Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gökdeniz de giderse kiminle oynayacaksın merak ediyorum. inşallah çekiyorsun da??
    tamamı defansif adamlardan kurulu bir orta saha ile erciyes e bile gol atarken ıkınırsın.
    nasıl büyük takım olacağız büyük topçular olmadan anlayabilmiş değilim.
    takımın yıldızları haraç mezat satılıyor, birileri de inşallah maşallah çekiyor.
    küçük takım taraftarı olma yolunda büyük adımlar atmış görünüyorsunuz.
    büyük oyuncular olmadan büyük takım olunmaz.
    ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      5 milyon dolar değil de 5 milyon euro verirlerse durması kabahat.
      5 milyon dolarla 5 milyon euro'nun ne gibi farklari var anlamadim
      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        5 milyon dolarla 5 milyon euro'nun ne gibi farklari var anlamadim
        5 milyon dolar-7 trilyon
        5 milyon euro-9trilyon
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• gökdeniz ayarındaki adamı kaç paraya alacaksın ondan bahset bana.
          o bahsettiğin para ile alabileceğini mi sanıyorsun.??
          ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• Gökdeniz ASLA satılmamalı

Yorum

• bu yönetim yawaş yawaş alıştırmaya başladı bizim taraftarın bi kısmını.
              iyi oyuncu sat düşük kalitedekini al.
              sonra onu da uymadı diye sat.
              ne güzel memleket be.
              G.Birliği mi sandınız burayı. eldeki tüm yıldızları satacaksınız.
              ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak CÖMERT tarafından gönderildi
                arkadaşım sen osmanlı torunu olmayı kabul edebilirsin ama ben etmiyorum burda biz yerine ben kullanman gerekirdi ve senin osmanlının hoşgörüsünüde biliyoruz neyi hoşgörü gittiği her yere savaş açmış korku salmış hoşgörü bumu
                Tarih bilgisi zayıf olan arkadaşların bilgilerinin eksik olduğu konularda yorum yapmamaları daha akılcı bir hareket olur bence sırf muhalefet olmak için yorum yapılmaz sen kimin torunusun bilmem ama Osmanlı'nın hoş Görüsü tüm dünya tarafından kabul edilmiştir kimseyi zorla müslüman yapmamıştır din değiştirmeye zorlamamış hatta yabancı uyruklulardan alınan vergiyi bile en aza indirmiştir. Biraz okumak lazım Tabiki savaşlar olmuş insanlar ölmüştür ama bu savaşın bir gerçeği, Osmanlıyı sırtından vuranlarda o hoş görüyü gösterdiği toplumlar olmuştur, şimdi bende ben demiyor bizdiyorum biz osmanlı torunuyuz ne zaman hoşgörü göstereceğimizi nezaman tepki göstereceğimizi biliriz.
                :bayrak:
                TRABZON - YENİMAHALLELİ
                KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• Kayserispor'da Eksik 6'ya ÇıktıKayseri-(dha Ek Haber) Kayserispor'da Trabzonspor Maçı Öncesi Santrfor Gökhan Ünal, Gaziantepspor'dan Transfer Edilen Erdal Güneş ve Yedek Kaleci Hasan'da Sakatlandı. Böylece Sakatlığı Nedeniyle Antrenmana Çıkamayan Bülent Bölükbaşı ve Kart Cezalısı Toledo ile Fatih Ceylan'a 3 Oyuncu da Eklendi.

KAYSERİ-(DHA EK HABER) Kayserispor'da Trabzonspor maçı öncesi santrfor Gökhan Ünal, Gaziantepspor'dan transfer edilen Erdal Güneş ve yedek kaleci Hasan'da sakatlandı. Böylece sakatlığı nedeniyle antrenmana çıkamayan Bülent Bölükbaşı ve kart cezalısı Toledo ile Fatih Ceylan'a 3 oyuncu da eklendi. (Doğan Haber Ajansı)

TRABZON - YENİMAHALLELİ
                  KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• İlk olarak DOĞA SARAÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tarih bilgisi zayıf olan arkadaşların bilgilerinin eksik olduğu konularda yorum yapmamaları daha akılcı bir hareket olur bence sırf muhalefet olmak için yorum yapılmaz sen kimin torunusun bilmem ama Osmanlı'nın hoş Görüsü tüm dünya tarafından kabul edilmiştir kimseyi zorla müslüman yapmamıştır din değiştirmeye zorlamamış hatta yabancı uyruklulardan alınan vergiyi bile en aza indirmiştir. Biraz okumak lazım Tabiki savaşlar olmuş insanlar ölmüştür ama bu savaşın bir gerçeği, Osmanlıyı sırtından vuranlarda o hoş görüyü gösterdiği toplumlar olmuştur, şimdi bende ben demiyor bizdiyorum biz osmanlı torunuyuz ne zaman hoşgörü göstereceğimizi nezaman tepki göstereceğimizi biliriz.
                    bosver be abi daha dedesinin kim oldugu belli olmayan adamlarla soyumuzu inkar eden cagdas gorunumlu kuklalarla bizim isimiz olmaz BIZ OSMANLININ TORUNLARIYIZ GURUR DUYUYORUZ atalarimizla

Yorum

• atasını inkâr edenin ne olduğunu ATALARIMIZ söylemiş zaten...
                      ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• gün gelecek ve ziyan doğan denen varlık kovulacak ve ben bu son dakika haberlerine bu haberi çok büyük bir zevkle yazağım inşallah. ALLAH ım bana günleri göster 1 -2 hafta içinde
                        taraf

Yorum

• İlk olarak DOĞA SARAÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kayserispor'da Eksik 6'ya ÇıktıKayseri-(dha Ek Haber) Kayserispor'da Trabzonspor Maçı Öncesi Santrfor Gökhan Ünal, Gaziantepspor'dan Transfer Edilen Erdal Güneş ve Yedek Kaleci Hasan'da Sakatlandı. Böylece Sakatlığı Nedeniyle Antrenmana Çıkamayan Bülent Bölükbaşı ve Kart Cezalısı Toledo ile Fatih Ceylan'a 3 Oyuncu da Eklendi.

KAYSERİ-(DHA EK HABER) Kayserispor'da Trabzonspor maçı öncesi santrfor Gökhan Ünal, Gaziantepspor'dan transfer edilen Erdal Güneş ve yedek kaleci Hasan'da sakatlandı. Böylece sakatlığı nedeniyle antrenmana çıkamayan Bülent Bölükbaşı ve kart cezalısı Toledo ile Fatih Ceylan'a 3 oyuncu da eklendi. (Doğan Haber Ajansı)

oleyyyyyyyy gokhan insallah oynayamaz
                          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Kayserispor Trabzonspor'a BileniyorResmi büyütmek için tıklayın Kayserispor, İkinci Yarının İlk Haftasında Deplasmanda Trabzonspor ile Oynayacağı Maçın Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Kayserispor, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Karpuzatan Tesisleri'nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları devam eden Bülent Bölükbaşı, Gökhan Ünal ve Erdal Güneş katılmadı. Sarı-kırmızılı takımda cezalı olan Toledo ve Fatih Ceylan da Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyleyerek, hiçbir maçtan önce takımdaki eksikliklerin arkasına sığınmadıklarını, ellerindeki en iyi kadroyu sahaya sürerek iyi bir sonuç alacaklarını belirtti. Trabzonspor ile kendi seyircisi önünde zorlu bir maça çıkacaklarını anlatan Sağlam, "Elimizdeki en iyi kadroyu sahaya süreceğiz. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.
                            TRABZON - YENİMAHALLELİ
                            KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              oleyyyyyyyy gokhan insallah oynayamaz
                              oynamasın ama sakatlıktan dolayı değil...

Yorum

• GÖKHAN ÜNAL 1 AY YOK

Akşam İdmanında kasığından sakatlanan Gökhan Ünal’ın, ilk muayenesinde kanama tespit edildi. Trabzonspor maçında oynayamayacak olan Gökhan Ünal’ın 1 ay sahalardan uzak kalabileceği bildirildi. Gökhan’ın durumu bir haftalık tedavi sonrasında netleşecek.

Sabah idmanında Kamber Aslan’ın sakatlığının ardından Akşam idmanında da Gökhan Ünal Sakatlandı. Ağrılarla idmandan ayrılan Kamber’in Trabzonspor maçına yetişeceği haberi teknik heyeti sevindirirken, Gökhan’ın akşam yaşanan sakatlığı Kayserispor camiasını üzdü.Ligin ilk yarısında Bursaspor maçında köprücük kemiği kırılarak 1.5 ay sahalardan uzak kalan Gökhan’ın ligin ikinci yarısının ilk maçı öncesi böylesine şanssız bir sakatlık geçirmesi Trabzonspor maçı öncesi teknik heyeti sıkıntıya soktu.Akşam idmanından ağrılarla ayrılan Gökhan’ın ilk kontrolünde kasığında yırtık ve kanama tespit edildi. Takımda kart cezalıları Toledo ve Fatih Ceylan’ın yanı sıra Kaptan Bülent’in de sakat olması nedeniyle kadroda revizyona gittiklerini belirten Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Gökhan’ın sakatlığının kendilerini üzdüğünü söyledi. Sağlam “Akşam idmanında bizim için şok eden bir gelişme oldu. Gökhan ağrıları nedeniyle idmandan ayrılmıştı. Doktor raporlarında kasığında kanama olduğu tespit edildi. Bu gelişme bizi Trabzonspor maçı öncesi kadro kurma konusunda sıkıntıya soktu. Ama şunu söylemek istiyorum. Direk 11’de oynayan 4 futbolcunun yokluğunu hissettirmemek için Trabzon deplasmanında elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

superrrrrrrr
                                İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X