Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak milan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    trabzona iyi bir kaleci gerektiği bi gerçek ama ilk öncelikli sorun degil kendi içindeki sorunlar yaşananlar.tempo tv de bi yorumcunun musampa nın niçin oynamadıgı veya oynatlmadıgı ile ilgili söylediklerini izleyen var mı?

izlemedim biraz bilgi verirsen seviniriz.
    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• haçan almişlarmuuu almamişlarmuu ha oni deyin bağa

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gereksiz bi futbolcuymuş demekki.
        Ali Bilgin geleceğin yıldızlarından biridir, sağ kanatta oynuyor, Trabzonspor-Anyalyaspor maçında karşısında oynayan Mustafa Keçeliyi ilk yarı sonunda duşa gönderdi, Keçelinin onu durdurabildiği pozisyonlar yakalayıp düşürdükleriydi. 2. yarı sol beke geçen Hasanı da perişan etti, Hasana sarıyı göstertti, oyundan attırmadan Hasan oyundan alındı.
        genç, gelecek vadeden ve Trabzonsporlu bi oyuncu, bu sebeple bizim yönetimin alıcağını zannetmiyorum...

Yorum

• Tatangalar.com'da Martinez Trabzon'a gitme diye konu war...Ama 3 topçu artı 3 milyon çok bence...

Yorum

• İlk olarak mehmetf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben haberi direk kopyala-yapıştır yaptım..yani üzerinde hiç oynamadım..ve orda tek yazıyordu...

ben lig tv de izledim.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ali Bilgin geleceğin yıldızlarından biridir, sağ kanatta oynuyor, Trabzonspor-Anyalyaspor maçında karşısında oynayan Mustafa Keçeliyi ilk yarı sonunda duşa gönderdi, Keçelinin onu durdurabildiği pozisyonlar yakalayıp düşürdükleriydi. 2. yarı sol beke geçen Hasanı da perişan etti, Hasana sarıyı göstertti, oyundan attırmadan Hasan oyundan alındı.
              genç, gelecek vadeden ve Trabzonsporlu bi oyuncu, bu sebeple bizim yönetimin alıcağını zannetmiyorum...
              Trabzonlu mu Trabzonsporlu mu,bu arada bu ikisi çok karıstırılıyo.

Yorum

• babasi ali bilgin icin trabzonsporda oynamasini istiyorum demisti ailesi trabzonlu ve ali bilginin kendiside trabzonsporlu

Yorum

• Martinez trabzona transfer edilecek gelecek, bunlar gercek disi olan haberler yani dogru olsa bile bu transfer gerceklesmiyecek.
                  Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• ali bilgin deyip duruyoruzda peki transfer için herhangi bi girişim varmı acaba.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• :tsmeşale: ArkadaŞlar,eskİye RaĞbet Olsa Bİt Pazarina Nur YaĞardi,,,,anlayana,,,,,
                      TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sanki en büyük sorunumuz kaleciymiş gibi hareket ediliyor orta saha yok gol pası yok savunma yok o yüzden gol yiyoruz. sanki acaip süper oynuyoruz maçları goller atıyoruz savunma mükemmel orta saha inanımlaz paslar veriyor da jefferson un yüzünden yeniliyormuşuz gibi
                        orta sahamız kusra bakmada gerçekten çok iyi onlarıu oyantamayan a bakacaksın marcelinho yattara gökdeniz musampa bu orta sahaya kötü denebilirmi yoksa bu orta saha türkiyenin en iyi orta sahası ama en kötü olmaya birileri tarafından mahkum ediliyormu denmeli bizim sorunumuz defans kaleci teknik direktör
                        kaleci büyük sorun değil diyosunda her maça yenik başladık nerdeyse jeff sayesinde bursa maçını kendisi teslim etti resmen bukadar basit gol yenirmi yedğimiz gollerin yarısının mimarı jeff tir

Yorum

• martinez büyük ihtimalle bitti galiba. sakarya foruma baktım bütün mesajları okudum yorum yazan herkesin kaynakları güvendiği biri. sakaryalılar resmen ağlıyor adamın satılmasına. 3 topçu + 3 milyon dolar yada euro çok iyi. zaten 3 oyuncunun bizden aldığı ücret 1 1,5 milyon dolardan aşşağı değildir. bu fiyata güzel bir takas olucak. hemde çook güzel.

Yorum

• İlk olarak bordoomavii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            martinez büyük ihtimalle bitti galiba. sakarya foruma baktım bütün mesajları okudum yorum yazan herkesin kaynakları güvendiği biri. sakaryalılar resmen ağlıyor adamın satılmasına. 3 topçu + 3 milyon dolar yada euro çok iyi. zaten 3 oyuncunun bizden aldığı ücret 1 1,5 milyon dolardan aşşağı değildir. bu fiyata güzel bir takas olucak. hemde çook güzel.

hayırlı olsn....

(UEFA)

Yorum

• valla tatangalar sitelerinde martinez bizim için Trabzona gitme, martinez için yürüyüş gibi başlıklar açmışlar. demekki durum bizim sandığımızdan daha öte. zaten eğer musa+keçeli+jeferson+3 milyon euro gibi bir teklif varsa ortada küme düşmemeye oynıyan bir takım buna balıklama atlıyacaktır.

Yorum

• Ali Bilgin Trabzonspor Dergisi'ne girdi ama kulübe giremedi

Aynen başlıkta yazdığım gibidir arkadaşlar... Trabzonspor Dergisi sayı 23, sayfa 94'de Ali Bilgin ile söyleşi var. Söyleşiyi Almanya temsillcimiz çağlayan Aktürk yapıyor...Trabzon Surmeneli Ali Bilgin'i haber yapiyoruz. Neden mi? O kadar çok mail mesaj geliyor ki onunla ilgili. Ayrıca Çağlayan da övgüyle söz ediyor... Ali Bilgin ne mi diyor? Bir gün Avni Aker'in soyunma odası koridorlarından bordo-mavili formayla sahaya çıkabilecek miyim?

Biz bu haberi yaptığımızda Trabzon'da bize ne demişlerdi bilyor musunuz? Hatır gönül için bu adamları neden haber yapıyorsunuz?

Trabzonspor'un hatrından abi, Trabzonspor'un...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X