Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    FUTBOL TAKIMI BAŞARI LİSTESİ:

Şampiyon Kulüpler Kupası: 3 (1974, 1975, 1976)
    Şampiyon Kulüpler Kupası ikinciliği: 2 (1982, 1989)
    Şampiyonlar Ligi: 1 (2001)
    Şampiyonlar Ligi ikinciliği: 1 (1999)
    UEFA Kupası: 1 (1996)
    Kupa Galipleri Kupası: 1 (1967)
    Kıtalararası Kupa: 2 (1976, 2001)
    Almanya’da duble: 6 (1969, 1986, 2000, 2003, 2005, 2006)
    Bundesliga Şampiyonluğu: 20 (1932, 1969, 1972, 1973, 1974, 1980, 1981, 1985, 1986, 1987, 1989, 1990, 1994, 1997, 1999, 2000, 2001, 2003, 2005, 2006)
    Bundesliga ikinciliği: 9 (1966, 1970, 1971, 1988, 1991, 1993, 1996, 1998, 2004)
    Almanya Federasyon Kupası: 13 (1957, 1966, 1967, 1969, 1971, 1982, 1984, 1986, 1998, 2000, 2003, 2005, 2006
    Kupa ikinciliği: 2
    Almanya Süper Kupa: 3 (1983, 1987, 1990)
    Almanya Lig Kupası: 5 1(997, 1998, 1999, 2000, 2004)
    Güney Almanya Şampiyonluğu: 2 (1926, 1928)
    Bavyera Şampiyonluğu: 5 (1905, 1910, 1911, 1926, 1928)
    Güney Bavyera Şampiyonluğu: 12 (1910, 1916, 1917, 1918, 1920, 1923, 1929, 1930, 1931, 1932, 1933, 1944)
    Yukarı Bavyera Şampiyonluğu: 4 (1908, 1917, 1918, 1945)
    diyecek bişey bulamıyorum inşallah çocuklarımız da bir gün Trabzonsporumuzun kupalarına da böle bakarlar...

Yorum

• Fabiano Eller İstanbul'da..

Trabzonspor'un Brezilya'nın Internacional Kulübü'nde kiralık oynayan futbolcusu Fabiano Eller, Bordo-mavili takımın Antalya'daki ikinci yarı kampına katılmak üzere İstanbul'a geldi..

Atatürk Havalimanı'na inen Fabiano Eller, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, son durumunun Trabzonspor yönetimi ile yapacağı görüşmenin ardından netlik kazanacağını belirterek, "Kulübün düşüncesini bilmiyorum. Yönetim ile bir görüşme yapacağız. Önemli olan Trabzonspor Kulübü'nün düşüncesidir" dedi.
      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Vallahi durup dururken Risp'e mispe para saymaya gerek yok bence..
        Adam oynuyor işte iyi oyuncu..
        Ne edip edip yerleştirmeliyiz Stef'in yanına..
        O da Ziya Hocanın işi (inşallah benim yüzümü kara çıkarır da oturtur sistemi)..
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vallahi durup dururken Risp'e mispe para saymaya gerek yok bence..
          Adam oynuyor işte iyi oyuncu..
          Ne edip edip yerleştirmeliyiz Stef'in yanına..
          O da Ziya Hocanın işi (inşallah benim yüzümü kara çıkarır da oturtur sistemi)..
          katılıyorum eller topu iyi kullanabilende bir oyuncu mutlaka oynamalı.

Yorum

• Galatasaray'ın talep olduğu Wederson için önerdikleri takas futbolcu ve paranın fazla geldiği için bu transferden vazgeçilmesi üzerine bu dosyayı kapattıklarını belirten kulüp başkanı Hilmi Gökçınar, Adem Koçak'a da Trabzonspor'un talip olduğunu bildirdi.

bunlar ne diiy yaw
            dalgageçiyler oki alacaktın niye sattın
            celalettin le onu mu benzettin birbirine
            offf ziya offff deli ettin beni nuri git gazate sat hadiiii.....
            [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fabiano Eller İstanbul'da..

Trabzonspor'un Brezilya'nın Internacional Kulübü'nde kiralık oynayan futbolcusu Fabiano Eller, Bordo-mavili takımın Antalya'daki ikinci yarı kampına katılmak üzere İstanbul'a geldi..

Atatürk Havalimanı'na inen Fabiano Eller, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, son durumunun Trabzonspor yönetimi ile yapacağı görüşmenin ardından netlik kazanacağını belirterek, "Kulübün düşüncesini bilmiyorum. Yönetim ile bir görüşme yapacağız. Önemli olan Trabzonspor Kulübü'nün düşüncesidir" dedi.

ne ayman ne de başkası
              habu adamı elde tutsunlar
              [ille d' 7]

Yorum

• 1 SZYM'in YERINE AYMAN GELDI

2 ELLER ISTANBULA GELMIS HANGI YABANCI GIDECEK

3 BIDE RISP DIYE BIR ADAM GELCEKMIS ANLASILAN MILAN YOLCU GIBI ...

bu yonetim yildiz almaya degil yildiz satmaya gelmis
                14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Bayern Mnohin B´si bile olamayiz Bayern Münih dünyanin en iyi kulüplerinden biri!
                  Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1 SZYM'in YERINE AYMAN GELDI

2 ELLER ISTANBULA GELMIS HANGI YABANCI GIDECEK

3 BIDE RISP DIYE BIR ADAM GELCEKMIS ANLASILAN MILAN YOLCU GIBI ...

bu yonetim yildiz almaya degil yildiz satmaya gelmis

Ayman yabancı statüsünde değil türk statüsünde....

Yorum

• Stepanovun transferi

Milan'a servet
                      Trabzonspor'un Sırp oyuncusu için Getafe'nin 6.5, Schalke'nin ise 5 milyon euro önerdiği dile getirildi.

Chelsea de İstedi
                      Daha önce Chelsea'nin talip olduğu Milan Stepanov'a iki kulüp daha kanca attı. İspanyol takımı Getafe'nin Milan için 6.5, Alman Schalke'nin ise 5 milyon euro önerdiği iddia ediliyor.

Başkan Görüştü
                      Dün oyuncu için gelen menajerle görüşen başkan Nuri Albayrak'ın konuyu yönetime sormak için süre istediği öğrenildi. 1983 doğumlu Stepanov, Sırp Vojvodina takımından geldi.

Yorum

• stephanov bölebi para veriliosa gitmeli bence böle fırsat gelmez bu sene zaten bişe yapmadı

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          stephanov bölebi para veriliosa gitmeli bence böle fırsat gelmez bu sene zaten bişe yapmadı
                          işte biz bu düşünceler yüzünden kaybediyoruz...
                          [ille d' 7]

Yorum

• Esrarengiz buluşma Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile Beşiktaş’ın patronu Yıldırım Demirören’in bir araya gelmesi; transfer söylentilerini doruğa çıkardı. 07.01.2007

Beşiktaş Eller ve Szymkowiak’ı istiyor, Trabzonspor’un listesinde ise Ali Güneş var... Dün Antalya’da Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile Beşiktaş’ın patronu Yıldırım Demirören’in bir araya gelmesi; transfer söylentilerini doruğa çıkardı. Her iki tarafın da ‘gündemde transfer yok’ açıklamalarına karşın akıllarda soru işaretleri kaldı. Yakın ilişki içerisinde bulunan başkanların federasyon cephesinde yaşanan gelişmeleri de değerlendirdiği bildirildi.

///

Eyvah yine bize oyun oynayacak bu bjk
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              işte biz bu düşünceler yüzünden kaybediyoruz...
                              senle kazanıyoruz kardeşim

Yorum

• Ayman: Risp de Trabzon'a gelecek

Cavcav'ın 'Ayman'ı Trabzon'a verdik' açıklamasına rağmen henüz resmi sözleşmeyi imzaladığı Ayman, takım arkadaşı Risp'inde Karadeniz ekibine geleceğini söyledi.
                                Trabzon'un G.Birliği'nden transfer ettiği Ayman SABAH'a konuştu. Mısır asıllı futbolcu "3 yıl önce de Trabzon beni istemişti ama o zaman kısmet olmamıştı. Umut, Ersen ve Gökdeniz'le iyi bir uyum yakalayıp üst sıraları zorlarız" dedi. Ayman G.Birliği'nden takım arkadaşı Risp için de, "Bize geleceğini biliyorum. Trabzon onu o da Trabzon'u istiyor. Büyük katkısı olur" diye konuştu.

Bu arada başkan Nuri Albayrak, Ayman transferinin henüz resmen sona ermediğini söyledi.
                                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X