iyi de cangele sakarya nın topçusu değil ki kiralık değil mi o sakaryada?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ya Metehan abi sen yapma bariİlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞayet yöneticilerimiz, Jefferson'u "maç kurtaran kaleci" olarak değerlendiriyorlarsa benim diyecek birşeyim yok. Ama şunu da ekleyeyim, Jeffersun'un problemi daha çok psikolojik, bunları aşması sağlanırsa performansı artacaktır.
Bir kalecinin 40 maçını izleyip, 40 ında da üzerine gelen en rahat topu ya da kolayca çıkıp alabileceği bir topu yumruklayarak fünyesi çekilmiş el bombası gibi sağa sola savurduğunu görüp de hala daha sorununun psikolojik olduğunu söylemek biraz uygun değil gibi he
yani bence abi..
#7 King of Kings
Yorum
-
Çocuk kandırıyorlar. Özrü kabahatinden büyük derler bu laflara. Ciddiyet yokTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
hmm.. cidden garip..
şimdi bu açıklamayı farklı bir gözle ele alalım..
diyelim ki asbaşkan kendisine biçilen kötü polis rolünü oynuyor ve martinez konusunda sakaryaspor yetkililerinin inadını kırmaya çalışıyoruz..
e o durumda bu açıklamayı güçlü olsun diye asbaşkana yaptırma zorunluluğunu anladık diyelim.. peki asbaşkanın camia nezdindeki itibarı kimseyi -kendisini mesela- rahatsız etmiyor mu?
eller kampa katılacak diyen de asbaşkandı.. elleri köşeye sıkıştırmak için yapıldı diye düşünmüştüm de..
bu beni de aşıyor artık..
ya sabır!
p.s. benim nazarımda da kaleciler kategorize edilebilir.. ama ısrarla ve inatla savunuyorum. jefferson kaleci değildir..En son stichus tarafından düzenlendi; 26.12.2006, 17:22. Sebep: jefferson hakkındaki yorumum eksik kalmasın dedim de..
Yorum
-
Şu an için önemli olan şeyin geçmişte yapılan eksiklik ve yanlışlardan dolayı oluşan güven bunalımının ortadan kaldırılması olduğunu anlatan Sayitoğlu, bu doğrultuda futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu arasında iletişimi daha sağlıklı hale getirmek için gerekli çalışmaların yapıldığını ifade etti.
Yönetim Kurulu'nda Necmi Perekli'nin oybirliğiyle Profesyonel Futbol Şube Menajerliği görevine getirildiğini belirten Sayitoğlu, "Trabzonspor'un geçmişini ve yapısını iyi bilen biri. Futbol takımıyla Yönetim Kurulu arasında köprü görevi yapacak. Başarılı olacağına inanıyoruz" dedi.
Önlerindeki bir ayın Trabzonspor için çok önemli olduğunu belirten Haşim Sayitoğlu, bu süre de takımın yol haritasının belli olacağını söyledi.
Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, kaybolan güven ortamını yeniden kazanarak ligin 2. yarısına gireceklerini, ortada olumsuz bir tablo bulunmadığını ve her şeyin planlandığı gibi yürüdüğünü belirterek, "Başarının geleceğine inanmasam burada bir gün bile durmam" dedi
Söz konusu dönem içinde Trabzonspor'un başarıyla yoluna devam edeceğine olan inançlarının tam olduğunu belirten Haşim Sayitoğlu, şöyle konuştu:
"Başarının geleceğine inanmasam burada bir gün bile durmam. Yönetim kurulları aldığı sorumlulukları yerine getirmeli. Biz bırakıp gidemeyiz. Trabzonspor yönetimi içinde olumsuz bir tablo yok. Başarıya giden yolda hep birlikte tek yumruk halinde çalışıyoruz."
Yabancı futbolcu transferinin de şu an söz konusu olmadığını, ancak yapılması durumunda bile bunun takas yolu ile olabileceğine dikkat çeken Sayitoğlu, "Trabzonspor'un ara dönemde yabancı oyuncu transferi yapması söz konusu değil. Elimizdeki yabancı oyuncuları tazminat vererek göndermek gibi bir durumumuz olamaz. Yapacağınız yabancı transferler de sıradan olmayacağına göre, bunun belli bir maliyeti olacaktır. Şu an Trabzonspor'un mali anlamda böyle bir sorumluluk içine girmesinin kulübe bir fayda sağlamayacağını düşünüyoruz." dedi.
Ligin 2. yarı hazırlıklarının Antalya'da sürdüğünü, iyi bir hazırlık döneminden sonra 2. yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini anlatan Sayitoğlu, Fortis Türkiye Kupası'nda da iddialı olduklarını, Konyaspor ile yapacakları maçı kazanarak yollarını devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
Kafadanmi atip duruyorsun anlayamadim, Jeff asla yan toplarda sasmayan bi kaleci zaten en güclü tarafi odur yan toptan gelen toplari 99% tutuyor hic kacirmiyor elinden, ve üstüne gelen toplarida tek hamlede tutuyor, bir tek rakip oyuncuyla bas basa kaldigi zaman cikmada sorun yasiyor tam zamaninda cikmiyor veya cok gec cikiyor, bundan haric hatalari yok.İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. ligde dahi daha ii kaleciler vardır bence aynen katılıyorum kalcinin görevleri neymiş örenmek isterim gerçekten jeff in yaptıklarıysa hemen yazayım
üstüne gelen topları içeri almak yan topların hiç birini alamamak açılan ortalar üstüne gelmesine ramen onları tokatlayarak karşı takıma güzel poz,syonlar hazılamak bide ankaraspor maçında 35 mt den çekilen şutları kurtarıp kahraman olmak bunlarmı bi kalecinin görevleriSensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
farketmez cangele yi madem beğeniyorlardı sene başında niye almadılar.trabzonspora önerilmişti bu adam.ayrıca bizim cangeleye ihtiyacımız yokİlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi de cangele sakarya nın topçusu değil ki kiralık değil mi o sakaryada?
Yorum
-
Her defasında yazdım bu yönetimin transfer çalışmaları fiyaskoyla sonuçlanır diye.Daha başlangıçta lastik patladı boş adam bunlar işleri sade medyada görünmek onca yedikleri laflardan sonra hala daha konuşup saçmalıyorlarsa bunların suratlarına tükürsen YARABBİ ŞÜKÜR YAĞMUR YAĞDI deme cüretini gösterirler.
Yorum
-
Bu arada Haşin Sayitoğlu için de bir çift sözüm var.. anlaşıldı bizimkiler bu işi beceremediler, eh elimizdeki kaleciye moral verelim bari ayağına Jef'in Martinez'den iyi kaleci olduğunu söyletmiş Sayitoğlu.. Hayır bu adam sene başında da Lazaroni'den yana tavır koyup Jeferson'un gitmesini istememişti sanırım.. dönen hikayeler böyleydi.. Ara transferde takımın iskeletiyle oynamadan bir tek kaleci alınmalıydı, onu da beceremediler görünen.. Yok yahu tüzüğe madde ekletip bu kulübe soyadı 'Oğlu' ile biten yönetici sokmayacaksın aslında da arada 'Ağaoğlu' da gider ona yanarım..#7 King of Kings
Yorum
-
bordoomavii
günlerdir jeffersonu çıkıp savunuyorsun. sen bi kalecinin görevi nedir peki biliyormusun?İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzaman bi Kalecinin görevi nedir bilmiyorsun.
bi kalecinin görevi ceza alanı dışından atılan her 10 şuttan 2sini içeri almak değildir. Bursa maçında olduğu gibi amatör goller yemek değildir. Fener maçında ufukhanın çizgiden çıkardığı topu izlemek değildir, hamle yapmaktır. bi kalecinin görevi yandan ortalara çıkmaktır. çıkıp tutamadığı topları rakiplerin önüne yumruklamak değildir.
Bizmi yanlış kaleciyi izliyoruz, yoksa senmi milyonlarca trabzon taraftarının göremediklerini görüyorsun anlamadım.
Yorum
-
Cenk, ben Jefferson'un iyi kaleci olduğunu söylemedim zaten. Sadece bir yakınımdan duyduğum bazı şeylere dayanarak bu yorumu yaptım. Yani mevcut durumdan biraz daha iyi seviyeye gelebilir demek istiyorum. Yoksa TS'un kalesini koruması konusundaki fikrimi biliyorsundur. Ben her zaman "maç kurtaran" kaleciden yanayım. Rüştü, Mondragon, vs gibi.İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Metehan abi sen yapma bari
Bir kalecinin 40 maçını izleyip, 40 ında da üzerine gelen en rahat topu ya da kolayca çıkıp alabileceği bir topu yumruklayarak fünyesi çekilmiş el bombası gibi sağa sola savurduğunu görüp de hala daha sorununun psikolojik olduğunu söylemek biraz uygun değil gibi he
yani bence abi..Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum