İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleallahımm insallah dogrudurrrr
kaptanimiz huseyinin kiymeti de acaba zorla gonderildikten sonra mi ortaya cikacak?HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!
Yorum
-
Arkadaşlar. Şu ufuk olayının üzerinde durmak lazım bence. Bende hazırlık maçlarında izlediğimde çok etkilenmiştim ufuktan. Yattara gibi çaalım yapmayı seviyor ondan olsa gerek. Birebirde adam geçebiliyor. Gerçekten çok yetenekli. Yönetimimiz gözünü dört açsın sakın ola böyle yetenekleri kaybetmesin. Sezon bitiminde Takımı getirilmeli ve monte edilmeli. Bakınız koskoca barcelona bile 17-18 yaşlarında ki genç oyuncuları takımında oynatıyor. Bu tarz oyunculara tecrübe kazandırmak isteniyorsa takımın yedek klübesine otutursun. 2-0 lık 3-1 lik maçlarda sokarsın. Kendini geliştirsin. İnşallah ufuk gibi çok sayıda kaliteli futbolcu yetiştiririz. Trabzonsporumuzda görürüz tez zamanda.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Arda gibi bir futbolcu... katiliyorum... Superligde bir takimda oynasaydi cok daha guzel olurdu...İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar. Şu ufuk olayının üzerinde durmak lazım bence. Bende hazırlık maçlarında izlediğimde çok etkilenmiştim ufuktan. Yattara gibi çaalım yapmayı seviyor ondan olsa gerek. Birebirde adam geçebiliyor. Gerçekten çok yetenekli. Yönetimimiz gözünü dört açsın sakın ola böyle yetenekleri kaybetmesin. Sezon bitiminde Takımı getirilmeli ve monte edilmeli. Bakınız koskoca barcelona bile 17-18 yaşlarında ki genç oyuncuları takımında oynatıyor. Bu tarz oyunculara tecrübe kazandırmak isteniyorsa takımın yedek klübesine otutursun. 2-0 lık 3-1 lik maçlarda sokarsın. Kendini geliştirsin. İnşallah ufuk gibi çok sayıda kaliteli futbolcu yetiştiririz. Trabzonsporumuzda görürüz tez zamanda.Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
ufukan iç çekişlerim oldu benim sol kannat o kadar kötüyken onu kadroda bile görememk beni heo üzüyor bir gün kiymetini anlayacağız ama korkuyorum o gün bizde oynuyor olmayacak....38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
ardaya tanidiklari sansi acaba biz ne kadar tanidik ufuga bence ufugun tek eksik yonu fizik gucu yoksa bilegine cok hakim ve cok iyi adam gecebilen bir oyuncu en onemlisi driblingini hiziyla orantili bir sekilde cok iyi ayarliyo ve toplari ayagindan acmiyo ama dedigim gibi tek eksik yonu fizigi 3 sene oncede ayniydi simdide ayni eger biraz fizigi gelisirse turkiyenin en iyi sol acigi olur bundean eminim zaten ufugu canli olark izleyenler nasil bir futbolcu oldugunu bilir tarsismasiz turkiyenin gelecek vaadeden oyuncularindan biri insallah alisen abisi gibi olmaz
Yorum
-
Hüseyin i beğenmeyenlere şaşırıyorum...Samimiyim...Ofansif yönü olmasa da defansif özellikjleri itibariyle vazgeçilmez bir oyuncu...İlk olarak eOMER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalandır hocam ya.
Kim verir Hüseyin'e o kadar parayı. Allah'ın Hüseyin'i işte..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
şaştım kaldım vallaİlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin i beğenmeyenlere şaşırıyorum...Samimiyim...Ofansif yönü olmasa da defansif özellikjleri itibariyle vazgeçilmez bir oyuncu...
Yorum
-
Ne zaman babamla bizim altyapıyla alakalı konuşsak;
Sevecen bi ifadeyle,
Hani bi çelimsiz, solda oynayan bi çocuk vardı ben onu çok beğenmiştim nerde şimdi o der
o zaman hazırlık mçların da ilgimizi çekmişti.Hatırlıyorum bi hazırlık maçında ona doğru uzun bi pas atılmıştı, zor pozisyonda topu iyi bi şekilde stop etmişti benim ilgimi ilk o zaman çekti.Bu çocukta iş var demiştim12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
- Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
Darbe sırası bizde...
Yorum
-
Hüseyin'i anlamlı anlamsız yererek değerini düşürdüğünüzün farkında mısınız acaba? Bizim takımın sefasını Yattara çeker cefasını Hüseyin... Kötü adam Hüseyin olur. Neymiş gol atamıyormuş. Dikine pas atamıyormuş. Takımın kaptanını şamar oğlanına çeviriyorsunuz sonra da takımdan bişey bekliyorsunuz. Hangi tarafımız mükemmel de Hüseyin bu kadar ağır hakaretleri hak ediyor? Sonra efendim neden futbolcularımız para etmiyor neden oynayamıyorlar? Biraz sahip çıksak? Hani takımımızın oyuncusu o açıdan?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Fabiano Eller yine kayıplara karıştı
Fortis Türkiye Kupası'nda yarın sahasında Konyaspor'u konuk edecek olan bordo-mavili takımda, Brezilyalı Fabiano Eller yine izin almadan kenti terketti
Bordo-mavili takımda, yeni transferler Ayman ve Risp'in lisans işlemlerinin tamamlandığı ve teknik heyetin görev vermesi halinde yarınki karşılaşmada takımdaki yerlerini alabilecekleri bildirildi.
Ömer Rıza ve Hasan Üçüncü'nün sakatlıklarının sürdüğü ve yarınki maçta görev alamayacakları kaydedildi.
Trabzonspor'un yarınki maça Tolga, Musa, Stepanov, Risp, Celaleddin, Hüseyin, Ayman, Musampa, Yattara, Gökdeniz ve Umut 11'iyle sahaya çıkması bekleniyor.
Trabzonspor'da oynamak istemediğini açıklayan, ancak daha sonra Trabzon'a dönen Fabiano Eller'in yine izinsiz olarak kentten ayrıldığı öğrenildi.
Futbolcuyu isteyen Atletico Madrid ile bordo-mavili kulübün görüşmelerinin sürdüğü kaydedildi.-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin i beğenmeyenlere şaşırıyorum...Samimiyim...Ofansif yönü olmasa da defansif özellikjleri itibariyle vazgeçilmez bir oyuncu...Al benden de o kadar.Bu geri vitesi olmayan arabaya benziyor biraz.Hani öyle birşey yok ama ben öyle düşünüyorum biraz da.Efendim benim arabam çok iyidir.Ama geri gidemiyor işte tek sorunu bu.İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşaştım kaldım valla
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum