Radyo Sporda Bsk Yardimcisi Cemal Saglam konustu
diyorki Transfer Komitesi Albayrak Haciosmanoglu Seyitoglu bunlardan olusuyor gerekenleri bu arkadaslara sormali
taraftarlar Sabirli olsunlar Komite olarak istekler dogrultusunda transferler yapilacak
Umut ve yerli Transferde bilgi vermem uygun degil bugun yönetim kurulu toplantisi var basina gerekli açiklamalar yapilacak
gereken çalismalari zaten yaptik dedi
SON DAKIKA (metine abiye ithaf) [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Haber bekliyorlar Trabzonspor ile anlastigini açiklayan Çagdas Atan konusunda ilginç bir gelisme yasandi. Bordo-Mavililer ile sözlü olarak anlasan genç futbolcu için 750 bin dolarlik çeklerin henüz Besiktas?a verilmemisi üzerine sorun çikti. Bu arada Bursaspor, Çagdas?in durumunu sorunca, ?Yarin (pazartesi) Trabzon ile son bir kez konusup bilgi veririz? yanitini aldi. Bu arada Bursali Serdar Kurtulus için son anda devreye girip transferi greçeklestiren Baskan Yildirim Demirören, Samsunsporlu Adnan ve Istanbul Belediye?de oynayan Murat?a da kancayi atti.
Trabzon?dan izin
Demirören daha önce Trabzonspor?un prensipte anlastigi Murat için, Nuri Albayrak ile bir görüsme yapti. Albayrak, Lazaroni ile konusup kendisine bilgi verecegini söylerken, Adnan için Samsun?un yeni yönetimi ile masaya oturulacak. Trabzonspor?un da Adnan?a talip olmasi üzerine Besiktas hem bu iki futbolcunun kulübü, hem de Bordo-Mavili takim ile centilmenlik anlasmasi yaptiklari için önce Karadeniz ekibinden izin alacak. Ancak Albayrak, Adnan ve Murat konusundaki israrini sürdürüyor. Iki futbolcunun tercihi ise Besiktas.
//////////
Not: Tümer bunlara iyi yapmis. Bu ne açgözlülük? Istemedigin oyuncunun sözlesmesi bitmis, sirf opsiyonu var diye 750bin dolar fatura çikartmissin.
15 tane futbolcu aldin. Hala milletin anlastigi futbolcular pesindesin.
Trabzonspor ile centilmenlik anlasmasi yapmissin. Payini almissin. Yetmemis anlastigin kulübün payina da göz dikiyorsun. Allah doyursun gözünüzü
Lazaroni ise belirtmis: Ilk defa uzun süreli (2+1) sözlesme yaptim. Bu da benim uzuun hedeflerimin göstergesidir.
Bunun açiklamasi su: Önceden de dedigim gibi eger gittigin takimlarda 400bin?'ya imza atiyorsan yillik 1,5 milyon ?'yu duyunca bu tabiki sana cazip gelecek ve seve seve istenilen kadar uzun sözlesmeye imza atacaksin. 10 sene deselerdi ona da atacaktin büyük ihtimal. Bu yönetimin is bilmezligi artik beni çok yipratiyor, hepsine sevgiler saygilar, ama artik benden destek yok. Yildizlariyla beraber gidiversinler. Kimse de hiçbirsey daha baslamadi demesin, hersey bastan belli olur. Ricardinho'yu da alsalar bu acemilikle kulübe ancak büyük bir yük birakirlar
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Trabzon Lazaroni'ye güveniyor
Trabzonspor Kulübü Asbaskani Hasim Sayitoglu, herkese göre teknik direktör almalarinin söz konusu olamayacagini belirterek, Lazaroni ile kan uyumunu saglayacaklarina inandiklari için takimin basina getirdiklerini söyledi.
Türkiye'de birilerinin istedigi gibi teknik direktör getirilmedigi zaman elestirilere maruz kalindigini ifade eden Asbaskan Sayitoglu, "Trabzonspor'un basina herkese göre teknik direktör getiremeyiz. Birilerinin kendi düsüncesinde veya kendi istedigi hocayi getirmediginiz zaman elestirilere maruz kaliyorsunuz. Trabzonspor, gelen yabanci teknik adam olsun futbolcu olsun uyum sorunu yasiyor. Biz Lazaroni ile uyum sorunu yasamayacagiz. Kan uyumunu Lazaroni ile saglayacagimiza inandigimiz için takimin basina getirdik. Bizim için en iyi hoca o, onunla uyum sorunu yasamayacagiz" diye konustu.
Brezilyali teknik adam Lazaroni'nin çok mütevazi ve sevecen bir insan oldugunu belirten Asbaskan Sayitoglu, "Kendisine tahsis edilen evi gezdirdigimiz zaman, evin kendisine çok büyük olacagini ve sehirden uzak olmasi nedeniyle insanlarla iç içe olan bir yer istedi. Kendisi bize 'Ben çikip bir yerde oturup insanlarla birlikte oturmam lazim. Bir seye ihtiyacim oldugu zaman çikip marketten kendim alabilmeliyim' gibi ifadeler kullandi" dedi.
Lazaroni'nin birçok kulüp çalistirmasi ile ilgili olarak ise Sayitoglu, "Bu Lazaroni ile ilgili oldugu kadar çalistirdigi kulüplerle de ilgili olabilir. Trabzonspor'da böyle bir seyin olacagini sanmiyorum. Fenerbahçe ile Avrupa'da büyük bir basariya imza atmis bir teknik adam. Trabzonspor'u hedeflerine tasiyacagina inandigimiz için Lazaroni'yi takimin basina getirdik. Teknik adam konusunda titiz ve aceleci davranmamizin nedeni Trabzonspor'u yarinlara tasiyacak bir teknik adamla anlasmakti. Bundan da dogru bir tercih yaptigimiza inaniyorum. Lazaroni'nin yardimcisinin kim olacagina da karar verdikten sonra transfere hiz verecegiz" diye konustu.
Uzun süreden beri Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan takim kaptani Fatih Tekke konusunun kendileri için kapandigini kaydeden Asbaskan Sayitoglu, takim kaptani Fatih Tekke ile ilgili bir sikintilarinin bulunmadigini söyledi.
Tolga Seyhan?in Türkiye?de bir kulüpte oynamasi için Trabzonspor?dan onay almasi gerekiyor.
05 Haziran 200612:39
Trabzonspor Kulübü Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Fenerbahçe'ye transferi için adi geçen Tolga Seyhan'in Türkiye'de bir takimla anlasmasi için Trabzonspor'un onayinin bulunmasi gerektigini söyledi.
Kafkas, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Ukrayna'nin Shaktar Donetsk Takimi'nda forma giyen Tolga Seyhan'in sözlesmesinde, ''Türkiye'de bir takima Trabzonspor onay verirse gidebilir'' biçiminde bir maddenin bulundugunu belirtti.
Tolga'nin, Türkiye'de Trabzonspor'un onayi olmadan baska bir takima gidemeyecegini kaydeden Kafkas, ''Tolga, Türkiye'de futbol hayatini sürdürmek isterse kapimiz ona her zaman açiktir. Eger baska bir takimda futbol oynamak isterse o zaman bizimle görüsülmesi gerekiyor'' diye konustu
Lazaroni'ye Yapilan Elestiriler
Kafkas, teknik direktörleri Lazaroni'ye gelir gelmez yapilan elestirilere anlam veremedigini belirterek, ''Açiklama yapan kisiler çok zamansiz ve talihsiz açiklamalar yapiyorlar. Lazaroni, Trabzonspor'u atesleyecek bir teknik adam. Yanina da Trabzon ruhunu takima asilayacak efsane kadrodan yardimci bir isim alacagiz. Iyi günlerin bizi bekleyecegini düsünüyoruz'' dedi.
Kafkas, Besiktas'tan aldiklari Çagdas'in transferi konusunda herhangi bir sorunlarinin bulunmadigi belirterek, ''Çagdas için cuma günü ödeme yaptik. Transferinde problem yok'' diye konustu.
[img]smileys/smiley32.gif[/img]
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Trabzonspor'da Vahid Halilhodziç'ten bosalan teknik direktörlük koltuguna getirilen Sebastiao Lazaroni, transferleri ve takimi hakkindaki görüslerini söyle açikladi...
Ricardinho'yu transfer etmek için çok ugrasiyoruz. Çünkü bir '10 numara'ya ihtiyaç duyuyoruz. Sol kanat için de transfer gerekli. Trabzonspor'un yeni hocasi Lazaroni: "Fatih'i birakmak niyetinde degilim. Ama gitmekte israr ederse de B planimiz hazir.".
Trabzonspor'da Vahid Halilhodziç'ten bosalan teknik direktörlük koltuguna Sebastiao Lazaroni getirilmisti. 10 sene önce Rezilbahçe'yi çalistiran bordo-mavili ekibin çiçegi burnunda teknik adamindan inciler:
* Kesinlikle bir '10 numara' bulmamiz lazim. Oyun kuran ve paslariyla takimi oynatan birine ihtiyacimiz var. Ricardinho bu bölge için düsündügümüz bir futbolcu. Onu transfer edebilmek için çok ugrasacagim. Ama olmazsa da baskasini buluruz. Alinacak kisi Brezilyali olmak zorunda da degil. Yetenekli olsun yeter.
YATTARA ÇOK FAYDALI
* 4-4-2 veya 3-5-2'nin israri olmaz. Takim içindeki futbolcularin yapisi neyi gerektiriyorsa, ona göre bir sistem kurmak zorundasiniz. Yani oyunculara göre sistem kuracagiz.
* Orta sahada baskta transferler de yapmaliyiz. Sol kanatta hem savunma hem de hücumda ayni grafigi çizebilecek bir ismi kadromuza katmak zorundayiz. Forvette de Fatih Tekke'nin yaninda biri gerekli. Sag kanatta Yattara var.Onun takima çok faydali oldugunu gördüm.
* Rezilbahçe'de çalistigim dönemle simdiki Türk futbolu arasinda çok fark var. Manchester United'i deplasmanda devirdigimiz maçi unutamiyorum. Su an bile o günkü heyecani yasiyorum. Trabzon'da böyle bir ortam yaratmaya çalisacagim. Fatih ve Gökdeniz, Trabzon için önemli isimler. Özellikle Fatih bambaska biri. Onun takimda kalmasi için savasacagim. Ama çok gitmek isterse de B planimiz hazir.
PRENSIBIMI BOZDUM
* Ben anlasmalarimi hep 1 yillik yaparim. Ama Trabzon'da gördügüm futbol potansiyeli nedeniyle hayatimda ilk kez 2+1 senelik anlasma imzaladim. Hedefim Trabzon halkina sampiyonluk yasatmak.
* Kendi ekibimi kuracagim. Brezilya'dan bir kondisyoner, bir yardimci hoca, bir de kaleci antrenörü getirecegim.
* Kaleci Jefferson'in yeteneklerini biliyorum. Onu taniyorum. Brezilya disinda ilk kez futbol oynadigi için adaptasyon sorunu yasadi. Ama ona ilk etapta 6 aylik bir sans daha vermeyi düsünüyorum.
Kaynak: Sabah
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
FUTBOL (A) GENÇLER TÜRKIYE SAMPIYONASI... -TRABZON IDMANOCAGISPOR: 2 - SANLIURFA BELEDIYESPOR: 0
Stat: Bolu Atatürk
Hakemler: Kenan Tuncer xxx, Erman Avci xx, Ahmet Eraslan xx
Trabzon Idmanocagispor: Ekrem xxx, Bayram xxx, Hasan xxx, Utku xx, Mustafa xx, Enes xx (Dk. 60 Can x), Ogün xxx, Adem xxx, Mert xxx, Ahmer xx (Dk. 79 Murat Kuru x), Atilla xx (Dk. 65 Gökçe xx)
Sanliurfa Belediyespor: Fehmi xx, Sahin xxx, Cebrail xx, Hakki xx, Hacim xx, Mehmet Dogan xx, Bekir xx (Dk 68 Mehmet Simsek x), M.Emin xx, Emrullah xxx, Bünyamin xx, Ismail xx (Dk. 87 Mehmet Kiliç x)
Goller: Dk. 15 Mert ve Dk. 82 Adem (Trabzon Idmanocagispor)
Sari kartlar: Dk. 69 Sahin (Sanliurfa Belediyespor), Dk. 70 Bayram ve Dk 72 Adem Aydin (Trabzon Idmanocagispor)
Futbolda A Gençler Türkiye Sampiyonasi Final Grubu maçinda Trabzon Idmanocagispor, Sanliurfa Belediyespor'u 2-0 yenerek Türkiye Sampiyonu oldu.
Final müsabakalari sonunda üçüncülügü Manisa Salihli Belediyespor, dördüncülügü ise Edirnespor takimlari elde etti.
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
Ankaragücü Baskan Vekili Serdar Tosun, yabanci oyuncu transferi konusunda çalismalarinin tüm hiziyla devam ettigini belirtirken, Umut Bulut'un Trabzonspor'a transferi konusunda Bordo-mavili kulübe tanidiklari zamanin doldugunu kaydetti.
Yazili bir açiklama yapan Ankaragücü Kulübü Baskan Vekili Serdar Tosun, Sari-lacivertli kulüpte transferlerle ilgili yasanan son gelismeleri açikladi. Transferde önceligi yabanci oyuncuya verdiklerinin altini çizen Tosun, "Yabanci oyuncu transferi konusunda çalismalarimiz tüm hiziyla devam etmektedir. Teknik direktörümüz Hikmet Karaman'in Brezilya'dan, takim kaptani ve menajerimiz Hakan Kutlu'nun Ispanya'dan Ankara'ya dönmelerinin ardindan belirlenen isimlerle önümüzdeki günlerde resmi sözlesmeler imzalanacaktir" ifadelerine yer verdi.
Ankaragücü'nün yildiz golcüsü Umut Bulut'un Trabzonspor'a transferiyle ilgili olarak son dönemde yeni bir gelisme olmadigini ifade eden Tosun, "Her iki kulübün baskanlari arasinda yapilan görüsmeler sonrasinda, Umut Bulut ile ilgili bir asama kaydedilememistir. Önceligin Trabzonspor'da olmasina karsin uzun süredir cevap alinamamis ve kendilerine öngörülen süremiz dolmustur. Futbolculumuz Umut Bulut ile görüserek, yurtiçi ve yurtdisindan gelen transfer tekliflerini tekrar degerlendirmeye alacagiz" dedi.
Asagidaki ve benzeri mesajlar internet üzerinden balik avlama teknigi denilen teknik ile kullanicilarin internet bankaciligi sifrelerinin ögrenilmesi amaciyla kullanilmaktadir. Bu tür mesajlara kesinlikle itibar edilmemeli ve bankanin web sitesi adresi elle yazilarak bankalarin web sitelerine erisilmelidir. Bu tür linkler göründügünden farkli yerlere baglanarak kullanicilari aldatmaktadir. Konuyla ilgili bankamiz kullanicilarinin bilgilendirilmesi hususunu bilginize sunarim.
Asagida görülmekte olan mesaj, Bank Asya'dan gönderilmis bir mesaj gibi görünmesine ragmen Internet üzerinden Phishing yöntemiyle bilgi toplamayi amaç edinen bir mesajdir. Bu sebeple asagida görülmekte olan linke girilmesi ve bilgilerin internet üzerinden verilmesi kesinlikle tehlikelidir.
Trabzonspor √
Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
ya arkadaslar biz lazaroniye senelik ne kadar ücret ödeyecegiz bunu kesin bilen varmi 1,5 milyon euro konusuluyor bu dogruysa bu yönetime yuh yani sadece trabzonspor un parasini harciyorlar o zaman.bide umut icin istenilen ücreti fazla buluyorlar sen lazaroni ye bu kadar verirsen ankaragücü de bu kadar ister gayet normal
hoca ile futbolcunun transfer ücretinin kiyaslandigini da ilk defa duyuyor ve okuyorum..bu ilk de ancak bizim herseyi bilen Trabzonspor taraftarindan çikardi ancak...
Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
her lafa bu kadar kolay kanmayalim arkadaslar.o kadar paranin verildigini düsünmüyorum.ayrica bu böyle olsa bile bu üçreti futbolcunun alacagipara ile karsilastirmak hiç dogru degil.
İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....
Yorum