Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hayat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İşte haftanın hakemleri..

Turkcell Süper Lig'de 17. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre karşılaşmalarda düdük çalacak hakemler şöyle..

6 Aralık 2006

8 ARALIK CUMA
    20.00 Ankaragücü - Fenerbahçe: Halis Özkahya

9 ARALIK CUMARTESİ
    14.00 Kayseri Erciyesspor - Sivasspor: Hakan Özkan
    14.00 Çaykur Rizespor - Sakaryaspor: Bülent Yıldırım
    19.00 Beşiktaş - Kayserispor: Barış Şimşek

10 ARALIK PAZAR
    14.00 Gaziantepspor - Konyaspor: Bünyamin Gezer
    14.00 Denizlispor - Vestel Manisaspor: Mustafa Kamil Abitoğlu
    14.00 Gençlerbirliği - Antalyaspor: Vedat Yüksel
    16.00 Trabzonspor - Ankaraspor: Aytekin Durmaz
    19.00 Galatasaray - Bursaspor: Kuddusi Müftüoğlu

Aytekin Durmaz......
    hadi hayırlısı....

(UEFA)

Yorum

• Temizlikçilikten Milli Takım antrenörlüğüne..

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde hizmetli kadrosunda görev yapan Metin Kaplan, 10-14 yaş grubundan sorumlu çim hokeyi milli takım antrenörlüğüne getirildi..

6 Aralık 2006

Diyarbakır'da 4 yıldır çocuklara çim hokeyini sevdirmeye çalışan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde yardımcı hizmetli kadrosunda görev yapan Metin Kaplan, çim hokeyinde gösterdiği başarı nedeniyle Çim Hokeyi Federasyonu'nca 10-14 yaş grubu milli takım antrenörlüğüne getirildi.

-SOKAKTA ÇALIŞAN ÇOCUKLARI YÖNLENDİRDİ-
      Diyarbakır'da çim hokeyinin büyük ilgi gördüğünü, ilk yılda 190 olan sporcu sayısının yaptıkları çalışmalar sayesinde 370'e kadar yükseldiğini belirten Kaplan, ''2002 yılında çim hokeyi sporuyla tanıştım. Diyarbakır'da bir çim hokeyi kulübü kurduk. Bu takıma sporcu aramaya başladık. Sokakta çalışan çocukları topluma kazandırmak için önceliği onlara verdik. Amacımız onları sokaktaki tehlikelerden uzaklaştırmaktı. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki 75. Yıl Çocuk ve Gençlik Merkezi ile görüştük. Oradaki çocuklara bu sporu anlattık. Onlar da büyük ilgi gösterdi. Sokakta çalışan çocuklara ilk anlattığımızda bu spor dalına biraz soğuk baktılar. Hatta bazı çocuklar ellerinde sigara ile idmana geliyordu.'' dedi.

Kaplan, idmanlara ellerinde sigara ile gelen çocukları, ilk etapta spordan soğutmamak için kızmadıklarını belirterek, bir süre sonra spora alışan çocukların sigarayı bıraktığını anlattı.

Yoğun çalışması ve azmi sonucunda temizlikçilikten milli takım antrenörlüğüne kadar yükseldiğini kaydeden Kaplan, ''Milli takım antrenörlüğü aklımın ucundan geçmemişti. Bu konuda Gençlik ve Spor İl Müdürü İslam Çetin'in ve Çim Hokeyi Federasyonunun büyük desteğini gördüm. Onları mahcup etmeyeceğim. Takımlarımız için sponsor arayışına girdik. İş adamlarımızdan bu çocuklara spor malzemesi yardımında bulunmalarını istiyoruz'' dedi.

-DİYARBAKIR'DA ÇİM HOKEYİ ŞAMPİYONASI- Çim Hokeyi Federasyonu Başkanı Barbaros Tuzcuoğulları ise çim hokeyine olan ilginin ülke genelinde her geçen gün biraz daha arttığını söyledi.

Türkiye genelinde çim hokeyi branşında 44 takım ve 4 bin 500 sporcunun bulunduğunu ifade eden Tuzcuoğulları, ''Bu branşa Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ilgi her geçen gün biraz daha artıyor. Bu bizleri çok sevindiriyor. Özellikle sokakta çalışan çocukların bu branşa ilgi göstermesi bizi çok daha mutlu ediyor. 2007 yılında Diyarbakır'da Çim Hokeyi Şampiyonası düzenlemeyi amaçlıyoruz'' dedi
      “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
      Sizler var ya .....

Yorum

• Ferdi Boks Şampiyonası'nda 2. gün sonuçları..

Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonası, Samsun'da devam ediyor. İşte Şampiyonanın ikinci günündeki karşılaşmalarda rakiplerini yenerek bir üst tura çıkan sporcular..

6 Aralık 2006

54 kilo: Emir Soydaş (Zonguldak), İbrahim Aydoğan (Fenerbahçe), Halil İbrahim Üçünçü (Trabzon), Ümit Seyhan (TEKEL), Tayfun Ardunç (Trabzon)

64 kilo: Sezer Dalbudak (Kırıkkale), Onur Ördek (Hatay), Tuncay Altuntaş (Jandarmagücü), Habib Ay (Mersin), Rahmi Er (Erzurum), Ercan Altun (Sakarya), Bayram Çolak (İstanbul), Tarım Demirci (Samsun), Murat Saka (Bayburt), Erkan Bingöl (Erzurum), Halit Mazlum (Kayseri), Gökhan Aman (Sivas), İbrahim Bostancı (Kocaeli), Erhan Fatih Uludere (Sivas), Volkan Sural (TSE)

69 kilo: Kadir Köroğlu (Trabzon), Murat Beyazıt (Fenerbahçe), Adem Bozkurt (TEKEL), Görkem Temur (Adana), Erkan Özpazarcıbaşı (Malatya)

85 kilo: Tuncay Tavukcu (Fenerbahçe)

86 kilo: Fahri Şahincan (Mersin)

87 kilo: Kerim Atak (Iğdır)

88 kilo: Erdoğan Su (Jandarmagücü)

89 kilo: İslam Pattıev (TEKEL)

90 kilo: Baran Yargı (Iğdır)

91 kilo: Erdinç Aksoy (Trabzon), Hamza Kendircioğlu (Ankara), Fatih Erdem (Bursa), Orkun Onut (Fenerbahçe), Hasan Tezel (Iğdır), Çetin Meşe (Ankara), Deniz Fidan (Beşiktaş), Alparslan Yalnızyiğit (Adana), Kurban Günebakan (TEKEL)

92 kilo: Nihat Bilir (Samsun)
        “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
        Sizler var ya .....

Yorum

• İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nuri Bey sıkıyönetim ilan etmiş !!!Hey yavrum hey koskoca Trabzonspor 7 maçta 1 puan alıncaya kadar aklın nerdeydi Şu anda yönetim kurulu toplantısı sürüyor galiba inşallah ar damarı biraz kabarır da bırakıp gidiyoruz der ve inşallah ben yarın sabah bu haberi buradan HAYATIMDA ALDIĞIM EN GÜZEL SON DAKİKA HABERLERİNDEN BİRİ OLARAK OKURUM...
          Bu haberi bilgisayar başında bekleyecek dermanım kalmadı...
          ALLAHIM YARINI TÜM TRABZONSPORLULARIN ÖMÜR BOYU BAŞININ DİK GEZECEĞİ GÜNLERİN BAŞLANGICI BİZİ BÖYLELERİNİN ELİNDE OYUNCAK ETME DİYE RABBİME DUA EDİP YATICAM EĞER UYUYABİLİRSEM...
          SEN BİZE SABIR VER YARABBİM...
          HEPİNİZE HAYIRLI GECELER RENKDAŞLAR...
          Al benden de o kadar. Demek ki kendileri icin su son 7. haftaya kadar hersey gulluk gulistanlikmis ki sikiyonetim ilan etme geregi duymamislar. Bir de su "Kimse bizden cok uzulemez" geyigi var ki, ne desem bos. Bu durumun sorumlusu sizsiniz sayin baskan, sayin yonetim. Gelinen su noktada sizin ne kadar uzuldugunuzun, ya da uzulmediginizin meselenin cozumune hicbir katkisi yok.

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Al benden de o kadar. Demek ki kendileri icin su son 7. haftaya kadar hersey gulluk gulistanlikmis ki sikiyonetim ilan etme geregi duymamislar. Bir de su "Kimse bizden cok uzulemez" geyigi var ki, ne desem bos. Bu durumun sorumlusu sizsiniz sayin baskan, sayin yonetim. Gelinen su noktada sizin ne kadar uzuldugunuzun, ya da uzulmediginizin meselenin cozumune hicbir katkisi yok.
            yönetim kurulu toplantısı yeni mi yapılıyo. ziyanın gitme kararının çıkması ne kadar olası gözüküyor.
            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• özyazıcı nın aş başına geçme ihtimali var bügün
              En son ofkan tarafından düzenlendi; 06.12.2006, 23:05.

Yorum

• İlk olarak ofkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hiiiiiiiç gözükmüyüüü
                bende seni mesaj yazmış bi haber var diye öyle bi daldım ki topiğe.
                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• ya bu adamların bizi küme düşürene gidmeye niyeti yok galiba bence hedefleride bu gibi geliyo sonunda millet kafayı yiyip çekip vuacak bu adamı yaaa.NE OLUR DAHA FAZLA ZARAR VERMEDEN GİDİN LÜTFEEEEENNNN

Yorum

• Toplantı yapıldı, ses çıkmadı !..

Trabzonspor'da alınan kötü sonuçların ardından bordo mavili günlerdir ertelenen yönetim kurulu toplantısı, başkan Nuri Albayrak yönetiminde yapılırken, toplantının ardından herhangi bir açıklama yapılmadı..

Başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte Trabzon'a gelen başkan Nuri Albayrak yönetiminde Trabzonspor yönetim kurulu beklenen toplantısını yaptı. Ancak yaklaşık 4 saat süren toplantının ardından herhangi bir açıklama yapılmadı. Trabzon'a gelişinde oynacayacakları 2 maç için sıkı yönetim ilan ettiklerini ve sadece bu iki maça odaklandıklarını söyleyen Başkan Albayrak'ın yöneticilere de açıklama yapama yasağı getirdi ve gelişmelerle ilgili açıklamayı bir kaç gün içinde kendisinin yapacağı öğrenildi.

Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• 4 saat çay içip birbirlerinin hatırlarını sorduklarına eminim!
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Başkan Albayrak: ‘’Yolumuza devam edeceğiz’’
                        Başkanımız Nuri Albayrak, herkesin Trabzonspor’un yanında bulunması gereken bir süreçten geçildiğini açıkladı. Bu zorlu süreçte herkesten destek beklediklerini kaydeden Albayrak, ‘’Trabzonspor'un içinde bulunduğu duruma bizden fazla üzülen olduğunu sanmıyorum" dedi.

Albayrak, lig ve kupada Ankaraspor ile oynanacak iki maç bitene kadar sıkıyönetim ilan ettiklerini ve bütün yetkilerin kendinde olduğunu vurguladı.

Başkanımız şunları söyledi: ‘’Bu süre zarfında hiçbir yöneticimiz de beyanat vermeyecek. İki maç boyunca Trabzon'da olacağım. Bu iki maç bittikten sonra da maddi manevi olarak plan ve programımız hazır. Bu noktada herkes Trabzonspor'un yanında olmak zorundadır. Medyadan da bu süre zarfında destek bekliyoruz. Yolumuza devam edeceğiz".

06.12.2006 23:40:00
                        trabzonspor.com dan...
                        "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
                        Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
                        Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• "maddi manevi olarak plan ve programimiz hazir" demis baskan....
                          bende ay'a cikiyorum, 2 kisilik yer var, gelen varmi?
                          bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!

Yorum

• Acaba Albayrak sirketindeki genel müdürü ayni kendisi gibi ilk yari basarisiz ticaret yapsa sonra albayraga desekki elimde formul var acaba kendisi ne yapardi
                            Ya insanda yüz olur herseyimizi mahvettin hala görevimisin basindagim diyorsun formuller var diyorsunuzya size pes dogrusu Albayrak ilkgeldiginde umutlanmisdim ama siz digerlerinden daha cok yüzsüz ciktiniz digerleri az basarisizliktan istifa ediyorlardi siz ise busene rekorlar üzerine rekor kirdirdiniz hala istifa etmiyorsunuz siz belki Allah korusun bizi 2 lige düsürdünuzmu galiba birakacaksiniz. Sizleri artik kimse istemiyor ve sevmiyor
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Erdogdu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              "maddi manevi olarak plan ve programimiz hazir" demis baskan....
                              bende ay'a cikiyorum, 2 kisilik yer var, gelen varmi?
                              İki kişicikmi? giderken Gökdeniz, Stephanov ve Yattara dışındakileri de götürüp uzay boşluğuna(aya değil haaa) atsanda bizde kurtulsak nasıl olur?

Yorum

• İlk olarak apache61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İki kişicikmi? giderken Gökdeniz, Stephanov ve Yattara dışındakileri de götürüp uzay boşluğuna(aya değil haaa) atsanda bizde kurtulsak nasıl olur?
                                kötü olur! dünyanın çekim alanına girip meteor olarak düşme ihtimalleri var, bilirsin halk dilinde yıldız kayması derler işte tehlike burada başlıyor, bir başkan adayının bunları yıldız sanıp vaadiyle takıma tekrar katma ihtimali var!!!
                                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X