Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ermeni diasporasının türkiyede en nefret ettiği adamlardan birisidir...
    neyse yeri burası değil ama türkiyeye sövdüğüne şahit olmadım. hatta çok yerde en milliyetçiden daha ağır söylemleri vardı.
    velev ki aksi olsun..
    özgürlüğünü terör e taşımayan biriydi. öldürülmesi kesinlikle skandal.

Yorum

• hayde meydanlara faşizme karşı omuz omuza

çok fena tezgah çok. Bu cinayet bir çok bakımdan çok önemli,
      ABD'de sözde soykırım yasa tasarısının temcilsciler meclisinde onaylanacak olması, Irak'ın durumu, PKK sorunu, son yıllara nazaran iç huzurun biraz olsun sağlanışı, Türkiye'de yükselişe geçen Milliyetçiliğin bu cinayetle baskı altına alınması.

Yemeyiz artık başka bi şey var mı?
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Yine yetkililerden aynı beylik lafları dinleyeceğiz''Bilmemkime sıkılan bu kurşun ülkemize sıkılmıştır,failleri bulunacak,hesap verecekler vs vs''

Yine iki yüzlü batılılar bu saldırılardan kendilerine pay çıkaracaklar.Her zaman ki gibi kanla beslenecekler.

Yıllardır oynanan oyun aynı olmasına rağmen, kendi ülkesini,insanını acımasızca eleştiren dalkavuklar ağızlarından salya saçarak saldırmaya başlayacaklar.

Her şey bu kadar açık olmasına rağmen,ancak üçüncü dünya ülkelerine yakışacak orta oyununun, basit bir figüranı olmaya devam edeceğiz.

Bu da bizim tarafımızdan unutulacak.Basit münferit bir olay ,cinayeti işleyen çocuk tinerciydi zaten deyip geçeceğiz.

Yine dost gözüken düşmanlarımız ülkemizi arka bahçeleri gibi kullanabilecek.''Bizi kızdırmasınlar yoksa çok fena olur''lafından başka bir şey duyamayacağız.

Günlerce açık oturumlar düzenlenecek,iki yüzlü yüzsüzlerimize konuşacak konu doğacak.Etliye sütlüye karışanlar susturulacak.

Susacağız, en fazla kahvehanelerde,okul kantinlerinde, sen kızılsın sen yeşilsin diye birbirimize küfredeceğiz,satırlarla mertlik yapacağız!

hukuk adına, özgürlük adına, demokrasi adına.
        batı uygarlığı adına, bizleri bir şafak vakti ipe çektiler.
        korkmadan öldük ey halkım, unutma bizi...

Son sözde Uğur Mumcudan olsun.
        En son Murat Hızal tarafından düzenlendi; 19.01.2007, 17:31.
        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• gene bi deli kuyuya taş attı tümTürkiye çıkarmaya çalışacak.desertstrom un dediği gibi abd'deki sözde ermeni soykırımının oylanmasına kısa bir süre kala cinayetin işlenmesi manidar.Türkiye Cumhuriyetinin dışında herkezden şüphe edilebilir başta ermeni lobisi ve abd olmak üzere.hiç suçu olmayan bizler ama en çok sıkıntı çekecek olan gene bizler olacağız.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne Türklere nede Ermenilere yaranabildi. Bu yüzden düşmanı çoktur. Olayın zamanlamasına dikkat derim. Zaten ne demek istediğim anlaşılır. Katil'de 16 yaşında çıkar birilerine mal edilir bitti gitti.

Gündem, Ekonomi,Ab, Irak, Kerkük siz geçin şöyle bir kenara bakıim.
            Muhtemelen, cinayete karışan silahda Glocak Marka'dır...

Yorum

• Toprağı bol olsun. Bizim yabancılar kaçmasınlar şimdi bunlar yanıbaşımızda Ermenistan ile savaşacaklar diye? Olur mu olur. Milletçe çok bahtsızız. Bu bahtsızlığımız da güçsüzlüğümüz yüzünden. Yapanların, yaptıranların elleri kırılsın, bizi dış politikada güçsüz düşürmek isteyenler var. İlişkilerde pek uzakta da değiller
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• oynayın bakalım son oyunlarınızı oynayın güzel ülkem düşmanları, sonunuz yakındır oynayın...
                Geceler çekmeyin benim için hüzün,
                Gelin siz, ruhumu tenimden süzün;

Yorum

• çok başımız ağrır bu olaydan
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• yine basit bir şekilde gündemi değiştirdiler
                    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Her cinayet gibi bu cinayeti de kınıyorum... Toprağı bol olsun... Umarım yapanlar ve yaptıranlar yakalanıp cezalandırırlar...

Yorum

• İlk olarak firari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu arkadaş ben çocukluktan beri gsliyim,hedeflerimden biri gsde oynamak dememişmiydi geçen yıl!!
                        ..........edit.........
                        En son Emre7 tarafından düzenlendi; 19.01.2007, 18:04.
                        [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak Erman Topçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Poetricious Üstad,

Tartisma baslatmak istemiyorum ama Almanya'da iki konferansta canli canli diaspora Ermenilerine karsi Türkiye'yi, hem de güya Türk olan bazilarinin sustugu anlarda can havliyle nasil savunduguna sahit oldum. Küfreden birine de "Sus, köpek! Türkiye benim memleketim, küfredemezsin" diye bagirisina da.

Hakkinda dava acilan o sözlere karsi yaptigi savunmayi okumadiysaniz lütfen bilgi sahibi olmadan düsünce sahibi olmayiniz. O savunmayi lütfen okuyunuz. Nitekim o dava sonucunda yaptigi beyani okuyalim, görelim:

- Hapis yatmak degil ama yillardir dertlerimi sikintilarimi, mutluluklarimi paylastigim Türklere hakaret ettigimin iddia edilmesi ve mahkemece kabul edilmesidir beni kahreden.

Sevgili Hrant,

"Evet biz Ermeniler'in bu topraklarda gözü var, ama söküp götürmek icin degil; gelip bu topragin ta dibine girmek icin!" demistin. Girdin iste o topraga, su catlagini buldu, hep huzurda olursun insallah.

Özel mesaj gönderdim Sevgili Erman.

Yorum

• İlk olarak atemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            (...)Uğraş dur şimdi bir kansız için.
                            Her insan saygıdeğerdir. Biz lutfettiğimiz için değil insan oluşu itibariyle kendisi hakettiği için. Lütfen böyle bir üslup kullanmayalım. Ne bizlere ne de foruma yakışmıyor.

Yorum

• 11 Eylül gibi bir bilim kurgu filmini canlı yayınla tüm dünyaya izleten ve dünyayı hipnotize eden bir gizli örgüt için bu olay pek de zor bi olay olmasa gerek.... Tam da Irak , Kerkük vs. derken, (ABD kongresi öncesine denk gelişine dikkat), birileri bize ''Otur oturduğun yerde, bu çöplüğün tek horozu var'' mı demek istiyor acaba?
                              Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                              Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• toprağı bol olsun... bunlar nereden buluyorlar bu hakkı kendilerinde?... Ermeni haklarını savunuyormuş da, kılmış da tüymüş de... vay anasını be... demek Türk olmayı biz seçtik, benim hiç haberim yoktu bundan... doğmadan önce ana rahminde bir form getirmişler bize... hangi ırktan doğmak istersin, hangi ten rengi istersin, annen-baban hangi dinden olsun (ve hatta baban belli olsunmu-olmasın mı) gibi sorular varmış meğer bu formda... herkes kendisi tayin etmiş yani yukarda saydığım özellikleri... mesela kör doğanlar kendileri istemişler kör doğmayı...

sonra bunlarla üstünlük taslar olmuşuz... eee, ne de olsa biz seçmişiz...

yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun...

benim çocukluğum Kumkapı'da geçti... ev sahibimiz Ermeni idi (rahmetli Sarkis Amca), karşı komşumuz Rum'du (Rum Amca derdik, oğulları üniversiteye başladığında ben 5-6 yaşlarındayken oğullarının bütün oyuncaklarını abimle bana vermişlerdi), kahvaltı malzemeleri satan esnafımız (biz mezeci derdik) Arnavut'tu, bakkalımız Süryani... aa bir de Madam Teyze'miz vardı, ismini bilmiyorum, biz Madam Teyze derdik... "Mehmet'ime sakın bir şey demeyin" dermiş, annem öyle diyor... hepsi harika insanlardı... aramızda sorun olduğu bir dönem hatırlamıyorum, kaldı ki aynı dine, ırka, renge sahip insanların arasında da sorun yaşanabilmekte...

Allah bu hain cinayeti işleyenlerden bunun hesabını sorsun, asla bu oyuna gelmeyeceğim, Ermeniler de, Rumlar da benim kardeşim... cenaze töreninde yer alıp ruhuna dualar göndereceğim Allah izin verirse...
                                "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X