Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kanca bulaştıysa o iş yatmıştır..... yine tatil yapası geldi heralde....
    şimdiye kadar neyi yatırmış kanca adamın günahını almayın

Yorum

• Bende gönüllüyüm çok güzel transfer çalışması yaparım benide miamiye yollasınlar bir araştırıp geleyim valla futbocu bakacam sözz
      Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde fani dünyada bıraktığın eserlerede kıymet verme.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şimdiye kadar neyi yatırmış kanca adamın günahını almayın
        ula adam bizim jeffersondan çok kaldı brezilyada bir icraatınımı gördük.. gitti geldi gitti geldi icraat yok..... daha ne olsun.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bu arada arkadaşlar az önce DrKöksal Güneyden aldığım bilgiye göre Hasan ÜÇÜNCÜ sezonu kapatmış...... Ziya HOcaya kötü haber......

Yorum

bu arada arkadaşlar az önce DrKöksal Güneyden aldığım bilgiye göre Hasan ÜÇÜNCÜ sezonu kapatmış...... Ziya HOcaya kötü haber......
            darısı huseyinin başınaa
            İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

ula adam bizim jeffersondan çok kaldı brezilyada bir icraatınımı gördük.. gitti geldi gitti geldi icraat yok..... daha ne olsun.....
              senin yönetimin son dakikaya kadar uğraştığı halde yabancı kontenjanını açamadıysa kancanın bunda suçu ne

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                darısı huseyinin başınaa

aynen öyle.
                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

darısı huseyinin başınaa
                  bilader bu dediğin ayıp değilmidir nekadar sevmesende bi futbolcunun sakatlığını istemen düşündürürcü

Yorum

• Hüseyin son maçlarda iyiydi.
                    Tek önliberonun zararı yok aslında..
                    Önemli olan mantalite..

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bilader bu dediğin ayıp değilmidir nekadar sevmesende bi futbolcunun sakatlığını istemen düşündürürcü
                      biz Trabzonspor için ter döken herkesi savunuruz ve ben ark niyetli olarak demedim onu şaka dedik yafff
                      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        senin yönetimin son dakikaya kadar uğraştığı halde yabancı kontenjanını açamadıysa kancanın bunda suçu ne
                        o futbolcuyla anlaştıda iş kontenjanamı kaldı hem o gittiğinde marce ve musampada alınmamıştı.....

Yorum

• Suc faruk kancada degil onuoraya futbolcu beğenmesi için gönderende ve futbolcuya şu kadar para verebilirsin diye sınır koyanda suç ben faruk kanca beyi tanıyorum kendisi çok efendi biridir gerçektende burada söylenenleri hakedecek birisi degil diye düşünüyorum
                          "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• şu takımın başına beni getirin söz veriyorum bundan kötü olmaz

Yorum

• İlk olarak Nigdeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende gönüllüyüm çok güzel transfer çalışması yaparım benide miamiye yollasınlar bir araştırıp geleyim valla futbocu bakacam sözz
                              benide avustrulya'ya yollasinlar ben ordaki madeni kesf ederim HERSEY TRABZON ICIN
                              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

darısı huseyinin başınaa
                                aynen ama ferhatında musanında mustafanında basına tez zamanda insallah amin
                                !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X