Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Besiktas sol kanat için düsündügü yabanci transferinde, ilk adimi atti. Siyah -beyazli ekip, yaklasik 1 aydir görüsmelerini sürdürdügü Fransiz Laurent Robert ile anlasmaya vardi. Robert ile yapilan anlasmaya göre, Fransiz futbolcunun bugün Besiktas'in kampina katilacagi ve bir süre denenecegi ögrenildi. 1 hafta siyah - beyazli takim ile antrenmanlara çikacak olan Robert, hazirlik maçlarinda da forma giydikten sonra, Jean Tigana'nin begenmesi durumunda takimda kalacak. Fransiz futbolcunun son 1 yildir fazla forma sansi bulamamasi ve sürekliliginin olmamasi, Besiktas'i böyle bir anlasmaya ittigi ifade edildi.

is te sampiyonluk dülsünen bi ekip
    AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• DELGADO YU ALDI YA O YETER BJK YE 2 sene sonra 20 trilyon olcak onun degeri buraya yaziom
      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• arkadaslar ben bu transfer olayindan sikildim. bi sey yapmali bu yönetime bi baski kurmamiz lazim
        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi
          DELGADO YU ALDI YA O YETER BJK YE 2 sene sonra 20 trilyon olcak onun degeri buraya yaziom

degeri 20 trilyon edecek adam türkiyeye çok nadir gelir yada gelmez.Bol keseden basinin ati tutmalarina bakmayalim madem o kadar yildiz bir oyuncu neden dünya kupasinda yoktu. kaldiki farz edelim olduda iyi performans gösterdi kolay kolay hiçbir avrupa takimi yani büyükleri türkiyeden bir takimin futbolcusuna o parayi vermez fenerli baliç istisna olabilir ama kötü bir örnektir
          .

Yorum

• İlk olarak naklovvv tarafından gönderildi
            arkadaslar ben bu transfer olayindan sikildim. bi sey yapmali bu yönetime bi baski kurmamiz lazim

Valla aga bende sikildim ama nereye baski yaparsan yap yabancilari elden çikarmadan transfer zor biraz e simdi adam alinacak diyede tutup jun u bedavaya birde tazminat ödeyip birakalimmi yani _?
            .

Yorum

• İlk olarak naklovvv tarafından gönderildi
              arkadaslar ben bu transfer olayindan sikildim. bi sey yapmali bu yönetime bi baski kurmamiz lazim

ben bunu takim toplandigi ilk gün dedim

aciklamalarda herkez= bu kanp bizim için cok önemli diyo...... buna katilamiyan kisinin takima pek faydali olucagini sanmiyorum olsada uzun bir sure uyum sorunu yasar.
              __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

hamsi28-Moyunçur

kaya-onurkaradeniz,

Kaya-Moyunçur

hamsi28-onurkaradeniz

geronimo_61-Badaloglu

fanatikzuzu-Badaloglu

geronimo-Badaloglu

gilimali-semih55(TS)

selim55-sürmeneköprübasi

Ovacik_61-sürmeneköprübasi

kanda61-ofkopat

Berat Tekke-delioflu

Lütfen kalan maçlarinizi tamamlayiniz..

Ne maçi bunlar aga olaya fransiz kaldimda kusura bakma_?
                .

Yorum

• arjantin kadrosuna FEDERICO INSUA giremio
                  DELGADO BU YASTA NASIL GIRCEK
                  arkadsim bir futolcunun gelecegi burda söz konusu simdiki hali degil anladin mi delgado 2010 da dünya çapinda klüpleri pesinden kosturacak ben bjk nin kaç yillik anlasma yapti biliom ama 5 senelik yapsin ben bjk ye kefilim ilk sezon da uyum sorunu olabilir ama delgdo çok teknk hizli frikikci
                  40 metereden kesme vurabilen bir yetenek izledin mi sen hiç delgadoyu baselde sov yapiodu çok yetenekli
                  bana ricardinho mu delgadomu tarbzona gelse deseler ben delgado derim çünkü adam genç
                  sadece fecerico insua ya degisemem geri kalanlar bisey degil zaten bizim ilgilendiklerimiz
                  DELGADO 2-3 sene sonra 20 TRILYON ETCEK
                  "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• messi kadar iyi olan sergio agueroyu da kadroya almadi pekerman

arjantin medyasinin tüm baskilarina ragmen milli takima takimaalinmadi diye kötü demek yanlis üstelik arjantin milli takimi estonya litvanya falan degil ki

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi

arjantin kadrosuna FEDERICO INSUA giremio
                      DELGADO BU YASTA NASIL GIRCEK
                      arkadsim
                      bir futolcunun gelecegi burda söz konusu simdiki hali degil anladin mi
                      delgado 2010 da dünya çapinda klüpleri pesinden kosturacak ben bjk nin
                      kaç yillik anlasma yapti biliom ama 5 senelik yapsin ben bjk ye kefilim
                      ilk sezon da uyum sorunu olabilir ama delgdo çok teknk hizli frikikci
                      40 metereden kesme vurabilen bir yetenek izledin mi sen hiç delgadoyu baselde sov yapiodu çok yetenekli
                      bana ricardinho mu delgadomu tarbzona gelse deseler ben delgado derim çünkü adam genç
                      sadece fecerico insua ya degisemem geri kalanlar bisey degil zaten bizim ilgilendiklerimiz
                      DELGADO 2-3 sene sonra 20 TRILYON ETCEK

ya yapma allah askina ya,ne 20 milyonu ya,bide ricardinhoya
                      degisirmissin kusura bakma ama sen ona soruyosun kac kere delgadoyu
                      seyrettigini,peki sen kac kere seyrettin..Delgado iyi bir orta saha
                      oyuncusunda baska bisey degil yani yildiz transferi denilemez ve
                      türkiye ligide isvicre ligine benzemez...

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• ASAGIDAKI MAILI KLÜBE YOLLADIM ....

DEGERLI BASKANIMIZ VE YÖNETIM KURULU ÜYELERIMIZ.

SON KONGREDE CAMIAMIZIN BÜYÜK ÇOGUNLUGUNUN DESTEGINI ALARAK TRABZONSPOR GIBI TÜRKIYENIN EN BÜYÜK CAMIASININ YÖNETIM KURULUNU OLUSTURMA SEREFINE NAIL OLDUNUZ.BU SAFHADA SEÇILMENIZ EN BÜYÜK NEDENLERI VERDIGINIZ VAADLER OLDUGUNUN FARKINDASINIZDIR INSALLAH. BU BÜYÜK CAMIA VERILEN SÖZLERI HIÇBIR ZAMAN UNUTMAZ. SAYIN ATAY AKTUG VE YÖNETIMININ TRANSFER DÖNEMINDE DÜSTÜGÜ HATALAR ZINCIRINE TARIHTEN DERS ALARAK SIZ VE YÖNETIMINIZIN DÜSMEMESI TEK DILEGIMIZDIR. LÜTFEN 500.000-100.000 DOLAR YÜZÜNDEN TAKIMA FAYDALI OLABILECEK INSANLARI KAÇIRMAYIN. GEÇEN SENE ZAURAWSKI ÖRNEGINDE OLDUGU GIBI. SIZDEN RICAMIZ KAMP DÖNEMINE VERDIGINIZ VAADLERDEKI YILDIZLARI YETISTIRMENIZ. AKSI TAKDIRDE KIMI GETIRISENIZ GETIRIN TAKIMA UYUM SAFHASINI LIGDE YASAYACAGINDAN KÖTÜ BASLAYAN BI FORM GRAFIGI SONRASI GELEN TEPKILERDEN DOLAYI BASARILI OLACAGINA INANMIYORUM. LÜTFEN YAPABILECEKLERINIZI VEYA YAPAMAYACAKLARINIZI ARTIK AÇIKLAYIN BIZDE RAHATLAYALIM.

ÇALISMALARINIZDA BASARILAR DILER VE BU BÜYÜK CAMIIAYLA ISMINIZ HER ZAMAN IYI ANILMASI DILEGIYLE.

VOLKAN ALBAYRAK
                        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• kamp dönemi basladi,transferleri sezon baslayana kadar yetistirebilirsek iyi..
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Kamp çalismalari basladi
                            Takimimiz Almanya kampindaki ilk çalismasini bugün saat 09.30?da tam kadro halinde yapti.

Oyuncularimiz antrenman öncesinde yeni sezon hazirliklarina baslamanin anisina basin mensuplarina toplu fotograf verdiler.

Idmanda Trabzon?da çalismalara baslayan oyuncular kondisyon ve taktik agirlikli bir çalisma yaparken, takima yeni dahil olan oyuncularimiz Szymkowiak, Yattara, Fatih Akyel, Stepanov ve Murat Ocak ayri bir grup halinde kondisyon çalistilar.

Kaptan Fatih Tekke ise yardimci antrenör Turgut Kural gözetiminde özel bir program dogrultusunda çalisti.

Bu arada kalecilerimiz Jefferson, Tolga ve Ahmet Sahin kaleci antrenörümüz Jonas Sampaio gözetiminde takimdan ayri olarak idman yaptilar.

Ekibimiz günün ikinci idmaninin saati ise 17.00 olarak belirlendi.

03.07.2006 00:01:00

__________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi

messi kadar iyi olan sergio agueroyu da kadroya almadi pekerman

arjantin medyasinin tüm baskilarina ragmen milli takima takimaalinmadi diye kötü demek yanlis üstelik arjantin milli takimi estonya litvanya falan degil ki

sergio aguero meksikali arjantinli degil.
                              İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi

messi kadar iyi olan sergio agueroyu da kadroya almadi pekerman

Iyi de 2 3 isme takildin kaldin dostum. Aguero, Nilmar, Insua, Delgado. Hayir baski yapilacak kanal biz olsak anlarim...En son da Kerlon'dan bahsetmissin. Menejerlik oyunlari güzel vesselam ama çesit sun bari bize çesit de lazim [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X