Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• GİTMEK İSTİYOR
    Trabzonspor?da ilk yarıda sadece 1 maçta 11?de oynayan ve takıma hiçbir katkı yapmaması nedeniyle sürekli eleştirilen Kiki Musampa, tatilde boş durmuyormuş. Trabzonspor?da istenmediğini düşünerek, menajerine ?Bana kulüp bul? diye talimat veren siyahi oyuncu, iyi bir takımla anlaşması durumunda yönetime gitmek istediğini söyleyecek.
    YÖNETİM RAZI
    Trabzonspor yönetimi ise Kongo asıllı Hollandalı futbolcu Musampa?nın böyle bir istekte bulunması durumunda ?zararın neresinden dönülürse kardır? düşüncesiyle satışına onay vermeyi düşünüyor. Böylece hem Kiki Musampa?ya ödenecek 2.5 yıllık paradan kurtulunacak hem de az da olsa verilen ücret bonservisle kurtarılmış olacak.

Kaynak :Karadeniz Gazetesi.

Ya bu istanbul basını bu yalanları yapıyor da bizimkilere ne oluyor bunlar bari böyle yapmasa olmaz mı? Yoksa gazeteciliğin temeli mi yalancılık.Hani etik??
    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• 08:21 Trabzon'da okullar kar nedeniyle tatil Trabzon'da kar yağışı nedeniyle okulların 1 gün süreyle tatil edildiği bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde başlayan ve halen devam eden kar yağışının il genelinde etkili olması nedeniyle okullardaki eğitime bugün ara verildi. Kar yağışının sürmesi durumunda tatilin uzayabileceği belirtildi. (stargazete.com.tr)
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• çok değerli işbilir yöneticilerimiz neyin derdindeler amaçları ne bu adamların ,birisi yapar birisi bozar nası başarılı olacak bu kulüp , haşim denen adam gitmedikçe kulüp düzlüğe çıkamaz 40 yılın başında yapılacak doğruları önlüyor bu utanmaz adam tek başına bitiriyor koskoca takımı

YİNE AYNI SENARYO
        Sezon başında Faruk Kanca ile as başkan Haşim Sayıtoğlu arasında yaşanan transfer karmaşasının bir benzer senaryosu bugün yaşanmaya başlandı.As başkan Haşim Sayıtoğlu, İstanbul da transfer çalışmalarını sürdüren başkan Nuri Albayrak ve başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu nun girişimlerine destek vermemesi yeni kaosun habercisi.

İKİ FARKLI AÇIKLAMA
        Başkan Albayrak ve Hacıosmanoğlu kaleci Martinez’in transferinde Sakaryaspor kulübüyle anlaşırken as başkan Haşim Sayıtoğlu dün bir açıklama yaparak bu transferin gündemlerinde olmadığını bildirmesi kafaları karıştırdı. Sayıtoğlu , Sakaryaspor’un Martinez’e karşılık Fatih Akyel, M.Keçeli, Musa Büyük ve Jefferson’u istediği yönündeki açıklamasına da yeşil-siyahlı kulüpten yalanlama geldi.

Yorum

• Halilhodziç: Tigana giderse, Beşiktaşa talibim

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra sürpriz bir şekilde Suudi Arabistan'ın Al-İttihad takımının başına geçen Vahid Halilhodziç'ten Beşiktaş'a mesaj var.

Al-İttihad ile sözleşmesi sona eren Vahid Halilhodziç, teklif geldiği takdirde Beşiktaş'a sıcak bakacağını söyledi.
          Zaman aracılığıyla Siyah-Beyazlı yönetime Paris'ten seslenen Boşnak teknik adam, "Umarım Tigana görevinin başında kalır. Ancak Tigana giderse Beşiktaş'a gelmeye hazırım." diye konuştu.

Haberin devamı: http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/ha...haberno=478836
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            burda ziya doğan gitsin su gelsin diyen herkese sölüyorum: sen gec takımın basına ozmn.vallahi gec billahi gec nasısa okadar kolay bu iş size göre !!!! nasısa senide kovmak,göndermek cok zor olmuycak ) ziya doğan bu takımı senden benden herkessten cok seviyo arkadasımmm neyin peşindesin sen !!! cevap ver bana....
            Cevap veriyorum :

ZD'nın Ayman'lı, 2HF'lı kadrosunu seyretmek istemiyorum. Trabzonspor'da bu topçuların biri -belki- oynar. Beşiktaş'ı Trabzon'da Gökdeniz'in golüyle 1-0 yendiğimiz maçtan sonra "Yahu bir derbi kanadık, nasıl sevinemiyorum" demiştim kendi kendime... Adamın futbol mentalitesinin olduğunu sanmıyorum, en azından inanmıyorum... Yıllardır bu ligde teknik direktörlük yapan birinin, hadi onu geçtim, evinde Lig TV olan, FM oynayan, İddaa takip eden birinin yapmaması gereken bir sürü ciddi fundamental hata... Hasan-Hüseyin-Ferhat'ı yanyana oynatan bir adam nasıl olur da kazayla "Musampa-Marce-çift forvet" denemez. 6 maçta 6 mağlubiyetten daha kötü bir sonuç mu alacaktık yani?

Neyse... Sonuçta camiaya senin gibi düşünen arkadaşlar da lazım. Öyle ya da böyle hala hocamız ve en azından sırf bu nedenle saygıyı ve desteği hak ediyor.

Bizden çok sevdiği meselesine gelince... Bu adam Beşiktaş'lıdır. Beşiktaş'ın bir teklifiyle afallamış, bizi yüz üstü bırakıp gitmiştir. Trabzonspor sevgisinin benim sevgimle kıyaslanmasını saygısızlık olarak değerlendiriyorum.

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cevap veriyorum :

ZD'nın Ayman'lı, 2HF'lı kadrosunu seyretmek istemiyorum. Trabzonspor'da bu topçuların biri -belki- oynar. Beşiktaş'ı Trabzon'da Gökdeniz'in golüyle 1-0 yendiğimiz maçtan sonra "Yahu bir derbi kanadık, nasıl sevinemiyorum" demiştim kendi kendime... Adamın futbol mentalitesinin olduğunu sanmıyorum, en azından inanmıyorum... Yıllardır bu ligde teknik direktörlük yapan birinin, hadi onu geçtim, evinde Lig TV olan, FM oynayan, İddaa takip eden birinin yapmaması gereken bir sürü ciddi fundamental hata... Hasan-Hüseyin-Ferhat'ı yanyana oynatan bir adam nasıl olur da kazayla "Musampa-Marce-çift forvet" denemez. 6 maçta 6 mağlubiyetten daha kötü bir sonuç mu alacaktık yani?

Neyse... Sonuçta camiaya senin gibi düşünen arkadaşlar da lazım. Öyle ya da böyle hala hocamız ve en azından sırf bu nedenle saygıyı ve desteği hak ediyor.

Bizden çok sevdiği meselesine gelince... Bu adam Beşiktaş'lıdır. Beşiktaş'ın bir teklifiyle afallamış, bizi yüz üstü bırakıp gitmiştir. Trabzonspor sevgisinin benim sevgimle kıyaslanmasını saygısızlık olarak değerlendiriyorum.
              her kelimesine birebir katiliyorum cok dogru yazmisssin abi

Yorum

• [QUOTE=champions;583810]çok değerli işbilir yöneticilerimiz neyin derdindeler amaçları ne bu adamların ,birisi yapar birisi bozar nası başarılı olacak bu kulüp , haşim denen adam gitmedikçe kulüp düzlüğe çıkamaz 40 yılın başında yapılacak doğruları önlüyor bu utanmaz adam tek başına bitiriyor koskoca takımı

desene biz burda bosuna iyi Haberler bekliyoruz! Böyle bir sey olurmu yaa anlamiyorum. Hasim denen Adam hangi Akla Hizmet veriyor bu Takima
                En Büyük Trabzonspor!!!

Yorum

• Kulüpler Birliği Toplantısı'nın Perde Arkası

Fenerbahçe'nin Katılmadığı Kulüpler Birliği Toplantısı'nda Futbol Federasyonu'nun Olağanüstü Genel Kurula Gitmesi Yönünde Tavsiye Kararı Aldı.

Fenerbahçe'nin katılmadığı Kulüpler Birliği Toplantısı'nda Futbol Federasyonu'nun olağanüstü genel kurula gitmesi yönünde tavsiye kararı aldı.

Toplantının ardından basın toplantısı düzenleyen Birlik Başkanı Özhan Canaydın, "Haluk Ulusoy federasyonu bizim federasyonumuzdur. Bu federasyon demokratik bir ortamda seçilmiştir. Ama hukukun üstünlüğüne inanıyorsak ve Türkiye bir hukuk devleti ise genel kuruldan çekinmemek lazım. Ayrıca, polemiklerin ve sorunların tırmandığı bir ortamda genel kurul yapmak, Türk futbolunu sorunlarından arındıracaktır. Böylece daha net bir ortama kavuşuruz. Kulüpler Birliği, genel kurul konusunda ancak tavsiye kararı alabilir. Yaptığımız toplantı sonucunda ağırlıklı olarak seçim yapılması tavsiye kararı alınmıştır. Bazı üyeler seçim tarihinin mali genel kurulla birlikte yapılması yönünde görüş belirmiştir. TFF Genel Kurul Üyeleri'nin yüzde 40'ına tekabül eden 90 imzanın toplanmasıyla seçim şartlı genel kurul çağrısı yapılabilir" dedi.

10 KULÜP İSTEDİ , 7 KULÜP "HAYIR,HAZİRAN'DAN ÖNCE SEÇİM ZARARLI" DEDİ

Kulüpler Birliği toplantısında Federasyona genel kurula gitmesi yönünde tavsiye kararının oy çokluğu ile alındığı öğrenildi. 10 kulüp Federasyon'un seçime gitmesi yönünde oy kullanırken, 7 kulüp ise hayır oyu verdi. Tavsiye kararı bu oylama sonucunda 7'ye karşı 10 oyla alındı...

Toplantıyı erken terkeden ve erken seçimi istemeyen ya da Haziran'dan önce olmamasından yana görüş bildiren kulüp ve başkanları şöyle:

H.İBRAHİM KIZIL (Gaziantepspor)

LEVENT KIZIL (Bursaspor)

ALİ İPEK (Denizlispor)

İLHAN CAVCAV (Gençlerbirliği)

CEMAL AYDIN (Ankaragücü)

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU (Trabzonspor)

ve Hacıosmanoğlu'na vekalet veren BEŞİKTAŞ...

Toplantıyı sonuna kadar bırakmayan ve seçim tavsiyesinde bulunanlar ise şöyle:

ÖZHAN CANAYDIN (Galatasaray)

RECEP MAMUR (Kayserispor)

EKREM CENGİZ (Ç.Rizespor)

AHMET GÖKÇEK (Ankaraspor)

AHMET ŞAN (Konyaspor)

EROL BEDİR (Erciyes)

Sedat Peker (Antalya)

MECNUN ODYAKMAZ (Sivaspor)

TUNCER ERDOĞAN (Vestel Manisaspor)

RECEP HACI EYÜPOĞLU (Sakaryaspor)

Fenerbahçe ise toplantıya mazeret bildirerek katılmadı.

LAV EDİLSİN !..

Toplantının oldukça hararetli geçtiği öğrenilirken, "Bu federasyon lav edilsin !" sözlerinin ortamı gerdiği anlatılırken, bu düşüncede olan kulüp Başkanı'nın Gaziantepli İbrahim Kızıl olduğu öğrenildi.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Birinci Lig Kulüpler Birliği Vakfı'nı adeta topa tuttu.

Katıldığı Kulüpler Birliği Vakfı toplantısından erken ayrılan İbrahim Kızıl, toplantıda, federasyon ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin arasındaki tartışmanın konuşulduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Kulüpler Birliği olarak bütün kulüplerin sıkıntıları ve geleceği ile ilgili bir adım atmamakla birlikte tamamen kaosun içine gidiyoruz. Bundan dolayı üzüntü duyuyorum. Ciddi hiçbir karar almıyoruz. Birlik beraberlik yok. Birlik olarak neredeyse tamamen bir parti haline geldik. Kutuplaşma olmuştur. Görünen o ki kimse Türk futbolunun ilerlemesi için bir adım atmıyor, ama Kulüpler Birliği tam tersine hükümet ile federasyon arasındaki olaya alet edilen bir kurum haline geldi. Görüntüyü böyle görüyorum. Rahatsızım, böyle devam ederse Fenerbahçe'nin dediklerine katılıyorum, birlik lağvedilse daha iyidir."

Toplantıda, Gaziantepspor Kulübü Başkanı olarak bakanın ve federasyonun yaptığı şeylere alet olmak istemediğini söylediğini kaydeden Kızıl, şöyle devam etti:

"Türk futbolunu kaosa götürmemek için, dereyi geçerken at değiştirilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bu kadar önemli milli maçlarımız var. Zaten Türk futbolu kaos içinde. Toplantıda, bundan sonra bataklığa gidilmemesi ve Türk futbolunun geleceği için yeni bir seçim olması gerekmediğini ifade ettim. Bunlar sezon sonu mali genel kurulda görüşebilir ve Türk futbolunun menfaati için karar verilir.

Kulüpler Birliği şu anda bu kararı verecek yetkide değildir. Bu kararı bakan verir. Bakan bir karar verir veya kongre kararı alır, saygı duyarız. Ondan sonraki hukuki durum nedir, bilemiyorum. Türk futbolunun geleceği için, 3 ayda bir seçim olmaması lazım. Türk futbolunu daha ileri götürebilmek için uğraşırken, ikide bir federasyonla oynamaya kimsenin hakkı yoktur. Türk futbolunun kaosa gitmesine kimsenin müsaade etmemesi lazım. Bunu şu anda doğru bulmuyorum."

İbrahim Kızıl, "Bundan sonra toplantılara katılmamanız söz konusu olur mu?" şeklindeki bir soruya "Benim kulübümün ve Türk futbolunun menfaati neyse, o şekilde davranırım" yanıtını verdi.

KULÜPLERDE BİRLİK YOK DİYEN FENERBAHÇE HAKLI ÇIKTI

Bu konuda bir uzlaşma sağlanamazken, Kulüpler Birliği'nde birlik yok diyen Fenerbahçe kanadı bir kez daha haklı çıktı. Kulüpler 10'a 7 olarak bölünürken olağanüstü erken seçim için gerekli %40 oranındaki imzanın da toplanamayacağı görüldü.

İMZA TOPLANIRSA SEÇİM İSTEYENLER 59'DA KALIR

Genel Kurula gitmek için 90 delegenin imzasının gerektiği ortamda kaba bir hesap yapılırsa toplanabilecek imza sayısının 59 olabileceği ortaya çıkıyor.

Erken seçim tavsiyesinde bulunan 10 Kulüpten Galatasaray'ın 7, diğer 9 Kulübün 5'er oyu bulunuyor. Fenerbahçe'nin de Ulusoy yönetimi aleyhinde olduğunu düşünürsek 7 oy da oradan gelecek. Yani toplamda 59 olacak. Taban birlikleri, 2.lig ve 3.lig kulüplerinin ise 1 yıl önceki son seçimde de olduğu gibi büyük çoğunluğu Ulusoy'dan yana...

KALEM KAĞIT ALINDI, HESAP KİTAP BAŞLADI

Toplam 236 delegeyi biraz açacak olursak; 2. lig A Kategorisinin 36, B Kategorisinin 36, 3. ligin 12, Taban birliklerinin 54, 4 büyüklerin 7'er ve diğer kulüplerin 5'er oyu olduğunu görürüz.

Fenerbahçe ile seçim tavsiyesinde bulunan 10 kulübün 59 oyuna, Bakan Şahin'in en az 30 daha eklemesi lazım ki genel kurul kararı alınsın. Yani toplam oy oranının %40'ına ulaşılsın. Seçim için ise yarıdan bir fazla oy gerikyor. Yani 236'nın yarısı olan 118 'den bir fazlası olan 119...

FEDERASYONUN ERKEN SEÇİM KARARI ALMA NİYETİ YOK

Öte yandan bu gelişmeleri yakından takip eden Futbol Federasyonu'nun Kulüplerde belirgin bir birliğin sağlanmaması durumunda erken seçim kararı almayacağı öğrenildi. Görevlerinin başında olduklarını belirten yöneticiler, Bakan Şahin illa da genel kurul toplarsa, bu sürecin en az 3.5 süreceği, ve Federasyonun bunu ağırdan alacağı da düşünceler arasında. Böye bir durumda, Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın'ın da söylediği gibi Nisan ayından önce hiç bir seçimin olamayacağı görülüyor. O tarihlerdeki milli maçlar ve liglerin sonunun yaklaşması ise olası bir erken seçimi zaten Haziran'a kadar sarkıtır. Haziran ayındaki mali kurulda ise erken seçim bir kez daha gündeme gelebilir. Burada da güven oylaması yapılır.

GÖZLER BAKAN'A ÇEVRİLDİ

Önce Sri Lanka, ardından da Endonezya'da gezide bulunan Bakan Mehmet Ali Şahin'in ise bu karadan sonra tutumu merakla bekleniyor. Yarın gece (Çarşamba) Ankara'ya dönecek olan Bakan'ın Perşembe günü mesaisine futboldaki bu gelişmelere ilişkin değerlendirme ile başlaması bekleniyor

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul DHA (Doğan Haber Ajansı)
                  burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Bir haberi desifre etmek

Arkadaslar, önce bugün Fanatik'te cikan su haberi bir okuyun:
                    Eller’in eski takım arkadaşları, Sambacı hakkında bir hayli olumlu görüşler belirtiyor. İşte, onunla aynı dönemde oynayan Celalettin, Erdinç ve Ufukhan’ın Eller ile ilgili izlenim ve gözlemleri: Celalettin: En büyük problemlerinden biri dil sorunuydu. Kalsaydı elbetteki takımda yer bulabilirdi. Biraz ağırdı ama sezgileri çok iyiydi. Geri dönerse Trabzonspor’a faydalı olacağı inancındayım. Göbekte Hüseyin ile beraber başarılı olurlar. (...) Ufukhan: Sezgileri çok güçlü ve soğukkanlı bir oyuncuydu. Onunla oynadığımda kendimi daha güvende hissediyordum. Dönerse faydalı olur.
                    Bu haberi desifre ettigimizde takimdaki asil sorun kendini acik acik belli ediyor. Dikkat ederseniz, haberde adi gecen Celalettin ve Ufukhan "Eller dönerse iyi olur" demisler. Bu ikisi halen Trabzonspor'un futbolculari ve cok iyi biliyorlar ki Eller'in dönmesi halinde yabanci arkadaslarindan biri gitmek zorunda.

Iste beyler bayanlar. Icinde oldugumuz durumun hali pür meali. Takimda arkadaslik denen bir sey yok. Gruplar var. Iki futbolcu da "dönsün" derken, gidecek olani düsünmüyor. Böyle bir kaygilari yok haberden anladigimiz kadariyla.

Arkadaslik sifir; futbolcular arasinda iletisim yok, herkes gruplar halinde takiliyor; canini disine takarak tekmeye kafa uzatanla eli belinde oynayan ve hatta hic oynamayan arasinda daglar kadar para farki var; basimiza futboldan anlamayan yönetim tünemis durumda, hocamiz ise bu kadar kaliteli futbolcuyu rüyasinda dahi görmemis, hücüm futbolunu bilmeyen bir adam...

Acaba "bu" Trabzonspor'dan baska ne bekliyoruz?
                    Çok yaşa Trabzonspor

Yorum

• KAPTAN SZYMEK Mİ?

Trabzonspor da Szymek’i kazanmak için yönetimin Polonyalı oyuncuya kaptanlık...

Trabzonspor da Szymek’i kazanmak için yönetimin Polonyalı oyuncuya kaptanlık sorumluluğu vermeyi planladığı öğrenildi. 2 Ocakta Trabzon’a dönecek olan Szymek ile ilgili bu uygulamayı Teknik Direktör ziya Doğan’ın istediği öğrenildi. Hüseyin, kaptanlığın kendisinden alınıp başkasına verilme düşüncesiyle ilgili olarak da, "Bu konuda benim yorum yapmam doğru olmaz. O konuda kararı hoca ve yönetim kurulu verir." ifadelerini kullandı.
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Eller'e karşılık Serhat Akın

Trabzonspor'un Brezilya'nın Internacional takımında kiralık olarak forma giyen futbolcusu Fabiano Eller'i transfer etmek isteyen kulüpler her geçen gün artıyor. Internacional takımıyla Barcelona'yı yenerek Dünya Kulüpler Kupası Şampiyonluğuna uzanan ve değeri kat kat artan Eller'i Fluminense, Flamengo ve Santos'un yanı sıra Avrupa kulüpleri de transfer listesine aldı.

Bunlardan biri de Anderlecht. Ahmed Hassan ve Serhat Akın'ı kadrosunda barındıran Belçika takımı Trabzonsporlu Fabiano Eller'i transfer etmek istediğini resmen duyurdu. Trabzonsporlu yöneticilerle Brezilyalı futbolcu için görüşen Anderlecht'in transferi bitirmek için harekete geçtiği öğrenildi.

Trabzonspor'un Eller'e karşılık Anderlecht'te mutsuz olan ve ayrılmak isteyen Serhat Akın'ı istedikleri bildirildi. Eller'i Beşiktaş'ın da istediği kulislerde konuşuluyor.
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Giresun a kar yağışı yoğun bi şekilde yine başladı.
                          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• valla bu medyamiz ne kadar aciz, biri basladi polonya basinina Szymek konusmus diye böyle böyle veryansin etmis ... polonya basininda böyle bi haber bile yok .... simdi gazete gazete dolasiyor arastirmadan sirf haber olsun diye ....
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• alex bjk ye gizlice imzamı atmış.Yoksa benmi yanlış gördüm.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Erman Topçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaslar, önce bugün Fanatik'te cikan su haberi bir okuyun:
                                Eller’in eski takım arkadaşları, Sambacı hakkında bir hayli olumlu görüşler belirtiyor. İşte, onunla aynı dönemde oynayan Celalettin, Erdinç ve Ufukhan’ın Eller ile ilgili izlenim ve gözlemleri: Celalettin: En büyük problemlerinden biri dil sorunuydu. Kalsaydı elbetteki takımda yer bulabilirdi. Biraz ağırdı ama sezgileri çok iyiydi. Geri dönerse Trabzonspor’a faydalı olacağı inancındayım. Göbekte Hüseyin ile beraber başarılı olurlar. (...) Ufukhan: Sezgileri çok güçlü ve soğukkanlı bir oyuncuydu. Onunla oynadığımda kendimi daha güvende hissediyordum. Dönerse faydalı olur.
                                Bu haberi desifre ettigimizde takimdaki asil sorun kendini acik acik belli ediyor. Dikkat ederseniz, haberde adi gecen Celalettin ve Ufukhan "Eller dönerse iyi olur" demisler. Bu ikisi halen Trabzonspor'un futbolculari ve cok iyi biliyorlar ki Eller'in dönmesi halinde yabanci arkadaslarindan biri gitmek zorunda.

Iste beyler bayanlar. Icinde oldugumuz durumun hali pür meali. Takimda arkadaslik denen bir sey yok. Gruplar var. Iki futbolcu da "dönsün" derken, gidecek olani düsünmüyor. Böyle bir kaygilari yok haberden anladigimiz kadariyla.

Arkadaslik sifir; futbolcular arasinda iletisim yok, herkes gruplar halinde takiliyor; canini disine takarak tekmeye kafa uzatanla eli belinde oynayan ve hatta hic oynamayan arasinda daglar kadar para farki var; basimiza futboldan anlamayan yönetim tünemis durumda, hocamiz ise bu kadar kaliteli futbolcuyu rüyasinda dahi görmemis, hücüm futbolunu bilmeyen bir adam...

Acaba "bu" Trabzonspor'dan baska ne bekliyoruz?
                                Kesinlikle katılmıyorum düşüncene, adamlar gelip sormuştur Ellerin dönmesini istiyormusunuz yararlı olduğunu düşünüyormusunuz, adamlar da cevap vermişler neyinde art niyet arıyosunuz bunun yok şunu düşünmemişler yok arkadaşlık havası bilmem ne iyice paranoyak düşüncelere saplanıyorsunuz arkadaşlar çıkın şu hallerinizden.
                                İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X