Leverkusen 2 oldu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bende gördümİlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk macını ızleyenler dıkkat ettınız mı bılmıyorum ama...
penaltıda runje topu cıkarınca,leverkusen teknık dırektorun hemen onunde oturan Trabzonspor atkılı renkdasımız ayaga kalktı sevınmeye basladı..
derken donen topu tamamladı almanlar,renkdasımız basını ellerının arasına alıp yerıne yavasca otururken,etrafındakıler ayaga fırladı...-1461 TRABZON-
Yorum
-
hadi ya ben görmnedim onu.canım renkdaşımHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Yok canim o kadarda degil..Bilirdir..İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle kolye takmakla müslümanlık olmaz. ALLAH yazısını boğazına değıl kalbine yüreğine takması lazım. Gidin sorun ona kolyede yazılanın anlamını bilmez.
Yorum
-
Yıllar önce bizim schalke ile 3-3 kalıp elendiğimiz bir maç vardı,biz evimizde oynuyorduk bjkde evinde bir avrupa maçı oynuyordu onların maç daha başlamamıştı,oturduğum muhit dolayısıyla(üsk-sahil)inönünün sesi bize rahatlıkla geliyor,bizim her gol attığımızda inönüdende gol sesi geldiğini dün gibi hatırlıyorum,ayrıca anlattığın olayı bende gördümİlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk macını ızleyenler dıkkat ettınız mı bılmıyorum ama...
penaltıda runje topu cıkarınca,leverkusen teknık dırektorun hemen onunde oturan Trabzonspor atkılı renkdasımız ayaga kalktı sevınmeye basladı..
derken donen topu tamamladı almanlar,renkdasımız basını ellerının arasına alıp yerıne yavasca otururken,etrafındakıler ayaga fırladı...TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
adam tek başına şov yapmıyo. adam marce gibi ayağa pas atabiliyor. oynadığı mevki gereğide oyunu çok iyi yönlendiriyor. eğer dikkatli izlediyseniz marce ile ikisinin hareketleri aynı hep boşa uzak yerlere ve de ayağa pas atıyolar doldur boşalt yapmıyolar. ama ricardo oyunu yönlendiriyo marce ise kanatta top sürüyo fark burda.İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya yanarim yanarimda su ricardinhoyu alamadigimiza yanarim adam tek basina sov yapayBu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
Su anda hangisi daha iyi oynuyor dersen Kessinlikle Ricardinho derim sonuc ortada.İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam tek başına şov yapmıyo. adam marce gibi ayağa pas atabiliyor. oynadığı mevki gereğide oyunu çok iyi yönlendiriyor. eğer dikkatli izlediyseniz marce ile ikisinin hareketleri aynı hep boşa uzak yerlere ve de ayağa pas atıyolar doldur boşalt yapmıyolar. ama ricardo oyunu yönlendiriyo marce ise kanatta top sürüyo fark burda.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
imza...zıya hoca su olayı bı gorup anlayabılse...İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam tek başına şov yapmıyo. adam marce gibi ayağa pas atabiliyor. oynadığı mevki gereğide oyunu çok iyi yönlendiriyor. eğer dikkatli izlediyseniz marce ile ikisinin hareketleri aynı hep boşa uzak yerlere ve de ayağa pas atıyolar doldur boşalt yapmıyolar. ama ricardo oyunu yönlendiriyo marce ise kanatta top sürüyo fark burda.Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum