Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ziya Doğan Zaman İstedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 3- 4 Ayda İstikrar Yakalamanın Mümkün Olmadığını Zamana İhtiyaç Olduğunu Söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 3- 4 ayda istikrar yakalamanın mümkün olmadığını zamana ihtiyaç olduğunu söyledi.

Bazı şeylerin kolay gerçekleşmediğini ve her şeyin dışarıdan gözüktüğü gibi olmadığını ifade eden Ziya Doğan, bunun için zamana ihtiyaç olduğunu anlattı.

Bordo-mavili takımın Türkiye'de ve Avrupa'da yaygınlaşmış bir taraftar topluluğuna sahip olduğunu, böyle bir camiaya sahip olan bir takımı "küçük olsun, bizim olsun" mantığı ile düşünmenin doğru olmadığını belirten Doğan, "Türkiye'de Anadolu ihtilali yapmış, 3 büyüklerden şampiyonlukları almış büyük bir takım Trabzonspor. Onun için Trabzonspor bizimdir, bizde kalsın mantığı ile düşünmek Trabzonspor'a çok zarar veriyor" dedi.

Doğan, en çok taraftarlarının Karadeniz Bölgesi'nde olduğunu ancak bunun son dönemlerde azaldığına dikkat çekerek şöyle konuştu: "Yapılan bir takım yanlış ve söylemler bu sayının azalmasına yol açıyor. Trabzonspor'a küçük şeylerle zarar vermeyelim. Ben Beşiktaş'ta oynadığım dönemlerde Özkan Sümer'in de bulunduğu bir ortamda bana 'en çok hangi takımda oynamak istersin' dendi. Ben de 'Trabzonspor'da oynamayı çok isterim, imza atarım' dedim. Bizim Trabzonspor sevgimiz anlatmakla bitmez. Ben bu yörenin çocuğuyum benim için Trabzon-Gümüşhane farketmiyor. Bu bizim bir sevdamız ve bunu kimse elimizden alamaz."

Doğan, yaptığı açıklamada sözlerine şöyle devam etti: "Barcelona Teknik Direktörü Rijkaard ilk önce Hollanda Milli Takımı ile başladı. Orada başarılı olamadı. Daha sonra Hollanda'da bir takım aldı. Onu kümeye düşürdü. Ondan sonra Barselona'ya geldi. İlk sene başarılı olamadı. Ama ondan sonraki sene hem İspanya'da hem de Avrupa'da almadık kupa bırakmadı. Ben Trabzonspor'da bulunduğum konumu korumak gibi bir mantığı taşımadım."

(GÖK-ÖS-MFS-HO-S) (İhlas Haber Ajansı)
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, Sakatlıkların Kabusa Dönüştüğünü Söyledi
      -Spor-

-SPOR-

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, yaşanan sakatlıkların tamamen şanssızlık eseri olduğunu belirterek, "Sakatlıklar sadece bizde yaşanmıyor, bu tüm Türkiye'nin sorunu. Şu anda sakatlıkları süren Milan ve Ersen'in durumlarında çok ciddi birşey yok, ancak Erciyesspor maçında oynamaları çok zor gözüküyor. Yattara'nın ise artık hiçbir sorunu kalmadı. Erciyes karşısına çıkacak en sağlam oyuncularımızdan birisi" dedi.

Trabzonspor'daki sakatlık kabusu bitmek bilmiyor. İyi bir çıkış yakaladığı dönemde önce Risp, sonra Musa ve Jefferson'u kaybeden bordo mavili ekipte hemen her hafta bir futbolcu sakatlığa kurban gidiyor. Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Köksal Güney, milli maçlar nedeniyle ülkesine giden Milan Stepanov'un sakatlığının ciddi olmadığını ancak, Erciyesspor maçında oynamasının çok zor olduğunu söyledi. Güney, "Bu sezon gerçekten sakatlıklar açısından çok zor bir dönem geçiriyoruz. Ama bu sakatlıklar sadece bizim sorunumuz değil, tüm Türkiye'nin sorunu. Erciyesspor maçı için üzücü haberler vermek istemiyorum, ama Milan Stepanov'un bu maçta oynaması çok zor. Ülkesinin milli takım doktorları bu futbolcuyu yetiştirmek için çalışıyor ama sanıyorum ki yarın oynanacak olan Sırbistan Milli takım maçında da forma giyemeyecek. Trabzon'a geldiği günden itibaren biz futbolcumuzu iyileştirmek için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

ERSEN'İN DURUMU RAPORA BAĞLI

Almanya'da tedavisini sürdüren Ersen Martin'in son durumunun ise, getireceği rapordan sonra belli olacağını söyleyen Güney, "Biz raporlora bakacağız ve oynayıp oynayamayacağını söyleyeceğiz. Gittiği duruma göre eğer bir düzelme olmamışsa oynaması çok zor. Antrenman yapmadığı için kondisyon eksiği de olabilir ancak son kararı kendisi ve teknik direktörümüz Ziya Doğan verecektir" diye konuştu.

Güney, Yattara'ya ise yüzde yüz sağlam raporu aldığını ifade ederek, "Bu futbolcunun şu anda hiç bir sorunu yok. Ufak tefek ağrıları olabilir bunlar gayet normal. Erciyesspor maçına çıkacak en sağlam ve diri futbolcular arasında yer alıyor" dedi. Güney, Musampa'nın ise Erciyesspor maçında oynayabileceğini ancak kontrol amaçlı olarak dinlendirildiğini söyledi. Ufukhan ve Hasan Üçüncü'nün de sağlıklı olduğunu söyleyen Güney, "Neredeyse tüm futbolcularımız bir sakatlık kabusu yaşadı. Bu çok büyük bir şansızlıktı bizim için. Ama yaralarımızı sağlam bir şekilde sarıyoruz" dedi.

YATTARA GELDİ SIKINTI GİTTİ

Trabzonspor'da yaşanan sakatlıklardan sonra en sevindirici haber Yattara'nın dönüşü oldu. Yaşadığı uzun süreli sakatlıklardan sonra istediği performansı bir türlü sergileyemeyen Gineli futbolcu, dün ilk kez takımla birlikte yapılan çalışmalara katıldı. Antrenman öncesi teknik direktör Ziya Doğan'ın yanına giden Yattara'ya tecrübeli adam sıkı sıkı sarıldı. Yattara'nın gelişi takımda da moralleri düzeltirken, herkes yıldız futbolcunun eski performansını yakalamasını bekliyor. Yattara ise çıktığı ilk çalışmara yaptığı Türkçe esprilerle, geldiğini hissettirdi ve takımın neşe kaynağı haline geldi.

HÜSEYİN'İN TALİPLERİ ARTIYOR

Sezon başında Rusya'nın Zenit kulübüne tranfser olan Fatih Tekke'nin de girişimleri ile bu takıma transferi gündeme gelen Hüseyin için şimdi de yine bir Rus takımı olan Rubin Kazan'ın devreye girdiği iddia edildi. Rus ekibinin yetkililerin sezon sonuna doğru Trabzonsporlu yöneticiler ile masaya oturmaya hazırlandığı açıklandı. Daha önce bu futbolcuyu satmayı düşünmediklerini söyleyen Trabzonsporlu yöneticilerin ise ısrarlı teklifler karşısında ne yapacağı merakla bekleniyor.

SEYAHAT PROGRAMI BELLİ OLDU

Trabzonspor'un 31 Mart Cumartesi akşamı Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın seyahat programı belli oldu. Buna göre Cuma günü saat 14.45' te THY ait özel bir uçakla Kayseri'ye hareket edecek olan kafile maçın ardından saat 00.15' te yine özel bir uçakla Trabzon'a dönecek.

Yunus Emre SEL - TRABZON / DHA (Doğan Haber Ajansı)
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• "GÖKDENİZ DEVRETTİ"
        Trabzonspor’un Milli Futbolcusu Gökdeniz Karadeniz, eşi Serra’nın üzerine aldığı Vakko mağazasını devretti. Geçtiğimiz yıl kurşunlanan ve zarar ettiği belirlenen mağazayı Trabzonspor eski yöneticilerinden Ömer Sağıroğlu ile birlikte Mahmut Aksu’nun aldığı kaydedildi. Öte yandan Gökdeniz’in bu mağazayı açtıktan sonra borca girdiği, Başkan Yardımcısı İbrahim Haciosmanoğlu’ndan borç aldığı ve satışı gerçekleştirdikten sonra da bu parayı geri ödediği de iddia edildi. Birçok futbolcu gibi iş dünyasına adım atan Gökdeniz’de böylece başarılı olamayarak futbola dönüş yapmış oldu.

Deportivo’dan Yakın Takip
        Milli Takım forması altında 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda rakibi Yunanistan’a güzel bir gol atan Gökdeniz Karadeniz’i başta İspanyol ekibi olan Deportivo olmak üzere birçok Avrupa kulüplerinin mercek altına aldığı kaydedildi. Menajerlerin özel olarak ilgilendiği Gökdeniz’in Yunanistan ile oynanan maçtaki 10 dakikalık futboluna hayran kaldıkları belirtildi. Özellikle attığı goldeki dripling kabiliyeti ve son vuruş ustalığı nedeniyle Gökdeniz’in tam puan aldığına işaret edildi. Bu futbolcunun Norveç ile Çarşamba akşamı yapacak maçın da menajerler tarafından izleneceği belirtildi.

günebakış gazetesi
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• insallah ibrahim akin ve ali bilgini beraber aliriz...cok istiyorum bu ikisini takimda görmek...ikiside trabzonsporlu ikiside genc ve yetenekli inaniyorum ki bu takimda cok is yaparlar...
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Trabzon'da İbrahim Akın heyecanı!

Beşiktaş'ta süresiz kadro dışı bırakılan İbrahim Akın'a Trabzonspor talip. Trabzonspor'un ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ancak Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın bu isteği geri çevirmesi üzerine transferi askıya alınan İbrahim Akın'ın transferi yeniden gündeme geldi.
            Beşiktaş'ın önceki gün Kazakistan'ın Kaisar Kyzylorda takımıyla oynadığı özel maçın 40. dakikasında oyundan alınan İbrahim Akın, yedek kulübesi yerine doğrudan soyunma odasına gitmiş ve takımı beklemeyerek stattan erken ayrılmıştı.

Genç oyuncu Teknik Direktör Tigana tarafından belirlenen saatte tek başına yapması gereken antrenmana da katılmadığı için süresiz kadro dışı bırakıldı. Siyah-beyazlı kulüpte alınan karar sonrası İbrahim Akın'ın transferi yeniden Bordo-mavili kulübün gündemine geldi.
            Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in diyaloglarının iyi olması ve İbrahim Akın'ın da Trabzonspor'a sıcak bakması nedeniyle bu transferin sezon sonunda gerçekleşebileceği belirtiliyor.

27.03.2007
            Kaynak : İHA

Yorum

• Yattara Karadeniz'e demir attı

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara'nın menajeri Adnan Demir, Yattara'nın Trabzonspor'da olmaktan mutlu olduğunu söyledi.
              Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yattara'nın hiçbir kulüp ile anlaşmasının söz konusu olmadığını belirterek, ''Yattara'nın Trabzonspor ile 2009 yılına kadar sözleşmesi var. Trabzon'da olmaktan mutlu. Kendisine destek veren Trabzonspor taraftarından, yönetiminden ve camiadan son derece memnun'' dedi.
              Yattara'nın Trabzonspor'dan şahsi isteğiyle hiçbir zaman ayrılmayacağını ifade eden Demir, ''2009 yılına kadar Trabzon'da kalacağını ve ondan sonra da Trabzonspor ile masaya oturarak anlaşma zemini arayacağını söylüyor. Bu düşüncesini yurt dışındaki futbolcu arkadaşlarıyla da paylaşıyor. Yattara'nın Trabzonspor'da huzursuz olduğuna dair haberler kesinlikle doğru değil'' diye konuştu.
              Bu sezon Yattara'nın sakatlık dönemi geçirdiğini kaydeden Demir, şunları söyledi:
              ''Ameliyat da geçirince uzun bir dönem oynayamadı. Şu anda Trabzonspor taraftarının Yattara'ya sabır göstermesi gerekiyor. Yeni iyileşti. Ama tam formuna ulaşmamış durumda. Yattara, eski günlerine daha sağlıklı bir şekilde dönecektir. Sabırlı olunursa eskisi gibi faydalı olacaktır.''

27.03.2007
              Kaynak : AA

birtanesin oğlum demir at kimse satamayacak seni

Yorum

• arkadaşlar ali bilginin sitesinde ona mail atalım sorulalı soralım gerçekten hangi takımlıymış

adres:

www.alibilgin.de

Yorum

• Kara Bela'nın kaçıncı açıklaması bu Bir kaç zaman öncede "Bütün futbolcular Avrupa'da futbol oynamak ister. Ancak ben Trabzonspor'da çok mutluyum. Ve nerede mutluysam orada futbol oynamak isterim" diye açıklama yapmıştı. Yürrü be Kara Bela bazılarının hevesi kursaklarında kalıyor
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• yattarayı isteyen hiç duymadımki ben istesinler bi ozaman görürüz
                    0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• İnşallah ibrahim Akın bize gelmez.Takım bunun gibi şampiyonluk getiremeyecek oyuncularla dolu.

Yorum

• yattara ya bak aslanım benim helal olsun ona

buarada bejeke ibrahim akını kaybetmek için elinden geleni yaptı bu adamı oynatamıdalar inşallah biran önce alırız bu çocuğu fanatik TS-RABZONSPORLU nede olsa

Yorum

• Ligde ve kupada program değişikliği
                          Turkcell Süper Lig'in 26, 27, 28 ve 29. hafta maçları ile Fortis Türkiye Kupası yarı final maçlarının tarihlerinde değişiklik yapıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün güvenlikle ilgili talebi ve Milli Takım oyuncularının Avrupa Şampiyonası grup eleme karşılaşmalarından yorgun dönecek olması göz önünde tutularak yapılan değişiklikten sonra takımımızın programı şöyle yenilendi:

Turkcell Süper Ligi 26.Hafta
                          02 Nisan 2007 Pazartesi
                          K.Erciyesspor - Trabzonspor (Bş.Bld.Atatürk)16:00

Turkcell Süper Ligi 27.Hafta
                          07 Nisan 2007 Cumartesi
                          Trabzonspor - Gençlerbirliği (H.Avni Aker) 14:00

Turkcell Süper Ligi 28.Hafta
                          15 Nisan 2007 Pazar
                          Ç.Rizespor - Trabzonspor (Rize Atatürk) 15:00

Turkcell Süper Ligi 29.Hafta
                          21 Nisan 2007 Cumartesi
                          Trabzonspor - Sakaryaspor (H.Avni Aker) 14:00

Fortis Türkiye Kupası Yarı Final 1.Maçlar
                          11 Nisan 2007 Çarşamba
                          Trabzonspor - K.Erciyesspor (H.Avni Aker) 16:00

Fortis Türkiye Kupası Yarı Final 2.Maçlar
                          25 Nisan 2007 Çarşamba
                          K.Erciyesspor - Trabzonspor (Bş.Bld.Atatürk) 20:00

Yorum

• yuhh yaa pazartesi saat 16:00 da maç mı olur bee
                            kupa maçıda 16:00 da

Yorum

• Maçı pazartesi 16 da oynatmak hangi akıllının işi acaba. Yuh be kardeşim hadi pzartesine aldın saat 16:00 ne demektir. Oldu olacak 5 çayına çağırın milleti.
                              Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                              Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                              WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• Lanet olsun. ALLAH ım sen sabır ver
                                Bütün saatler öyle ayarlanmış ki bu sene resmen rezillik çektik .
                                Cumartesileri saat 14:00
                                Erciyes -TS ...20:00
                                TS -Erciyes 16:00
                                Ya deli olacam ... offfffffffffffff:mad
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X