor'a kiraya verdiği sol bek Ergün Teber ve Trabzonspor'dan Mustafa Keçeli ile prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi. Jabi, Ergün ve Mustafa Keçeli'nin, takıma yeniden dönen Timuçin'le birlikte topluca imza atacağı ve Fenerbahçe maçı öncesi imza şovla yeni yönetimin gövde gösterisi yapacağı öğrenildi
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aslında yeri değil ama, madem lafı oldu, düşündüklerimi yazayım...

Bence bu tepki "kontrolü kaybetmekte olan adam" tepkisi. Haklı bile olsanız, ki bu iş mutlak doğrusu olmayan bir iş olsa da çoğunluk haksız olduğunu düşünüyorken, bu biçimde tepki vermek bir restleşmedir. Ne demek "o zaman sen bankacılık yap"? Ekmeğini beğenmediğim fırıncı bana "sen ne anlarsın ekmekten, git sınav kağıdı hazırla" mı diyecek şimdi? Adamın ürünü futbol değil mi? Evet. Bu ürününü bana satmıyor mu? Evet. Beğenmiyorum işte ekmeğini yahu. Başka fırınlar var, gayet güzel yapıyor diyorum... Bilet alıyorum, forma alıyorum, Digiturk'e dünyanın parasını ödüyorum. O halde ben herşeyden önce onun müşterisiyim. Ben onun takımını destekliyorum diye o maaş alıyor. Sen takım için paranı harca, zamanını harca, boğazını patlat, ama yorum yapma, çünkü kafan basmaz...!

Bravo...

....................................................................
                    En son erdal6167 tarafından düzenlendi; 23.01.2007, 16:42. Sebep: YANLIŞ anlaışılamadan dolayı düzeltilmiştir

Yorum

• birde ceyhun ve erkan transferlerini duydum haberi olan var mı

Yorum

• ceyhun bence soru işareti

erkan alınmalı sag bek yok
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya iyide senmisin bu takımın tek taraftarı, sen beğenmiyor olabilirsin bende beğeniyorum ve senin kadar bu takıma katkı sağlıyorum. kimin neye kafasının basacağına sen kara veremezsin, bu sitenin yöneticisi olmam sana hiç bir ayrıcalık sağlamaz, bu takım hepimizin takımıdır,
                          kimin neye kafasının basacağına ziya doğan mı karar verecekmiş...
                          beğenmeyen fikrini söyler. fikrini söylemesi için de konu hakkında expert olma gibi bir mecburiyeti yoktur.
                          bu söylendiği zaman da ziya hocanın dün yaptığı usülle terslenmesinin tek adı ziya beyin artık tahammülsüz hale geldiği, kafayı gömecek bi kum bulamadığıdır.
                          kimse sana senin fikrin olamaz kafan basmaz demedi.. bunu diyen ziya doğan.
                          aldı ki şu an taraftarın %kaçının nasıl düşündüğü yaklaşık olarak bellidir.
                          ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• emrah abiye katılıyorum o zaman sadece profesyonel olarak işin içinde olanlar yorum yapsına geliyo bu iş yani sadece teknik direktorler birbirleri hakkında yorum yapıcaklar.hepimiz futbol izliyoruz ve herkesin kendi düşüncesini saygı çerçevesinde belirtmeye hakkı var ve buna cevap almayada hakkı var bu soruyu bir bankacı değilde klüp başkanı sorsaydı ziya hoca başkanada sen bu işten anlamıyosun sadece başkanlık yap diyebilirmiydi

Yorum

• İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kimin neye kafasının basacağına ziya doğan mı karar verecekmiş...
                              beğenmeyen fikrini söyler. fikrini söylemesi için de konu hakkında expert olma gibi bir mecburiyeti yoktur.
                              bu söylendiği zaman da ziya hocanın dün yaptığı usülle terslenmesinin tek adı ziya beyin artık tahammülsüz hale geldiği, kafayı gömecek bi kum bulamadığıdır.
                              kimse sana senin fikrin olamaz kafan basmaz demedi.. bunu diyen ziya doğan.
                              aldı ki şu an taraftarın %kaçının nasıl düşündüğü yaklaşık olarak bellidir.
                              ha işte boztepe bende onu diyorum, herkes düşündüğünü söylesin millet SENİN KAFAN BASMAZ DEMESİN, anladın mı şimdi, o senin ve senin gibilerin düşüncesi, bana görede hoca iyi,

Yorum

• İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ha işte boztepe bende onu diyorum, herkes düşündüğünü söylesin millet SENİN KAFAN BASMAZ DEMESİN, anladın mı şimdi, o senin ve senin gibilerin düşüncesi, bana görede hoca iyi,

şu kısmı yanlış anlamışsın zannederim...

Sen takım için paranı harca, zamanını harca, boğazını patlat, ama yorum yapma, çünkü kafan basmaz...!

bunu kendine yönelik olarak söylüyor. aksini düşünenler için kendisi söylemiyor ki.
                                bana bunu söylüyorsunuz demiş adam
                                ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X