Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Leverkusen 2 oldu
    -1461 TRABZON-

Yorum

• Leverkusen 2-0 yaptı. Golü Sergej Barbarez attı. Dakika 85.

Yorum

• İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bjk macını ızleyenler dıkkat ettınız mı bılmıyorum ama...

penaltıda runje topu cıkarınca,leverkusen teknık dırektorun hemen onunde oturan Trabzonspor atkılı renkdasımız ayaga kalktı sevınmeye basladı..

derken donen topu tamamladı almanlar,renkdasımız basını ellerının arasına alıp yerıne yavasca otururken,etrafındakıler ayaga fırladı...
        bende gördüm
        -1461 TRABZON-

Yorum

• bjk penaltı kullanıyor
          -1461 TRABZON-

Yorum

• hadi ya ben görmnedim onu.canım renkdaşım
            HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öyle kolye takmakla müslümanlık olmaz. ALLAH yazısını boğazına değıl kalbine yüreğine takması lazım. Gidin sorun ona kolyede yazılanın anlamını bilmez.
              Yok canim o kadarda degil..Bilirdir..

Yorum

• İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bjk macını ızleyenler dıkkat ettınız mı bılmıyorum ama...

penaltıda runje topu cıkarınca,leverkusen teknık dırektorun hemen onunde oturan Trabzonspor atkılı renkdasımız ayaga kalktı sevınmeye basladı..

derken donen topu tamamladı almanlar,renkdasımız basını ellerının arasına alıp yerıne yavasca otururken,etrafındakıler ayaga fırladı...
                Yıllar önce bizim schalke ile 3-3 kalıp elendiğimiz bir maç vardı,biz evimizde oynuyorduk bjkde evinde bir avrupa maçı oynuyordu onların maç daha başlamamıştı,oturduğum muhit dolayısıyla(üsk-sahil)inönünün sesi bize rahatlıkla geliyor,bizim her gol attığımızda inönüdende gol sesi geldiğini dün gibi hatırlıyorum,ayrıca anlattığın olayı bende gördüm
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• yazık oldu beceke ye. biz yenilmişiz gibi üzüldüm. almanya da o şerefsizleri eleyip gelmek vardı.
                  Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• 85' Parma 0 - 3 Osasuna

ahh ahhh...
                    Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                    Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• Gercekten Yazik oldu, su baki o faulu yapmasaydi simdi belkide Bjk gurbtan cikacakti, ayrica su ali tandogan denen amatörde hic birsey yapamiyor cok tecrübesiz oyuncu.
                      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya yanarim yanarimda su ricardinhoyu alamadigimiza yanarim adam tek basina sov yapay
                        adam tek başına şov yapmıyo. adam marce gibi ayağa pas atabiliyor. oynadığı mevki gereğide oyunu çok iyi yönlendiriyor. eğer dikkatli izlediyseniz marce ile ikisinin hareketleri aynı hep boşa uzak yerlere ve de ayağa pas atıyolar doldur boşalt yapmıyolar. ama ricardo oyunu yönlendiriyo marce ise kanatta top sürüyo fark burda.
                        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adam tek başına şov yapmıyo. adam marce gibi ayağa pas atabiliyor. oynadığı mevki gereğide oyunu çok iyi yönlendiriyor. eğer dikkatli izlediyseniz marce ile ikisinin hareketleri aynı hep boşa uzak yerlere ve de ayağa pas atıyolar doldur boşalt yapmıyolar. ama ricardo oyunu yönlendiriyo marce ise kanatta top sürüyo fark burda.
                          Su anda hangisi daha iyi oynuyor dersen Kessinlikle Ricardinho derim sonuc ortada.
                          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            imza...zıya hoca su olayı bı gorup anlayabılse...
                            Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                            Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• bu kadar korkak oynanmaz . Kartal ve sanli Besiktas diye tezahürat yapanlara sasmamak elde degil.
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• edit-edit-
                                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...