arkadaşlar everton-chelsea maçı çok güzel geçiyor.az önce drogba manyak bi gol attı. tekrarını izlemek isteyenler maç sonu yaklaşıyor.orda izleyebilirler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şu an (18.06) cine5te galatasaray 3 - Trabzonspo: 5 maçı var-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Trabzonspor'un geçen sezon başında Brezilya'nın Fluminense takımından transfer ettiği, ancak dönemin teknik direktörü Vahid Halilhodzic tarafından beğenilmeyerek bir yıllığına yine Brezilya Ligi takımlarından Internacional'e kiraladığı defans oyuncusu Fabiano Eller, takımının Barcelona'yı 1-0 yendiği FIFA Kulüpler Dünya Şampiyonası finalinde oynadığı futbolla beğeni topladı. Japonya'nın Yokohama kentinde oynanan final maçında defansta gösterdiği performansla Barcelona'nın gol ayaklarına son vuruş şansı tanımayan Brezilyalı futbolcu, 90 dakika sahada kalarak takımının FIFA Kulüpler Dünya Şampiyonu olmasında büyük pay sahibi oldu. Brezilya'da yılın altın 11'ine de seçilen Eller'in kiralık sözleşmesi 31 Aralık 2006 tarihinde sona erecek. Internacional kulübüne kiralanan oyuncunun bir başka takıma verilmemesi durumunda Trabzonspor'a geri dönmesi bekleniyor. Trabzonspor'a geçen sezon başında 3 yıllığına transfer olan futbolcu, Bordo-mavili forma altında 13 lig maçında 921 dakika forma giymişti. Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic tarafından beğenilmeyen 29 yaşındaki 1.83 boyundaki Eller, geçtiğimiz sezonun devre arasında Brezilya Ligi takımlarından İnternacional'e kiralanmıştı. Eller'in İnternacional takımını tercih etmesinde ise Trabzonspor'a gelmeden önce forma giydiği Fluminense takımının teknik patronu Abel Braga'nın Internacional takımının başına geçmesi etkili olmuştu. İlk olarak Brezilya'da 1994-95 sezonunda Linhares Sport Clup'ta forma giyen Fabiano Eller, 1995-2001 yılları arası Vasco De Gama, 2001-2002 sezonu Palmeiras, 2002-2004 sezonlarında Katar'ın Al-Wakrah takımında forma giymişti.İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON
Yorum
-
Campell ın üç tane çektiği maçtı dimi ?İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an (18.06) cine5te galatasaray 3 - Trabzonspo: 5 maçı var"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Trabzonspor’a hiçbir beklenti için gelmediğini, herhangi ticari ve siyasi hesabının olmadığını söyledi. Albayrak, genel kurulda yaptığı konuşmada, yönetimde bulunduğu süre içerisinde şeffaf ve adil olduklarını belirterek, ’’Hiçbir beklenti için gelmedim. Siyasi ve ticari hesabım yok. Tek bir hesap için geldim, Trabzonspor’a faydalı olmak, Trabzonspor’u daha iyi yerlere getirmek için’’ dedi.
Bu sezon talihsizlikler yaşandığı ifade eden Albayrak, ’’Sakat oyuncular, hakem hataları nedeniyle kötü bir dönem yaşadık. Geçen yıl da yaşandı. Trabzonspor’da söylediklerimin dışında hiçbir amacım yok. Tek amacım Trabzonspor’un başarılı olması, daha iyi yerlere gelmesi. Biz 66’dan beri değil, doğuştan Trabzonsporluyuz. Çünkü başka seçeneğim de yok’’ diye konuştu.
’’Yönetime gelirken verdiğimiz sözleri tutarız’’ diyen Albayrak, şöyle devam etti:
’’Bizler bir sözü bir sefer konuşup yerine getiririz. Bir sefer söyledik o neyse yerine gelecektir. Bu Albayrak, sözüdür. Yönetim kurulu arkadaşlarım burada. Verdiğim söz ’alacağım sporcunun bonservis bedelini ödeyeceğiz’ şeklindeydi. Ben bonservis bedelini ödeyeceğim. Onun haricinde başka bir söz vermedim. Dünyanın en önemli liglerinde oynayan sporcuyu buraya getirdik. Geçen yıl Almanya’da yılın sporcusu seçildi. Kalitesinden, kişiliğinden, kimliğinden, oynadığı yerlerden hiçbir şüphemiz yok. Alın bakın kaç maç atmış, kaç maç oynamış. Geçen yıl 18 gol, ondan önce 12 gol atmış. Burada herkes sporu iyi biliyor. Herkes Trabzonspor ile yatıyor ve Trabzonspor ile kalkıyor.’’
Stat projesi için önfizibilite çalışmaları yapıldığını ifade eden Albayrak, yeni stat için Trabzonspor’un cebinden birşey çıkmayacağını ve cebine para gireceğini belirtti.
Albayrak, Trabzonspor TV çalışmalarının bulunduğunu ve gelecek yıl yayına geçirmek için çalışmalarının olduğunu söyledi.
Konuşmanın ardından yönetim kurulunun faaliyetleri idari ve mali bakımdan 85’e karşın 144 oy ile ibra edildi. 2007 yılı tahmini bütçesi de kabul edildi.
Kaynak: http://www.radyospor.com/detay.asp?CID=19862
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Evet o. Bu konuda "Ziya Doğan ve yönetim istifa" başlığında da birşeyler karaladım.İlk olarak Viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCampell ın üç tane çektiği maçtı dimi ?-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
En son Enes Berfin tarafından düzenlendi; 17.12.2006, 19:20.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Sence teklif yapılsa Hitzfeld Türkiye Süper Liginde 13. sıradaki bir takıma gelir mi adam Hamburg'u reddetmişİlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.ajansspor.com/haber/163022
Ottmar Hitzfeld bosta... gönül isterdiki böyle isimlerle temas halinde olalim ama nerdeeee..İki renk ve Asalet Bordomavi.net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

18' Besiktas2 - 0Rizespor
Yorum