Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    zaten satma sebebinde piyasasının olması yoksa sat bakalım isiin i hasn ı ferat ı satabiliyonmu bunlar ancak posası çıkınca kurtulursun. step e teklif yapanlarla senin durumun bir değil seninde başkanın petrol zengini olsa sende rüya takım kurarsın. ama bizim için elde bekletmeye gelmez.
    Aynı takımın taraftarı olduğumuzdan emin değilim açıkçası. benim tuttuğum takım her ne şartta olursa olsun şampiyonluk parolasıyla oynar. İyi ya da kötü bunu yapar. Yazlnız sizin tutuuğunuz takım tacir ilhan cavcavın takım politikasından farklı değil. Ne düşer ne çıkar.

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynı takımın taraftarı olduğumuzdan emin değilim açıkçası. benim tuttuğum takım her ne şartta olursa olsun şampiyonluk parolasıyla oynar. İyi ya da kötü bunu yapar. Yazlnız sizin tutuuğunuz takım tacir ilhan cavcavın takım politikasından farklı değil. Ne düşer ne çıkar.

size öyle geliyo şimdi anlaşamıyoruz eyse kapatalım
      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        her futbolcu satılabilir değerini bulması ve yeri doldurulması şartıyla stepanov en geç sezon sonu gidecek zaten ,şampiyonluğa mı oynuyoruz hayır şampiyonlar ligine mi oda zor uefa ya zaten gidebiliriz rispin alınacağını düşünürsek 2 yabancı stoperde kullanılması gereksizdir forvet transferi için
        hem kontenjan açılmış hemde maddi kaynak hazırlanmış olur tabi bu parayı futbolcu alacakları için kullanmayacaklarsa

hüseyinin gitmesi çok iyi bi iş olur özellikle rusyaya gitmesi değerinin üstünde bonservis anlamına gelir
        evet yazdığın satırlar doğru da konudan uzak kaldım devre arasında step gibi bir adamı satman seni bitirir ne olursa olsun böyle bir adamı satamazsın yani bu ipini asmak olur belki başka örnek verdin farketmez bu umut içinde geçerli ersen içinde hüseyin içinde
        [ille d' 7]

Yorum

• yönetim yıldız alicaz diye elimizdeki yıldızları satıyolar vay beee ters orantı kurmuşlar demekki
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• bjk başarısız olduğu sene futbolcularını topladı. Bu başarısızlık nedeniyle şampiyonlar ligine gidemiyoruz büyük gelir kaybımız var başarıyı paylaştığımız gibi başarısızlığı da paylaşacağız dedi ve futbolcuların sözleşmelerinde büyük indirimler yapıldı. Keza feybede de oldu zamanında

Biz niye hiç yapmadık? Diplerde sürünüyoruz ama futbolcular şampiyon ücreti alıyorlar. Neden ücretleri yeniden düzenlemiyor yönetim? Ama kime diyorsun? Marcelinho 1 milyon €'yu peşin hüpletmiş, Musampa oynamadığı devrenin 500bin €'sunu peşin hüpletmiş, Lazaroni ve tayfası tazminatını peşin hüpletmiş...Bol keseden dağıtan yönetim şimdi de kasa tamtakır diyor, armutun pişip, pardon Stepanov ve arkadaşlarının ağızlarına düşmesini bekliyorlar. Böylece belki sonra da bol keseden dağıtma fırsatları doğacak. Böyle yönetim olmaz
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              evet yazdığın satırlar doğru da konudan uzak kaldım devre arasında step gibi bir adamı satman seni bitirir ne olursa olsun böyle bir adamı satamazsın yani bu ipini asmak olur belki başka örnek verdin farketmez bu umut içinde geçerli ersen içinde hüseyin içinde
              Fatih Tekke için de geçerliydi.Syzmek için de.Bazılarına göre Marce içinde.Ama hepsi gitti.Yönetim Stepanov'u seneye kalırlarsa para için satacaktır.Stepanov'un yerinde kim olsa bu takımda durmaz ayrıca.Kendimizi kandırmayalım.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bjk başarısız olduğu sene futbolcularını topladı. Bu başarısızlık nedeniyle şampiyonlar ligine gidemiyoruz büyük gelir kaybımız var başarıyı paylaştığımız gibi başarısızlığı da paylaşacağız dedi ve futbolcuların sözleşmelerinde büyük indirimler yapıldı. Keza feybede de oldu zamanında

Biz niye hiç yapmadık? Diplerde sürünüyoruz ama futbolcular şampiyon ücreti alıyorlar. Neden ücretleri yeniden düzenlemiyor yönetim? Ama kime diyorsun? Marcelinho 1 milyon €'yu peşin hüpletmiş, Musampa oynamadığı devrenin 500bin €'sunu peşin hüpletmiş, Lazaroni ve tayfası tazminatını peşin hüpletmiş...Bol keseden dağıtan yönetim şimdi de kasa tamtakır diyor, armutun pişip, pardon Stepanov ve arkadaşlarının ağızlarına düşmesini bekliyorlar. Böylece belki sonra da bol keseden dağıtma fırsatları doğacak. Böyle yönetim olmaz

çok haklısın abi...böyle yönetim olmaz olsun!

(UEFA)

Yorum

• İşlem tamam mı?

Trabzonspor, Gençlerbirliği'nden transfer etmek istediği futbolcular Ayman, Erkan ve Risp'in transferinde son aşamaya geldi. Teknik Direktör Ziya Doğan'ın ısrarla istediği bu 3 futbolcu için uzun süredir görüşmelerini sürdüren Trabzonspor ile Gençlerbirliği'nin anlaşmaya vardığı, Trabzonspor'un bu 3 futbolcu için Gençlerbirliği ile yaklaşık 2 milyon Euro'ya el sıkıştığı öğrenildi. Trabzonspor'un bu 3 futbolcudan Ayman ile kesin olarak anlaşma sağladığı, Risp ve Erkan ile de parasal konularda anlaşma zemini aradığı ifade edildi.

Gençlerbirliği'nin İsveçli futbolcusu Risp'in, Bordo-mavili ekipten yıllık 700 bin Euro talep ettiği belirtilirken, Trabzonspor'un İsveçli futbolcuya 550 bin Euro önerdiği kaydedildi. Gençlerbirliği kaptanı Erkan Özbey'in transferini de bitirmek isteyen Trabzonspor'un, tecrübeli futbolcunun menajeriyle görüşmelerinin sürdüğü öğrenildi. Ayman'ın ardından Risp ve Erkan ile de anlaşma sağlanması durumunda, bu 3 oyuncunun transferinin kamuoyuna duyurulmasının planlandığı kaydedildi.

Bu arada Gençlerbirliği'nin, Risp'in takımdan ayrılması durumunda Hollanda ekibi PSV Eindhoven takımı tarafından satış listesine konan futbolcu Michael Lamey'i transfer etmek istediği öğrenildi www.ligtv.com.tr

Yorum

• Transferde Sona Doğru Gelindi

14 Ocak 2007 22:28

Trabzonspor, transfer etmek istediği futbolcular Ayman, Erkan ve Risp'in transferinde son aşamaya geldi

Trabzonspor, Gençlerbirliği'nden transfer etmek istediği futbolcular Ayman, Erkan ve Risp'in transferinde son aşamaya geldi. Trabzonspor'un bu 3 futbolcu için Gençlerbirliği ile yaklaşık 2 milyon Euro'ya el sıkıştığı öğrenildi

Teknik Direktör Ziya Doğan'ın ısrarla istediği bu 3 futbolcu için uzun süredir görüşmelerini sürdüren Trabzonspor ile Gençlerbirliği'nin anlaşmaya vardığı, Trabzonspor'un bu 3 futbolcu için Gençlerbirliği ile yaklaşık 2 milyon Euro'ya el sıkıştığı öğrenildi. Trabzonspor'un bu 3 futbolcudan Ayman ile kesin olarak anlaşma sağladığı, Risp ve Erkan ile de parasal konularda anlaşma zemini aradığı ifade edildi. Gençlerbirliği'nin İsveçli futbolcusu Risp'in, Bordo-mavili ekipten yıllık 700 bin Euro talep ettiği belirtilirken, Trabzonspor'un İsveçli futbolcuya 550 bin Euro önerdiği kaydedildi. Gençlerbirliği kaptanı Erkan Özbey'in transferini de bitirmek isteyen Trabzonspor'un, tecrübeli futbolcunun menajeriyle görüşmelerinin sürdüğü öğrenildi.

Ayman'ın ardından Risp ve Erkan ile de anlaşma sağlanması durumunda, bu 3 oyuncunun transferinin kamuoyuna duyurulmasının planlandığı kaydedildi.

Bu arada Gençlerbirliği'nin, Risp'in takımdan ayrılması durumunda Hollanda ekibi PSV Eindhoven takımı tarafından satış listesine konan futbolcu Michael Lamey'i transfer etmek istediği öğrenildi

kaynak www.haber61.net

Yorum

• genclerbirligine resmen 2 milyon yatiriyoruz kel öyle istiyor diye..duyanda madriden uzun ugraslar sonra robinhoyu aliyoruz sanacak
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Çare Sizsiniz !..

Trabzonspor Taraftarı : "Trabzonumun bağrına "Şimşir taraklılar" dayamış hançerini, yok mudur; KURTARACAK, BAHT-I KARA MADERİNİ ?"

Trabzonspor Taraftarı : "Trabzonumun bağrına "Şimşir taraklılar" dayamışsa hançerini, bulunur elbet; KURTARACAK, BAHT-I KARA MADERİNİ ?"

ÇARESİZ DEĞİLSİNİZ , ÇARE SİZSİNİZ...

Yorum

• Trabzonspor'dan 3 bombaTrabzonspor, Gençlerbirliği'nden transfer etmek istediği futbolcular Ayman, Erkan ve Risp'in transferinde son aşamaya geldi. Trabzonspor'un bu 3 futbolcu için Gençlerbirliği ile yaklaşık 2 milyon Euro'ya el sıkıştığı öğrenildi.14 Ocak 2007 22:19Yazı boyutunu büyütmek için
                          Teknik Direktör Ziya Doğan'ın ısrarla istediği bu 3 futbolcu için uzun süredir görüşmelerini sürdüren Trabzonspor ile Gençlerbirliği'nin anlaşmaya vardığı, Trabzonspor'un bu 3 futbolcu için Gençlerbirliği ile yaklaşık 2 milyon Euro'ya el sıkıştığı öğrenildi. Trabzonspor'un bu 3 futbolcudan Ayman ile kesin olarak anlaşma sağladığı, Risp ve Erkan ile de parasal konularda anlaşma zemini aradığı ifade edildi. Gençlerbirliği'nin İsveçli futbolcusu Risp'in, Bordo-mavili ekipten yıllık 700 bin Euro talep ettiği belirtilirken, Trabzonspor'un İsveçli futbolcuya 550 bin Euro önerdiği kaydedildi. Gençlerbirliği kaptanı Erkan Özbey'in transferini de bitirmek isteyen Trabzonspor'un, tecrübeli futbolcunun menajeriyle görüşmelerinin sürdüğü öğrenildi. Ayman'ın ardından Risp ve Erkan ile de anlaşma sağlanması durumunda, bu 3 oyuncunun transferinin kamuoyuna duyurulmasının planlandığı kaydedildi.
                          Bu arada Gençlerbirliği'nin, Risp'in takımdan ayrılması durumunda Hollanda ekibi PSV Eindhoven takımı tarafından satış listesine konan futbolcu Michael Lamey'i transfer etmek istediği öğrenildi.

İHA
                          Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

• heyttt beee

işte budur 1 ver 3 all

yönetim dediğin böle oolur
                            ve ey önyargılı taraftar kitlesi mort oldunuz mu bu transfer haberiyle
                            daha ne diyeceksiniz bakalım

Yorum

• İlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              heyttt beee

işte budur 1 ver 3 all

yönetim dediğin böle oolur
                              ve ey önyargılı taraftar kitlesi mort oldunuz mu bu transfer haberiyle
                              daha ne diyeceksiniz bakalım
                              amma hırs yapmışın be kardeş du bakalım sen bu transferlere yapılıcak eleştrileri bi bekle

Yorum

• Habu üç adam Gençlerin mantalitesine uymayan üç artığı bence. Alınmasınlar. Alınacaksa Mehmet Çakır var güzel siyahi oyuncuları var Oftaşta yetişen tonla oyuncuları var onlar alınsın. İstanbulun artıkçısıydık şimdi de Cavcav'ın. Yönetimi ve hocayı severdim ama Trabzonspor gibi bir takım zor durumlara düşerken böyle transferler yapmaz. 2 milyon doları o üçüne vereceğine 2 daha kat da git Brezilyadan taş gibi ortasaha oyuncusu al... Bu takımın gol yeme sebebi ne kaleci ne de stoperdir gene sallantıda kaleci var ve stoper yığıyoruz. Beklerimiz sağlam değil özellikle sağımızdan gelen geçiyo...
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X