Şu Stepanov olayının doğruluk payı varmıdır diye soruyorum.Ben bu adamın 7 milyon euro edeceğine inanmıyorum da.Ayrıca Milan'ın bu parayı verdiği doğru ise bence yönetim kabul edebilir, bir sakıncası yok.Stepanov ilk müdahaleyi yaptı yaptı aksi halde rakip kim olursa olsun yanından kolayca geçip gidiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
biraz üste bakarsan görürsünİlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Stepanov olayının doğruluk payı varmıdır diye soruyorum.Ben bu adamın 7 milyon euro edeceğine inanmıyorum da.Ayrıca Milan'ın bu parayı verdiği doğru ise bence yönetim kabul edebilir, bir sakıncası yok.Stepanov ilk müdahaleyi yaptı yaptı aksi halde rakip kim olursa olsun yanından kolayca geçip gidiyor.
-1461 TRABZON-
Yorum
-
haşim sayitoğlu yalanladıİlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Stepanov olayının doğruluk payı varmıdır diye soruyorum.Ben bu adamın 7 milyon euro edeceğine inanmıyorum da.Ayrıca Milan'ın bu parayı verdiği doğru ise bence yönetim kabul edebilir, bir sakıncası yok.Stepanov ilk müdahaleyi yaptı yaptı aksi halde rakip kim olursa olsun yanından kolayca geçip gidiyor.Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
İyi güzelde ya biride çıkıp Haşim Sayitoğlu'nu yalanlarsa.Zira onun açıklaması tipik bir yönetici açıklaması gibi suya sabuna dokunmayan,biz topçumuzdan memnunuz bizimle sözleşmesi devam ediyor neviinden.Hatırlatırım benzeri açıklamaları Fatih Tekke gitmeden öncede duymuştuk..Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
1. Karadeniz Spor Oyunları başlıyor..
1. Karadeniz Spor Oyunları 2-7 Temmuz 2007 tarihleri arasında Trabzon, Giresun ve Rize'de yapılacak..
12 Aralık 2006
Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Yunus Akgül, 11 ülke sporcularının 9 branşta yarışacağı oyunlarda Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün sadece atletizm yarışmaları için Trabzon'un Moloz ilçesinde yapılması düşünülen tesise 1 milyon 500 bin YTL ayırdığını ve tesisin 2007 yılında hazır olacağını bildirdi.
Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Yunus Akgül, yaptığı açıklamada, Trabzon'un merkez olacağı oyunlar çerçevesinde sporcu, idareci, antrenör ve teknik ekip olmak üzere 3 bin kişinin Trabzon'a gelmesini beklediklerini söyledi.
Karedeniz Ekonomik İşbirliği ülkelerinin çeşitli alanlarda var olan birlikteliklerinin yanı sıra, spor alanında da bir işbirliğine giriş sürecinin Karadeniz Oyunları ile pekiştirilmesi hedeflendiğini belirten Akgül, Karadeniz Ekonomik İşbirliği ülkelerinin özellikle bölgesel bütünleşme, sosyal ve kültürel alanlardaki ilişkilerin gelişimi, Akdeniz, Amerikan, Asya spor oyunları gibi bölgesel bir aktivite ile ülkeler arası dostluğun geliştirilmesi amaçlandığını söyledi.
1. Karadeniz Spor Oyunlarının daha popüler bir hale gelebilmesi ve daha çok sporcunun katılımının sağlanması amacıyla oyunlara Karadeniz Ekonomik İşbirliğine üye ülkelerin tümünün katılımının planlandığını ifade eden Akgül, Oyunların ikincisinin ise 3 yıl sonra 2010 yılında organize edileceğini ve daha sonraki oyunların da 4 yılda bir yapılacağını bildirdi.
Trabzon, Giresun ve Rize'nin ev sahipliğini yapacağı oyunlarla ilgili bir sonraki İdari Komite toplantısı, 2007 Şubat ayı içinde Trabzon'da yapılacak. Karadeniz Oyunları'nda sporcular atletizm, basketbol (erkekler), ritmik cimnastik, güreş, okçuluk, tekvando, voleybol (bayanlar), yüzme ve futbol branşlarında yarışacaklar.
Oyunlara Türkiye'nin yanı sıra Sırbistan, Moldova, Rusya, Romanya, Ermenistan, Yunanistan, Gürcistan, Arnavutluk, Ukrayna ve Azerbaycan katılacak.Karadeniz Oyunları'na sporcu, idareci, antrenör ve teknik ekip olmak üzere yaklaşık 3 bin kişi Trabzon'a gelecek.
-TESİSLER-
1. Karadeniz Oyunları'nda merkez Trabzon olmak üzere Giresun ve Rize illerindeki tesisler organizasyon için kullanılacak.
Trabzon'da Yorma, Sürmene, Araklı, Vakfıkebir, Of ve Akçaabat ilçelerindeki spor tesisleri de organizasyon için hazırlanıyor. Atletizm yarışmaları için Moloz'da yapılması düşünülen tesise Trabzon Belediyesi yer tahsisinde bulunurken, GSGM 1 milyon 500 bin YTL'yi bu tesisin yapımı için ayırdı. Tesis 2007 yılında hazır olacak.
Karadeniz Teknik Üniversitesi de (KTÜ) spor tesisinin yanı sıra kampüste oyunlar köyünün hazırlıklarına başladı. Organizasyon boyunca KTÜ Oyunlar Köyü olarak kullanılacak. Yurtlar, yemekhaneler ve tesisler tamamen bu organizasyon için hazır olacak.
-OYUNLARIN WEB SİTESİ- Oyunların resmi web siteleri olan www.karadenizoyunlari.org.tr ve www.2007 blacksea.org.tr internet adreslerinin faaliyete geçtiği bildirildi.
Sitelerin içeriğinde, katılan ülkeler, branşlar, oyunlar ile ilgili genel bilgiler, güncel haberler, ev sahibi kent Trabzon ve iletişim ile ilgili bilgiler bulunuyor. Oyunlar süresince de bu sitelerden sonuçlar ve her türlü bilgi takip edilebilecek.“Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
Sizler var ya .....
Yorum
-
Arkadaşlar fotomac reklamını gördim tv de. Trabzon 2 süpriz imza diye reklam yapıyor ne acaba bu imzalar. Yoksa yine fotomacın düzme haberimi.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
yalannn yalan yalannn bu haberlerin hepsi yalannnİlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar fotomac reklamını gördim tv de. Trabzon 2 süpriz imza diye reklam yapıyor ne acaba bu imzalar. Yoksa yine fotomacın düzme haberimi.
Yorum
-
"Bordo-Mavili ekibimiz daha önce planlandığı gibi devre arası kampını 24 Aralık - 6 Ocak tarihleri arasında Antalya'daki Gloria Golf Resort'da yapacak."
Gloria Golf Resortun Ahmet Agaoglunla bi alakasi varmi ? Bildigim kadar Agaoglu Türkiyenin Golf Baskani.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
herhalde birimiz bu haberi buraya yansitmisdir fakat önemli oldugu icin bakmadan tekrar görüntülemekte fayda görüyorum
Güneş'ten çok çarpıcı açıklamalar!
12 Aralık 2006 15:25
Milli Takım ve Trabzon'un eski teknik direktörü Şenol Güneş, FC Seul'e transferi, Trabzonspor'un durumu ve Türk futbolundaki gelişmelerle ilgili açıklamalar yaptı.

(A) Milli Futbol Takımı ve Trabzonspor'un eski teknik direktörü Şenol Güneş, Güney Kore'nin FC Seul takımıyla 3 yıllığına anlaştığını, Ocak ayında bu ülkeye giderek, takımın başına geçeceğini söyledi.
İstanbul Polat Renaissance Oteli'nde basın toplantısı düzenleyen Şenol
Güneş, FC Seul'e transferi, Trabzonspor'un durumu ve Türk futbolundaki
gelişmelerle ilgili açıklamalar yaptı.
Güneş, 2002 Dünya Kupası'nda Güney Korelilerle güzel günler yaşadıklarını
belirterek, ''Milli takımdan ayrıldıktan bir süre sonra FC Seul ile anlaşmıştım
ama o günlerde Trabzonspor yönetimi istedi ve kamuoyunun da arzusuyla
Trabzonspor'a gitmek zorunda kaldım. Kendilerinden özür diledim. Çünkü protokol olmamıştı, fakat söz vermiştim. O zamanki anlaşma şimdi gerçekleşti. 2 artı 1 yıl olmak üzere 3 yıllık anlaştım'' dedi.
Dubai ve Katar'dan da kendisine teklifler geldiğini kaydeden Güneş, çalışma
ortamı bakımından en uygunu Seul olduğu için bu ülkeyi tercih ettiğini söyledi.
-''HEDEF ŞAMPİYONLUK''-
Toplantıda Güney Kore futbolu ve FC Seul hakkında da bilgiler veren Şenol
Güneş, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydetti.
FC Seul'de antrenörlerin birinin Türk olacağını belirten Şenol Güneş, şöyle
devam etti:
''Şu anda Türkiye'de olmayan bir Türk antrenör olabilir, bir de kaleci
antrenörü olabilir. Şu anda Türk oyuncu düşünmüyorum. 3 yabancı hakkı var, 2 yabancının sözleşmesi devam ediyor. 3. yabancı konusunda karar vereceğim. Güney Kore'de lig Kasım ayında sona erdi. Ocak ayı itibariyle antrenmanlara başlayacağız. 4 Mart'ta ligler başlıyor. Temmuz ayında 3 hafta ara veriliyor. Lig Kasım ayı sonunda bitecek. 10-15 bin civarında seyirci potansiyeli var. Hücum futbolunu oynayacak bir yapıyı düşünüyoruz. Lig öncesi 2 kamp yapacağız. 2. kampı Türkiye'de yapmayı düşünüyorum.''
FC Seul'un ligde son sezon 4. olduğunu anlatan Güneş, ''Güney Kore Ligi'nde biri askeri takım olmak üzere 14 takım var. Şampiyonluk için ilk 4 takım play- off oynuyor, birinci olan takım Asya Şampiyonası'na katılıyor. FC Seul genç bir kadroya sahip. Hedefimiz ligde şampiyonluk, Asya Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak ve dünyaya açılmak. Bunu yapacak gücümüz var'' diye konuştu.
Trabzonspor'un eski futbolcusu Lee Young'ın da FC Seul'de oynadığını
belirten Güneş, kulübün çok büyük paralar harcamadığını, kendisinin de Türkiye'de Süper Lig'de en az para alan antrenöre yakın para aldığını söyledi.
''BİRİKİMİMİ TÜRKİYE'DE VEREBİLECEK İMKAN YOK''
Şenol Güneş, 40 yıllık birikimini Türkiye'de verebilecek imkan olmadığını
düşündüğü için bu kararı aldığını ifade etti.
Türkiye'de çocukluğundaki hedeflerimin birçoğuna kavuştuğunu anlatan Güneş, ''Ama tepeye geldikten sonra bir takım düş kırıklığım oldu. Özellikle hukuk ve adalet açısından bu ülke insanına yakışmayan sıkıntılar gördüm. Türkiye'de 40 yıllık birikimimi, tecrübemi hayata geçirme şansı olmadığını gördüğüm için ülke dışında çalışacağım. Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra özellikle kendi kabuğuma çekildim. Ülkede değişen bir şey yok, çok kaos ortamı yaratılmaya çalışıyor.
Konuşulan konuların çözüm olmaması için yapıldığını gördüm'' dedi.
Şike ve şiddetin Türkiye'de çok konuşulduğunu vurgulayan Şenol Güneş,
şunları söyledi:
''Özellikle şike ve şiddet herkesin sorunu. Oyuncu, yönetici, sivil toplum
örgütleri, medya, hakemler... Şikeyi ve şiddeti sadece yöneticilere bırakırsanız, güç yarışmasına girerler ve bunlar çözümlenmez. Her birimin işin içine katılmasıyla bu sorun çözülür. Beyaz sayfa açmak isteyenlerin de kalbinin temiz, iyi niyetli olması gerekiyor.
Futbolun sivil toplum örgütlerinin biraz daha ortaya çıkması lazım ama
tekelciliğe karşıyım. Bugün Kulüpler Birliği'ne olduğu gibi. Sadece Kulüpler
Birliği olmaz, antrenör derneği, futbolcu ve hakem derneğinde aynı oranda güç dengesi olmalı. Kulüpler kendi çıkarı için farkında olmadan ülke futbolunu baltalıyorlar. Amatör yöneticilerin, profesyonel kulüpleri yönetmek için kendi günlük başarıları ve menfaatleri için gelecekle ilgili yanlış kararlar aldığını düşünüyorum. Futbolcularla ilgili kararı futbolcular derneğinin alması gerekiyor. Futbolun geleceğinin planlanması gerekiyor. Hakemlerimiz de dik durmalı, inandıkları kararları vermelidir.''
Türkiye'de sorun çözmek yerine sorun üreten kesiminin hala kabul gördüğünü ve önde olduğunu savunan Şenol Güneş, ''Konuşulan konular her sene aynı. Şiddeti önlemek için kanun çıkıyor, devlet istiyor, halk istiyor, niye olmuyor, birileri engelliyor. O birileri demek ki daha güçlü. Hukukun bile gücün altında kalması çok acıdır. Bu çok ağır bir sözdür. Bunu yaşayan biri olarak söylüyorum. Yaşadım ama yılmıyorum. Karadeniz'in hırçın dalgalarında büyüdüm. Ülkede tükürdüğünü yalamaktan zevk alan insanlar var ve hala bunlar bu ülkede saygı görüyorlar. Çok acıdır bu'' dedi.
Şenol Güneş, Türk futbolunun fazla yabancı oyuncuyu kaldırmayacağını, 3
yabancının Türkiye için ideal olduğunu kaydetti.
''FEDERASYONUN FENERBAHÇE KARARI ALDATICIDIR''
Şenol Güneş, milli takımdan ayrıldığı basın toplantısında, kendisinden
kaynaklanmayan hukuki sorunun, araştırılıp, açığa çıkmasını söylediğini
hatırlatarak, ''Hala hukuken açıklanmadı. Eğer suç bendeyse cezasını çekmeliyim, aksi halde gecikmiş adalet, adalet değil'' dedi.
Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe ile ilgili şike iddialarıyla ilgili aldığı
kararı da eleştiren Güneş, ''Fenerbahçe ile ilgili Futbol Federasyonu'nun aldığı karar aldatıcıdır, böyle bir karar olmaz. Dalga geçmektir bu. Ülkenin dalga geçilecek insanı yoktur. Bu ülkenin her insanı ve kurumu saygıdeğerdir'' diye konuştu.
''TRABZON BÜYÜK BİR CAMİADIR AMA HALA SESSİZ''
Şenol Güneş, Trabzon'un doğduğu, büyüdüğü bir kent olduğunu ifade ederek, ''Trabzonspor'un ta kendisiyim ben, ama işimi yaparken duygusal bağım ortaya çıkmadı. Türk futbolunun iyi bir Trabzonspor'a ihtiyacı var'' dedi.
Trabzonspor'un sorununun sportif başarısızlık olmadığını anlatan Güneş,
şunları kaydetti: ''Sorun sportif başarısızlık değil, ilkeli ve planlı olmamasıdır.
Trabzonspor'da iki maç kaybettim de gittim. İki maçla gitmez antrenör. Trabzon'da öyle bir gelişme oldu ki, kaosa gidiyordu. Oyuncuya, yöneticiye, seyirciye, medyaya vereceğim bir ortam kalmadı. Belden aşağı vurmalar başladı, ben bunu yapmam. Bugün Trabzon'da antrenörün, yönetimin gitmesi hiçbir şeyi çözmez. Eğer planınız, ilkeniz varsa siz mutlaka iyi bir yere varırsınız. Önemli olan Trabzon camiasıdır. Camiası güçlü olmayan bir kulüp asla büyük olamaz. Trabzon büyük bir camiadır ama hala sessizliğini koruyor. Çünkü bezginliği var, tıpkı Türkiye'deki insanların sindirilmiş olması gibi, orada bir eziklik var.''
Şenol Güneş, bir soru üzerine, bu dönemde kendisine Trabzonspor'dan teklif gelmediğini belirterek, ''Gelse de kabul etmezdim. Trabzonspor'da, Türkiye'de çalışmayı düşünmüyorum. Ben o dönemde FC Seul'e söz verdim ama sözümü Trabzonspor için bozmuştum. Bu benim hayatım boyunca vicdani ezikliğimdir. Çünkü ben verdiğim sözü çiğnemem. Trabzonspor adına bozdum, bunun ne demek olduğunu o gün beni oraya getiren, getirmek isteyenlerin anlaması gerekirdi. Ne getirirken anladılar, ne giderken anladılar. Böyle bir camianın ne olacağını da size bırakıyorum.''
Şenol Güneş, ''Güney Kore'den geri döndüğünüzde işleri düzeltmek için Futbol Federasyonu Başkanlığı'na adaylığınız söz konusu olur mu?'' şeklindeki soru üzerine, ''Yok, hayır. Allah bize neyi nasip eder bilmiyorum. Ülkeye katkının yeri ve mevkisi yoktur. Hiçbir zaman mevki peşinde koşmadım ama geri döndüğümde bana böyle bir görev düşerse bilgim de varsa bunu sunmak isterim. Makam olursa onun gereğini yaparım'' diyerek sözlerini tamamladı.
Bu haber toplam 2759 defa okunmuştur.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Stepanov Trabzon'u şaşırttı
Trabzonspor'un 750 bin dolara aldığı Stepanov için dünya devleri kapışıyor. Milan'ın 7 milyon euro teklif ettiği tecrübeli savunmacı için bu kez Chelsea devreye girdi. İngiliz devi, Stepanov için 12 milyon euro önerdi.
Devler kapıştı
Sırp futbolcuya Milan'ın 7 milyon euro teklif ettiğini duyan Chelsea fiyatı artırıp devre arasında Trabzon'la masaya oturmaya hazırlanıyor.
Mourinho ısrarlı
Stepanov için iki dev kapışıyor... Milan Kulübü'nün 7 milyon euro'luk teklifi sonrasında Sırp futbolcuyu sezon başından beri almak isteyen İngiliz kulübü Chelsea de fiyat artırdı: 10 milyon euro... Chelsea'nin hocası Mourinho'nun Stepanov'u ısrarla istemesi üzerine İngilizler devre arasında Trabzon'a gelecek.
Ancak
sezon sonu
Stepanov'un gitmek istemesi Trabzon'da hayal kırıklığı yarattı. Sırp futbolcunun yöneticilere "Her futbolcu gibi benim de hayalim dev takımlardan birinde oynamak" dediği öğrenildi. Teknik direktör Ziya Doğan'ın "Eller dönecekse sorun yok" dediği iddia edildi. Bazı yöneticiler ise "Ancak sezon sonu satarız" diyor.
YILMAZ ŞENOL
SATIN SATIN UTANMAYIN FATIHE DE 10 MILYON DOLAR VERDILER BUNUDA VERIN 10 MILYONA SIZ CEBINIZI DOLDURUN AMA TS YI DUSUNMEYIN TS YI BU HALLERE DUSURENLERIN ALLAH ISLAH ETSIN14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
Arouca için gizli harekât
Trabzon, sezon başından beri gitme planları yapan Szymek'in yerine Brezilyalı buldu: Arouca Da Silva.
Kanca görüşüyor
Trabzon sezon başından beri gitmek istediğini söyleyen Szymek'in yerini dolduracak futbolcuyu Brezilya'da buldu: Arouca da Silva... Yönetici Faruk Kanca'nın kupa maçını etkilememesi için gizlilikle sürdürdüğü transfer görüşmeleri şimdilik saklanıyor.
'Beyin' gibi çalışır
Sezon başında Kanca'nın gözlem
altına aldığı öğrenilen Arouca, 21 yaşında. Orta sahada görev yapan Brezilyalı oyuncu 169 maçta 4 gole de imza attı. Bordo-mavililer orta alanda takımı yönlendireceğini düşündüğü Arouca'yı kampa yetiştirmeye çalışıyor.
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum