Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Doğan: “Trabzonspor Türkiye’nin en büyüğüdür”
    Teknik Direktörümüz Ziya doğan, Trabzonspor’un Türkiye’nin en büyüğü olduğunu vurguladı. Antalya kampında çeşitli konularda açıklamalarda bulunan Doğan, “Trabzonspor’da başarının en büyüğünü yaşamak istiyorum” dedi.

“İkinci devre başarılı olacağız”
    Takımın ikinci yarıda başarılı olacağına inandığını kaydeden Doğan, “Yönetimle aramda hiçbir sıkıntı bulunmuyor. Trabzonspor 7 maçtır kazanamayan bir teknik direktörü görevde tuttu. Bu istikrar arayışının en güzel örneğidir” diye konuştu.

“İstemeyenin peşinde koşmam”
    Hiçbir zaman Trabzonspor formasını giymek istemeyen futbolcunun peşinde koşmayacağını kaydeden Doğan, şunları söyledi: “Türk insanı çok kompleksli bir toplum haline geldi. Özellikle sporda yabancılara olan hayranlığı anlayamıyorum. Ben Türk antrenörlerin Türk toplumunu, Türk psikolojisini çok iyi bildiği için yabancılardan daha faydalı olacaklarına inanıyorum”

“Zafer sarhoşu olmadım”
    Büyük maçların kazanıldığı dönemlerde dahi zafer sarhoşu olmadığının altını çizen Ziya Doğan, “Ama maalesef bu skorlar çok büyütüldü. Yenildiğimiz maçların 3-4 tanesinde ezici üstünlüğümüz vardı. Basit hatalarla goller yedik, gol atamadık. Buna önlem alamadık. O kötü gidişatta bir galibiyet alsaydık, mutlaka düzelecektik. 3 Puanlık sistemde, ligin ikincisi ve üçüncüsüyle kıyaslarsanız arada uçurum gibi bir fark yok. Karamsar değiliz, ikinci yarıda eksik olan takım oyununu da sahaya yansıtarak, başarılı olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

“Taraftara karşı mahçubum”
    Görev yaptığı hiçbir takımda hedefini farklı bir takım gitmek olarak belirlemediğini de seslendiren Doğan, “Benim hedefim bulunduğum takımda başarılı olmak. Şu an Türkiye'nin 4 büyük takımından birindeyim. Hatta iddia ediyorum, Trabzonspor Türkiye'nin en büyüğü. Kaç yıllık süre içerisinde kaç kere şampiyon olmuş ve 6 milyonluk taraftar kitlesine ulaşmış. Büyük bir takımdayım, hedefim bu takımda başarılı olmak. Hiçbir zaman hiçbir şeye talip olmadım. Ama talip olurlarsa ben varım. Trabzonspor'da mutluyum, taraftarına karşı ise mahçubum. Trabzonspor'da başarının en büyüğünü yakalamak istiyorum. İkinci yarıda onları coşturmak, başarıya götürmek hedefimiz" yorumunu yaptı.

Tebrikler Ziya DOĞAN:bayrak:
    TRABZON - YENİMAHALLELİ
    KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• İlk olarak efulim67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kesinlikle hayır !
      Ben sadece tezahurat yapan takımlar için söyledim.
      Beceriksizler için söylemedim !
      Bende bunları duymayı haketmediğimizi söyledim aynı şeylerden bahsediyoruz
      TRABZON - YENİMAHALLELİ
      KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• TRABZON BU OLAMAZ!
        SAVUNMA VE HÜCUM
        Trabzonspor?a erken uyarı. Antalya?da ikinci yarı için hazırlıklarını yaklaşık 2 haftadır sürdüren Bordo-Mavililer, ilk hazırlık maçında Ankaraspor karşısında yine kötü bir futbol ortaya koyarken, lig için iyi sinyal vermedi. Savunma sıkıntısının aşılamadığı Ankaraspor maçında ortaya çıkarken, Bordo-Mavililer hücum hattında da istediği üretkenliği sergileyememe problemini de çözemediği görüldü.
        DOĞAN YİNE UMUTLU
        Ankaraspor maçında lig öncesi endişe veren tabloya rağmen Teknik Patron Ziya Doğan, böyle müsabakalarda skorun önemli olmadığını belirterek, "Çok oyuncu değişikliği yaptığımız için takım uyumu olmadı. Ancak ben yine de takımımın mücadelesinden memnunum, sadece skordan memnun değilim. Lige kadar eksiklerimizi gidererek, kupadaki Konyaspor maçıyla gerçek futbolumuzu sahaya yansıtmaya başlayacağız" diye konuştu.

Gerçek futtbolmuş bekliyoruz bakalım
        TRABZON - YENİMAHALLELİ
        KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• HER ŞEY GÜZEL OLACAKTrabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, ikinci yarıda hak ettikleri yere geleceklerine inandığını söyledi. Albayrak, ilk yarının kendileri açısından kötü geçtiğini ancak 2007?da camialarına başarılı bir tablo sunmayı amaçladıklarını ifade ederek, "Ziya hoca ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Gerekli takviyeleri de mutlaka yapacağız. İkinci yarıda Trabzonspor?u layık olduğu noktaya çıkartacağız" diye konuştu.

Albayrak, ligi bitirebildikleri en iyi yerde noktalamak istediklerini de ifade ederek, "İnanıyorum ki takımımız gerçek kalitesini sahaya yansıtır ve saha dışı şanssızlıklar yaşamadığımız takdirde Trabzonspor üst sıralara çıkacaktır. Tabi ki Trabzonspor?un Avrupa Kupaları?na katılamaması başarısızlıktır. Bunun için kupayı alarak Avrupa arenasında gelecek yıl yine yerimizi almak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz" diye konuştu.

Bunlar dalgamı geçiyor bizle
          TRABZON - YENİMAHALLELİ
          KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• AYMAN REZALETİ
            KONTROLDEN BİLE GEÇİRDİLER
            Trabzonspor Yönetim Kurulu, Gençlerbirliği?nin Mısırlı oyuncusu Ayman?ın transferini resmen eline-yüzüne bulaştırdı? Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav?ın, "Ayman?ı Trabzonspor?a verdik" açıklamasından sonra Bordo-Mavililer, Mısırlı oyuncuyu İstanbul?a getirerek sağlık kontrolünden geçirdi. Kontrol için Trabzonspor 1. doktoru da Antalya?dan İstanbul?a gönderildi. Kontrolünde herhangi bir soruna rastlanmayan Ayman için Başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Kendisiyle 3.5 yıllık sözleşme imzalayacağız ve daha sonra kampa katılacak" açıklamasını yaptı.
            İŞLER TERSİNE DÖNÜNCE
            Trabzonspor yönetimi, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile sözlü olarak Ayman, Risp ve Erkan için 2 milyon euro karşılığında anlaşmaşa vardı. Ancak, Eller?in geri dönmesi nedeniyle yabancı transferinde eli kolu bağlanan Trabzonspor yönetimi, Cavcav?dan ilk olarak Ayma

n?ı istedi. Trabzonspor için sağlık kontrolünden geçen Ayman için 900 bin euro bonservis bedeli isteyen Cavcav, Trabzonspor yönetimini ikiye böldü.
            900 BİN EURO BONSERVİS
            Özellikle Ziya Doğan oyuncunun alınmasını isterken, bazıyöneticiler de 900 bin euroluk bonservis ücretinin fazla olduğunu dile getirdi. Başkan Albayrak da 900 bin euroluk fiyatı fazla bulanca transfer olumsuz sonuçlandı ve Ayman dün takımı Gençlerbirliği?nin kampına döndü. Trabzonspor yönetimi, Ayman defterini kapatırkan, oyuncunun menajeri Erdem Atlaş, Ayman?ın hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.
            BAKKAL: BİR YERE GİTMİYOR
            Alataş, "Ayman?ın büyük bir heyecanı vardı.Trabzonspor?un taraftarı ve şampiyonluk hedefleri onu heyecanlandırıyordu. Ziya Doğan ile de çalışmak istiyordu, ancak bu bekleme süresinde heyecanını yitirdi. Ayman, şu anda Trabzonspor?u düşünmüyor. Gençlerbirliği Kulübü ile görüştük ve Ayman yeniden kampa katıldı" diye konuştu. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise satılık oyuncuları olmadığını ve Ayman?ın da bir yere gitmeyeceğini söyledi.
            TRABZON - YENİMAHALLELİ
            KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• Ziya Doğan Jeffersonu ne zaman oynatcak hazırlık maçındada bile oynatmamış
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak DOĞA SARAÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                AYMAN REZALETİ
                KONTROLDEN BİLE GEÇİRDİLER
                Trabzonspor Yönetim Kurulu, Gençlerbirliği?nin Mısırlı oyuncusu Ayman?ın transferini resmen eline-yüzüne bulaştırdı? Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav?ın, "Ayman?ı Trabzonspor?a verdik" açıklamasından sonra Bordo-Mavililer, Mısırlı oyuncuyu İstanbul?a getirerek sağlık kontrolünden geçirdi. Kontrol için Trabzonspor 1. doktoru da Antalya?dan İstanbul?a gönderildi. Kontrolünde herhangi bir soruna rastlanmayan Ayman için Başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Kendisiyle 3.5 yıllık sözleşme imzalayacağız ve daha sonra kampa katılacak" açıklamasını yaptı.
                İŞLER TERSİNE DÖNÜNCE
                Trabzonspor yönetimi, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile sözlü olarak Ayman, Risp ve Erkan için 2 milyon euro karşılığında anlaşmaşa vardı. Ancak, Eller?in geri dönmesi nedeniyle yabancı transferinde eli kolu bağlanan Trabzonspor yönetimi, Cavcav?dan ilk olarak Ayma

n?ı istedi. Trabzonspor için sağlık kontrolünden geçen Ayman için 900 bin euro bonservis bedeli isteyen Cavcav, Trabzonspor yönetimini ikiye böldü.
                900 BİN EURO BONSERVİS
                Özellikle Ziya Doğan oyuncunun alınmasını isterken, bazıyöneticiler de 900 bin euroluk bonservis ücretinin fazla olduğunu dile getirdi. Başkan Albayrak da 900 bin euroluk fiyatı fazla bulanca transfer olumsuz sonuçlandı ve Ayman dün takımı Gençlerbirliği?nin kampına döndü. Trabzonspor yönetimi, Ayman defterini kapatırkan, oyuncunun menajeri Erdem Atlaş, Ayman?ın hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.
                BAKKAL: BİR YERE GİTMİYOR
                Alataş, "Ayman?ın büyük bir heyecanı vardı.Trabzonspor?un taraftarı ve şampiyonluk hedefleri onu heyecanlandırıyordu. Ziya Doğan ile de çalışmak istiyordu, ancak bu bekleme süresinde heyecanını yitirdi. Ayman, şu anda Trabzonspor?u düşünmüyor. Gençlerbirliği Kulübü ile görüştük ve Ayman yeniden kampa katıldı" diye konuştu. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise satılık oyuncuları olmadığını ve Ayman?ın da bir yere gitmeyeceğini söyledi.
                eeeee yeter şu formda Allah aşkına daha Ayman ismi geçmesin bu ne ya almadık akıllandı yönetim dinledi taraftarı yapmadı transferi sıktı yaw ufff
                [ille d' 7]

Yorum

• Trabzonspor Antalya da ki ikinci hazırlık maçını oynadı. Rakip ise Almanya’nın ikinci lig takımlarından Kalshruher takımı.. Rakip değişse de skor değişmedi.. Yine hüsran yine hüzün.. İyi ki bu maçlar hazırlık maçı. Yenilgi hakkımızı bu tür hazırlık maçlarında kullanırsak itirazım yok eyvallah derim.. Ama lig ve kupada kullanırsak vay halimize..
                  TRABZON - YENİMAHALLELİ
                  KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ziya Doğan Jeffersonu ne zaman oynatcak hazırlık maçındada bile oynatmamış
                    ahmet kim yaw bu takıma nasıl geldi anlamadım bir futbolcuya olumsuz yaklaştığım yoktur ama bu adam nasıl geldi buraya ya
                    [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ahmet kim yaw bu takıma nasıl geldi anlamadım bir futbolcuya olumsuz yaklaştığım yoktur ama bu adam nasıl geldi buraya ya
                      $öyle geldi; ilk önce ba$kanimiz istanbul Büyük$ehir belediyesporun kapisini caldi, ve dediki; ben futboldan anlarim, bu cocukta i$ var, ben bunu Trabzonspora kakalayayim, pardon alayim. Böylece Trabzonspora alindi. Oynadigi ilk resmi macta Kayseriden 4 gol yiyince bizim ba$kanin futboldan anlamadigi ortaya cikti, fakat herzamanki gibi i$ i$ten coktan gecmi$ oldu, yani sizin anlayacaginiz en kolay aldigimiz yanli$ futbolcularin biriside bu Ahmet oluyor.
                      En son salihismet tarafından düzenlendi; 10.01.2007, 00:05.
                      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• istikrarı yakaladık yine he.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Stepanov için Trabzonspor’a, son olarak Alman devi Bayern München’den 6.5 Milyon Euro’luk teklif geldi. Oyuncunun kafası çok karışık, yönetim ve teknik heyet kalması için uğraşıyor. Trabzonspor’un Sırp yıldızı Milan Stepanov paylaşılamıyor. Sezon başında Chelsea ve Milan’ın teklif sunduğu bu oyuncuya, İspanyol Real Zaragoza ve Getafe’den sonra Alman devi Bayern München de talip oldu. Alman temsilcisinin bu oyuncu için Trabzonspor kulübüne 6.5 Milyon Euro’luk resmi teklif sunduğu öğrenildi. Zaragoza ve Getafe de 5 Milyon Euro’luk teklif iletmişti.

İKNA ÇABASI
                          Gelen bu teklifler karşısında Bordo-Mavili yönetim Stepanov’u bırakmak istemiyor. Ancak Sırp oyuncunun kafasının karışık olduğu ve Avrupa’da oynamak istediği öğrenildi. Stepanov’un takım arkadaşlarına, “Avrupa’da oynamak istiyorum. Gitmek istiyorum” dediği öğrenilirken, yönetim ve teknik heyetin de bu oyuncuyu kalması yönünde ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Stepanov için Trabzonspor’a, son olarak Alman devi Bayern München’den 6.5 Milyon Euro’luk teklif geldi. Oyuncunun kafası çok karışık, yönetim ve teknik heyet kalması için uğraşıyor. Trabzonspor’un Sırp yıldızı Milan Stepanov paylaşılamıyor. Sezon başında Chelsea ve Milan’ın teklif sunduğu bu oyuncuya, İspanyol Real Zaragoza ve Getafe’den sonra Alman devi Bayern München de talip oldu. Alman temsilcisinin bu oyuncu için Trabzonspor kulübüne 6.5 Milyon Euro’luk resmi teklif sunduğu öğrenildi. Zaragoza ve Getafe de 5 Milyon Euro’luk teklif iletmişti.

İKNA ÇABASI
                            Gelen bu teklifler karşısında Bordo-Mavili yönetim Stepanov’u bırakmak istemiyor. Ancak Sırp oyuncunun kafasının karışık olduğu ve Avrupa’da oynamak istediği öğrenildi. Stepanov’un takım arkadaşlarına, “Avrupa’da oynamak istiyorum. Gitmek istiyorum” dediği öğrenilirken, yönetim ve teknik heyetin de bu oyuncuyu kalması yönünde ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.
                            biz özümüze dönelim bayer gibi olalım derken bu sayfada gezen gazeteci kılıklı herifler mi uydurdu bu haberi yoksa şakası bile kötü o da giderse bu takım düşer
                            [ille d' 7]

Yorum

• Stepanov haberleri medyanın Trabzonspor ile şöyle bir düşüncesi olduğunu ortaya koyuyor bence:

"Aymanı olayını gördük, Trabzonspor adına oyuncu alma haberi yapamayız hayatta, kimse yemez. Bari ellerindeki hazırlara niyetelenelim."

Yorum

• Arkadaşlar,takım hazırlık maçı filan demiyor çoştu bir kere durdurmak imkansız.önüne gelene yeniliyor.ayıptır,günahtır,bu taraftara yazıktır.biraz ALLAH korkusu varsa kendinizi düzeltin artık,YETER,,,,,,cinnet geçirtmeyin bizlere,,,,
                                TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X