bence step satılabilir ama tabi isiin de gidiyomuş onun için diyom(ziya nasıl izin veriyor hayret) isiin gitmeyecekse kalsın çünkü isiin in hatalarını kapatacak adam lazım. bide defanstan oyun kuramıyorsa baştan beri söylüyorum yabancı olmasına gerek yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Stepanov'u satan tabi ki dışarıya kasa tamtakır diyecek. Pek inandırıcı değil. Ha bunlar plan yapmasını bilmiyorlardı. Paradan da anlamıyorlar doğru ya. İnandım şimdi
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Erdinç Sakarya'da mutlu"
Sakaryaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Ergün Özkan, futbolcu Erdinç'in menajerinin sözleşmesini tek taraflı feshettiğini belirterek, ''Erdinç kampı terk etmedi, izinli olarak ayrıldı. Futbolcumuz Sakaryaspor'da mutlu olduğunu söyledi. Sorunu çözmeye çalışıyoruz'' dedi.
Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, defans oyuncuları Erdinç'in menajeri Murat Üçüncü'nün, futbolcunun alacaklarının ödenmediğini noter kanalıyla tesbit ettirerek, federasyona başvurup sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini belirtti.
Erdinç'in Antalya'daki kampı terk ettiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını ifade eden Özkan, şunları söyledi:
''Erdinç, kampı terk etmedi. Hocasının ve yönetimin bilgisi dahilinde izin alarak ayrıldı. Menajeri, sözleşmeden doğan hakkını kullanarak, noter tespiti yaptırmış. Sözleşmeyi tek taraflı olarak fesh etmiş. Ancak biz futbolcumuzla görüşüyoruz. Sakaryaspor'da mutlu olduğunu ve kalmak istediğini bildirdi. Sorunu çözmeye çalışıyoruz. Oyuncumuzu Trabzonspor istiyordu. Sorunu çözdükten sonra oturur, karşılıklı konuşuruz. Gitmek isterse gidebilir. Biz kimseyi zorla kulüpte tutmayız.''
Özkan, transferlerle ilgili olarak, Polonya'dan anlaştıkları iki oyuncunun gelmesini beklediklerini de sözlerine ekledi.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStepanov'u satan tabi ki dışarıya kasa tamtakır diyecek. Pek inandırıcı değil. Ha bunlar plan yapmasını bilmiyorlardı. Paradan da anlamıyorlar doğru ya. İnandım şimdi
kulübün lehine olan planları beceremiyorlar.
yoksa ne hindir onlar...
Yorum
-
WERTHeR
Bu yorumda stepanov ile alakalı düşünce karşısında söyleyecek laf bulmakta zorlanıyorum. sadece PES diyorum...İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence step satılabilir ama tabi isiin de gidiyomuş onun için diyom(ziya nasıl izin veriyor hayret) isiin gitmeyecekse kalsın çünkü isiin in hatalarını kapatacak adam lazım. bide defanstan oyun kuramıyorsa baştan beri söylüyorum yabancı olmasına gerek yok.
Yorum
-
WERTHeR
İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledavid backhem real kadro dısıymıs
mantalıteye uyarmı acaba.
Nuriciğim hemen alsın onu. Sezon sonu satar nasıl olsa
Yorum
-
benim yorumum isiin le falan alakalı değil sadece madem rusya da isiin i istiyor o da gitsin dedim.(seviniriz) step ise iyi para veren olursa satılır bence defansta dan dun oynayan topu taça atan adamı yabancı almaya gerek yok daha seri olanını türkiyeden 100 tane bulursun ama bu zamana kadar alınıp yetiştirilmeliydi.
şimdi sezon sonuna kadar step beklemeli.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
WERTHeR
İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim yorumum isiin le falan alakalı değil sadece madem rusya da isiin i istiyor o da gitsin dedim.(seviniriz) step ise iyi para veren olursa satılır bence defansta dan dun oynayan topu taça atan adamı yabancı almaya gerek yok daha seri olanını türkiyeden 100 tane bulursun ama bu zamana kadar alınıp yetiştirilmeliydi.
şimdi sezon sonuna kadar step beklemeli.
Stepanovdan iyisini türkiyede bulacaksak bu adamı isteyen takımlar saf mı o kadar para veriyorlar. Giderler bizim bulacağımız adamı alırlar
Yorum
-
zaten satma sebebinde piyasasının olması yoksa sat bakalım isiin i hasn ı ferat ı satabiliyonmu bunlar ancak posası çıkınca kurtulursun. step e teklif yapanlarla senin durumun bir değil seninde başkanın petrol zengini olsa sende rüya takım kurarsın. ama bizim için elde bekletmeye gelmez.İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStepanovdan iyisini türkiyede bulacaksak bu adamı isteyen takımlar saf mı o kadar para veriyorlar. Giderler bizim bulacağımız adamı alırlarBu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
abi merak ediyorum. kulübü fatih i de sattıktan sonra + vaziyette devralan bir ekip, nere yollamış bu paraları...
yakını falan mali genel kurula katılan var mı?
bunun hesabını da sille tokat biz mi soracağız.?
ne diye mali genel kurul yapılıyor.?
verelim tapuyu o zaman başkana, padişah gibi kursun sistemini.
denetim mekanizmaları nasıl işlemez..
Gs nin durumuna düşeceğiz anlaşılan.
ama arada fark var.
adamlar başarının en üst noktasını görerek mali olarak dibe vurdu.
bizse başarısızlığın en dip noktasına ulaşırken mali olarak da yamulduk.
yönetime edeceğim her laf kifayetsiz kalacak.
Yorum
-
her futbolcu satılabilir değerini bulması ve yeri doldurulması şartıyla stepanov en geç sezon sonu gidecek zaten ,şampiyonluğa mı oynuyoruz hayır şampiyonlar ligine mi oda zor uefa ya zaten gidebiliriz rispin alınacağını düşünürsek 2 yabancı stoperde kullanılması gereksizdir forvet transferi için
hem kontenjan açılmış hemde maddi kaynak hazırlanmış olur tabi bu parayı futbolcu alacakları için kullanmayacaklarsa
hüseyinin gitmesi çok iyi bi iş olur özellikle rusyaya gitmesi değerinin üstünde bonservis anlamına gelir
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher futbolcu satılabilir değerini bulması ve yeri doldurulması şartıyla stepanov en geç sezon sonu gidecek zaten ,şampiyonluğa mı oynuyoruz hayır şampiyonlar ligine mi oda zor uefa ya zaten gidebiliriz rispin alınacağını düşünürsek 2 yabancı stoperde kullanılması gereksizdir forvet transferi için
hem kontenjan açılmış hemde maddi kaynak hazırlanmış olur tabi bu parayı futbolcu alacakları için kullanmayacaklarsa
hüseyinin gitmesi çok iyi bi iş olur özellikle rusyaya gitmesi değerinin üstünde bonservis anlamına gelir
ohbe ya benim gibi düşünen varmış demekki defansta ne işi var yabancının bi tane yeter. bide ben satılırken daha iyi yerlere transfer yapılacağını düşünmüştüm.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum