Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    takimda kazma eksikligi varmis gibi 3 tane daha getirecekler inanamiyorum guluyoruz aglanacak halimize
    ŞOK ŞOK ŞOK.. 2007 ÖSS soruları çalındı. Basına çıkan bir soru aşağıda:

Bayramda bir baba 2 çocuğuna 50şer ytl bayram harçlığı verir.. Çocuklardan büyük ve kurnaz olan küçük ve saf olana der ki "bak ben sana 3 tane para (hepsi 1 YTL) vereyim, sen bana elindeki 1 tane (50YTL) parayı wer... Böylece küçüğü bir güzel kazıklar. Bu hikayedeki küçük ve saf çocuk aşağıdakilerden hangisi olabilir?

a) Nuri Albayrak
    b) Ziya Doğan
    c) Her ikisi de

Yorum

• şimdi lıg tv de ılhan cavcavın roportajını dınledım,

verdıgım surede bana donmedıler.sadece ayman ıcın bır opsıyonum var zıya hoca cok ıstedıgı ıcın.dıger ıkı oyuncunun (rısp ve erkan) su saatten sonra satılması soz konusu degıldır.bızımde haftaya maclarımız var.

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şimdi lıg tv de ılhan cavcavın roportajını dınledım,

verdıgım surede bana donmedıler.sadece ayman ıcın bır opsıyonum var zıya hoca cok ıstedıgı ıcın.dıger ıkı oyuncunun (rısp ve erkan) su saatten sonra satılması soz konusu degıldır.bızımde haftaya maclarımız var.
        insallah dogru soyluyodur cavcav bize bir iyilik yapta verme su adamlari ne olursun ilhan

Yorum

• arkadaşlar bu futbolcu simsarı teknik direktör
          defolup gitsin ve bu takımın yakasını bıraksın ilhan cavcav nerden bilirmiş ZDnin bu futbolcuyu çok istediğini sırf o istemiş diye opsiyonlu davranacakmış vallah yuh be ziya sana
          defol tek kelimeyle seni görmek bana acı veriyor.
          dahası bu takımı satmadan git
          ne yıldızlar kaçtı haberimiz yok aymanmış rsipmiş erkanmış hiçbiri yaramaz bize çok iyilerse oynadıkları takım neden lider değil ne başarıları var bizi yenmekten başka oda ZD'nin kazmalığından o maçtaydım bence bu adam TD. yaptığı takımlardan durmadan bize transfer yapmasın yaptığı tekbir işi futbolcu değirmeni gibi oyuncu yonttu korkkak ve ruhsuz

bu arada bunuda yazmadan geçemeyecem gecenin bu saatinde
          taraftar acayip soğudu takımdan hatta hiçkimse ilgilenmez oldu maalesef bir ablamız aynı bunu diyordu ve çok fanatikti benim oğlum bilew artık trabzonspor ismini duymak istemiyor diyordu ki o bayan trabzonlu ve fanatik oğlu ondan fanatikti işte görünen köy ve bizi bu hale düşürenler utansın kaç aydan sonra siteye ilk girişim
          yazıklar olsun takımı bu hale getirenlere

ben ki her gün ortala 5 saat okurdum BMN'i
          işte tablo bu
          Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

cavcav parayı gördümü satar vakit önemli değil onun için
            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              insallah dogru soyluyodur cavcav bize bir iyilik yapta verme su adamlari ne olursun ilhan

Aminnnnnnnn.

Yorum

O zaman rezilliklere kaldığımız yerden devam edeceğiz desene ...
                "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• zaten alternatif kelimesi bize çok tanıdıkdı!

Yorum

• bi forma giyer dönerler geriye yine
                    Özkan SÜMER

Yorum

Abi bu cümle cok önemli "bu saatten sonra satilmasi söz konusu degildir.bizimde haftaya maclarimiz var"

yani sattik mi bundan sonra kimleri alabilir daha demek istiyor orta yerde kaliriz.. malesef Marcelinhoyu satan TÜM Yönetimin bu bir kisinin akli kadar yok
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Merak etmeyin bu yönetimin B C D E F G H ........Z PLANLARI VARDIR

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Merak etmeyin bu yönetimin B C D E F G H ........Z PLANLARI VARDIR
                          Artık latin alfabesinden bile harf transferi yapmayı düşünüyorlar. Türkçedeki harf planları bitti.
                          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Nuri çocuk oyunu sandı bu işi. Futbol topunu gösersen adama bu nedir diye hemen adamın elinden kapar karakola koşar bomba buldum diye. Yaptılar adamı başkan alın size takım...

Yorum

• İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              heyttt beee

işte budur 1 ver 3 all

yönetim dediğin böle oolur
                              ve ey önyargılı taraftar kitlesi mort oldunuz mu bu transfer haberiyle
                              daha ne diyeceksiniz bakalım
                              Günün Bombası... Demek yönetimi eleştirenler önyargılı ha....
                              Onların bile kendilerini savunacak yüzleri yok! emin ol.

Kaldı ki apoletinde dünya kupasında takımının 10 numarası olmuş bir diğeri Bundesliga da yılın futbolcusu seçilmiş hala taliplileri olan bir diğeri Barcelona ile dünya kulüpler finali oynamış... altın karmaya girmiş.

Sen bu adamlardan verim alamıyorsun, satıp kurtuldum deyip dandik süper ligin orta sıra takımından 3 futbolcu almayı başarı kabul ediyorsan... şampiyonluk falan beklemeyin ...orta sıra takımından daha iyisi olmaz, fazlasını bekleyenlere de iyi uykular
                              En son cabri tarafından düzenlendi; 15.01.2007, 01:32.
                              Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• fasa fiso hic birini alamazlar eger cavcav oyle dediyse birtek aymani alirlar oda goz boyamak icin halbuki sezon sonunda bos olacak ayman bonservis sorunu olmaz ama iste gelde bizim kellere anlat
                                14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X