Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Tekke'nin takim arada$i -Kerzakov- Sevilla'yaya imza atmi$- 5 milyon euro'ya ...
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ah zaman ah
      paralarını verip dünyanın heryerinde seslerinin çıkmasını sağlayan anadoluya sırtını dönüp istanbula yalamaya başlayan yüce(!) camia
      yazık yazık
      Fikriyatında iki paralık olduğu dünyada kendini kabullendirebilmek için satmaktan çekinmemiş
      En temiz zannetiklerimiz kirleneli çook Zaman olmuş
      eskiden koşa koşa aldığım gazeteyi şimdi görüp okumamak için çaba gösteriyorum

İlk olarak tiredman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1dostum bu foruma her görüşten trabzonspor taraftarı insan girebilir.yorumlarımızda başkalarının fikirlerini aşağılamayalım.bende zaman gazetesinin bi ferdiyim.2bu gazetenin spor müdürü trabzon yomralıdır(hayri beşer).3en az senin iki katın trabzonspor sevdalısıdır.ve zaman gazetesi asla yalan yazmaz çarpıtmaz tahrik etmez-iftira atmaz-karalamaz hele satma kirlenme vs bu kelimelerin hepsini sana iade ediyorum..haberde tercüme hatası olabilir(sen yattaranın beyanatını dinledinmi?).ayrıca inşallah bu sene küme düşmeyiz diye bu forumda yüzlerce kişi yorumlar yapmıştır şaka yollu.acı ama durummuzun vehametini mizahi bi şekilde anlatmak için yapılmış bi haberdir bu.dikkat edin ulusal gazeteler içinde zaman kadar ulusal tv ler içinde stv kadar trabzonspora yer veren başaka ulusal medya yoktur.
      4Allah nankör kullarının yüzünü güldürmez.sizin gibi ideolojik saplantılı trabzonspor taraftarı sayısı inşallah fazla değildir.yoksa çok daha şampiyonluk hayali kurarız biz.
      1)Yorumlarımda Kimin hangi dünya ve ahiret görüşü beni bağlamaz o görüşün bir mensubu kurum Trabzona Yaptığı Terbiyesizlikler beni bağlar ve cevabını bulur
      2) Fotomaçın Değerli Büyük Müdürlerinide araştırınız

3)Madem Zaman Gazetesi Yalan yazmas iftira atmaz
      Buyursun ispat etsin umut bulut Transferinde Yediği pisliği Size Hodri meydan!

4)İdeolojik Saplantılı Taraftar yorumunu Tamamiyle Arkadaşlara ve yaptığım yorumlara bırakıyorum
      Kimin Hangi İdeolojik cemaatsel mazeretlerinden dolayı kimi savunmaya çalıştığı kimin kime hangi nedenlerden kızdığı
      Kimin dünyada spora veya başka bir şeye hangi Görüşle baktığı belli oluyor
      Ben Dünyaya Trabzonspor Penceresinden bakıyorum çok şükür bilen biliyor
      Sizinde hangi zaviyeden baktığınızı görmüş olduk
      Derya içinde Deryayı bilmez arkadaş Gözünü kapayıp sadece kendinegece yaparsın merak etme

He zaman ve o eşrafın muhabbetine hiç girmeyelim yeri burası değil ayrıca mahçup olursunuz
      En son Misafir tarafından düzenlendi; 27.12.2006, 23:38.

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kendi kendimizle dalga geçer hale geldik....ama kimsenin utandığı da yok
        bizi bu hale düşürenler utansun

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ziya da haklı ama. hüseyin varken nedved için hüseyin kesilmez.
          zaten ronaldinho nun yerinde marcelinho var oooo mantalite buysa

Marcelinhonun asil mevkisi forvert arkasi marceyi oraya alir ve orta saha sol kanat'da sikintimiz bitmis olur cünki o mevkide ronaldinho oynayacak.

hmm bence Hüseyin nedved konusu tartisilir ama hüseyini biraz zor keser nedved, ulen ziya bosu bosuna almisiz nedvedi desene
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• ferhat ın yanına gelemez bu topçular yahuuu diyordur ziyan !!!
            taraf

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ronaldinho ve Nedved imzaladı!
              Trabzon M.Ali Yılmaz tesislerinde kendilerini 3 yıllığına bordo mavi renklere bağlayan iki yıldızı imza töreninde hiç bir yöneticinin karşılamadığı dikkat çekti.
              Durumun vahim olduğunu söyleyen Brezilyalı yıldız "herşey güzel olacak" dedi.

Diğer yandan Juventus'tan alınan Çek yıldız Pavel Nedved'in ise 3 Ocak'ta kampa katılacağı açıklandı...
              Ronaldinho ve Nedved'in bonservis bedellerini Nuri ALBAYRAK'ın karşılayacağı bildirildi.Transferler camiada büyük bir heyecan yaşattı. Ziya Doğan'ın nasıl bir mantalite uygulayacağı merak konusu...

bi an Trabzon forumunda değiliz falan diye düşündüm
              kendimizle alay etmek nededir bilmiyorum
              Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

• Kızanlara da anlayıs göstermek lazım ama güzel görüntüler ama olmayacak görüntüler. herkesin anlayısı farklı artık şaka anlayacak yönümüz kalmamış anlaşılan çook ciddi bir müessese oldu be

Yorum

• İlk olarak doğanay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kızanlara da anlayıs göstermek lazım ama güzel görüntüler ama olmayacak görüntüler. herkesin anlayısı farklı artık şaka anlayacak yönümüz kalmamış anlaşılan çook ciddi bir müessese oldu be
                  Öle diyorsun ama bizler ne yaptigimizi bilmiyoruzki, takimin bu hale gelmesinden sonra kafayi iyice yedik.
                  Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• bir an olsun kafamızı dağıttık iyi oldu fakat başka şeylere gülenler buna da gülüp geçebilirdi. illa ki bir sopa sokanlar oluyor. az ve öz...

Yorum

• anlıyorum

İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      1)Yorumlarımda Kimin hangi dünya ve ahiret görüşü beni bağlamaz o görüşün bir mensubu kurum Trabzona Yaptığı Terbiyesizlikler beni bağlar ve cevabını bulur
                      2) Fotomaçın Değerli Büyük Müdürlerinide araştırınız

3)Madem Zaman Gazetesi Yalan yazmas iftira atmaz
                      Buyursun ispat etsin umut bulut Transferinde Yediği pisliği Size Hodri meydan!

4)İdeolojik Saplantılı Taraftar yorumunu Tamamiyle Arkadaşlara ve yaptığım yorumlara bırakıyorum
                      Kimin Hangi İdeolojik cemaatsel mazeretlerinden dolayı kimi savunmaya çalıştığı kimin kime hangi nedenlerden kızdığı
                      Kimin dünyada spora veya başka bir şeye hangi Görüşle baktığı belli oluyor
                      Ben Dünyaya Trabzonspor Penceresinden bakıyorum çok şükür bilen biliyor
                      Sizinde hangi zaviyeden baktığınızı görmüş olduk
                      Derya içinde Deryayı bilmez arkadaş Gözünü kapayıp sadece kendinegece yaparsın merak etme

He zaman ve o eşrafın muhabbetine hiç girmeyelim yeri burası değil ayrıca mahçup olursunuz
                      şu foruma girdim gireli trabzonsporumuzun niye tepetaklak gittiğini çok daha iyi anladım.ben buraya trabzonsporla ilgili bi haber okumaya giriyorum.bakıyorum birisi ak partiye hakaret ediyor.ertesi gün bakıyorum birisi sevdiğim beğendiğim takdir ettiğim bi gazete grubuna salya atıyor.ne burası trabzonspor forumumu siyaset arenası mı?
                      gözünü kapayan kendinegece yapar sözünü kim niçin söylemiş iyi bilenlerdenim.sayın dünyaya futbol taraftarı olmaya geldiğini sanan hemşerim.Allah sana akıl fikir versin.
                      ben trabzonsporu çok seven biriyim ama dünyaya bu pencerden değil.bu dünyanın bir imtihan yeri olduğu penceresinden bakıyorum.
                      neyse dediğin gibi bu konuların yeri burası değil ama bu konuları hep başkaları açıyor.
                      gelelim trabzonspora...trabzonspor amatör kümeye bile gitse ömrümce tutacağım yegane takım olacaktır.ama şuda bir gerçektirki kıyamete dek trabzonsporun şampiyonluk tadacağına inanmıyorum.keşke bu konuda milyon kere yanılsam

Yorum

• anla.........

Yorum

• TRABZON'UN TRANSFERE İHTİYACI YOK -

Şenol Güneş, uzun dönem futbol oynadığı ve şampiyonluklar yaşadığı, teknik adamlığını yaptığı Trabzonspor'un içinde bulunduğu duruma üzüldüğünü de söyledi. Güneş, şöyle konuştu;

''Trabzonspor'un içinde bulunduğu krizden kurtulması için sorunlarını halletmeli. Bu sorunlar oyuncu teknik adam değil, başka sorunlar var. Trabzonspor'un şuanda transfere ihtiyacı yok. Kadro yeterli. İç sorunlar halledilirse bu takım sezonu ilk 5 içinde bitirir.''

Zaman

yok mu bi delikanlı şu sorunları gün ışığına çıkartacak?

Yorum

• yapmayın

arkadaşlar takımımız doğru dürüst transfer yapamıyor.birde siz böyle ronaldinho felan transferi deyip kendimizle dalga geçmeyelim.bu forum hepinizin malumu olduğu üzre herkese açık...

Yorum

• İlk olarak tiredman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şu foruma girdim gireli trabzonsporumuzun niye tepetaklak gittiğini çok daha iyi anladım.ben buraya trabzonsporla ilgili bi haber okumaya giriyorum.bakıyorum birisi ak partiye hakaret ediyor.ertesi gün bakıyorum birisi sevdiğim beğendiğim takdir ettiğim bi gazete grubuna salya atıyor.ne burası trabzonspor forumumu siyaset arenası mı?
                              gözünü kapayan kendinegece yapar sözünü kim niçin söylemiş iyi bilenlerdenim.sayın dünyaya futbol taraftarı olmaya geldiğini sanan hemşerim.Allah sana akıl fikir versin.
                              ben trabzonsporu çok seven biriyim ama dünyaya bu pencerden değil.bu dünyanın bir imtihan yeri olduğu penceresinden bakıyorum.
                              neyse dediğin gibi bu konuların yeri burası değil ama bu konuları hep başkaları açıyor.
                              gelelim trabzonspora...trabzonspor amatör kümeye bile gitse ömrümce tutacağım yegane takım olacaktır.ama şuda bir gerçektirki kıyamete dek trabzonsporun şampiyonluk tadacağına inanmıyorum.keşke bu konuda milyon kere yanılsam
                              inanmiyorsan yasama..!!

Yorum

• İlk olarak tiredman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben Trabzonsporu çok seven biriyim ama dünyaya bu pencerden değil.bu dünyanın bir imtihan yeri olduğu penceresinden bakıyorum.

Burası Trabzonspor'un her yönüyüle tartışıldığı bir forum doğru girdin arkadaşım.Bu kulübün kapısından içeri siyaseti sokan herkese bu forumlarda siyasi eleştiride yapılabilir.Konu Trabzonspor ise bunda beis görmüyorum ben.

Ayrıca sürekli bizlere siyaset yapıyorsunuz diyen arkadaşlarında sırf siyasi pencereleri bahçennin o tarafına açılıyor diye savunmaya geçmesini anlayamıyorum.

Ortada çok ciddi bir sorun var ki o da büyük medya kuruluşlarının ikiyüzlülüğüdür ve buna zaman gazeteside dahildir.Siz çok seviyorsunuz diye bu gazeteyi eleştirmeyelim mi? Hem salya atmakda ne demek onu biraz açabilirsiniz heralde.

''Şu foruma girdim gireli trabzonsporumuzun niye tepetaklak gittiğini çok daha iyi anladım''
                                Trabzonspor'un neden tepetaklak gittiğini zaten son paragrafınızda kendiniz açıklamışsınız.''Ama şuda bir gerçektirki kıyamete dek trabzonsporun şampiyonluk tadacağına inanmıyorum''

Neden Tranzonspor şampiyon olamıyor sanıyorsunuz,sizin gibi sevgili hemşerilerimiz yüzünden.

Bakın imzanızda ne güzel kendinizle çelişiyorsunuz.

Bir şeyleri değiştirmeye gücümüzde var ümidimizde.Çok afedersiniz ama değişime inanmayan arkadaşların , bizim safhımızda yeri olduğunu sanmıyorum.
                                En son Murat Hızal tarafından düzenlendi; 28.12.2006, 00:31.
                                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X